Na ezt nem gondoltam volna hogy a bayern ennyire legyalázza a barcat!
Azt gondoltam lesz 2-1,max 3-1,és a katalánoknak lesz még esélyük...na de így...
Most nemtom örüljek e hogy az ősi riválist ennyire meggyepálták a bajorok,vagy inkább aggódjak,ha döntőbe jutunk ez a csapat jön velünk szembe...
akkor Mourinho fiainak nagyon fel kell kötnie a gatyát. :-)
Az igaz,hogy a barcanak nem a tegnapi meccs volt élete mérkőzése...na de tegnap az a bayern avval az akarással bárkit megvert volna.Robben meg élete meccsét játszotta,azt hiszem.Nálunk még csak megközelítőt sem tudott nyujtani soha.
Pedig mikor a barca elkezdte az első félidőben a tili-tolit,na mondom majd találnak egy gólt és aztán dugdossák a labdát...de aztán felpörgött a bayern és...a többit tudjuk
Egyébként,Messi sérülés ide vagy oda,tegnap az idény leggyengébb barcelonaját láthattuk,azt hiszem.
Na mibd1 ha ma este bejutunk a döntőbe,akkor remélem május 25-én a bayern nem ilyen napot fog ki mint tegnap,mer akkor Khedirastól,Di Mariástól megyünk a levesbe.
Persze nyilván minden mérkőzés más,de El Unico negmutathatja majd,hogy mekkora varázsló tényleg,ha behúzná,nálam akkor El Magnifico lenne :-)
De persze előbb az esti akadályt vegyük sikeresen.