Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 11., kedd 16:11

Sok hibaja van MP-nek, de 3 honapja kezdte, neha tultolja. Viszont sokszor mondta mar, hogy hol hibazott, es bocsanatot ker (amit kiserik tobbszor megkerdeztel az elmult kommentjeidben Dezso Andrassal kapcsolatban is, igen ott is hibazott MP, aztan kb 10 interjujaban bocsanatot kert, hogy rosszul fogalmazott, es nem ot tartja propagandistanak, hanem egy szimpla propagandaanyagnak azt, amit a kezebe adtak)

Es bocsanatot kert most a Hit gyulisektol is. Azert peldaul ez egy ritka szokas a jelenlegi politikusainktol, szoval ez igenis egy nagy erenye.
Utoljára az ATV-ről. Ahogy a MÚOSZ alelnöke tegnap helyesen elmondta, ha egy televíziónak problémája van egy politikus korábbi nyilatkozataival a tv szerkesztési elvei kapcsán, akkor ezt természetesen jelezheti az interjú előtt vagy után. Az viszont elfogadhatatlan, hogy élő adásban az előző napi választási eredményekkel mit sem törődve, a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjének egyetlen kérdést sem tesz fel a riporter, hanem a saját hazug narratívájukat erőltetve kutyakomédiának nevezi a tényeket. Ha a riporter újra ilyen helyzetet teremtene a propaganda megrendelésére, újra kijönnék a stúdióból.

Az ATV a tegnapi eljárásával nem csak a TISZA Pártot, hanem a ránk szavazó 1.342.000 magyar embert hozta kellemetlen helyzetbe. Én az előzmények ellenére azért nyújtottam békejobbot és mentem be tegnap az Egyenes Beszédbe, mert úgy éreztem, hogy az ATV nézői megérdemlik az egyenes beszédet. Sajnálom, hogy a nézők százezrei, akik leültek a képernyő elé, nem hallhattak semmit a június 9-i politikai földindulásról és a TISZA Párt jövőbeni terveiről.

Itt szeretném jelezni, hogy Kocsi Ilonának, a MÚOSZ elnökének azon nyilatkozata, miszerint én jogsértést követtem volna el, téves, mivel egyrészt nem beazonosíthatóak a személyek, másrészt mindegyik szereplő nyilvánosan beszélt a felekezeti hovatartozásáról.

Köszönettel vettem a HIT Gyülekezete gratulációját a TISZA Párt által elért átütő választási eredmény kapcsán és innen szeretném biztosítani a gyülekezet minden tagját, hogy mint minden egyház, ők is számíthatnak a TISZA Párt támogatására. A TISZA Párt soha nem fog ellehetetleníteni egyházakat a párt vezetőinek személyes politikai vagy hitbéli meggyőződése miatt. Ha bárkit megbántottam a tegnapi posztommal, attól elnézést kérek.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. június 11., kedd 16:02

Érdemes megnézni ,hogy olyan arcok , mint Hadhazy és Juhász Peter mit írnak az ügyről. Ezek ketten olyan politikai aktorok akik ilyen ügyekről tűpontosan tudnak nyilatkozni. Nem erzelembol, nem politikai haszonból, hanem olyan igazságérzetük , van ami nagyon keveseknek ebben az országban.(Sajnos)

https://www.facebook.com/share/p/o2WN9ndKPAjpt9D5/

Hadhazy, pl. Tamás Gáspár Miklósra hivatkozik írásában... Őt meg remélem nem kell bemutatni...( még Orbán Viktor is ott volt a temetésén... nem tudom kell e ennél nagyobb politikai árkokon való átívelés)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 11., kedd 15:25

az. helytelenkedett, illetlenkedett. és napszemüvegben beszélt csomó településen. kibaszott illetlen és udvariatlan.
meg még a feleségét is veri meg felveszi titokban a beszélgetéseiket.

undorito ember. :coffee:
akkor lenne csak ez mind rendben, ha közben milliárdokat lopna el, akkor lenne igazi vezér és atyuska, erre vágyik erik is, most fél, hogy mi lesz viktor után, ki lesz, aki karbantartja a kibaszott templomot a faluban. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. június 11., kedd 15:22

hehetheoriginal írta:
A bajom csak annyi, hogy egyre jobban hajaz ez az erő, arra, amit le akar a nép váltani.
ígérem a többieknek, utoljára írtam le. tudom, látom, hogy nem érti meg, nem fogja fel :lol:
én kérek elnézést :lol: :coffee:
tényleg hihetetlen egyébként, h nem fogja fel a lényeget. valami történik, az elmúlt 14 évben nyelt annyit a nép, hülyére vették már annyira és annyiszor a népet amennyire nem szégyellték, de csak nem bazdmeg, csak az a kurva reakció, h felállt és kiment és, h máskor is látta már, h helytelenül viselkedett :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 15:18

kiserik írta:
Realista24 írta: Kettonk kozul te erolkodsz, es probalsz valamit lenyomni a forum 95%-nak a torkan, ami egyszeruen nem letezik.

Es meg az avatarod is bantja a szemem.
Avatár témában meg köszi. Nekem fel sem tűnt. Én hibám volt, nem ilyet akartam.
Ha ez nem cseszte ki a szemed, akkor mas temaban hogyan vegyunk komolyan? :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 15:14

Realista24 írta: Kettonk kozul te erolkodsz, es probalsz valamit lenyomni a forum 95%-nak a torkan, ami egyszeruen nem letezik.

Akar a fene. Mondjuk én legalább nem élek vissza a hatalmammal :lol:

Avatár témában meg köszi. Nekem fel sem tűnt. Én hibám volt, nem ilyet akartam.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 11., kedd 15:12

A bajom csak annyi, hogy egyre jobban hajaz ez az erő, arra, amit le akar a nép váltani.
áhhgeci de kurva fárasztó a fallal beszélni :lol: :lol:

pedig nem is vagy a csajom :lol: :coffee: és ha igy haladsz, nem is leszel :lol: :lol:

ismét: ha eljutunk odáig, majd kezeljük a helyzetet.
talán egy fokkal enyhébbek ezek a problémák, minthogy a fidesz orrbaszájba kurvaanyjába agyonbaszta és szétlopta az egész kurva országot és szétkúrta, megosztotta a teljes társadalmat.
mert nyilván ekvivalens petike viselkedése a szijártó, lázárjános, rogán, viktor meg az összes faszszopó viselkedésével, tetteivel és hazudozásával, szoval kaszaljuk el mar most petikét. :agree:

ígérem a többieknek, utoljára írtam le. tudom, látom, hogy nem érti meg, nem fogja fel :lol:
én kérek elnézést :lol: :coffee:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. június 11., kedd 15:15-kor.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 15:07

Kettonk kozul te erolkodsz, es probalsz valamit lenyomni a forum 95%-nak a torkan, ami egyszeruen nem letezik.

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 15:04

hehetheoriginal írta:
B.) Az eset előre vetíthet olyan magatartásformákat, amik miatt alapvetően a kormánytagok is kritizálva vannak, MP esetén is lehet baljós előjel egy egyelőre jelentéktelen ügy. Később, feltételezve, hogy a hatalomtól valamilyen formában esetleg megrészegül, extrém esetben lehet egy újabb Orbán belőle. Ezt nyilván kijelenteni senki nem tudja, de miért ne tarthatna ilyentől.
amennyiben bevezeti, amit megigert, hogy max 2 ciklusig lehet vki miniszterelnök, akkor ilyen nem következhet be.

de tudom itt ez a pár jövőtől remegő ember pont ettől félti az országot, nyilván hihető..... :coffee:

ha meg megreszegul, ismet le lehet valtani.
ezt kene megerteni es felfogni vegre, hogy a mi kezunkben van a jovonk es a sorsunk, nem holmi közszolgákéban.
hehe, ez nagyon szép és jó, de 14 éve van uralmon egy hatalom és nem tudod leváltani. Most van egy olyan erő, amelyik lehet, hogy képes rá (sokszor elmondtam, hogy ez békés úton nem fog menni). A bajom csak annyi, hogy egyre jobban hajaz ez az erő, arra, amit le akar a nép váltani.

Pont ezért lett volna jó ez az eset is arra, hogy a nép a közszolgát egy kicsit helyre pofozza, hogy bazdki nyilvánosan nem hazudunk lejáratási szándékkal, mert az nem tetszik a mostani rendszerben sem. Veled vagyunk, de ilyet ne csinálj. Erre csak adják alá a lovat, hogy így tovább, mi ezt szeretjük. Ezért tartunk ott, ahol.
Realista24 írta:
kiserik írta: A vita tökéletes lezárása. Igazad van, ma is tanultam valamit.

Az oviban :lol:
Most akkor magadat rohogod ki? Csak mert ez volt az erved. Az ATV mondja, akkor ugy van. Ja meg a riporter ugy nez :lol:
Nem :lol: :lol: :lol:

ui.: ne erőlködj, nem ülök fel a provokációidnak még ha folytatod is a folyamatos személyeskedést sem :kalapos:

ui.: Az egész ügyből egyébként nem lenne semmi, ha ez MP-nél nem lenne rendszeres. Szerinte mindenki hazudik és mindenki fideszes, aki nem őt dícséri (kíváncsi vagyok mikor áll bele a kutyapártba). A Dezső András storyra emlékeztek?

