Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Szerintem továbbra is jó kis játékos a haverom, csak sajnos nincsen meg a helye ebben a csapatban, így nem tudok a Pogba "cserére" túl sok rosszat mondani, max annyit, hogy nem annyira bírom a franciát, de ha jól focizik jöhet, főleg ha hallgat majd Zidane szavára akkor nem csak előre fog játszani mezőnyben. Annyi még, hogy Casemirot is meg kell becsülni, mert gyakorlatilag BL-t nyert a csapatnak, természetesen mindenki kellett hozzá, de ő volt az utolsó, nélkülözhetetlen puzzle darab!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nagyon ügyes a srác, de idén nem hiszem, hogy vált. Jó lesz neki még egy angol középcsapat. Ráadásul nekem inkább tűnik szélsőnek. A másik, hogy 3 eu útlevél nélküli játékosunk van. Abból Case és James elvileg idén megkapja az útlevelet, de szerintem késő ősznél előbb nem fogják. Szóval ha eu-n kívüli játékosban gondolkodunk, akkor Jamesnek reszeltek, mert Kázmér és Danilo nem fog menni.Ronaldo09 írta:Zidane kiszemeltje csatárposztra(állítólag)
https://m.youtube.com/watch?v=dmMWrBY31oA
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Biztatóak ezek a hírmorzsák.
Azért egy Pogbára - bármennyien is mondjátok - nem lehet nemet mondani, főleg ha Jamest eltudjuk passzolni kb annyiér amennyiért érkezik majd a francia. Minőségi csere lenne. Persze a Pogba-Kroos-Modric kp nulla lesz. Kell mögéjük Case, de azt se felejtsük el,hogy bármennyire is szeretem Modricot, már csak 1-2 szezon van benne ezen a szinten. Legalábbis ilyen szintű terhelés alatt. Plusz a meccseink 80%-án fellehet tenni a Pogba-Kroos-Modric hármast, az meg azért ütne.
Mindegy. Menjen le az EB, valószínűleg kulcsembere lehet a fransziknak.
Az ára úgyis 100 körül lesz. Mai elmebeteg árak mellett egy Juvétól nem is lehet elhozni olcsóbban.
Nincs is baj ezzel, had fröcsögjön a világ.
Azért egy Pogbára - bármennyien is mondjátok - nem lehet nemet mondani, főleg ha Jamest eltudjuk passzolni kb annyiér amennyiért érkezik majd a francia. Minőségi csere lenne. Persze a Pogba-Kroos-Modric kp nulla lesz. Kell mögéjük Case, de azt se felejtsük el,hogy bármennyire is szeretem Modricot, már csak 1-2 szezon van benne ezen a szinten. Legalábbis ilyen szintű terhelés alatt. Plusz a meccseink 80%-án fellehet tenni a Pogba-Kroos-Modric hármast, az meg azért ütne.
Mindegy. Menjen le az EB, valószínűleg kulcsembere lehet a fransziknak.
Az ára úgyis 100 körül lesz. Mai elmebeteg árak mellett egy Juvétól nem is lehet elhozni olcsóbban.
Nincs is baj ezzel, had fröcsögjön a világ.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én segítek a ticketjének a rebookolásában, hogy Madrid helyett Párizsban tegyék lehehe írta:pogba jön, bár sztem ebé utánig semmi konkrétum.
hameszért egy 90-est adna a psg a hirek szerint, hát geci ki jön velem becsomagolni neki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én még masnit is kötnék a bőröndjére.hehe írta:pogba jön, bár sztem ebé utánig semmi konkrétum.
hameszért egy 90-est adna a psg a hirek szerint, hát geci ki jön velem becsomagolni neki?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pogba jön, bár sztem ebé utánig semmi konkrétum.
A spanyol másodosztályú Real Oviedo Fernando Hierrót nevezte ki vezetőedzőnek.
A Segunda División előző idényében a kilencedik helyen végző Oviedót a következő szezontól Fernando Hierro irányítja. A 48 éves spanyol szakember megállapodása 2017-ig szól, de a klubnak opciós joga van egy évvel meghosszabbítani a szerződését.
A Segunda División előző idényében a kilencedik helyen végző Oviedót a következő szezontól Fernando Hierro irányítja. A 48 éves spanyol szakember megállapodása 2017-ig szól, de a klubnak opciós joga van egy évvel meghosszabbítani a szerződését.
-
Ha rendbe tudnák tenni (nah nem a Sanitas), akkor részemről maradhat. De tuti, hogy még jó darabig a Sanitast fogjuk itt látni. Ebből kifolyólag nem biztos, hogy megérné megtartani.RealMadridFanatic írta:Nem. A Sanitast, meg Dr. Frankeinsteint kell elfelejteni. Nem tudom anno milyen szerződést írtak alá, de ilyen nincs, hogy ÉVEK ÓTA, egy ekkora klubnál ilyen fogalmatlan, kuruzsló, sarlatán orvosbrigád legyen. A mesében nincsenek olyanok, mint nálunk. Felépülési idők rendszeres alábecsülése, gyakori rásérülések, félrediagnosztizálás... Azt meg nem tudom elképzelni, hogy az ez idő alatt itt megfordult edzők melletti összes erőnléti szakember ennyire gyenge volt. A Bayernből kiutált orvosi stábot kellene megfogni - akik Robbent folyamatosan meccsben tartották (miután nálunk az ideje 70%-át sérülten töltötte), azok sejtenek valamit...
Mert egyébként a sérülékenységen kívül Coentraoval az esetek nagy részében semmi baj nem lenne. Védekezésben eléggé stabil, hajtással soha nem volt baj és azért előre sem fogalmatlan, főleg nem annyira, mint amennyire itt le volt húzva anno. Amennyiben megelégszik a másodhegedűs szereppel (azért jutna neki perc szerintem elég), akkor meg lehet próbálni még egyszer.
Remélem Zizu eltakarítja az összes féleszűt.
- RealMadridFanatic
Nem. A Sanitast, meg Dr. Frankeinsteint kell elfelejteni. Nem tudom anno milyen szerződést írtak alá, de ilyen nincs, hogy ÉVEK ÓTA, egy ekkora klubnál ilyen fogalmatlan, kuruzsló, sarlatán orvosbrigád legyen. A mesében nincsenek olyanok, mint nálunk. Felépülési idők rendszeres alábecsülése, gyakori rásérülések, félrediagnosztizálás... Azt meg nem tudom elképzelni, hogy az ez idő alatt itt megfordult edzők melletti összes erőnléti szakember ennyire gyenge volt. A Bayernből kiutált orvosi stábot kellene megfogni - akik Robbent folyamatosan meccsben tartották (miután nálunk az ideje 70%-át sérülten töltötte), azok sejtenek valamit...
Mert egyébként a sérülékenységen kívül Coentraoval az esetek nagy részében semmi baj nem lenne. Védekezésben eléggé stabil, hajtással soha nem volt baj és azért előre sem fogalmatlan, főleg nem annyira, mint amennyire itt le volt húzva anno. Amennyiben megelégszik a másodhegedűs szereppel (azért jutna neki perc szerintem elég), akkor meg lehet próbálni még egyszer.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyrészt ingyen van.rashidm írta:Szerintem is. El kell felejteni az embert. Nem tudom itt miért gondolja pár ember, hogy "nem lesz rossz". Dehogynem.wZoLee7 írta:Coentraoval két gond van. Többet sérült, mint nem. A másik meg, hogy hamarabb szál el az agya mint Pepenek. Eltiltás...nem lehet rá bízni ilyen posztot már. Venni kell oda valakit. Most két évnyi igazolást kell letolni, Péreznek egész nyáron karácsony lehet
Másrészt a meccsek nagyjából 20-30%-án lesz rá szükség. Alaba offos, Arbeloa elment, marad Danilo meg Nacho back-upnak a védelembe.
Vagy vegyünk két 30 millás játékos után egy harmadikat azért, hogy a padon üljön? Fabiot max a Benfica venné meg apróért, vagy adhatjuk megint kölcsönbe.
Én értem a koncepciót és elsőre rendben is van. Nagy meccseken úgysem fog játszani. Fiatal tehetség meg minek jönne ide Marci mögé?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szerintem is. El kell felejteni az embert. Nem tudom itt miért gondolja pár ember, hogy "nem lesz rossz". Dehogynem.wZoLee7 írta:Coentraoval két gond van. Többet sérült, mint nem. A másik meg, hogy hamarabb szál el az agya mint Pepenek. Eltiltás...nem lehet rá bízni ilyen posztot már. Venni kell oda valakit. Most két évnyi igazolást kell letolni, Péreznek egész nyáron karácsony lehet
Bár tuti nem gondolkozunk Witselben, de Vkpnak jöhetne. Egy év van a szerződéséből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
persze egyértelmüen Alaba a jobb megoldás, de ha nem lehet mozdítani, akkor ingyen (?) Coentrao se rosszKAG írta:babaking írta:Halkan teszem hozzá h Coentrao tudott vkp-t is játszani - tiszta Alaba csak discount áron. Védekezésben és hozzáállásban sem volt olyan nagy probléma vele soha.
Ha kirúgjuk a Sanitast egy esélyt kaphat
Emlekeim szerint a portugal rendre blama volt a kp-n azon a par meccsen, amig Mou probalgatta.
Alaba pedig sajat maga nyilatkozza, hogy O kozeppalyas. Nem mindegy
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Coentraoval két gond van. Többet sérült, mint nem. A másik meg, hogy hamarabb szál el az agya mint Pepenek. Eltiltás...nem lehet rá bízni ilyen posztot már. Venni kell oda valakit. Most két évnyi igazolást kell letolni, Péreznek egész nyáron karácsony lehet
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
babaking írta:Halkan teszem hozzá h Coentrao tudott vkp-t is játszani - tiszta Alaba csak discount áron. Védekezésben és hozzáállásban sem volt olyan nagy probléma vele soha.
Emlekeim szerint a portugal rendre blama volt a kp-n azon a par meccsen, amig Mou probalgatta.
Alaba pedig sajat maga nyilatkozza, hogy O kozeppalyas. Nem mindegy
ZIDANE
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Halkan teszem hozzá h Coentrao tudott vkp-t is játszani - tiszta Alaba csak discount áron. Védekezésben és hozzáállásban sem volt olyan nagy probléma vele soha.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Coentrao és Danilo a két 30 milliós játékos
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Emlékeim szerint ráadásul igen sok volt a párhuzamos sérülésük Marceloval, úgyhogy még pechesnek is mondható. Amikor játszott, akkor viszont mindig stabilnak, megbízhatónak éreztem.rashidm írta:Nah Coentrao... eggyel több lesz a Sanitasnál... nincs vele különösebb bajom de miért kell olyan ember aki szinte állandóan sérült?
Érdekes hír, meg voltam győződve róla, hogy soha többet nem látjuk Madridban.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
-
Nah Coentrao... eggyel több lesz a Sanitasnál... nincs vele különösebb bajom de miért kell olyan ember aki szinte állandóan sérült?