Sok év kőkemény munkája van ebbenANDS írta:
Azt ugyan nem értem, hogy ferni miért kapott erre a hsz- re 5 lenyilat, de maradjon ez az Univerzum titka
Mindenki is szeret, ennyi a titok
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 3., hétfő 0:09
Sok év kőkemény munkája van ebbenANDS írta:
Azt ugyan nem értem, hogy ferni miért kapott erre a hsz- re 5 lenyilat, de maradjon ez az Univerzum titka
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 2., vasárnap 23:25
Pedig szegeny ferni a lenyeget elmondta.ferni írta: Én a kezdetektől követem KSI-t, elképesztő marketing van a Prime miatt, Arsenallal kezdtek, mert az KSI kedvenc csapata és ki tudja hány csapathoz szállnak be, brutál amit letolnak marketingben.
Logan Paul az USAban nyomatja, KSI meg UKben és alig kapni, ahogy megjelent valahol kapkodták el azonnal, verekedtek érte
Nálunk is 4000 egy darab épp emiatt, alapból max valami 2 dolcsi se
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 2., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 2., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. július 2., vasárnap 19:20
Ebbol csak a kötőszavakat értettem. öreg vagyok baszki...ferni írta: Én a kezdetektől követem KSI-t, elképesztő marketing van a Prime miatt, Arsenallal kezdtek, mert az KSI kedvenc csapata és ki tudja hány csapathoz szállnak be, brutál amit letolnak marketingben.
Logan Paul az USAban nyomatja, KSI meg UKben és alig kapni, ahogy megjelent valahol kapkodták el azonnal, verekedtek érte
Nálunk is 4000 egy darab épp emiatt, alapból max valami 2 dolcsi se
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 2., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. július 2., vasárnap 16:07
"This wasn’t what we meant when we said we want prime Barcelona back"
HozzászólásSzerző: flori » 2023. július 2., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. július 2., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. július 2., vasárnap 10:41
Mekkora kedvencem volt! Mai napig haragszom Wengerre, hogy nem hozta vissza a Barcából, pedig opciónk volt rá. Özilt bármikor odaadtam volna érte. Egyébként a Chelseaben is nagyon baszó volt mélységi irányítóként, főleg az első 2-3 évében. Nélküle nem lettek volna bajnokok 2015-ben, laza 19 gólpassza volt abban a bajnoki szezonban. Viszont hamar kiégett, gyakorlatilag ilyen 30-31 éves kora óta semmit nem hallani róla. Bár ez benne van, ha 16-7 évesen már alapember vagy a csapatodban. Remélem sikeres lesz edzőként!ziro4vr írta: Arsenalban elég fasza volt, de utána a beleerőszakolt fals9 pozijával nekem halványabb lett a radaron.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 2., vasárnap 10:03
Jo de gagora szuksegunk volt, argentinkent megtudta messit sokszor allitani.CS0ki írta: Az semmi, én konkrétan emlékszem, hogy gago miatt szállt le a vonatról. Hogy nem is kell ide fabregas, az argentin srác megoldja! és ez nem vicc, tényleg így volt. Az már más kérdés, hogy én mi a tökömért emlékszem ilyenekre.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 2., vasárnap 9:57
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. július 2., vasárnap 9:22
Az semmi, én konkrétan emlékszem, hogy gago miatt szállt le a vonatról. Hogy nem is kell ide fabregas, az argentin srác megoldja! és ez nem vicc, tényleg így volt. Az már más kérdés, hogy én mi a tökömért emlékszem ilyenekre.Galacticos írta:Tenyleg basszus 2008-09 kornyeken a fabregas vonaton is elol ultel.hehetheoriginal írta: En birtam, mikor egyik legnagyobb tehetsegkent forditott hatat a barcanak es lepett le 16 evesen inkabb az arsenalba, reyesszel csipaztam oket.
Nem lett volna rossz, ha perez elhozza hozzank.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 2., vasárnap 7:19
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 2., vasárnap 7:11
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 2., vasárnap 6:43
Tenyleg basszus 2008-09 kornyeken a fabregas vonaton is elol ultel.hehetheoriginal írta: En birtam, mikor egyik legnagyobb tehetsegkent forditott hatat a barcanak es lepett le 16 evesen inkabb az arsenalba, reyesszel csipaztam oket.
Nem lett volna rossz, ha perez elhozza hozzank.
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. július 1., szombat 22:49
Az öreg varane mekkora volt az a jelenet. Fuh..poronty írta: Chelsea-be se volt teljesen használhatatlan. Mondjuk a legemlékezetesebb jelenet tőle az marad, mikor Varane 10 méter hátrányból megfutotta.
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. július 1., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. július 1., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 1., szombat 22:33
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem