Zene
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Zene
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Pár zene vegyesen:
The Script - Superhero
Irma - I know
Wisdom - Take me to Neverland
Modest Mouse - Lampshades on fire
The xx - Angels
The Arcade Fire - Wake up
The Script - Superhero
Irma - I know
Wisdom - Take me to Neverland
Modest Mouse - Lampshades on fire
The xx - Angels
The Arcade Fire - Wake up
"And my heart will leave you never."
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Chet Faker- I'm into you Dododododo dododododo dodo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez most valamiért nekem sem jön be annyira, a verzék külön-külön nem rosszak, de számomra valahogy nem áll össze a dolog egy nagy egésszé. Ennél érthetőbben nem tudom megfogalmazni.
Jöjjön egy kis liquid dnb egy svéd úriembertől:
Seba - Nothing Can Replace
Jöjjön egy kis liquid dnb egy svéd úriembertől:
Seba - Nothing Can Replace
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezt adom, az újabb pilvakerek már nem az igaziak de most amit fecó linkelt az adja.realistahuni írta:Hát nekem már nem igen aggya ez az új Pilvaker, nagyon elment ez már pop irányba szerintem.
A wellhello ugyanez, bár azt soha nem csíptem, ők már az elejétől sem vonzottak.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát nekem már nem igen aggya ez az új Pilvaker, nagyon elment ez már pop irányba szerintem.
A wellhello ugyanez, bár azt soha nem csíptem, ők már az elejétől sem vonzottak.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
emmá valami mindenki jó benne szvsz (bár nálam deego viszi )pheco írta:Red Bull Pilvaker - Papp Szabi, Deego, Fluor & Bom - Tiszta Szívvel - Official Lyric Video
Ez nagyon adja