Értékeld a legutóbbi meccset
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nektek nem volt tiszta bl döntő feelingetek az első gólnál?
Fede szélen kapja, hosszú kereszt Vininek, védő páholyból nézi.. Vicces volt..
Kár, hogy Benzema sérülése kellett, hogy HaziÚr 5 percnél többet kapjon, mert látszik, hogy a szűk/gutenTag/mégdefiniálnikellmelyik elit az ember technikája, szeme a focihoz.. Úgy ad ütembe ahogy kell, úgy veszi át, ahogy kell, stb.. Szép volt tőle.. Akármilyen állapotban is van Benz, kezdjen a belga vasárnap. Militaot láttam a padon többször, Benzi hol volt a 2. félidőben, visszaült, vagy az öltözőben kellett maradnia?
Igazából rendben volt minden, bár az első félidőben akarattal/kaparással pariban voltak, a kapufájukra most csak 2 helyzetünk jutott? (Vini egyazegye, meg Fede oldalhálója)..
Nagyon tetszett Rüdiger, nagy fogás, imádom..
Jó meccs volt, 2 szép góllal (főleg GrandeLuka) és egy biztató? Hazarddal (ott meg a guriga volt szép)..
Fede szélen kapja, hosszú kereszt Vininek, védő páholyból nézi.. Vicces volt..
Kár, hogy Benzema sérülése kellett, hogy HaziÚr 5 percnél többet kapjon, mert látszik, hogy a szűk/gutenTag/mégdefiniálnikellmelyik elit az ember technikája, szeme a focihoz.. Úgy ad ütembe ahogy kell, úgy veszi át, ahogy kell, stb.. Szép volt tőle.. Akármilyen állapotban is van Benz, kezdjen a belga vasárnap. Militaot láttam a padon többször, Benzi hol volt a 2. félidőben, visszaült, vagy az öltözőben kellett maradnia?
Igazából rendben volt minden, bár az első félidőben akarattal/kaparással pariban voltak, a kapufájukra most csak 2 helyzetünk jutott? (Vini egyazegye, meg Fede oldalhálója)..
Nagyon tetszett Rüdiger, nagy fogás, imádom..
Jó meccs volt, 2 szép góllal (főleg GrandeLuka) és egy biztató? Hazarddal (ott meg a guriga volt szép)..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Köszönöm a véleményed, teljesen rendben vagyok vele.Tjacks írta:Fantáziát mindenki lát benne. Csak szkeptikusak vagyunk a megvalósítást illetően.ELSiete írta: Aki szerint Hazardban ezek után is csak a hagyma van meg a gyros... Továbbra is látom benne a fantáziát.
Valverdenel sztem is igazad van, de kb mindenki tudja hogy kényszerből játszik ott, el kell fogadnunk.
Modricot meg túltoltad , egy ilyen rohanó csapat ellen mint a Celtic pont ez kell, nagyot játszott a horvát is tegnap.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Fantáziát mindenki lát benne. Csak szkeptikusak vagyunk a megvalósítást illetően.ELSiete írta: Aki szerint Hazardban ezek után is csak a hagyma van meg a gyros... Továbbra is látom benne a fantáziát.
Valverdenel sztem is igazad van, de kb mindenki tudja hogy kényszerből játszik ott, el kell fogadnunk.
Modricot meg túltoltad , egy ilyen rohanó csapat ellen mint a Celtic pont ez kell, nagyot játszott a horvát is tegnap.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Kösz szépen !
kbsztt stream lehalt párszor...sokpasszlabdatartás, Vini a jobboson teszimagát meg úgy az egész....pont Hazi külijét kaptam el a befejezésnél. Zseniális
Ez most is nagyon el van találva, mármint a középpálya. A "verőemberekkel", akik mellesleg nem fogyatékosok...finoman szólva, aztán ott van ilyen Krros meg Modric féle őstehetség...és én Ceballosnak is örülök, hogy itt maradt kiegészítőnek. Embertelen az összetétel !
Hazardnak meg igencsak örülök, megyameccsben írtam is, hogy nem bánom a gyors bejövetelét, nem Benzema kárára....de legalább már ott volt a perc az emberben, ráadásul most nagyon jól sült el, ahhoz képest, amit eddig Madridban nem csinált.
kbsztt stream lehalt párszor...sokpasszlabdatartás, Vini a jobboson teszimagát meg úgy az egész....pont Hazi külijét kaptam el a befejezésnél. Zseniális
Ez most is nagyon el van találva, mármint a középpálya. A "verőemberekkel", akik mellesleg nem fogyatékosok...finoman szólva, aztán ott van ilyen Krros meg Modric féle őstehetség...és én Ceballosnak is örülök, hogy itt maradt kiegészítőnek. Embertelen az összetétel !
Hazardnak meg igencsak örülök, megyameccsben írtam is, hogy nem bánom a gyors bejövetelét, nem Benzema kárára....de legalább már ott volt a perc az emberben, ráadásul most nagyon jól sült el, ahhoz képest, amit eddig Madridban nem csinált.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Oktató videóanyag 1:
3. gól 33 passzos másfél perces támadása, Vini szóló, Sniper Toni, Modric külső és egyéb finomságok. Tömörgyönyör: 3rd goal
2:
Külsős Gandalfunk legújabb produkciója. Benitezen megint egész éjjel rajta lesz a lábrázás. Élete kudarca, hogy ez az elmebeteg horvát isten még 37 évesen is notóriusan külsővel oktat a BL-ben. A skótok is állva tapsolták meg: Modric
Ps. Megy a meccsben mekkora állatságok voltak gyerekek. Páraknak lekéne állni a kábszival
3. gól 33 passzos másfél perces támadása, Vini szóló, Sniper Toni, Modric külső és egyéb finomságok. Tömörgyönyör: 3rd goal
2:
Külsős Gandalfunk legújabb produkciója. Benitezen megint egész éjjel rajta lesz a lábrázás. Élete kudarca, hogy ez az elmebeteg horvát isten még 37 évesen is notóriusan külsővel oktat a BL-ben. A skótok is állva tapsolták meg: Modric
Ps. Megy a meccsben mekkora állatságok voltak gyerekek. Páraknak lekéne állni a kábszival
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ha neked örömet okoz ez a stílus, akkor én nem akarlak zavarni.ELSiete írta:Látom sokáig tartott visszaolvasni.Steve írta:
Nincs kedvem erre reagálni. Modric meg válaszolt neked miután ”nem takarították el”..
Megmondtad Modricsnak, megmondtad nekem.
Aludj jól. Puszillak!
-
Látom sokáig tartott visszaolvasni.Steve írta:Nincs kedvem erre reagálni. Modric meg válaszolt neked miután ”nem takarították el”..ELSiete írta:
Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.
- Steve
Nincs kedvem erre reagálni. Modric meg válaszolt neked miután ”nem takarították el”..ELSiete írta:Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.Steve írta: Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
Olvastam a megy a meccs topicban mindenfélét és most teljesen meg vagyok zavarodva.
Köszönöm!
Sziasztok!
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Nézd a jó meccset. Meg mindig. 🤌ELSiete írta:Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.Steve írta: Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
Olvastam a megy a meccs topicban mindenfélét és most teljesen meg vagyok zavarodva.
Köszönöm!
Sziasztok!
halálomig madridista leszek
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ezt a másodikat megint behúztuk, ahogy a többi meccsünket is kb...
ViniModricHazi
ViniModricHazi
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.Steve írta: Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
Köszönöm!
Sziasztok!
-
Aki szerint Hazardban ezek után is csak a hagyma van meg a gyros... Továbbra is látom benne a fantáziát.
- Steve
Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
Köszönöm!
Sziasztok!
Köszönöm!
Sziasztok!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Vannak itt azért arcok a fórumon. Akik megmondták.
Egyesek nem bíznak a BAJNOKBAN egy Celtic ellen.
Oké..
Egyesek nem bíznak a BAJNOKBAN egy Celtic ellen.
Oké..
- ___Samy___
Csuamenivel kapcsolatban en csak a keresztlabdakat hianyoltam, amugy hibatlan!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pad'em
Jobb meccset vártam, de behúztuk az a lényeg. Elől el kell kezdeni valahogy forgatni őket mert most, hogy beindul a BL és a heti két meccs nem jászhat mindig 90 percet Vini meg Benzema. Kritikán aluli volt mindkettő tegnap, Vini labdatemető, alig volt jó megmozdulása a góljan kívül, Karim meg indiszponált, elbénázott mindent. Ez tegnap alapesetben több gólos siker ha ők hozzák magukat, mert a kpnk meg a védelmünk olyan stabilitást ad, hogy a Betis esélytelen volt amúgy bármire is.
Tchouameni elképesztő mennyire jó, milyen jó ütemben szerel és lép oda, remek a passzjátéka és a labda sem zavarja mint Casét sokszor. Megérdemelt meccs embere, párszor vettem csak észre, hogy amikor az ellen 16 osra viszi lendületből nem az emberre megy hanem középen lassúzik, az nem tetszett. Fede faszán szállt be, ő Cama meg Rodry a fáradt ellenfélre ráengedve nagy fegyver lesz idén is a padról. Egyelőre Camavinga is csereként jobb.
4-ből 4, hétközben BL, megyünk a bombaformában lévő Celtichez. Ott lesz darálás.
Tchouameni elképesztő mennyire jó, milyen jó ütemben szerel és lép oda, remek a passzjátéka és a labda sem zavarja mint Casét sokszor. Megérdemelt meccs embere, párszor vettem csak észre, hogy amikor az ellen 16 osra viszi lendületből nem az emberre megy hanem középen lassúzik, az nem tetszett. Fede faszán szállt be, ő Cama meg Rodry a fáradt ellenfélre ráengedve nagy fegyver lesz idén is a padról. Egyelőre Camavinga is csereként jobb.
4-ből 4, hétközben BL, megyünk a bombaformában lévő Celtichez. Ott lesz darálás.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hagyjuk már ezt a prime ronaldozást, az az ember nem e-világi volt.
25 év alatt 3 olyan játékost láttam akiktől leesett az állam: R9,Ronaldinho,Zidane. Szó szerint bármit megcsináltak a pályán- bárki ellen - a labdával, vigyorogva.
CR-Messit direkt nem írtam.
A meccsről: szokásos +1 gólos győzelem, nekem megfelel, de megértem azokat akik a sérülések miatt aggódnak. 5/5!
25 év alatt 3 olyan játékost láttam akiktől leesett az állam: R9,Ronaldinho,Zidane. Szó szerint bármit megcsináltak a pályán- bárki ellen - a labdával, vigyorogva.
CR-Messit direkt nem írtam.
A meccsről: szokásos +1 gólos győzelem, nekem megfelel, de megértem azokat akik a sérülések miatt aggódnak. 5/5!
Hat vegyük ki vinit a képletből és kepzeljetek el a tamadasainkat, na azt megnézem majd
- Süti
Attól még a lövés a 17. sorban kötött ki, és egy jó formában lévő benzi ezeket befejezi. Ajtó ablak amibe belenyúlt a kapus ugyanez, még akkor is ha les volt (?).Kerlon írta: [
Azt a védő blokkolta, szöglet lett.
Amúgy még így is 3góllal nyerhettünk vopna a helyzegek alapján, de nem érzem azt a bármikor megoldjuk helyzetet, ha akarjuk.
Senkinek nem volt jó meccs elől, de még mindig Vini volt a legjobb, erre gondoltam.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Azt a védő blokkolta, szöglet lett.Süti írta:Nem azt írtam hogy jo volt, hanem hogy egyedül o nyújtott értékelhetetot. Megcsinalta az 1v1eket, benzemanak is adott egy golpasszt, csak o inkabb kirugta a stadionbol.Kerlon írta:
Szerintem Vini se volt jó. Forgolódott, belevezette, rossz passzok... Még aggasztóbb Benzema. Rodrygo volg a leghasznosabb és legveszélyesebb is tegnap, de egyetértek hehevel, támadásban nagyon vérszegények vagyunk. Camavinga és Modric sem lépett be megfelelően, aztán beállt Fede és megoldotta, amit meg kell. Bemozgott üresbe és jól passzolt. Többi kpnk meg sok esetben forgolódik, keresztbe ível, vissza passz, aztán leáll passzra üresbe. Labdajáratásba jól néz ki, de néha egy ritmus váltást vagy valamit illene és nem csak ezt az unalmas, de stabil passzolgatást nyomni.
Carlonak kéne pár új elemre bíztatni a srácokat.
Amúgy még így is 3góllal nyerhettünk vopna a helyzegek alapján, de nem érzem azt a bármikor megoldjuk helyzetet, ha akarjuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K