Iker Casillas
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Iker Casillas - 1
Ha marad, az első adandó pillanatban szétszedik az utódját. Nézz körül a facebookon. Meglepődnél mi folyik ott.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Értem, de baromi nehéz kérdés ez.
Egy szimbólum a klub és a spanyol ember számára. Neki egész az egész spanyol nép számára van egy jelentése, a klub arculata is..
Nem lehet csak úgy kitenni, ha maradni akar. Második számú kapusnak tökéletes, csak ezt neki is el kellene fogadnia.
A fizetésére meg lehet tekinteni úgy, hogy megdolgozott érte hosszú évekig. Voltak, vannak horribilis fizetésü játékosaink akik semmit nem tettek/tesznek. Legkevésbbé sem sajnálom Ikertöl én személy szerint. De persze megértem az érvedet Anthony abszolút.
Egy szimbólum a klub és a spanyol ember számára. Neki egész az egész spanyol nép számára van egy jelentése, a klub arculata is..
Nem lehet csak úgy kitenni, ha maradni akar. Második számú kapusnak tökéletes, csak ezt neki is el kellene fogadnia.
A fizetésére meg lehet tekinteni úgy, hogy megdolgozott érte hosszú évekig. Voltak, vannak horribilis fizetésü játékosaink akik semmit nem tettek/tesznek. Legkevésbbé sem sajnálom Ikertöl én személy szerint. De persze megértem az érvedet Anthony abszolút.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nettó 6,5.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
nekem 8 körül rémlik.Anthony írta:Évi 5 (ha nem több) milliós fizetéssel csak ne legyen megtartva kupa kapusnak.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Évi 5 (ha nem több) milliós fizetéssel csak ne legyen megtartva kupa kapusnak.Steve írta:Az én véleményem szerint Ikert meg kell tartani egy spanyol kupa kapusnak.
Ráadásul én a meccseken egyáltalán nem látom benne a tüzet, kapitánynak nem jó, motivátornak nem jó, kapusnak sem jó.
Menjen, keressen új csapatot, új kihívásokat.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Az én véleményem szerint Ikert meg kell tartani egy spanyol kupa kapusnak.
Rengeteget adott a Madridnak nem lehet csak úgy elzavarni. Viszont kezdetni, rá épiteni nem lehet. Kiheccelni a közönségböl a gyülöletet viszont megint csak értelmetlen.
De BL-t felejtsétek el, ha nem a legjobb kapus véd, ha le kell mondanunk arról, hogy egy Real kapus kijöjjön és lehúzza a beadásiokat. Ha 11-es véletlenül sem lesz védve és egy belassult reakció idövel rendelkezö öregedö kapus véd.
Nehéz szituáció, mert Iker még nem rossz!! Még tud dolgokat így nem lehet egyszerüen kitenni, de mindent alap szinten hozogat. Ez viszont a legmagasabb szintre kevés.
Rengeteget adott a Madridnak nem lehet csak úgy elzavarni. Viszont kezdetni, rá épiteni nem lehet. Kiheccelni a közönségböl a gyülöletet viszont megint csak értelmetlen.
De BL-t felejtsétek el, ha nem a legjobb kapus véd, ha le kell mondanunk arról, hogy egy Real kapus kijöjjön és lehúzza a beadásiokat. Ha 11-es véletlenül sem lesz védve és egy belassult reakció idövel rendelkezö öregedö kapus véd.
