A hazai mezt meg Moratával reklámozták.wZoLee7 írta:Nah a Juve Pogbaval reklámozza az új mezüket. Kíváncsi leszek én erre a történetre
Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nah a Juve Pogbaval reklámozza az új mezüket. Kíváncsi leszek én erre a történetre
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BBeno írta:llorente kolcsonbe a malagahoz ekrult. akkor vagy marad nacho vagy hozunk egy hatvedet ha o is elmegy.
Ez mondjuk hatalmas faszkodás lenne ismét a részünkről.
1; Nacho kiváló hátvéd, nem nagyon találnánk nála jobbat, aki esetleg padozgatna főként.
2; Ott van az a fiatal srác, aki ki lett kiáltva next Sergio Ramosnak.
3; Llorrente akkor minek megy kölcsönbe?!
Amúgy ez a Diaz gyerek youtube videók alapján egész jó.
Kicsiben gyors,robbanékony és nem ügyetlen.
ZIDANE
llorente kolcsonbe a malagahoz ekrult. akkor vagy marad nacho vagy hozunk egy hatvedet ha o is elmegy.
Jól van, addig tartom a frontot.Realista24 írta:Köszi, nyaralni vagyok mar, úgyhogy meglesz. Élvezzétek amíg lehetKerlon írta: Legyen szép napod
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Köszi, nyaralni vagyok mar, úgyhogy meglesz. Élvezzétek amíg lehetKerlon írta:Legyen szép napodRealista24 írta:Szerinted amúgy vicces vagy Kerlon ezzel az avával meg kedvenc játékos leírással? Csak mert szerintem nem, görbe tükörnek gyenge, mint Özil a legjobb évében, úgyhogy ideje lenne értelmes fokozatra váltani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
Pogba és Zidane együtt az adidas új reklámjában
https://www.youtube.com/watch?v=gJCx5aXYe9s
https://www.youtube.com/watch?v=gJCx5aXYe9s
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Legyen szép napodRealista24 írta:Szerinted amúgy vicces vagy Kerlon ezzel az avával meg kedvenc játékos leírással? Csak mert szerintem nem, görbe tükörnek gyenge, mint Özil a legjobb évében, úgyhogy ideje lenne értelmes fokozatra váltani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
azért remélem nem csak Jesé lesz a távozó
pl Jamest teljesen felesleges itt tartani
még Isco is véleményes
lassan az lesz a legjobb tulajdonsága hogy spanyol
pl Jamest teljesen felesleges itt tartani
még Isco is véleményes
lassan az lesz a legjobb tulajdonsága hogy spanyol
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
3 bal bekk csak elég lesz egy szezonra.CS0ki írta:Ő Coentrao helyettesének lenne jó, gyakorlatilag folyamatosan az orvosin van...pedig ngy jövőt jósoltak neki, de két ilyen komoly sérülés ilyen fiatalon...csoda kéne, hogy legyen még belőle valaki.
Ő Coentrao helyettesének lenne jó, gyakorlatilag folyamatosan az orvosin van...pedig ngy jövőt jósoltak neki, de két ilyen komoly sérülés ilyen fiatalon...csoda kéne, hogy legyen még belőle valaki.EDIT: Ő nem lenne jó Marcelo mögé?
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Abner nem bal bekk?
EDIT: Ő nem lenne jó Marcelo mögé?
EDIT: Ő nem lenne jó Marcelo mögé?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerinted amúgy vicces vagy Kerlon ezzel az avával meg kedvenc játékos leírással? Csak mert szerintem nem, görbe tükörnek gyenge, mint Özil a legjobb évében, úgyhogy ideje lenne értelmes fokozatra váltani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Esetleg +20at a marketingje még megérneR.M.C.F írta:65 millióig hoznám. Felette nem.poronty írta:AS vagy Marca egyébként csinált mostanság szavazást, hogy az emberek mit gondolnak Pogba leigazolásáról? Vagy bármelyik fontosabb újság?
jó meglátástorjack írta:Khedirának még egy béell is leesettvilágbajnok is lett
K
K
- Veidt
Igen. AS is csinált, itt az eredmény. http://futbol.as.com/futbol/2016/06/21/ ... 95701.html (62% nem támogatja)poronty írta:AS vagy Marca egyébként csinált mostanság szavazást, hogy az emberek mit gondolnak Pogba leigazolásáról? Vagy bármelyik fontosabb újság?
Ez meg egy újabb, bár nem mértékadó: http://www.managingmadrid.com/2016/7/5/ ... paul-pogba
Én egyébként mellette vagyok abszolút.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Feleannyiért Bentekét visz egy Crystal Palace. Manapság az ár/érték arány már nem feltétlenül működik.R.M.C.F írta:65 millióig hoznám. Felette nem.poronty írta:AS vagy Marca egyébként csinált mostanság szavazást, hogy az emberek mit gondolnak Pogba leigazolásáról? Vagy bármelyik fontosabb újság?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
65 millióig hoznám. Felette nem.poronty írta:AS vagy Marca egyébként csinált mostanság szavazást, hogy az emberek mit gondolnak Pogba leigazolásáról? Vagy bármelyik fontosabb újság?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Khedirának még egy béell is leesettvilágbajnok is lett
Igen.wxyz írta:Ez azért csinálod, hogy visszavágj az Özil kritikák miatt?Kerlon írta:Beszariak vagytok, ráadásul a culától én még mindig nem dobok hátast, pedig már az EB-n tuti átlépte az 5-ös álomhatárt.
világbajnok is lettRealista24 írta:Addig jo amíg nem dobsz hatast, mert Oziltol dobtál anno.Kerlon írta:Beszariak vagytok, ráadásul a culától én még mindig nem dobok hátast, pedig már az EB-n tuti átlépte az 5-ös álomhatárt.
Én elsősorban Carlo barátunk Bayernjétöl fosom össze magam, mert ha nem felejtettek el normálisan focizni az elmúlt 3 évben, akkor bizony könnyen megrakhatnak bárkit szárazon egy szép keddi/szerdai napon.
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én a manchester unitedtől tartok idén, nagyon jók lesznek. remélem nem kerülünk össze. oh wait