Valentín nap mi? Pörgött a vinyó a sok poresztől mi Gabikám.lordgabi írta: Elvileg nyár óta haldoklott a winchesterem, épp Valentin nap megadta magát, a szerelő szerint ez is közrejátszott, hogy nem sikerült a frissítés anno Win7-ről, többet nem zaklatok a témával kapcsolatban senkit.
Elektronika
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Elvileg nyár óta haldoklott a winchesterem, épp Valentin nap megadta magát, a szerelő szerint ez is közrejátszott, hogy nem sikerült a frissítés anno Win7-ről, többet nem zaklatok a témával kapcsolatban senkit.ziro4vr írta:
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
arról mindenképp... 7-ről nem.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Még egy kérdés, eddig nem frissítettem Windows 8.1-ről 10-re, mert el akartam kerülni a kezdeti bugokat, most már érdemes szerintetek?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hali, nekem több, mint egy éve a 250 gigás változat van, problémamentes, kecigyors (win 8.1 boot kb 10 másodperc, hibernálásból még kevesebb), a samsung magician szerint 5,3 terrát másoltam vele ezalatt, az egészségi állapota a progi szerint tökéletes. (érdemes beállítgatni hozzá az amit az ssd élettartamhoz kell, google segít)BarçaNorbi írta:Samsung 850 EVO-ról vélemények, tapasztalatok?
ajánlott vétel.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Samsung 850 EVO-ról vélemények, tapasztalatok?
bocs a dupláért, de asszem megvan a hiba:
Az Adobe Illustrator feltett pár run-time componenst, tehát volt hova visszállítani. Utána ez fogadott:
Nem túl biztató
...de megy. Amikor újraindult, még egyből nem gyorsult be, a gépben viszont folyamatosan benne volt egy microSD kártya átalakítóval, kihúztam azt is. Ezután fain lett minden. Megpróbáltam visszanyomni, SD kártyát jelzi, de nem ismeri fel, tartalmát megjeleníteni nem tudja...több, mint valószínű h ez volt a ludas -_- Egyébként nem dolgoztam rajta, több hónapja benne volt, nem vágom h miért.
Szóval úgy néz ki a hibás (?) SD kártyán levő hibás fájlok indexelésével (?) volt baja ennek a tetű windowsnak. h erre miért nem gondoltam hamarabb...
Köszönöm a gyors helpet mindenkinek!!
Az Adobe Illustrator feltett pár run-time componenst, tehát volt hova visszállítani. Utána ez fogadott:
Nem túl biztató
...de megy. Amikor újraindult, még egyből nem gyorsult be, a gépben viszont folyamatosan benne volt egy microSD kártya átalakítóval, kihúztam azt is. Ezután fain lett minden. Megpróbáltam visszanyomni, SD kártyát jelzi, de nem ismeri fel, tartalmát megjeleníteni nem tudja...több, mint valószínű h ez volt a ludas -_- Egyébként nem dolgoztam rajta, több hónapja benne volt, nem vágom h miért.
Szóval úgy néz ki a hibás (?) SD kártyán levő hibás fájlok indexelésével (?) volt baja ennek a tetű windowsnak. h erre miért nem gondoltam hamarabb...
Köszönöm a gyors helpet mindenkinek!!
Sajnos nem magával a Explorer.exe-vel van baj, nem lassú, egyszerűen nem megyh3x0r írta:Ezer éve nem használtam. Rakj fel inkább egy Total Commandert.Laci írta:de a Windows Explorer nem.
Szerintem valami Win search v indexeléssel (?!) lesz valami gond, v valami olyan progi ami ennek betesz. Szóval nem megy... próbáltam a Total commendert
@Victor: megpróbálom először a visszaállítást, utána jön a safe mode vagy a clean restart.. azokat azért nem próbáltam még mert az sok szarakodás de a vicc az egészben az h ez ilyen egyik pillanatról a másikra történt. Fotóboltozok, erre egyszerre csak nem és nem nyitja meg a sajátgépet ez a retek win. Explorert lelövöm, új feladat: explorer.exe, ezután is maradt. Gondoltam reset megoldja, nem. Kikapcs se. Ilyet még nem h nem láttam de még nem is hallottam, pedig régóta püfölök windows gépeket. Nagyon kíváncsi vagyok mi válthat ki ilyet.
Hát a vírusírtóm... Valami krekkelt avastom van, mert lusta voltam egy évente új email címet gyártani hozzá, h legyen ingyen 365 napig szóval az nem túl jó... vírus, miner v hasonló szarság nem fut... azokat kiszűri azért, meg csekkoltam párszor, már lassan fejből tudom a windows folyamatok pontos nevét és helyét, annyiszor nyitottam meg a task managert
- h3x0r
Ezer éve nem használtam. Rakj fel inkább egy Total Commandert.Laci írta:de a Windows Explorer nem.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
a csökkentett üzemmódot próbáld meg, hátha. ha nem akarod a Windows 10-et, szerintem emiatt ne tedd fel. Esetleg ha jó vírusirtód van és bátor is vagy, az egyik exés megoldást is kipróbálhatod.
Hát sajnos próbáltam a googlet, 1 teljes napja mást se csinálok, mint keresgetek.
A MS oldalán található megoldásokat már mind kipróbáltam, a Youtube-os videók nagy része pedig ugyanazt csinálja, turkál a regeditben és össze-vissza töröl ki mindent ami nem túl jó. Csak egy adobe illustratort tettem fel 2 napja, amit persze le is töröltem, hátha az volt a baj, de nem + adobe flash automata frissítés -ezt is kétlem, de megpróbálom. Egy dolgot nem tudtam kipróbálni, mégpedig "Test for picture files that may contain corruption" - ezt pedig azért, mert ugye először meg kéne nyitni a sajátgépet... aminél betölt cca 90%-ra a zöld csík fent és utána kifagy, nem válaszol stb.
Visszaállítani nincs hova sajnos.
Esetleg a Win10-re való frissítés segítene? Sajnos nincs időm most eljátszani ezzel, azért is tettem fel a kérdést a prohardveren és itt is
+ még a safe mode-s indítást se próbáltam... ez lesz a következő.
A MS oldalán található megoldásokat már mind kipróbáltam, a Youtube-os videók nagy része pedig ugyanazt csinálja, turkál a regeditben és össze-vissza töröl ki mindent ami nem túl jó. Csak egy adobe illustratort tettem fel 2 napja, amit persze le is töröltem, hátha az volt a baj, de nem + adobe flash automata frissítés -ezt is kétlem, de megpróbálom. Egy dolgot nem tudtam kipróbálni, mégpedig "Test for picture files that may contain corruption" - ezt pedig azért, mert ugye először meg kéne nyitni a sajátgépet... aminél betölt cca 90%-ra a zöld csík fent és utána kifagy, nem válaszol stb.
Visszaállítani nincs hova sajnos.
Esetleg a Win10-re való frissítés segítene? Sajnos nincs időm most eljátszani ezzel, azért is tettem fel a kérdést a prohardveren és itt is
+ még a safe mode-s indítást se próbáltam... ez lesz a következő.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Ha bármi ilyen felmerül, én rögtön beírom a Googlebe a hibakódot, a hiba nevét (a Te esetedben ez azt hiszem az "apphangb1") és utána olvasok, nézegetek Youtube-os videókat.Win reliabilityből itt a hiba log.
Olyanokat olvastam egyébként, hogy állítsd vissza a gépedet egy korábbi, még működő időpontra (mióta van ez a hiba, nem telepítettél esetleg valamit fel?), aztán ugye aztán a szokásos programos megoldás is (futtasd le, majd két kattintás és helyrehozza, de ezek sok esetben vírusosak).
Remélem ezzel segítettem valamennyit.
Nem a böngészővel van a baj, hanem a windows explorerrel, asszem windows intéző magyarul.P. Krisz írta:Az Explorert kukázta az MS , helyette az Edge van .
Töltsd le azt , szerintem mennie kell majd .
persze a tetves Internet explorer megy mint az óra
- P. Krisz
Az Explorert kukázta az MS , helyette az Edge van .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Help!
akadt egy nagyobb problémám WIN7-el.
Net, chrome, zene, stb. minden működik ahogy kell, de a Windows Explorer nem. Sajátgépet, képeket, semmit nem tudok megnyitni, elkezdi fent tölteni azt a sávot, majd kiírja h nem válaszol. Checkdisket lefuttattam, semmi baj, Avast vírusírtó full scant is, nincs vírus, Windows Resource protection ( Sfc /scannow) se talált semmi gondot... tanácstalan vagyok
Win reliabilityből itt a hiba log.
Remélem ebből valaki vmit meg tud állapítani használhatatlan a gépem így Win10 feltelepítése esetleg megoldaná? (Azt csakis végső esetben tenném)
Bármi tipp jöhet, esetleg valakinek volt mar ilyen?
Köszi előre is!!
akadt egy nagyobb problémám WIN7-el.
Net, chrome, zene, stb. minden működik ahogy kell, de a Windows Explorer nem. Sajátgépet, képeket, semmit nem tudok megnyitni, elkezdi fent tölteni azt a sávot, majd kiírja h nem válaszol. Checkdisket lefuttattam, semmi baj, Avast vírusírtó full scant is, nincs vírus, Windows Resource protection ( Sfc /scannow) se talált semmi gondot... tanácstalan vagyok
Win reliabilityből itt a hiba log.
Remélem ebből valaki vmit meg tud állapítani használhatatlan a gépem így Win10 feltelepítése esetleg megoldaná? (Azt csakis végső esetben tenném)
Bármi tipp jöhet, esetleg valakinek volt mar ilyen?
Köszi előre is!!
- ___Samy___
Akit esetleg érint, megjelent a GTA Liberyt City Stories androidra. Playen 1500 ft, de tudjátok hol, megtalálható ingyér
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
A 202es budget DJ fejhallgató a gyártó elképzelése szerint, ahhoz viszont nagyon belépő szint. Mivel DJ, mély szekcióban érzékenyebb, és erőteljesebb, de ha tiszta hangot akarsz inkább, akkor 419. 429-et passzolom, az még nem volt a fejemen. Alacsony hangerővel is próbáld ki őket, az egyik jellemzője a szép hangot adó eszközöknek, legyen az HiFi, fej-fülhallgató, vagy akármi, hogy alacsony hangerővel is (természetesen megfelelő hangforrás mellett) tiszta hangképet adnak.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Köszi. Holnap szerintem átnézek MM-be, remélhetőleg ki lehet próbálni őket. Közben a Pioneert el is vetettem, szerintem marad a 419 vagy a 202 II, esetleg 429, de az mindenhol drágább picit.Süti írta:Nagyon szép közép és középmagas tartománya van, ennyiért szerintem megéri, bár nem az a kifejezett filmezős/játszós túlszínezett hangépe van. Zenéhez viszont ebben az árban szerintem nem kapsz nagyon jobbat. Pio ilyen árban kuka AKGból talán K512 van ilyen árban, de azzal nincs tapasztalatom, érdemes lehet kipróbálni valahol. Bár ez a Sennheiserre is igaz.