Nehéz szituáció, mert Iker még nem rossz!! Még tud dolgokat így nem lehet egyszerüen kitenni, de mindent alap szinten hozogat. Ez viszont a legmagasabb szintre kevés.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem ha 30 milliot kiadunk egy kapusert, akkor azt nem fogjuk padoztatni. Ez baromi nagy osszeg egy kapusért, kb. olyas valami, mintha 80 milliot adnank egy mezonyjatekosert, azokat meg nemsurun ultetjuk a padra, ha szarok is (pl. Bale). Ha jon De Gea, akkor Ikernek mennie kell, és csak remélni tudom, hogy a vezetoseg is belátta már azt, hogy Casillas felett eljárt az idő. Saját maga alatt vágja a fát és rombolja le azt amit eddig elért. Az, hogy saját szurkolói kifutyulik, vagy akár az elodontoben volt ugye ez az elbénázott bedobása. Hát rajta rohog fél világ, és innentol ez mar csak rosszabb lesz. Már elérte azt a szintet, hogy hiába lesz sok jó megmozdulása, egyetlen bakira is ugrani fognak az emberek. Neki itt már lefőtt a kávé, csak ideje lenne ezt saját magának is belátnia.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem látok semmi esélyt arra, hogy DeGea és Iker is itt legyen őszre.
Annyira azért nem féltem DeGeát, az MU-ban is rosszul kezdett, széjjel is szedte a sajtó, aztán összekapta magát. Arra mondjuk felkészülhet, hogy ha hibázik, akkor kapni fogja a savazást ha itt van Iker ha nincsen.
Annyira azért nem féltem DeGeát, az MU-ban is rosszul kezdett, széjjel is szedte a sajtó, aztán összekapta magát. Arra mondjuk felkészülhet, hogy ha hibázik, akkor kapni fogja a savazást ha itt van Iker ha nincsen.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Dezsea jó lenne,remek formában van,ténylegesen a jövő kapusa.....de azért ha iker helyzetét nem rendezik,kár elbaszni még egy ember szerződését,szezonját....lásd dlopez vagy navas....iker menjen,vagy pad,és degea kezdő.
ez igy oké,csakhogy,akad egy kur*a nagy bibi......ikerről van szó,és a realmadridról,vagyis.....
Ha degea hibázni fog,mutogatni fogják 0-24 be minden meccsen ikert a padon,menni fog a fúrás,menni fog a szokásos bomlasztás, rossz bele gondolni ha degea hibázni fog,mi lesz ott......cirkusz,mégpedig elég nagy. Inkorrekt állapotok lesznek ha akad bármi probléma,akkor isten irgalmazzon neki,mert szétszedik,ízekre.....és állandóan ikerezés lesz.
ez igy oké,csakhogy,akad egy kur*a nagy bibi......ikerről van szó,és a realmadridról,vagyis.....
Ha degea hibázni fog,mutogatni fogják 0-24 be minden meccsen ikert a padon,menni fog a fúrás,menni fog a szokásos bomlasztás, rossz bele gondolni ha degea hibázni fog,mi lesz ott......cirkusz,mégpedig elég nagy. Inkorrekt állapotok lesznek ha akad bármi probléma,akkor isten irgalmazzon neki,mert szétszedik,ízekre.....és állandóan ikerezés lesz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Sok értelme nincs Navasnak. Annyit tud mint Casillas, kicsivel jobb reflexel.Santi írta:Hagyjuk már nojjert. Vele sem érezném magam biztonságban, mert hajmeresztő dolgokra képes, mindig bennevan egy túlvállalás hátul, egy felesleges cselekbe bonyolódás, hogy jön és letarolja a támadót egy piros lapért, hogy kimozdul mindenre, arra is amire nem kellene és üresen marad a kapu mögötte meg egyéb potyázások stb. stb.
De Gea jön és minden oké lesz, bár nekem Navas is jó lenne, megnézném egy szezonig mit tud csak sajnos a Realban erre nincs idő.
De Gea tökéletes megoldásnak tűnik.
Itt nem azon van a hangsúly, hogy ki az a két kapus, hanem hogy vannak olyan kapusok akik ilyen helyzetben kijönnek, nem pedig a vonalon szotyiznak, mint IC1.L.Miki írta:És ki az a két kapus?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Hagyjuk már nojjert. Vele sem érezném magam biztonságban, mert hajmeresztő dolgokra képes, mindig bennevan egy túlvállalás hátul, egy felesleges cselekbe bonyolódás, hogy jön és letarolja a támadót egy piros lapért, hogy kimozdul mindenre, arra is amire nem kellene és üresen marad a kapu mögötte meg egyéb potyázások stb. stb.
De Gea jön és minden oké lesz, bár nekem Navas is jó lenne, megnézném egy szezonig mit tud csak sajnos a Realban erre nincs idő.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És ki az a két kapus?Nas írta:Az a helyzet ,hogy hosszú másodpercekig repült a labda , és Pogba egyedül várta. Egy Neuer erre kirepül és kiöklözi, csak 1 embert kellett volna leküzdeni. Nem mondom ,hogy hiba ,hogy nem jött ki másodjára is, mert 10-ből csak 2 kapus jönne ki erre a labdára, de én pont azt a 2 kapust szeretném itt látni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Az a helyzet ,hogy hosszú másodpercekig repült a labda , és Pogba egyedül várta. Egy Neuer erre kirepül és kiöklözi, csak 1 embert kellett volna leküzdeni. Nem mondom ,hogy hiba ,hogy nem jött ki másodjára is, mert 10-ből csak 2 kapus jönne ki erre a labdára, de én pont azt a 2 kapust szeretném itt látni.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
istimester írta:Megrozsdásodtak a rugók. A legnagyobb előnyéből kezd kifogyni.ToniKroos írta:Amúgy én eddig teljesen úgy voltam vele, h a gól nem az övé, de ma akárkivel találkoztam, mindenki azt mondta, h Casillas szépen mellényúlt.
Ezzel az a baj, hogy nem a legnagyobb, hanem kis túlzással az egyetlen előnye, ami miatt igazán top kapus volt.
Mindenkit oda-vissza vert ebben, de magasan a riválisai közül (Gigi,Van der Sar, stb . . .) minden másban szerintem jobb volt a másik két kapus
ZIDANE
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Megrozsdásodtak a rugók. A legnagyobb előnyéből kezd kifogyni.ToniKroos írta:Amúgy én eddig teljesen úgy voltam vele, h a gól nem az övé, de ma akárkivel találkoztam, mindenki azt mondta, h Casillas szépen mellényúlt.
Hát, mondjuk bármelyik sarokba eltett labda, amire mozdulni sem tud, és fizikailag lehetetlen kivédeni. A gól nem ilyen volt, mert beleért, ráadásul nem úgy, hogy eltalálták, hanem a mozdult a labdára. Talán csak pár tized másodperccel korábban reagál rá, és kivédi, amit lehet, hogy más kapust megtett volna.Viszonylag közeli, földön megpattanó lövés volt. Kapus szemmel nem sok nehezebb fajta lövés van, mert a földön még irányt változtathat a labda, és a magasságoot sem könnyű belőni, hogy hova fog érkezni.
De továbbra sem kell szerintem se elővenni, se a gól miatt, se a meccs miatt, marchisio féle lövés kivédése miatt inkább a jók közé sorolnám.
Szegény basszus. Mondjuk még most sem értem miért ő dobta be, amikor ott volt Marci tőle 5 méterre. Alapból mikor végzi el egy kapus a bedobást?h3x0r írta:http://gfycat.com/NewBlondIguanodonSierra írta:Istenem az a mozdulat, ahogy bedobta a labdát, és aztán elnézést kér... Sosem fogom elfelejteni.
Ez nagyon gonosz. Mondjuk minek neki, van belőle 3.ThePilgrim írta: http://a.disquscdn.com/get?url=http%3A% ... =600&h=337
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Viszonylag közeli, földön megpattanó lövés volt. Kapus szemmel nem sok nehezebb fajta lövés van, mert a földön még irányt változtathat a labda, és a magasságoot sem könnyű belőni, hogy hova fog érkezni.