Konföderációs kupa 2013
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Re: Konföderációs-kupa 2013
neymar. aztajóbüdösszínészmindenségít, ez nekem fájt
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hatalmas igazolás Neymar a Barca számára Busquets örömkönnyeket hullajt, egy igazi tehetség érkezik hozzájuk
Sajnos Forlan emberhátrányt jelent már ilyen szinten, rajta ment ez el Uruguaynak...
- pheco
Szerintem te is szoktál reklamálni, hogyha Benzema vagy akárki 10 percet kap csak. 10 perc alatt mi az istent csináljon? Kap 2 labdát kb. Kezdő lenne, akkor biztos, hogy jól játszana. Ha Ronaldinhok meg Rivaldok játszanának akkor megértem, hogy pados, de így..Hulk, Oscar, Bernard, Hernanes... Egyik sem jobb, mint Lucas.R.M.C.F írta:pheco írta:Előbb áll be egy Bernard meg egy Hernanes, mint Lucas.... Nem nagyon látott PSG meccseket Scolari.. A legjobb támadójátékosát nem játszatja, komolyan beszarok.
Én nem akarok egy újabb vitát,de itt valaki bemondta hogy lucas az isten.....azóta a fórum a megváltót látja benne,de nem az.
Az érdekes,ha beáll,akkor sokan írják hogy na....most lesz foci.......és nézem,és nem lesz foci.
Perez azt nyilatkozta, hogy Isco hivatalosan is a miénk. Hoppácska.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem akarok senkit megbántani....de ilyen malacot is ritkán látni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Xavinak meg lesz az új fiúkája.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
cart írta:Remélem akik Cavanit előzőleg látatlanban a suta balfasz befejező kategóriába sorolták be, most lesik a meccset.
Nem egy világklasszis teljesítményt nyújt viszont ő tartja a lelket a csapatba, ha kell visszazár,fut,lő,passzol,kapar... csoda, hogy nem a seggén veszi a levegőt. Én speciel hoznám de ahogy ő maga is nyilatkozta szerinte se ér meg 63milliót.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
pheco írta:Előbb áll be egy Bernard meg egy Hernanes, mint Lucas.... Nem nagyon látott PSG meccseket Scolari.. A legjobb támadójátékosát nem játszatja, komolyan beszarok.
Én nem akarok egy újabb vitát,de itt valaki bemondta hogy lucas az isten.....azóta a fórum a megváltót látja benne,de nem az.
Az érdekes,ha beáll,akkor sokan írják hogy na....most lesz foci.......és nézem,és nem lesz foci.
Neymar meg Gonzalez mit keménykedtek már?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Suarez de gyenge ma...Cavanit eddig nagyon elleneztem, de el kell ismerni, hogy nem rossz egyáltalán.
Azért ahhoz nem kell se a kommentátor, se a média, hogy valaki lássa: ebben a brazil csapatban Neymar messze a legnagyobb tehetség...
Azért ahhoz nem kell se a kommentátor, se a média, hogy valaki lássa: ebben a brazil csapatban Neymar messze a legnagyobb tehetség...
- pheco
Előbb áll be egy Bernard meg egy Hernanes, mint Lucas.... Nem nagyon látott PSG meccseket Scolari.. A legjobb támadójátékosát nem játszatja, komolyan beszarok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pheco 2013. június 26., szerda 22:45-kor.
-
Kerlon, nem ugyanaz ha valakit jónak.....vagy mindenidők legjobbjának....vagy top-nak tartasz.....itt ez megy,és sok a tudatlan,de ez van.
Song jó játékos,de nem top.
Alvesre verték,holott itt vergődtem velük hogy egy bizonyos maicon jobb.....azt sem tudta a legtöbb ki az.
Villa? Kérdezd a raulosokat.....
Song jó játékos,de nem top.
Alvesre verték,holott itt vergődtem velük hogy egy bizonyos maicon jobb.....azt sem tudta a legtöbb ki az.
Villa? Kérdezd a raulosokat.....
Remélem akik Cavanit előzőleg látatlanban a suta balfasz befejező kategóriába sorolták be, most lesik a meccset.
-
Ez megoldás volt........
Song tényleg jó volt előtte is. Thiagotól én most se vagyok hasra esve, Alves meg a világ legjobbja volt Maicon után pár évig... egy ketten még vergődtek Sanchezért meg Ibraért is, de hát na... Villaért sírhatnánk szerintem igazán.R.M.C.F írta:még annyit tennék hozzá, hogy ( nem mondok nagy újságot) azóta van itt a fórumon ekkora hisztéria Neymar körül, mióta a Barcába ment.
Mint song........mint thiago.....mint alves.....mint a legtöbb.........a realos ezek szerint ilyen,a miénket szarozza,másét isteníti....
...és én vagyok a problémás? faszomat.....inkább a sok barom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
hogy lehet összekeverni egy sárga mezt egy világoskékkel?'shutterisland írta:összekeverte szerintem az uruguay-i hernandezzel.
de ha színvak, akkor legalább arra gondolhatna, hogy ez a két csapat nem lehetett egy csoportba, hisz elődöntőt játszanak
ez egy óriási fail
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Ha érdekel.....1x majd elmesélem......régóta figyelem,hogy hat egy speaker egy drukkerre,vagy egy média hír.Bár nem tudom, hogy hogyan tud valakit vezetni egy kommentátor..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Neymar csak ne keménykedjen, mert a végén még az egyik uru ellöki és beviszik emberölés miatt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. június 26., szerda 22:38-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
összekeverte szerintem az uruguay-i hernandezzel.