Aranylabda
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda - 2014
Remélem kitart 4-4-ig. Megérdemli,hogy legalább egyenlítsen. Viszont az 5-4 CR javára annyira távolinak tűnik,hogy szinte elérhetetlen cél. Az azt jelenti,hogy sorozatban 4-szer kell megnyernie... még legalább 2 csúcs év kell neki. És már 30 éves...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És az a poén, hogy 4-1-es állásnál nem gondoltam volna, hogy CR-nek akár esélye is lesz utolérni Messit. És most az a helyzet, hogy 4-2-es állásnál már lassan a 4-4-ről lehet beszélni. Persze nem kell előre inni, de a csapatunk jó, a helyzet adott, és egy BL újrázás után, + ha CR így szállítja a gólokat, akkor jövőre is ott lehet. Kegyetlen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tavaly nagy volt a verseny,miután megnéztük hogy ki kire szavazott. Nagyon sokan nyomták Messit,nagyon sokan csak a 3. helyre tették CR-t,de végül meg lett neki. Idén sokkal többen mondják azt,hogy CR-t tették az első helyre,vagy ott van pl Neymar is,aki benyomta CR-t a 2. helyre.
Higgyétek el nekem,idén még simább lesz...! Nincs kétség. Sokan azért nyomják csak Neuert,mert unalmas nekik a Messi-CR párharc. Ezek az emberek képtelenek objektíven hozzáállni a dologhoz. Ez tipikusan a csakazértisneazlegyenakimegérdemli,legyen inkább a 3. A "semleges"...
Higgyétek el nekem,idén még simább lesz...! Nincs kétség. Sokan azért nyomják csak Neuert,mert unalmas nekik a Messi-CR párharc. Ezek az emberek képtelenek objektíven hozzáállni a dologhoz. Ez tipikusan a csakazértisneazlegyenakimegérdemli,legyen inkább a 3. A "semleges"...
Argentínában a hazai szakírók Di María-t választották meg a legjobb külföldön játszó labdarúgónak. Azért ez is mutatja a jelenlegi aranylabda komolyságát, hogy még ott is képesek voltak objektívan szavazni és nem reflexből a nemzeti hőst tolták be.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hagyjuk meg a barcának az ilyen brleakadt és azért stb..dobta magát Gól.Jóltette.remélem sok ilyen lesz még hagy szívja a fogát a sok marha,amikor nincs rá ok akkor savazzák,akkor adjon rá okot.Mike írta:ezt is Cé fogja nyerni
amugy így többszöri megnézésre...mindenki a kézre figyel, de nem lehet h CR bal sarka akadt bele a védő térdébe, ettől földberúgott és elbotlott? Kéne más kameraállás is, de ebből a szögből simán elképzelhető h volt kontakt, és azér esett el. Már csak azér is fura, mert ha azt akarja eljátszani h visszahuzták akkor nem előrefelé esik feltételezve ugye h nagy színész
persze az nem vitás h attól még talpon lehetne maradni de ha ez volt az oka, és a bíró is ezt látta akkor fújtak már le ilyet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezt is Cé fogja nyerni
amugy így többszöri megnézésre...mindenki a kézre figyel, de nem lehet h CR bal sarka akadt bele a védő térdébe, ettől földberúgott és elbotlott? Kéne más kameraállás is, de ebből a szögből simán elképzelhető h volt kontakt, és azér esett el. Már csak azér is fura, mert ha azt akarja eljátszani h visszahuzták akkor nem előrefelé esik feltételezve ugye h nagy színész
persze az nem vitás h attól még talpon lehetne maradni de ha ez volt az oka, és a bíró is ezt látta akkor fújtak már le ilyet.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jah azert mondom,meglepettm. Nyilatkozatokat mostanaban annyira nem olvastam. Csak amik itt lettek idezve.Realista24 írta:Sehol, az majd az eredményhirdetés után lesz nyilvános.Marci77 írta:Hol lehet megnezni,hogy ki kire szavazott? Eddig senkiet se lattam
Csak aki beszél a sajtóban, azét lehet tudni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sehol, az majd az eredményhirdetés után lesz nyilvános.Marci77 írta:Hol lehet megnezni,hogy ki kire szavazott? Eddig senkiet se lattam
Csak aki beszél a sajtóban, azét lehet tudni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hol lehet megnezni,hogy ki kire szavazott? Eddig senkiet se lattam
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ilyenkor mindig felötlik bennem az amikor engem,vagy itt sokunkat "leszóltak", hogy mit akarunk mi,nethuszárok,egy minősitett edzővel,vagy vezetővel szemben.......csak a szánk jár,és mi ne akarjuk ezt jobban tudni.
Bocs,de amikor egy egervári,azért szavaz messire,amit el is mond a gyökér,mert szimpatikusabb,az nekem azt igazolja,hogy egyáltalán nem értenek semmivel sem jobban a focihoz,eszük nem sok,intelligencia meg zéró sokuknál.....innen a fotelből,is azt mondom újra,ismerem ezeket a semmitérő őslakosokat,akiket valahogy "magukban felejtett a labdarúgás".......egy lófaxjancsik nem többek,semmi de semmi nem mutatja hogy mi itt páran ne pofázhatnánk, mert nem tudjuk jobban.
Bocs,de amikor egy egervári,azért szavaz messire,amit el is mond a gyökér,mert szimpatikusabb,az nekem azt igazolja,hogy egyáltalán nem értenek semmivel sem jobban a focihoz,eszük nem sok,intelligencia meg zéró sokuknál.....innen a fotelből,is azt mondom újra,ismerem ezeket a semmitérő őslakosokat,akiket valahogy "magukban felejtett a labdarúgás".......egy lófaxjancsik nem többek,semmi de semmi nem mutatja hogy mi itt páran ne pofázhatnánk, mert nem tudjuk jobban.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
En a mi szavazatainkra vagyok kivancsi. Apropó tőlünk ki szavazott?Realista24 írta:A helyében toltam volna egy Ramos, Maris, Mascherano sorrendet.Most fura lenne ha megint falcaora tenné a "villajelet".
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A helyében toltam volna egy Ramos, Maris, Mascherano sorrendet.Most fura lenne ha megint falcaora tenné a "villajelet".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Kíváncsi leszek egyébként Cé szavazatára.csabi* írta:neymi is korrekt volt amennyire tehette a szavazásnál
Most fura lenne ha megint falcaora tenné a "villajelet".
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kíváncsi leszek egyébként Cé szavazatára.csabi* írta:neymi is korrekt volt amennyire tehette a szavazásnál
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
neymi is korrekt volt amennyire tehette a szavazásnál
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gondolom mert egy nem akármilyen kapusról van szó.Kicsit arcul köpése lenne nem egy nagy kapuslegendának,ha Neuer megkapná csak azért mert ő néha bohóckodik egy jót.Ha Neuer megkapja akkor Kahn-nak is nyugodtan még aznap lehet adni egy bogyót,mert hogy több köze volt a németek 2002es ezüstjéhez,mint Neuernek a 2014es aranyhoz az biztos. Mindamellett,hogy aláírom,hogy Neuer jelenleg a világ legjobb kapusa(de a seggében van nagyon DeGea és a belga)...Casillasról meg Buffonról meg ne is beszéljünk.Csabi írta:és miért van kiemelve a neve?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert kapus, gondolom.Csabi írta:és miért van kiemelve a neve?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
"How can anybody else but Ronaldo win this?" Schmeichel asked in an exclusive interview with Goal. "It's great that one of the three nominees is a goalkeeper, but I don't think Neuer can win it this time.
"I think Ronaldo has been too good so I think he's going to run away with it.
(link)
"I think Ronaldo has been too good so I think he's going to run away with it.
(link)