Ezt hogy érted? Fix 25M kivásárlási árról beszélnek, úgyhogy itt max. a játékos választását lehet fizetéssel befolyásolni. Az United sem fog letenni érte többet, mint a szerződésben foglalt kivásárlási ár, úgyhogy ebben a formában nem lesz licit.M1Ö írta:Kantét sem venném biztosra egyébként. Zidane ide vagy oda, a pénz nagy úr és azt az United biztos többet adna, mint mi. Érdekes lesz a nyár, nincs egy kiszámítható szál sem.
Kommentáld a híreket
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezt meg nem értem, megint amatőrök voltunk? ZZ csak tudta hogy kell neki és nem most jött rá, akkor meg miért írt alá a Lyonnal, ezzel se beszélt senki. Ez megint csak egy amatőr hiba, ha meg már nem tudjuk hozni akkor keressünk mást, ne már hogy egy erőnléti edző miatt kelljen még ez miatt is a klubot védeni, bőven elég hogy a nyakunkon egy eltiltás, épp most kellene mindent úgy csinálni hogy a bíróság közelébe se legyünkL'Equipe: Mivel a Real Madrid nem tett le Anotino Pintus szerződtetéséről, a Lyon elnöke beperelte a a klubot.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hazard "egyedül" kiejtette a titkos esélyes válogatottat, érte még mehetünk...babaking írta: Itt mondjuk hozzá kell tenni, hogy az EB 5 sztárjából legalább 3 már itt játszik.
Kantét sem venném biztosra egyébként. Zidane ide vagy oda, a pénz nagy úr és azt az United biztos többet adna, mint mi. Érdekes lesz a nyár, nincs egy kiszámítható szál sem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Anthony írta:Várjuk ki a végét! Különben is, Hamesz sem tud egyeneset rúgni a labdábababaking írta:Szerencsére még mi sem vettünk meg mindenkit aki az EB-n 2 egyeneset tudott a labdába rúgni.
(menjen már el, hogy tudjak avát cserélni pasztmek )
csak, hogy jobb legyen a napodLarrañaga: “James maradni fog”
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Várjuk ki a végét! Különben is, Hamesz sem tud egyeneset rúgni a labdábababaking írta:Szerencsére még mi sem vettünk meg mindenkit aki az EB-n 2 egyeneset tudott a labdába rúgni.
(menjen már el, hogy tudjak avát cserélni pasztmek )
- babaking
Már kíváncsi vagyok mi sül ki ebböl az egészböl. Szerencsére eddig nem arról szólnak a hírek, hogy felforgatjuk a fél keretet. Viszonylag kevés hír van arról, hogy lerabolnak minket (leginkább csak Kroost és Varanet vinnék de ök - remélem - mozdíthatatlanok).
Szerencsére még mi sem vettünk meg mindenkit aki az EB-n 2 egyeneset tudott a labdába rúgni. Itt mondjuk hozzá kell tenni, hogy az EB 5 sztárjából legalább 3 már itt játszik. (Söt már Morata is - felölem maradhat ha nem nyafizik, hogy padozik)
Szerintem a Kanté - Alaba - Pogba hármasból 1 vagy 2fog jönni. Ha csak egyet lehetne választani akkor én Kantét hoznám.
Szerencsére még mi sem vettünk meg mindenkit aki az EB-n 2 egyeneset tudott a labdába rúgni. Itt mondjuk hozzá kell tenni, hogy az EB 5 sztárjából legalább 3 már itt játszik. (Söt már Morata is - felölem maradhat ha nem nyafizik, hogy padozik)
Szerintem a Kanté - Alaba - Pogba hármasból 1 vagy 2fog jönni. Ha csak egyet lehetne választani akkor én Kantét hoznám.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Anthony
80 az mégsem 120
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Meg gondolom, mennyire meghatodik rajta a juve, hogy ha nem adja el Madridnak Pogbat, akkor majd ok mást fognak igazolni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagy sakkban tartás nem lehet, ha minden hír 80 milliós Alabáról ír, akit a BM amúgy sem akar eladni.Anthony írta:Hmm, én sem értem miért hajszoljuk Alabát? Lehet csak a Juvet akarják sakkban tartani, hogy adják már el Pogbát értelmes áron, mert ha nem vesznek 60-ér egy osztrákot?
Kíváncsian várom mik fognak itt történni ezen a nyáron
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Hmm, én sem értem miért hajszoljuk Alabát? Lehet csak a Juvet akarják sakkban tartani, hogy adják már el Pogbát értelmes áron, mert ha nem vesznek 60-ér egy osztrákot?
- wZoLee7
Hát a lényegen nem sokat változtat. 70-80 millióért elhozni, valakit aki baloldali védőnek csak csere lenne, vkp-s posztra 3. lenne, a kp többi posztjára csak 3. vagy 4. megoldás lenne, teljesen felesleges. Ő csakis abban az esetben érné meg elhozni ha sem Kanté sem pedig Pogba nem jön. Akkor egy személyben lenne 3 posztra is (még ha belső védőnek is számoljuk akkor 4) az első számú csere ember, pihentetések, sérülések vagy sárgák miatt meg gyakran kezdő szerepet kapna.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
köszi, tehát nem mondott o vkptRealista24 írta:erre gondolnak sokan szerintem.csabi* írta:belinkeled azt a nyilatkozatot miszerint kifejezetten vkp szeretne lenni?
http://www.espnfc.com/bayern-munich/sto ... ern-munich
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
erre gondolnak sokan szerintem.csabi* írta:belinkeled azt a nyilatkozatot miszerint kifejezetten vkp szeretne lenni?
http://www.espnfc.com/bayern-munich/sto ... ern-munich
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
belinkeled azt a nyilatkozatot miszerint kifejezetten vkp szeretne lenni?
- wZoLee7
Ő azt nyilatkozta h leginkabb az szeret lenni, de akkor nyilvan ő maga sem tudja mi is igazából...kp n feljebb hasznalhatatlan, ez az eb n is latszottporonty írta:Alaba még mindig nem védekező középpályás.Es akkor 3 vkp sunk legyen? Felesleges.
Ha igazak a hírek, hogy Alaba hozható 80 milláért (tuti, hogy nem), akkor hagyni kell Pogbát. Kantét meg hozni kell a többi átigazolástól függetlenül.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Alaba még mindig nem védekező középpályás.Es akkor 3 vkp sunk legyen? Felesleges.
Ha igazak a hírek, hogy Alaba hozható 80 milláért (tuti, hogy nem), akkor hagyni kell Pogbát. Kantét meg hozni kell a többi átigazolástól függetlenül.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- babaking
köszönöm!V. Mester 77 írta:babaking írta:Meddig tart az átigazolási idöszak július vagy augusztus utolsó napja?
Augusztus 31 éjfél
- Mester77
babaking írta:Meddig tart az átigazolási idöszak július vagy augusztus utolsó napja?
Augusztus 31 éjfél
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- babaking
Meddig tart az átigazolási idöszak július vagy augusztus utolsó napja?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hiba volt, sorry.Ronaldo09 írta:Hogy jön a Pogbás hírhez Mendes?Lehet én vagyok vakon,de nem értem,Raiola az ügynöke.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema