Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Aranylabda - 2014

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. január 4., vasárnap 12:40

eurosporton szokott menni minden gála és sorsolás.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. január 4., vasárnap 12:28

Becksy23 írta:Lehet már tudni hogy mikor lesz pontosan a gála, illetve hogy melyik adó közvetíti?

12.-én de hogy milyen magyar csatorna közvetíti azt nem tudom. ha jól tudom tavaly a duna tv közveítette, talán most is.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 4., vasárnap 12:25

Lehet már tudni hogy mikor lesz pontosan a gála, illetve hogy melyik adó közvetíti?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 31., szerda 22:11

BBeno írta:én amúgy a kapusok előtérbehozása okán egy kicsit kiemelném, ha valaki az év csapatában a kapus. ugyebár az azt jelenti hogy abban az évben ő volt a legjobb a kapusok között. Neuer nálam top1 kapus. de egy kapus nem feltétlen tud megnyerni VB-t, BL-t, Bajnokságot meg főleg nem. viszont valahogy jutalmazni kéne hogy elért valamit ebben az évben és az ne csak annyi legyen hogy az év csapatában helyet kap hanem akkro egy másik díjjal(úgy értem aranykesztű vagy arany kapu :Đ :Đ ) ki lehetne fejezni hogy bizony, ha aranylasztira nincs esélye mivel kapus, de a legjobb kapus a világon.
Aranykapu. :fpalm: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A legjobb bironak meg aranysip. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 31., szerda 15:08

Ahogy valaki írta:
C- BL győztes képviselő
Neuer - VB győztes képviselő
Messi - Fifa képviselő :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 31., szerda 15:06

nálam cé, modric, ramos lenne ilyen sorrendben

de lehet elfogult vagyok :hmmm:
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 31., szerda 15:00

Ez már korábban is volt vita tárgya, nálam egy ilyen hektikus, agyatlanul rulettezős fazon nem kerülne top 3ba, még akkor se ha amúgy kedveltem és az érdemei világosak. Amúgy lehet ezt csoportokra szedni:

1.CR, külön kategória
2.VB-n domborítók+egész évben majdnem végig (BM BL borulása) kiválóak- Kroos, Neuer, Robben
3.Madrid sikerében oroszlánrészt vállaló nemCRek- Ramos, DM
+1 Messi :lol:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 31., szerda 14:52

DM? Szerintem meg a fontos meccseken jól játszott és tavasszal is inkább több volt a jó meccse, mint a rossz... A VB-n meg az egyik legjobb volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 31., szerda 14:39

Nálam DM nem faktor a top3ban, túl ingadozó volt, kiugró tetőzéssel és olykor mélységgel. Németek közül Schweini csak a döntőben volt top, Lahm szerepe túlértékelt. Kroos vagy Neuer onnan. Tőlünk meg Ramos. Az első hely nyilván CR.
Nem illik.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 31., szerda 14:18

Nálam ez a sorrend:
Cristiano Ronaldo
Sergio Ramos
Manuel Neuer

És ez lesz:
Cristiano Ronaldo 1300 pont
Lionel Messi 1299 pont :mrgreen:
Manuel Neuer 1000 pont
:goat:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 31., szerda 14:03

azzal,h ogy bekerült az év csapatában, azzal már egyértelműen ő a legjobb
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 31., szerda 13:31

én amúgy a kapusok előtérbehozása okán egy kicsit kiemelném, ha valaki az év csapatában a kapus. ugyebár az azt jelenti hogy abban az évben ő volt a legjobb a kapusok között. Neuer nálam top1 kapus. de egy kapus nem feltétlen tud megnyerni VB-t, BL-t, Bajnokságot meg főleg nem. viszont valahogy jutalmazni kéne hogy elért valamit ebben az évben és az ne csak annyi legyen hogy az év csapatában helyet kap hanem akkro egy másik díjjal(úgy értem aranykesztű vagy arany kapu :Đ :Đ ) ki lehetne fejezni hogy bizony, ha aranylasztira nincs esélye mivel kapus, de a legjobb kapus a világon.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 31., szerda 13:29

Schweini, de még Lahm is... Neuert elkapta a média szele ez az egy szerencséje és ugyanezért nem fog nyerni. Tavaly is ez volt, idén is ez lesz. Nyomták Riberyt, de simán bukott... Ha Messi lett volna, akkor se Blatter, se Platini nem nyilatkozna olyanokat, ami CR kárára mennek.
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 31., szerda 13:27

miro írta:
BBeno írta:

tavaly írtam is emiatt egy szívhez szóló kommentet az érintett NSO kollégának aki messire szavazott. kaptam is a bant 9999.12.31-ig :lol: :lol:

Akkor ez örökölhető??? :lol: :lol: :lol:

1.Ronaldo
2.Ramos
3.Kroos bale :mrgreen:
sokat nem kellett türelmetlenkedni mert még aznap újrageletem :mrgreen:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. december 31., szerda 13:21

Kerlon írta:Amúgy nálam a sorrend az a Ronaldo, Di Maria, Toni Kroos lenne. Viszont, ha Di Maria kaphatta volna és megkapta volna azt megkérdőjelezni se akartam volna. Szerintem megérdemelte volna a 2014-es évére.

Kroostól meg jobban függött a német csapat, mint Neuertól. Alapjában jobban függ egy csapat a mezőnyjátékosaitól, mint a kapusaitól... Bár lehetne Müller is ott, de hát manapság nem minden a teljesítmény.
A Di Marias résszel egyetértek, véleményem szerint ő az egyetlen, aki reálisan megkaphatná CR mellett. Talán mivel a tavasz fontosabb, mint az ősz, meg mivel a VB-je is jó volt így ha szavaznék, őt raknám első helyre.

Azt viszont nem értem, hogy Neuer miért került egyáltalán szóba. Oké duplázott a BM-mel meg VB győztes, meg jó volt egész évben, de ahogy írtad, Kroos detto, sőt ő még nyert mellé klub VB-t meg szuperkupát is. Nem jelentős trófeák, de Neuer is eleve főleg a VB győzelem miatt került egyáltalán szóba. Amúgy Godin meg Ramos nagyon kimaradt a szórásból, nálam közülük kerülne ki a 3-4. helyezett, és az 5. helyre férne oda egy német. De a VB szerintem Schweini volt a legjobb német, ilyen alapon meg őt kellene felsorolni. De a VB miatt aranylabdát osztani valakinek hülyeség, arra ott a VB aranylabda. Az egész évet nézve CR és DM mindenki fölött állnak magasan.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2014. december 31., szerda 13:18

Cé, Ramos, Bármelyik német/bayern játékos. De ha már Neuer lett kikapva a tömegből akkor legyen ő.
Ők mehetnének a 2.3.4. helyért.
:shifty:
Messi lehozza :mrgreen:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 31., szerda 13:15

BBeno írta:

tavaly írtam is emiatt egy szívhez szóló kommentet az érintett NSO kollégának aki messire szavazott. kaptam is a bant 9999.12.31-ig :lol: :lol:

Akkor ez örökölhető??? :lol: :lol: :lol:

1.Ronaldo
2.Ramos
3.Kroos bale :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 31., szerda 13:07

Nálam, Cé, Ramos, DM, vagy Kroos az egyik helyett.
Szavazzatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 31., szerda 11:59

Amúgy nálam a sorrend az a Ronaldo, Di Maria, Toni Kroos lenne. Viszont, ha Di Maria kaphatta volna és megkapta volna azt megkérdőjelezni se akartam volna. Szerintem megérdemelte volna a 2014-es évére.

Kroostól meg jobban függött a német csapat, mint Neuertól. Alapjában jobban függ egy csapat a mezőnyjátékosaitól, mint a kapusaitól... Bár lehetne Müller is ott, de hát manapság nem minden a teljesítmény.
K

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 31., szerda 11:44

h3x0r írta:Az NSO ujsagirojanak szavazatara kivancsi vagyok. Ha jol emlekszem, tavaly egy Messi, Ribery, Lahm harmast irt. :D
Juhász Rolié se rossz, Ribéry, Messi, Ibrahimovic.

Egyébként, ha megnézitek, amikor Messi nyert, akkor nagyon simán nyert, egyedül 2010-ben volt szoros, másik 3 évben mindig több, mint kétszer annyi szavazatot kapott, mint a második (aki CR). 2012-ben a szavazatok több, mint 60%-át kapta. Sőt, majdnem 2/3. :mrgreen:

Vissza: