Megy a meccs!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Megy a meccs!
Vegyük meg Aspast, rohangál majd ott elől meg teszi veszi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Enyhén esetleges a támadójáték. Továbbra is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igazából szerintem már belebukott, a BL-ig tart a szerződése. Ha megnyerjük, márpedig megnyerjük, akkor kiderül, hogy túl tud-e lépni az árnyékán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
elég szomorú, ha így gondolkozik, mer takkor idén bele is bukhat az egészbeRealista24 írta:Így van, szinte kizárt, hogy bármiféle óriási taktikai változtatást eszközölne, hiszen nyert két BL-t.sonic írta:
Szerintem o nem szemelyi valtozasokra gondolt, hanem hogy addig majd javul a jatek. Nehezen tudom elkepzelni hogy nem az eddigi galakezdo (minusz serultek es eltiltottak) kezdjen a PSG ellen. Nem varhato eles taktikai valtas sem szerintem. Amiben bizhatunk az az egyeni formak feljavulasa. Es itt gondolok elso sorban Ronaldo, Marcelo es Carvajal formajara (esetleg Benzema de arra viszonylag keves az esely).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ha nem megy be a szög a deszkába addig ütjük kalapáccsal amíg kettétörik a deszka.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Így van, szinte kizárt, hogy bármiféle óriási taktikai változtatást eszközölne, hiszen nyert két BL-t.sonic írta:Szerintem o nem szemelyi valtozasokra gondolt, hanem hogy addig majd javul a jatek. Nehezen tudom elkepzelni hogy nem az eddigi galakezdo (minusz serultek es eltiltottak) kezdjen a PSG ellen. Nem varhato eles taktikai valtas sem szerintem. Amiben bizhatunk az az egyeni formak feljavulasa. Es itt gondolok elso sorban Ronaldo, Marcelo es Carvajal formajara (esetleg Benzema de arra viszonylag keves az esely).ZZ a meccs előtt is elmondta, hogy a PSG meccsig 11 meccs van, addig lesz változtatás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gyakorolják, minden áldott meccsen, szánalmas...besteve7 írta:En nem ertem, ha ez megy meccsen miert nem gyakoroljak a beadasokat... Olyan vakon rugdaljuk be a labdakat, h siralom
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem o nem szemelyi valtozasokra gondolt, hanem hogy addig majd javul a jatek. Nehezen tudom elkepzelni hogy nem az eddigi galakezdo (minusz serultek es eltiltottak) kezdjen a PSG ellen. Nem varhato eles taktikai valtas sem szerintem. Amiben bizhatunk az az egyeni formak feljavulasa. Es itt gondolok elso sorban Ronaldo, Marcelo es Carvajal formajara (esetleg Benzema de arra viszonylag keves az esely).ZZ a meccs előtt is elmondta, hogy a PSG meccsig 11 meccs van, addig lesz változtatás.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
16osnál a tudomány megint kimerül beadások formájába. Sevilla ellen ha jól emlékszek nagyon jól müködott az asensio lucas szél, faszán széthúztuk a pályát, de nem baj erőltessük ezt a szart. Aspas ma lő 2t
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Bale tolt egy Robinhot
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
En nem ertem, ha ez megy meccsen miert nem gyakoroljak a beadasokat... Olyan vakon rugdaljuk be a labdakat, h siralom
ZZ a meccs előtt is elmondta, hogy a PSG meccsig 11 meccs van, addig lesz változtatás.sonic írta:Szerintem nyarig mar nem lesz valtozas. Megprobalja ebbol kihozni amit meg sikerul, aztan oszre talan valami valtozas remelheto.Torquemada írta:Titkon reménykedtem, hogy ZZ a bajnokság (már félidő előtti) elvesztése után kitalál valamit, ami más. De nem kellett csalódnom most sem. Krószmodicskászemíró, elől a BBCből aki él és mozog plusz Isco, formán kívül. Az üzenet egyértelmű: fasza minden, nem kell változtatni. Jó a negyedik hely. Kiszámítható, unalomig ismert kezdő. Aztán vagy döntenek az egyéni képességek vagy nem.
Ceballos még a keretben sincs. Pl. játszó középpályát nem akarunk kialakítani. Vagy Lucassal, Asensioval, szélsőkkel operáló játékot sem akarunk. Vagy bármi mást sem akarunk (vagy tudunk). Pedig most már változtatni kellene, mert ami eddig volt, az látványosan mattot kapott ebben a szezonban, minden vonalon.
Jó, akkor kiemelkedő márkanév. Más focistáról ilyet még nem láttam.Faust írta:Na ne bassz.Kerlon írta: Itt látszik, hogy ő mára már egy márka név is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt nem a ligának fizetik szerintem, hanem a csapatnak.pheco írta:Barca meg tudja akadalyozni ezt vagy, ha meg van fizetve a Liganak, akkor ott is feltunik majd a Clasicon?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Barca meg tudja akadalyozni ezt vagy, ha meg van fizetve a Liganak/csapatnak, akkor ott is feltunik majd a Clasicon?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem nyarig mar nem lesz valtozas. Megprobalja ebbol kihozni amit meg sikerul, aztan oszre talan valami valtozas remelheto.Torquemada írta:Titkon reménykedtem, hogy ZZ a bajnokság (már félidő előtti) elvesztése után kitalál valamit, ami más. De nem kellett csalódnom most sem. Krószmodicskászemíró, elől a BBCből aki él és mozog plusz Isco, formán kívül. Az üzenet egyértelmű: fasza minden, nem kell változtatni. Jó a negyedik hely. Kiszámítható, unalomig ismert kezdő. Aztán vagy döntenek az egyéni képességek vagy nem.
Ceballos még a keretben sincs. Pl. játszó középpályát nem akarunk kialakítani. Vagy Lucassal, Asensioval, szélsőkkel operáló játékot sem akarunk. Vagy bármi mást sem akarunk (vagy tudunk). Pedig most már változtatni kellene, mert ami eddig volt, az látványosan mattot kapott ebben a szezonban, minden vonalon.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
elég sok idegenbeli meccsen látni ronaldos reklámot. nem lehet azért szar úgy focizni.
Na ne bassz.Kerlon írta:Itt látszik, hogy ő mára már egy márka név is.pheco írta:Nagyon kemeny, hogy CR reklamok vannak a palya szelen
Itt látszik, hogy ő mára már egy márka név is.pheco írta:Nagyon kemeny, hogy CR reklamok vannak a palya szelen
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon kemeny, hogy CR reklamok vannak a palya szelen
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ma 11 éve debütált Marcelo, a Depor ellen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema