Kommentáld a híreket
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Engem nem különösebben zavar, hogy nem vettünk még senkit. Egyrészt ugye távozó sem volt ezért nincs kit pótolni, illetve nem vagyunk kényszerben - 1-2 új arc bőven elég, főleg ha nem barmoljuk szét a keretet. Szóval én nem számítok nagy mozgásra semmilyen tekintetben - max 3-4 helyen lesz megbolygatva a keret. (a 23as kerethez képest ez úgy gondolom teljesen jó egy BL győztes csapat esetében.)
Szerintem a Pogba-Kanté- Alaba trióból 1 (de lehet h 2) le van zsírozva, majd az EB után szépen be lesznek jelentve. Utána 1-2 ember off és majd az utolsó napokban megint jön 1-2 ember a padra (balhátvéd/ csatár) a távozók függvényében.
Szerintem a Pogba-Kanté- Alaba trióból 1 (de lehet h 2) le van zsírozva, majd az EB után szépen be lesznek jelentve. Utána 1-2 ember off és majd az utolsó napokban megint jön 1-2 ember a padra (balhátvéd/ csatár) a távozók függvényében.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Vagy a csapat felvesz egy értelmes stábot...a jelenlegi orvosi csapatnak semmi értelme, a többség mással dolgozik, ha baj van és orvosi beavatkozás kell akkor pattannak is külföldre egy megbízható orvoshoz. Jelenleg a mi stábunknak semmi értelme nincsMarca: Ronaldo saját fizioterapeutát szeretne, mert nem elégedett az orvosi stábbal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt hogy beérik a munkám gyümölcse és a 0,1%-ból elmegyek nyaralni.ziro4vr írta: Az se rossz, de Pogba kéne az a helyzet. Elvileg kikövette a juvet twitteren, R24 a téma szakértője, mit jelent ez?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
VB/EB előtt nem is nagyon szoktunk mozgolódni. EB után is a játékosok általában elmennek 1-2 hét vakációra.
De valóban kevesebb a pletyka, mint szokott lenni, igaz megint az EB miatt van mivel eladni az újságokat.
De valóban kevesebb a pletyka, mint szokott lenni, igaz megint az EB miatt van mivel eladni az újságokat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
n
Pogba, Kanté terítéken van, utóbbinak egyszerűbb az esete. EB után be is jelenti, hogy hova megy. Előbbinél a Juvéval kell zöld ágra vergődni, az sosem egyszerű, na meg Raiola.
Valamint amíg Jamesnek nincs valóban komoly kérője, nem fogunk 100 millát kiadni Pogbáért, hogy 2-300 millió a padon üljön vagy eladási kényszerben legyünk.
Payetet is körbeudvaroltuk, Alabát sem vetettük el a hírek szerint.
Ami nagyon elhalt, az az Aubás vonal meg a bal védő körüli hírek. Meg a DDG vonal.
Anno cáfolták, hogy Ancelotti távozna, meg úgy mindent ami megjelenik velük kapcsolatban.palesz77 írta:Tegnap a PSG-től cáfolták a híreket, de láttunk már ilyet sokszor.
Nem hinném, hogy baj az, ha nem tartunk 50 névnél mint lehetséges érkező.A hírek, mozgások alapján nekem gyanús, hogy nem lesz itt semmi látnivaló, akár ki is zárhattak volna az igazolásokból...
Pogba, Kanté terítéken van, utóbbinak egyszerűbb az esete. EB után be is jelenti, hogy hova megy. Előbbinél a Juvéval kell zöld ágra vergődni, az sosem egyszerű, na meg Raiola.
Valamint amíg Jamesnek nincs valóban komoly kérője, nem fogunk 100 millát kiadni Pogbáért, hogy 2-300 millió a padon üljön vagy eladási kényszerben legyünk.
Payetet is körbeudvaroltuk, Alabát sem vetettük el a hírek szerint.
Ami nagyon elhalt, az az Aubás vonal meg a bal védő körüli hírek. Meg a DDG vonal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez úgy hangzik, mintha Ancelotti akarta volna, hogy így alakuljon a keret. Ott (jó részt) Pérez nyúlt bele ilyen "sikeresen".schranzer írta:Hatalmas valtozasok nemis kellenek, nezzuk meg a DECIMA gyoztes csapatot, ami szepen szetlett barmolva ... ugyanabba a hibaba Zidane nem fog beleesni, attol o sokkal okosabb edzo. ...
Ancelotti még az elején a Kroos - Alonso - Modric tengellyel próbálkozott, amíg Alonso le nem lépett. Nem ismerős ez valahonnan? Alonsot cseréljük le Casemirora és ott is van. (Nem ugyanaz a két játékos, ezzel tisztában vagyok.) Csak remélhetjük, hogy Pérez ezúttal nem gőzöl be. Eddig úgy fest Zidane-nek meg van a tekintélye, és Pérez hallgat rá. Meglátjuk.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hová? Kit? Részben meg is válaszoltad magadnak. Egyértelmű hogy a Kanté-Pogba duóra megyünk, az eb alatt nem fogunk lépni. James akkor távozhat ha Pogba zsebben lesz, addig aligha engedik el, ahogy szerintem Kovát sem. Ha meglenne a két francia Kovát egyből bejelentenék kölcsönbe, James meg távozna is. Gyanítom mind a kettő nagyban tárgyal már, lehet hogy meg is egyeztek azóta. Kétlem hogy támadó fog érkezni, valamelyik utánpótlás játékost fogjuk felhozni.Gaborone1 írta:Hali,
Nekem van csak olyan érzésem, hogy teljesen inaktívak vagyunk az átigazolási piacon, ( Morata vissza hozatala számomra nem igazolás, olyan mintha kölcsönbe lett volna) PSG, Man City, Man United, Barca, Chealse, már mind igazoltak többet is.
Két dolgot tudok elképzelni, az egyik, hogy míg bent vannak a Franciák addig nem igazolunk mert már le van tárgyalva Pogba vagy/és Kante, + nemtom még kik másik hogy pöcsök vagyunk:) amit nehezen tudok elképzelni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Psgnek inkább csatár kéne az a baj, Mu Tarján Mikit vette, igazából a juve mostani rendszerébe se fér be. Apróért meg nem fogják eladni. Lehet annyi változás lesz, hogy Kovács el, Kante be.
Az se rossz, de Pogba kéne az a helyzet. Elvileg kikövette a juvet twitteren, R24 a téma szakértője, mit jelent ez?
Az se rossz, de Pogba kéne az a helyzet. Elvileg kikövette a juvet twitteren, R24 a téma szakértője, mit jelent ez?
Nem illik.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem korai még ezen gondolkodni. Azok, akik eddig komolyabban szóba jöttek nálunk, még az EB-n toporognak (Pogba, Kanté). Szerint, amint vége felgyorsulnak a dolgok!Mondjuk a PSG elnöke cáfolta, hogy bármi lenne vele kapcsolatban. Pedig a franciákban tudok csak bízni, MU kiesett sajnos. Talán Bayern, de azért az meglepő lenne. Az a baj, hogy Morata is kb már csak az Arsenalba mehet, de olyan nagy összegeket ők nem nagyon szórnak. A hírek, mozgások alapján nekem gyanús, hogy nem lesz itt semmi látnivaló, akár ki is zárhattak volna az igazolásokból...
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Hatalmas valtozasok nemis kellenek, nezzuk meg a DECIMA gyoztes csapatot, ami szepen szetlett barmolva ... ugyanabba a hibaba Zidane nem fog beleesni, attol o sokkal okosabb edzo.
James elboltolasa eleg, ugyse megyunk vele semmire .. meg ugy tudom Kovacic is megy ... helyettuk kell hozni Pogbat és/vagy Kantét. EN nagyobb valtozasra nem szamitok.
James elboltolasa eleg, ugyse megyunk vele semmire .. meg ugy tudom Kovacic is megy ... helyettuk kell hozni Pogbat és/vagy Kantét. EN nagyobb valtozasra nem szamitok.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
Mondjuk a PSG elnöke cáfolta, hogy bármi lenne vele kapcsolatban. Pedig a franciákban tudok csak bízni, MU kiesett sajnos. Talán Bayern, de azért az meglepő lenne. Az a baj, hogy Morata is kb már csak az Arsenalba mehet, de olyan nagy összegeket ők nem nagyon szórnak. A hírek, mozgások alapján nekem gyanús, hogy nem lesz itt semmi látnivaló, akár ki is zárhattak volna az igazolásokból...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Tegnap a PSG-től cáfolták a híreket, de láttunk már ilyet sokszor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Psgt írták most vele kapcsolatban, reméljük összejön. Mu kizárva már, mondjuk a juventussal cserélgethetnénk.
Nem illik.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Lehet csak kisebb kacsa, de legalabb valami reményhehe írta:hameszt mondjuk eladhatnánk a rákba.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
ne keltsünk vitát de teljesen egyetértekhehe írta:Gaborone1 írta:Hali,
hameszt mondjuk eladhatnánk a rákba.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kevés új emberre van szükségünk, akivel előrébb tudunk lépni, az még mind az eb-n játszik.Gaborone1 írta:Hali,
Nekem van csak olyan érzésem, hogy teljesen inaktívak vagyunk az átigazolási piacon, ( Morata vissza hozatala számomra nem igazolás, olyan mintha kölcsönbe lett volna) PSG, Man City, Man United, Barca, Chealse, már mind igazoltak többet is.
Két dolgot tudok elképzelni, az egyik, hogy míg bent vannak a Franciák addig nem igazolunk mert már le van tárgyalva Pogba vagy/és Kante, + nemtom még kik másik hogy pöcsök vagyunk:) amit nehezen tudok elképzelni.
augusztusban felgyorsulnak a dolgok, a mu, sziti és a többi meg csak vergődjön.
hameszt mondjuk eladhatnánk a rákba.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Hali,
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
2 tiziből 0 eddig, go on my boySierra írta:„Olyan vagyok, mint Cristiano Ronaldo, mindig a tökéletességre törekszem a pályán, és ugyanolyan ambiciózus vagyok, mint ő. Amibe belekezdek, abban sikeres akarok lenni. Pont, mint CR” – mondta Mesut Özil a L’Equipe-nek.
Flame on.
„Olyan vagyok, mint Cristiano Ronaldo, mindig a tökéletességre törekszem a pályán, és ugyanolyan ambiciózus vagyok, mint ő. Amibe belekezdek, abban sikeres akarok lenni. Pont, mint CR” – mondta Mesut Özil a L’Equipe-nek.
Flame on.
Flame on.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Felejtenénk már el azt a porcelánbabát. Csípem, de folyton sérült, rendelkezésre állása zéró.