Jesé Rodriguez - 20

Archívum
Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. február 23., hétfő 21:19

Realista24 írta: Akkor is menne ez a beszélgetés, ha Khedira vagy Chicharito kapott volna fél percet?
Csak hogy arisztokrata énemet villantsam: who the hell cares khedira und csicsa? Illetve a példák is rosszak. khedira kapott elég játékidőt itteni karrierje során, csicsa meg egy gyenge befejező csatár. Mind a ketten 26 felett vannak. Jesé pedig a legjobbja volt a castillának, 21 éves, legalább csicska 20 perceket megérdemelne, de helyette beállítják az utolsó 20 secre. Le is írtam akkor hogy ez csak arra jó hogy megszégyenítse, meg se lepődtem a cikken. Egy olyan játékosnak aki ennyire fiatal, és tegyük fel azt hogy jó kis karriert is befuthat, nem a padon kéne rohadnia. A másik dolog meg akár félpályáról lövöldözhet edzésen 444444444444 gólt, akkor se lenne kezdő. Hiszen béla lefoglalta, még isconak is új posztot kellett betanulnia ahhoz hogy kezdőbe kerüljön. Ez a szerencsétlen meg mit csináljon? Itt egyértelműen nincs jövője. Ha van esze lelép.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 23., hétfő 21:15

nem kirívó, de gondolom minden más játékost ugyanúgy zavar....

amúgy meg én megértem őt, fiatal, benne vana bizonyítási vágy, erre nem hogy 10 percet nem kap, meg néha kezdőként nem jut szerephez, de most megszopatja őt a 3 perc helyett 30 másodperccel.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 23., hétfő 21:12

Hülye lépésre hülye reakció...Ancelottit sem értem hogy gondolta ezt, és nyilván a játékosoknak sem kell hőzöngeni. Bár azt azért hozzátenném, hogy ki tudja ki miket pofázik. A probléma az, hogy ezt már kb sehol nem lehet megtenni, mert egyből lefilmezik, leolvassák a szájáról, stb.
Akkor is menne ez a beszélgetés, ha Khedira vagy Chicharito kapott volna fél percet?
Nálam igen...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 23., hétfő 21:08

Persze lehet mondani, hogy "jól" játszott a sérülése előtt, de számomra az még mindig csak eredményes volt, mint jó. Azonkívül meg hatalmas különbség van az arca és a teljesítménye között.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 21:01

Ertem en, hogy megtiszteltetes a Real mezeben palyara lepni vagy egyaltalan oruljon, hogy a keret tagja, de azert ez barki szamara megalaztatas, hogy szinte egesz felidoben melegit es berakjak 25 masodpercre egy teljesen eldolt meccsen. Még ha az lenne, hogy vezetunk, tamad az ellenfel es idohuzas celjabol cserelunk, akkor megertenem, de igy..
Akkor is menne ez a beszélgetés, ha Khedira vagy Chicharito kapott volna fél percet?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 23., hétfő 20:51

Azért annyira nem kirívó eset ez. Persze nem kellemes, de akkor ez a módi, hogy megyünk rögtön sírni? Ráadásul nem is először. Először az edzéseken kéne mondjuk megszakadni, nem a kilókat felszedni vagy Swaggy J-zni a menő klippekkel.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 23., hétfő 20:48

Ertem en, hogy megtiszteltetes a Real mezeben palyara lepni vagy egyaltalan oruljon, hogy a keret tagja, de azert ez barki szamara megalaztatas, hogy szinte egesz felidoben melegit es berakjak 25 masodpercre egy teljesen eldolt meccsen. Még ha az lenne, hogy vezetunk, tamad az ellenfel es idohuzas celjabol cserelunk, akkor megertenem, de igy..

