Sokalnam, de inkább szükségszerű.Kerlon írta:[quote="Realista24"
Mondtam már párszor, hogy szerintem a vkp poszton tudunk előre lépni, ő pedig az lenne.[/quote]
nincs szükségünk VKPra. max 3 személyre azon a vonalon....és nem támadókra.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 16., szombat 21:24
Sokalnam, de inkább szükségszerű.Kerlon írta:[quote="Realista24"
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. július 16., szombat 21:22
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. július 16., szombat 21:19
Gondolj bele, milyen lett volna akkor, ha Varane es Benzema is ott lettek volna az EB-n, Isco es Carvajal a spanyoloknal, es Navas a Copa-n, stbwZoLee7 írta:Nagyon gyenge kerettel kezdődik ez az előszezon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 16., szombat 21:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 16., szombat 21:14
Sokalnam, de inkább szükségszerű.Realista24 írta:Csak kíváncsiságból. Ha Kanté 60 millió lett volna? Akkor szükségszerű vagy rossz igazolás lett volna.Kerlon írta: Kantéért kár, nagy deal lett volna ennyiért.
Csak mert úgy veszem észre, hogy tesco gazdaságos a felfogásod.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. július 16., szombat 20:59
Pl egy Kroos 25ért az olyan wengeres...azért ne félts. nem Böde lenne elöl az én csapatomban.Remy írta:Wenger ugyanígy gondolkodik, mint te. Ott is tart az Arsenal, ahol... sajnos szar világ van, brutális összegek repkednek a fociban. Ezzel együtt kel élni, vagy lemaradsz, mert más nem fog agyalni. (City, PSG, + most már a többi angol csapat is...)R.M.C.F írta:Csabi.
Ennyiét rossz vétel.
A noname senkik 50-ért szintén.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 16., szombat 20:53
Heti 150ezer fontról írnak (cca 10 milla euróban éves szinten). Korábbi klubja 100ezret adott volna amúgy neki, ha marad.wZoLee7 írta:Fizetésre. Az se lepne meg ha jó sok dellát toltak volna alá
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 16., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 16., szombat 20:50
Mire gondolsz? Árra? 35 millióról írnak.wZoLee7 írta: Tudjuk amúgy a részleteket?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 16., szombat 20:48
Tudjuk amúgy a részleteket?Realista24 írta:Csak kíváncsiságból. Ha Kanté 60 millió lett volna? Akkor szükségszerű vagy rossz igazolás lett volna.Kerlon írta: Kantéért kár, nagy deal lett volna ennyiért.
Csak mert úgy veszem észre, hogy tesco gazdaságos a felfogásod.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 16., szombat 20:46
ZZ meg a két fiát. 1-1.Csabi írta: ödegardot perec azért csak benyomta, kurva anyját. asensiónak örülök. remélem sikerül neki valamit mutatni és marad
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. július 16., szombat 20:39
Csak kíváncsiságból. Ha Kanté 60 millió lett volna? Akkor szükségszerű vagy rossz igazolás lett volna.Kerlon írta: Kantéért kár, nagy deal lett volna ennyiért.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. július 16., szombat 20:38
A nagy mozgás miatt én sem. Inkább csak amiatt, hogy az a pár játékos, akire szükségünk lenne, nincs itt az előszezon kezdetére. Bár mit is várjunk, emberemlékezet óta nem volt kész a keretünk július második felére. Vki mindig az utolsó percben esett be. Ideje lenne már kihasználni a nyár első felét is normálisan.én egyáltalán nem aggódom, inkább örülök, hogy nincs hatalmas mozgás eddig.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. július 16., szombat 20:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 16., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. július 16., szombat 20:29
az amerikába utazó keretREAL MADRID SQUAD:
Goalkeepers: Keylor Navas, Casilla, Rubén Yáñez, Álex Craninx and Luca.
Defenders: Varane, Danilo, Carvajal, Marcelo, Nacho, Lienhart, Tejero and Achraf.
Midfielders: Casemiro, Isco, Kovacic, Llorente, Asensio, Odegaard, Enzo and Febas.
Forwards: Benzema, Jesé, Mayoral and Mariano.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. július 16., szombat 19:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. július 16., szombat 18:49
Azért az NSFW kategóriát hanyagoljuk, ez ide már túl brutálziro4vr írta:jogi löw
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. július 16., szombat 18:38
http://replygif.net/i/1525.gifRealista24 írta:Nem hiszem. Tudom.Kerlon írta: Sose mondtam, hogy nem láttam, ezt te hiszed az elejétől kezdve. Nem néztem meg minden loszar csapat ellen, de követtem a komolyabb meccseik, mind BL mind bajnokság szintén. Az, hogy rúgott pár gólt meg adott pár gólpasszt az meg nem jelenti azt, hogy meghatározta volna a Juvet. Khedira meg Padoin emberek mellett meg jó, hogy kitunt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. július 16., szombat 18:37
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem