azt hittem elengedjük egymástRealista24 írta:A nagyképű Pogba...Kerlon szólj ha esetleg nem érted, lefordítom neked.
http://www.goal.com/euro2016/en/article ... 42sqhjh7hd
Btw. mondani bármit lehet, az idő meg majd eldönti mire viszi.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 20:14
azt hittem elengedjük egymástRealista24 írta:A nagyképű Pogba...Kerlon szólj ha esetleg nem érted, lefordítom neked.
http://www.goal.com/euro2016/en/article ... 42sqhjh7hd
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 9., csütörtök 18:04
valamennyire igaza van mironak és sander is leírta. Yaya Touréhoz tudom hasonlítani: megoldja, de ha tkp-ként szabad kezet kap, mint a legtöbb meccsen, akkor tud érvényesülni igazánpalesz77 írta:Pogba akkor mi? Attól még, hogy a Juvéban a kicsik ellen nem kell annyit védekeznie, a rangadókon megteszi becsülettel. Ellenünk vagy ellenetek is midnkét kapu előtt jeleskedett minden zokszó nélkül.miro írta:Kroos es pogba hogy lenne btb?
Modric,rakitic,vidal.. Ezek azok..kicsit mas stilus mint a font emlitett ketto.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 9., csütörtök 18:01
Igen amúgy sokan elkönyvelték,hogy ő nem tud védekezni.Hogyne tudna,mindene meg van hozzá.Csak szólni kell neki,hogy hé bástya,most a bayern az ellenfél légyszi piríts már oda védekezésben is.palesz77 írta:Pogba akkor mi? Attól még, hogy a Juvéban a kicsik ellen nem kell annyit védekeznie, a rangadókon megteszi becsülettel. Ellenünk vagy ellenetek is midnkét kapu előtt jeleskedett minden zokszó nélkül.miro írta:Kroos es pogba hogy lenne btb?
HozzászólásSzerző: miro » 2016. június 9., csütörtök 17:54
Nagyobb meccseken kirakjak baloldalra vedekezesnel. Nem hiaba,a centrumot kell vedeni,a szeleken lehet lengebb a vedekezes,kevesebb a parharc a kontakt,az utkozes joval kisebb szamban fordul elo.palesz77 írta: Pogba akkor mi? Attól még, hogy a Juvéban a kicsik ellen nem kell annyit védekeznie, a rangadókon megteszi becsülettel. Ellenünk vagy ellenetek is midnkét kapu előtt jeleskedett minden zokszó nélkül.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 9., csütörtök 17:21
Pogba akkor mi? Attól még, hogy a Juvéban a kicsik ellen nem kell annyit védekeznie, a rangadókon megteszi becsülettel. Ellenünk vagy ellenetek is midnkét kapu előtt jeleskedett minden zokszó nélkül.miro írta:Kroos es pogba hogy lenne btb?
HozzászólásSzerző: sander » 2016. június 9., csütörtök 17:19
Ismerem ezt az írást :P Viszont:gólvonal írta:Sander...
Tényleg nagyon jó gondolatok, tetszenek. Viszont egy fontos dologban nincs igazad, és ez a gyémánt alakzat. Ugye így írtad:
Case
Kroos-Modric
Pogba
Ezzel nincs semmi baj, csak annyi, hogy már nem működik. Utáljára Ancelotti használta a Milannal, és talán a Juve most pár meccset. Ezzel vertek meg minket tavaly, ez is igaz, de az Ancelotti hibája volt, hogy nem tudott rá reagálni. Tehát a gyémánt összetörött, még Magyarországon is tudják az ellenszerét.
http://www.hatharom.com/2015/04/03/egy- ... -es-bukasa
Erre az írásra érdemes rákukkantani, ha ebben a témában vagyunk.
Tehát nálam ez kilőve.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. június 9., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. június 9., csütörtök 15:49
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 9., csütörtök 15:00
Ez a 3 btb-s felállás működne hosszútávon, csak ahhoz kellene 5-6 ember is. Mert fel alá rohangálni nem egyszerű, hamarabb elfáradnának mint a csapat többi része.oroszisti írta:Én is ezt próbáltam kifejtegetni. Az utolsó verzió támadásban elég lesz, kérdés hogy védekezésben is elég lesz-e ?gólvonal írta:
Visszatérve a védkezésre: írtam már, hogy sztem működne. Elemezzünk ki pár kp-s felállást
1.
Modric-Kroos-Isco/James
Azaz:
Btb-btb-támadó kp
Ez védelemben kevés.
2.
Modric-Case-Kroos
Azaz:
btb-vkp-btb
Sztem hosszútávon támadásban kevés.
És akkor marad egy harmadik, a középút:
Modric-Kroos-Pogba
Azaz:
btb-btb-btb
Viszont van még egy negyedik verzió:
btb-vkp-tkp
Kroos/Modric-Casemiro-Isco
Én erre nagyon kíváncsi lettem volna, de úgy tűnik ebből már nem lesz semmi.
A kis álomvilágomban pedig :
Pogba-Verratti-Isco
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2016. június 9., csütörtök 14:51
Én is ezt próbáltam kifejtegetni. Az utolsó verzió támadásban elég lesz, kérdés hogy védekezésben is elég lesz-e ?gólvonal írta:
Visszatérve a védkezésre: írtam már, hogy sztem működne. Elemezzünk ki pár kp-s felállást
1.
Modric-Kroos-Isco/James
Azaz:
Btb-btb-támadó kp
Ez védelemben kevés.
2.
Modric-Case-Kroos
Azaz:
btb-vkp-btb
Sztem hosszútávon támadásban kevés.
És akkor marad egy harmadik, a középút:
Modric-Kroos-Pogba
Azaz:
btb-btb-btb
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 9., csütörtök 14:49
Én úgy gondoltam, ha kettő közül valakit kellene akkor az ő lenne, nem Bale. Amúgy maradjanak csak, amit a szezon végén láttam tőle, az az akarás még jól jöhet. Teljesítményben esni fog, gólokat még meglövi. Viszont a nyilatkozata, hogy be kell látni, ő sem tud minden meccset már végig tolni, egy szimpatikus dolog, ha tartsa is magát ehhez akkor nem lesz gondunk.KAG írta:Ha lenne valami ordító tehetség oda előre, mint anno volt pl Neymar, akkor megérteném, hogy "boltolnátok" C-t.
Szerintem így fölösleges. Nincs hozható&jobb vagy legalább hasonlóan jó opció.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. június 9., csütörtök 14:34
Jah, és Bale sztem most kell a csapatba...Ugyebar mi (mint minden élcsapat) területvédekezést játszunk, ami azt jelenti, hogy minden kpsnak megvan az adott helye, adott feladata a felallason belül, es a sajat szerepkoret kell ellatnia. Erre james es isco keptelen, de ugy latom pogba meg tudna csinalni. Tehat, ha mki lefedi a sajat területet, elvegzi a sajat feladatat, akkor nincs szükség tűzoltóra (Case).
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 9., csütörtök 14:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 9., csütörtök 14:30
Ki ez a butus?ziro4vr írta:Remyt mióta érdeklik a szikár tények Szerinted?
Ilyeneket meg ne irj, így is sokan azt hiszik már Pogba miatt Benzema érdektelen lesz számodra jövőre...
ommentáld a híreket
HozzászólásSzerző: Berti » 2016.06.09. 13:44
Anthony írta:
Bale marad, Isco marad, James marad, ki lesz az áldozat?
Ha James marad, akkor az egész csapat..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 9., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 9., csütörtök 13:48
Meg a klaviatúrám.Berti írta:Ha James marad, akkor az egész csapat..Anthony írta:Bale marad, Isco marad, James marad, ki lesz az áldozat?
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. június 9., csütörtök 13:44
Ha James marad, akkor az egész csapat..Anthony írta:Bale marad, Isco marad, James marad, ki lesz az áldozat?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 9., csütörtök 13:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 9., csütörtök 13:17
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem