Zene
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Zene
Tyga - Make It Work
Egyelőre úgy néz ki, hogy nem fake az esemény fb-n és tényleg jön Pestre április 27-én.
Egyelőre úgy néz ki, hogy nem fake az esemény fb-n és tényleg jön Pestre április 27-én.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Vicc Beatz - Szar Buli
Néha mennyire át tudom érezni.
"a kidobónak a spanom több mint gyanús,
mert úgy jön le a lépcsőn, mint a Magdi anyus"
@messideco
Fiatal barátom, megyünk szigetre?
Néha mennyire át tudom érezni.
"a kidobónak a spanom több mint gyanús,
mert úgy jön le a lépcsőn, mint a Magdi anyus"
@messideco
Fiatal barátom, megyünk szigetre?
sok suttyó mire nem képespheco írta:Red Bull Pilvaker - 2015 Március 15. - Teljes Előadás
Élőben Fluor és Bom voltak a legjobbak. Fluor szinte olyan, mintha playbackről nyomná. Énekesek, énekesnők is nagyon jók voltak. Korrekt előadás volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jános vitéz refrénje nekem se adja viszont a föltámadott a tengerben az sbm refrén adja
ezek még valahogy "uccásabb" számok voltak, nekem jobban átadták '48 szellemét
ezek még valahogy "uccásabb" számok voltak, nekem jobban átadták '48 szellemét
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezek is rohadt jók amiket linkeltél, de ezzel a kettővel az a bajom, hogy a refrén elrontja a számot szerintem. Az újakba pont ez tetszik, hogy azok is jól sikerültek. Persze ez csak az én véleményem..csabi* írta:nekem ezek a pilvakerek adták igazán:
föltámadott a tenger
jános vitéz
mostaniak már nem ilyenek, persze köztük is akad jó
- pheco
Red Bull Pilvaker - 2015 Március 15. - Teljes Előadás
Élőben Fluor és Bom voltak a legjobbak. Fluor szinte olyan, mintha playbackről nyomná. Énekesek, énekesnők is nagyon jók voltak. Korrekt előadás volt
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nekem ezek a pilvakerek adták igazán:
föltámadott a tenger
a szavak forradalma
talpra magyar
jános vitéz
föltámadott a tenger
a szavak forradalma
talpra magyar
jános vitéz
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tényleg hatalmas lett. Az egyik még ami nekem nagyon bejött az ez:pheco írta:Red Bull Pilvaker - Papp Szabi, Deego, Fluor & Bom - Tiszta Szívvel - Official Lyric Video
Ez nagyon adja
Red Bull Pilvaker - Dipa, Fura Csé, NB & MC Fedora - Légy Csak Magad
Dipa nem tetszik mondjuk, de Fura Csé részét imádom, amit eszperentébe leművel..
A kedvenc meg az egész műsorból:
Red Bull Pilvaker 2015 - "A Reményhez"
Ez 10/10, imádom. 3 napja csak ezeket pörgetem kb..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az i és a the blacker the berry jöttek ki ugye előzetesen, meg pár napja a King Kunta kiszivárgott. Ezek maradtak is a legjobb számok az albumról, meg így első hallgatás alapján a How much a dollar cost amit sokat fogok pörgetni. Nincsenek bangerek, mint a GKMC-n. Bár az a lemez is 1-2 hét alatt ért be nálam, utána rongyosra hallgattam.pheco írta: Ugyanígy vagyok. Az biztos, hogy itt ténylegesen a tartalom a lényeg. Nem igazán van rajta slágergyanús szám, mint mondjuk az előzőn a Swimming Pools. Lyricseket olvasva is meg fogom hallgatni a napokban.
K
K
- pheco
Ugyanígy vagyok. Az biztos, hogy itt ténylegesen a tartalom a lényeg. Nem igazán van rajta slágergyanús szám, mint mondjuk az előzőn a Swimming Pools. Lyricseket olvasva is meg fogom hallgatni a napokban.Zsombor írta:Kendrick album megvolt? Nekem bejött, de másra számítottam. Elég fekete album lett, de azt hittem a How much a dollar cost és a The blacker the berry féle flow fog dominálni, ehelyett funkys zenék születtek. Az biztos hogy hétvégén leülök és végigolvasva a szövegeket újra végigpörgetem, mert azért mindent nem értettem tisztán, Kendricknél meg főleg elég komoly metaforák és kapcsolatok vannak, amiknek szívesen utána járok.
Kendrick album megvolt? Nekem bejött, de másra számítottam. Elég fekete album lett, de azt hittem a How much a dollar cost és a The blacker the berry féle flow fog dominálni, ehelyett funkys zenék születtek. Az biztos hogy hétvégén leülök és végigolvasva a szövegeket újra végigpörgetem, mert azért mindent nem értettem tisztán, Kendricknél meg főleg elég komoly metaforák és kapcsolatok vannak, amiknek szívesen utána járok.
- pheco
Essemm x Rico #DGM01 (Short 'n' Raw)
Essemm Fb: Ahogy ígértem, egy kis újdonság:
A DGM egy Essemm és Rico által indított short'n'raw (rövid és nyers / keveretlen audio) sorozat, ami 2015.03.17-én, azaz ma startol. A sorozat részei változó időközökkel érkeznek majd, minden tizedik részhez pedig meglepetés közreműködőt invitálunk. A trekkek témája kötetlen, kizárólag az adott hangulat kifejezését szolgálják. Az előadók célja a sorozattal egy nosztalgikus, "csak rappeljünk és tegyük ki a netre, mint régen" fless megvalósítása.
Essemm Fb: Ahogy ígértem, egy kis újdonság:
A DGM egy Essemm és Rico által indított short'n'raw (rövid és nyers / keveretlen audio) sorozat, ami 2015.03.17-én, azaz ma startol. A sorozat részei változó időközökkel érkeznek majd, minden tizedik részhez pedig meglepetés közreműködőt invitálunk. A trekkek témája kötetlen, kizárólag az adott hangulat kifejezését szolgálják. Az előadók célja a sorozattal egy nosztalgikus, "csak rappeljünk és tegyük ki a netre, mint régen" fless megvalósítása.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ima Robot - Greenback boogie
The Asteroids Galaxy Tour - Lady Jesus
Black Pistol Fire- Suffocation Blues
Suits
The Asteroids Galaxy Tour - Lady Jesus
Black Pistol Fire- Suffocation Blues
Suits
"And my heart will leave you never."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://eletmod.transindex.ro/?cikk=25013messideco írta:Belga - Szerelmes vagyok - román verzió De ahogy nézem van francia, szlovák és török változat is. Hát, ahogy az angol mondja: made my day...