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. június 11., kedd 14:43

A Magyar Péter jelenség már csak arra is jó lehet, hogy újra mindenki elméjébe belevésődjön, hogy bárkit szinte bármikor le lehet váltani, ha akarjuk.

Mert nem mi vagyunk a politikusokért, hanem ők értünk. Elvileg. :kalapos:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 11., kedd 13:57

hehetheoriginal írta:
B.) Az eset előre vetíthet olyan magatartásformákat, amik miatt alapvetően a kormánytagok is kritizálva vannak, MP esetén is lehet baljós előjel egy egyelőre jelentéktelen ügy. Később, feltételezve, hogy a hatalomtól valamilyen formában esetleg megrészegül, extrém esetben lehet egy újabb Orbán belőle. Ezt nyilván kijelenteni senki nem tudja, de miért ne tarthatna ilyentől.
amennyiben bevezeti, amit megigert, hogy max 2 ciklusig lehet vki miniszterelnök, akkor ilyen nem következhet be.

de tudom itt ez a pár jövőtől remegő ember pont ettől félti az országot, nyilván hihető..... :coffee:

ezt kene megerteni es felfogni vegre, hogy a mi kezunkben van a jovonk es a sorsunk, nem holmi közszolgákéban.
Ennyi. Sokan itt meg mindig a status quo szerint gondolkodnak, hogy orokre az lesz mint Orban alatt. Holott nincsenek meg a tortenelmi es politikai korulmenyek ahhoz hogy valaki meg egyszer leuraljon mindent az orszagban. Ha MP elszall, akkor levaltjuk. A Fidesz helyere boven lesznek becsusszano alternativak a jovoben, lesz lehetoseg valasztani. (Kerdes mikor.)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 11., kedd 13:53

thereisonly1ronaldo

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 11., kedd 13:52

Amúgy szerintem a különböző nézőpontok ellenére aránylag tök jól pörgött le a vita. Igaz a szarkazmus használata gyakori jelenség volt de az érvelések teljesen rendben voltak szerintem. Illetve mindig meglepődők, hogy realista mennyire jól kezeli a puskaporos helyzetet.
Személy szerint ezekből én tök sokat szoktam tanulni.

ez is egy jó poszt az mp sztorihoz: https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPet ... vcUhp9CT4l
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kierkegaard 2024. június 11., kedd 13:54-kor.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. június 11., kedd 13:31

Így "külső szemlélőként" érdekes, hogy mintha szándékosan próbálná torzítani mindenki a másik oldal álláspontját szélsőségek felé.

Az én olvasatomban:

A.) Bagatell ügy, igaza volt MP-nek amiért felállt, ennél sokkal jelentősebb dolgok is megestek már a Fidesz-kormányzás alatt, amik szinte semmilyen visszhangot nem váltottak ki. Ez igaz.

Persze ilyenkor valóban az van, hogy amennyiben ez bekövetkezik, Őt is le kell majd váltani (feltéve, hogy valaha pozícióba kerül).

Nem is ez a lényeg, de itt azért alapvetően értelmes(nek tűnő - amennyire ez egy fórum alapján megítéhető) fazonok cserélnek eszmét, de itt is el tud menni egymás mellett a kifejezni kívánt gondolat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 13:28

kiserik írta:
Realista24 írta:

Attol, hogy azt mondod, soha nem szavaztal rajuk, meg nem hisszuk el neked, mert mi azt mondjuk, hogy Fideszes vagy, es ez az igazsag, mert mar harman leirtak korabban.
A vita tökéletes lezárása. Igazad van, ma is tanultam valamit.

Most akkor magadat rohogod ki? Csak mert ez volt az erved. Az ATV mondja, akkor ugy van. Ja meg a riporter ugy nez :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 13:21

Realista24 írta:
kiserik írta: Fú gyerekek. Tényleg ez is lassan egy kutyakomédia. Én lettem itt a legnagyobb fideszes, miközben soha nem szavaztam rájuk, sőt, soha nem dícsértem őket, sőt, hányok tőlük. BE-SZA-ROK. És olyanok fideszeseznek le, akiknek köszönhetjük az elmúlt 14 évet. Gratulálok ehhez. További jó elvakult hitet OV 2.0-hoz. Szekta bazdmeg, szekta :lol: :lol: :lol:
Attol, hogy azt mondod, soha nem szavaztal rajuk, meg nem hisszuk el neked, mert mi azt mondjuk, hogy Fideszes vagy, es ez az igazsag, mert mar harman leirtak korabban.
A vita tökéletes lezárása. Igazad van, ma is tanultam valamit.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 11., kedd 12:54

Most még nem MP-re szavaztam, de az elmúlt pár oldalon kiserik meg Elsiete többet tett azért hogy legközelebb odarakjam neki, mint gutihaz két év posztolásával tudna :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 11., kedd 12:25

puffogtathatod, hogy szektaszekta, csak épp a leirt mondatokat nem ertetted meg.
micsoda meglepetés ugye... :coffee:

nem tudsz egy db embert mutatni, aki hibatlannak es megkerdojelezhetetlennek minositi es tartja petikét, ettol fuggetlenul csak nyomod a magad valótlan/féligazság mondókáját, mint valami félőrült csaj, mikor bekattan a zónába, és se hall, se lát az elmebaj határán.

de gratulálok, ügyes voltál, sikeresen elterelted - ha csak pár percre is - a kormánymédiához hasonlóan a lényegi kérdésekről és problémákról a figyelmet.

A kérdésem továbbra is, hogy mit gondoltok arról, hogy MP hajlandó volna koalícióra lépni Orbánnal.
"azt mondta nekem"....
ezt nyilvan ugye már tényként kell akkor kezelni, hogy koaliciora lepne vele, foleg miutan 200 telepulesen jelentette ki az ellenkezojet.
meg nyilvan egy halalos agyan szenvedo ember szavahihetosegenek kell mindenek felett hinni, aki az is lehet, hogy full begyogyszerezve felreertett valamit, nem tudhatjuk.
thereisonly1ronaldo

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 11., kedd 12:23

Bocsi, hogy ilyen hosszu bejegyzeseket posztolok, eloszor Jambor Andrast, aztan Hadhazy Akost, de tobb relevans szemely is kiall MP mellett/ATV ellen, most eppen Racz Andras orosz biztonsagpolitikai szakerto:
Magyar Péter helyében én is kijöttem volna a stúdióból
--------------------------------------------------------------------------
Szerintem Magyar Péter a szakmailag egyetlen helyes dolgot tette: miután felismerte, hogy ez egy megbundázott mérkőzés, azonnal kijött a ringből. Ha rájössz, hogy az ellenféle kesztyűje alatt boxer van, és mégis folytatod a meccset, akkor nem hős vagy, hanem hülye. Én is pontosan ugyanezt tettem volna.
.
I.Még a háború elején, 2022. májusában történt, hogy az ATV egyik műsorában Sváby Andrásnál online szerepeltem. Az adás előtt Svábyék küldtek 4-5 videofelvételt, és kérték, hogy nagyon rövid határidővel nézzem meg őket, hogy lehet-e őket kommentálni. Utóbb kiderült, hogy az egyik video nem rossz minőségű, éjszakai harctéri felvétel volt, hanem egy – általam nem ismert – videojátékból származott. Én pedig nem vettem észre. Fel lehet hozni egy csomó okot, hogy miért nem (rövid határidő, kimerültség, eleve nem videojátékozom, stb.), de ez a hibát természetesen nem teszi meg nem történtté – ennek megfelelően elnézést is kértem érte.
Ám a fő kérdés nem ez. A fő kérdés az, hogy az ATV-ben vajon ki és hogyan döntött úgy, hogy egy videojáték-felvételt mutat meg nekem egy valódi harctéri anyag helyett. Az illető felvétel a negyedik vagy az ötödik volt a sorban, hogy még kisebb eséllyel vegyem észre. A választ nyilván nem fogom megtudni sosem (bár lennének ötleteim, hogy kit és hogyan kérdeznék meg erről).
.
A dolog azért érdekes, mert a hibát – mintegy véletlenül – „kiszúrta” a Mandiner, egy sor cikk lett belőle, stb. Sőt, azóta, tehát több, mint két éve a kormányzati propagandisták minden egyes média-szereplésem alá folyamatosan bekommentelik ezt a videojáték-sztorit, próbálva ezzel hitelteleníteni, lejáratni. Tényleg, nincs kivétel, minden egyes alkalommal megjelenik – mintegy véletlenül, gondolom… immár két éve folyamatosan. Nincs ezzel semmi baj, mostanra remekül szórakozom rajta. :) :)
A korrektség kedvéért hozzá kell tenni, hogy Sváby utána felhívott és elnézést kért, szóval személyében korrektül járt el… de a végeredményen ez keveset változtat. És teljesen kizárt, hogy egy Sváby-szintű profi önmagától ilyen hibát követett volna el. Fun fact: azóta sem történt senki mással ilyen az ATV-nél.
.
II. 2022 novemberében a Magyar Tudományos Akadémián a Magyar Tudomány Ünnepén én tarthattam a nyitó előadást az ukrajnai háborúról. Pályaelhagyó történészként nemigen érhetett volna ennél nagyobb megtiszteltetés. Hónapokkal korábban elkezdtük szervezni az eseményt és az ATV-s Rónai Egont kértük fel, hogy moderálja az eseményt. Előzetesen el is vállalta, úgyhogy úgy nézett ki, hogy minden remekül fog menni. Aznap este derült ki, hogy Rónai mégsem jön, mert elmondása szerint elfelejtette beírni a naptárjába és aznap este adásba kellett mennie az ATV-be. Természetesen megoldottuk ezt is – az MTA-s kollégák nagyon-nagyon profik - , de nem volt kellemes.
Máig nem értem, hogy ez hogyan történhetett meg. Természetesen elképzelhető, hogy véletlen baki volt – és persze az is, hogy nem. Mindenesetre biztos vagyok benne, hogy ha ez szándékos volt, az nem Rónai személyes döntése volt. Őt ennél sokkal korrektebb, profibb embernek ismertem meg a korábbi évek során.
.
III. Mindenesetre azóta nem voltam az ATV-ben és ezen nem is tervezek változtatni. Egyszer mindenki hibázhat, de a másodikat, főleg, ha rövid időn belül történik, nem célszerű megbocsátani.
.Nagyra tartok több ottani újságírót is, nemcsak Rónait, de például Eperjesi Ildikót is (érdemes elolvasni a két, Olekszandr Kacsurával közösen írt riportkönyvét a Krímről), de nem felejtek és nem bocsátok meg. Azt nem tudom megakadályozni, hogy idézzenek, de én oda többet be nem teszem a lábam.
Nyilván az ATV remekül megvan nélkülem, meg én is nélkülük - szóval ez pont jó így. :)
.
.
IV. Mindezt csak kontextusként meséltem el a mostani Magyar Péter „interjúhoz”. Ez az „interjú” némileg hasonlít ahhoz a csapdához, amibe két évvel ezelőtt én estem bele – bár természetesen a kanyarban sem vagyok Magyar Péter fontosságához és befolyásához képest (és ez is pont jó így :) ).
.
Az a különbség, hogy a velem történtek esetében nem volt egyértelmű a szándékosság az ATV részéről (bár ilyen véletlen azóta sem történt ott senki mással), csak a hibát kihasználó propaganda-apparátus részéről volt az.
Most viszont az „interjú” eleve azzal kezdődött, hogy a riporter igyekezett Magyar Pétert kellemetlen helyzetbe hozni, még azelőtt, hogy egyetlen kérdést feltett volna, a propaganda-apparátus pedig szó szerint azonnal (!) elkezdte pörgetni a sztorit.
.
Pedig éppenséggel lett volna mit kérdezni, hiszen a Tisza-párt éppen most állította a feje tetejére a magyar ellenzéki politikát, hét képviselőjük lesz az Európai Parlamentben, stb… de nem, ehelyett az ATV egy piros dossziéval nyitott. Pedig még innen is lehetett volna belőle normális beszélgetés: amikor Magyar megígérte, hogy átnézi majd a dossziét, ott át lehetett volna térni a kérdésekre. Mégsem ez történt.
.
Szerintem Magyar Péter a szakmailag egyetlen helyes dolgot tette: miután felismerte, hogy ez egy megbundázott mérkőzés, azonnal kijött a ringből. Ha rájössz, hogy az ellenféle kesztyűje alatt boxer van, és mégis folytatod a meccset, akkor nem hős vagy, hanem hülye. Én is pontosan ugyanezt tettem volna.
.
V. Mindez természetesen nem menti Magyar későbbi reakcióját, amiben (vélt) felekezeti hovatartozás szerint listázza az ATV néhány munkatársát (ehhez értelemszerűen nem adok linket).
Kritizálni szakmai alapon kell.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 11., kedd 12:23

Balazs írta:
A kérdésem továbbra is, hogy mit gondoltok arról, hogy MP hajlandó volna koalícióra lépni Orbánnal.
Már nem hajlandó, de ezt is elmondta százszor.

Ő is sok mindenben változott az elmúlt hónapokban, de erről is rengeteget nyilatkozott már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. június 11., kedd 12:24-kor.

Vissza: