De itt van és a Real támadásai, akciói, eredményessége 80-90%-ban tőle függnek. Ha pedig őt kiveszik a játékból, amire nem csak a Bayern, de a Dortmund is képes, akkor komoly gondok vannak.Lehet, ha nincs Cé, akkor itt van Lucas meg Falcao
Amit még megemlítenék, hogy dicséretes, ami Abidal-lal és Tito-val történt idén, de nem vagyunk se szeretet szolgált, se jótékonysági intézmény. Sajnálom őket, hogy betegek, de ha (és főleg az edzőnk) nem képes 100%-ban itt lenni, akkor váltani kell. Tito-t még mindig leköti az, hogy meggyógyuljon, talán fejben sincs itt teljesen, különben nem nézné tétlenül, amit a csapata foci címen előad mostanában. Végignézi, ahogy Messi sétálgat a labdától 5 méterre és azt is, hogy közben Alexis rohan át a túloldalról megtámadni a labdás embert. Nevetséges. Ha vki nem egészséges és nem tudja terhelni a lábát 100%-ban, annak nincs helye a csapatban. De főleg nem 90 percen keresztül és akkor, mikor a letámadásainkra a legnagyobb szükség lenne.
Tudja a csapat hibáit, mert kb egy 10 éves is ismeri már, mégsem tesz ellene semmit. Alves-t hagyta rohangálni úgy, hogy hátul senki nem biztosít. Nem tudom hány szögletet adtunk nekik, pont amiben a leggyengébbek vagyunk, naná, hogy gólt kapunk belőle. Pep legalább ezeket a rizikókat próbálta a nullára redukálni. Most meg vártuk a csodát. Megérdemeltük a pofont, mert ezek a problémák már ősszel is látszottak, tavaszra pedig világossá is vált már a Milan ellen.
Xavi öregszik, már nem opció középen, mert nem ér vissza védekezni, ehhez jön Busquets lassúsága és máris adott volt a Bayern-nek, hogy átrohanjanak raktunk. Taktikailag szinte az összes rangadónk alulmaradtunk tavasszal, ami csak és kizárólag az edző hibája. Ezen kellene elgondolkodni és leülne vele, mit is akar, tud e váltani, mert ha nem, akkor viszlát és inkább foglalkozzon az egészségével. Ha jövőre is nyomjuk ezt a sablon játékot, akkor akár T.Silva-t is idehozhatjuk, jobb nem lesz tőle a védelem, meg Neymar is beválhat, de akkor sem leszünk eredményesebbek. A rendszerrel van a legnagyobb baj, ami Pep távozása óta folyamatosan esik darabjaira.
Láttam mindegyiket és nekem nem volt meggyőző a Madrid, legalábbis nem láttam azt, amit egy BL győztesnél kéne látni(ettől még persze nyerhettek). Ráadásul a Sziti pontokat is alig tudott szerezni, annyira gyenge volt. A MU meg még 10 emberrel is felvette a harcot.Ezekből te láttad a City elleni két meccset?Vagy a a United elleni hazai első felvonást?Ott azért nem mondanám,hogy rosszul játszottunk.