Mondjuk szerintem se fog nalunk nagy karriert befutni ezekkel a meccs vegi par percekkel. Ha van egy kis esze, nyaron elmegy egy minimum EL-ben jatszo csapathoz. Mar elsore ezt kellett volna tegye, meg akkor is, ha serulese elott jol jatszott.

szerk.: Oke hogy Carlo nem bizik csak a kezdo 11-ben, de talan a cserek is jobban hajtananak ha latnak, hogy valoban van eredmenye a munkanak es nem csak 4-5 percet jatszhatnanak.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 23., hétfő 20:46

Realista24 írta:Nálam akkor vágta el magát, amikor kvázi kizsarolta magának a szerződését. Dolgozza le a nagy valagát, aztán pattoghat.
Amit beszéltünk még anno priviben...fehérneműs ké...izé, szóval hogy lehet ebből még komolyabb karrier, de nem biztos/valószínű hogy itt. Sőt. A jelek azért meg vannak.

És most...miért írjuk le 150 perc játék után kommentek.... :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 20:43

Nálam akkor vágta el magát, amikor kvázi kizsarolta magának a szerződését. Dolgozza le a nagy valagát, aztán pattoghat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 23., hétfő 20:40

Szerintem az orosz fiú vissza lesz hívva csúnyán fogalmazva, Swaggy J meg kölcsön valamerre.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 23., hétfő 20:05

Ancelotti alatt is sírt az elején. Tweetelgetett összevissza ahelyett, hogy kussolt volt, mint egy rendes akademista, aki megkapta a lehetőséget a nagyok között, de nem ő egyenest a világnak mondta el a bánatát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. február 23., hétfő 20:02

ha jól tudom ezelőtt azért "sírt" mert nem hívta fel Mou az első csapathoz míg ilyen Moratakat előszeretettel válogatott be a keretbe.(szóval akkor sem azért sírt mert ő kezdő akart lenni) de ez már lerágott csont. egyszerűen rosszul esett neki, hogy ennyi játékidő jutott csak neki, én nem látom azt, hogy ezzel romlott volna a hozzáállása..
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 23., hétfő 19:54

Majd az edző eldönti, hogy játszik e vagy nem, ne sírjon, ez a munkája, akár 90 percet melegít a pálya szélén, akár nem. Inkább tegye oda magát keményen és változtasson a hozzáálláson.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 23., hétfő 19:51

doncsontos írta:
Kerlon írta:Kezdődik. B-) Sejtettem, hogy ő nem fog szó nélkül várni a sorsára.

te biztosan megmosolyogva fogadtad volna, hogy beraknak 30! másodpercre egy eldőlt találkozón. :)

szerintem teljesen normális reakciót váltott ez ki belőle.
Tényleg teljesen normális, annyira, hogy nem is emlékszem kisírt ezelőtt ilyenért. Régen is elégedetlenkedett, neki is mindig lesz valami gondja ez szerintem fix. Nem olyan természet, aki csendben ül és dolgozik.
K

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 23., hétfő 19:46

Normális,de teljesen mindegy.
Soha nem lesz kezdő itt.
Ha okos elmegy,ha nem akkor még jövőre is csapkod a padon..
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. február 23., hétfő 19:39

Kerlon írta:Kezdődik. B-) Sejtettem, hogy ő nem fog szó nélkül várni a sorsára.

te biztosan megmosolyogva fogadtad volna, hogy beraknak 30! másodpercre egy eldőlt találkozón. :)

szerintem teljesen normális reakciót váltott ez ki belőle.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 23., hétfő 19:37

igazából nem tudom minek türelmetlenkedik, kanyarba nincs még a sérülése előtti formájától.
élsportolóknál legalább 1 év, mire a régi lesz, már ha a régi lesz.
keményen edzeni, dolgozni, nincs más út.
Kép
Kép
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 23., hétfő 19:36

Kerlon írta: Sejtettem, hogy ő nem fog szó nélkül várni a sorsára.
Akkor sok sikert neki máshol.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 23., hétfő 19:32

Kezdődik. B-) Sejtettem, hogy ő nem fog szó nélkül várni a sorsára.
K

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 23., hétfő 9:31

„Jesé becserélését 3 perccel korábban elterveztem, de a labda nem ment ki addig.” Forrás: Madridom.hu

:lol:

Nem baj Dzseszé,mész szépen kölcsönbe te is nyáron..
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Vissza: