Ne értsd félre, de erre minden nap úgy rácsodálkozol, mint aki most ébredt fel valami 100 éves alomból.ferni írta:
Hányinger.
Kajak, hogy ezeknek bármit van képük megcsinálni.
Politika
Re: Politika
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
És a küszöb 3%-ra csökkentése nem volt benne? Azt majd a mihazánk kurja bele egy törvénymódosítással?ferni írta: Budapest lakossága az ország népességének 17%-a. Eddig a 106-ból 18 képviselőt, azaz 16,9%-oz ők adtak, ez egész arányos volt. Ez most 15-re csökken...
Hányinger.
"a jövőben nem lesz szükség lakcímkártyára a szavazáson, elég a személyi igazolvány, az útlevél vagy a jogosítvány.
A szavazáson nem lesz kötelező borítékot adni a választóknak"
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jól hangzik.R. Carlos írta:Minden aljasságra képesek a győzelemért. A prémiumokkal dobálózás is beindult ismét a napokban. Már nem egy helyről hallottam milyen egyszeri juttatásokat akarnak adni különböző embereknek, csoportoknak. Sajnos ez a magyar embernek bőven elég, plusz egy kis ijesztés kell még ehhez, hogy milyen szörnyűségek történnek ha MP nyer...swfan írta: https://444.hu/2024/11/19/valasztasi-at ... lo-szerint
Teljesen újrarajzolta a választási térképet a Fidesz, Budapesten az eddigi 18 körzetből 16 lesz csak
Remélem nem lesz ez elég és végre legalább a 2/3-ról lemondhatnak.
én napról napra egyre inkább úgy érzem, ha megint a nyomorultak nyernek, akkor vérnek kell folynia.
lehet veszek is ki szabit 2026 áprilisra
thereisonly1ronaldo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Minden aljasságra képesek a győzelemért. A prémiumokkal dobálózás is beindult ismét a napokban. Már nem egy helyről hallottam milyen egyszeri juttatásokat akarnak adni különböző embereknek, csoportoknak. Sajnos ez a magyar embernek bőven elég, plusz egy kis ijesztés kell még ehhez, hogy milyen szörnyűségek történnek ha MP nyer...swfan írta: https://444.hu/2024/11/19/valasztasi-at ... lo-szerint
Teljesen újrarajzolta a választási térképet a Fidesz, Budapesten az eddigi 18 körzetből 16 lesz csak
Remélem nem lesz ez elég és végre legalább a 2/3-ról lemondhatnak.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
Pedig vótmá, Ferni rakta be
- hehetheoriginal
Budapest lakossága az ország népességének 17%-a. Eddig a 106-ból 18 képviselőt, azaz 16,9%-oz ők adtak, ez egész arányos volt. Ez most 15-re csökken...
Hányinger.
"a jövőben nem lesz szükség lakcímkártyára a szavazáson, elég a személyi igazolvány, az útlevél vagy a jogosítvány.
Hányinger.
https://444.hu/2024/11/19/valasztasi-at ... lo-szerint
Reddit AMA-ban kérdésre válaszolva mondta, hogy hozzá kell nyúlni a választási rendszerhez és arányosabb rendszert szeretnének.nuevo_ericco írta: Ha már 2026. MP szokta emlegetni, hogy ha győznek, akkor kezdenek majd valamit a választási rendszerrel? Igazságosabbá szeretnék tenni a politikai versenyt?
Arra sajnos nem válaszolt, hogy hogyan akarja ezt kivitelezni, ha nem lesz kétharmaduk
Az a vicc, hogy ezt csak random megemlítette, nem is beszélt róla többet, csak bemondta ezt így random valamireswfan írta:https://444.hu/2024/11/18/a-valasztasi- ... l-a-fideszferni írta: Azt mondja MP le fogják vinni a bejutási küszöböt 3%-ra Fideszék.
"Csakugyan ő a Kwisatz-Haderach"
Szánalmas, hogy meg kell verni ezeket a saját szabályaik szerint, de mikor gáz a szitu azon is alakítanak megint... Hányinger.
Tippelnem kéne kétharmad kell hozzá.nuevo_ericco írta: Ha már 2026. MP szokta emlegetni, hogy ha győznek, akkor kezdenek majd valamit a választási rendszerrel? Igazságosabbá szeretnék tenni a politikai versenyt?
Gyurcsány nagyon csúnyán elárulta az országot 2022ben újfent, az a kétharmad az ő lelkén is szárad nagyon keményen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 18., hétfő 19:14-kor.
-
Ha már 2026. MP szokta emlegetni, hogy ha győznek, akkor kezdenek majd valamit a választási rendszerrel? Igazságosabbá szeretnék tenni a politikai versenyt?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Többször is elmondta, hogy a Tisza az egyetlen opció. Ha jól emlékszem, júniusra sem gyűlt össze a kellő mennyiségű aláírás. 2026 után szerintem bármi lehet.'shutterisland írta:en ugy lattam mzp-n, hogy o ezt bolcsen elengedi.MZP-t sem temetnén, ha ez lennd a forgatókönyv.
nem tudom mi lesz a hivatalos verzio majd 26-ban, de nekem ugy tunik, hogy az 1 de max 2 szazalekert kuzdes helyett arra fogja biztatni az embereit, hogy tamogassak a tiszat.
ha pedig igy lesz, akkor nem hiszem, hogy ujra belekezd ebbe a projektbe aztan.
ellenzeki politikusok kozul egyedul o merte fel, hogy a kormanyvaltas az elsodleges cel.
aztan lehet elore iszok a medve borere es atfordul ez 26-ig.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
https://444.hu/2024/11/18/a-valasztasi- ... l-a-fideszferni írta: Azt mondja MP le fogják vinni a bejutási küszöböt 3%-ra Fideszék.
"Csakugyan ő a Kwisatz-Haderach"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en ugy lattam mzp-n, hogy o ezt bolcsen elengedi.MZP-t sem temetnén, ha ez lennd a forgatókönyv.
nem tudom mi lesz a hivatalos verzio majd 26-ban, de nekem ugy tunik, hogy az 1 de max 2 szazalekert kuzdes helyett arra fogja biztatni az embereit, hogy tamogassak a tiszat.
ha pedig igy lesz, akkor nem hiszem, hogy ujra belekezd ebbe a projektbe aztan.
ellenzeki politikusok kozul egyedul o merte fel, hogy a kormanyvaltas az elsodleges cel.
aztan lehet elore iszok a medve borere es atfordul ez 26-ig.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Hát ja, szerintem 29-ben bejutnak az EP-be, már ha minden jól alakul. MZP-t sem temetnén, ha ez lennd a forgatókönyv.hehetheoriginal írta: Nem szamit, mp hype teljesen eltorolte vg-t es a dolgait.
Perpill az kell, higy a mostani garnitura eltakarodjon a kurvaanyjaba.
Aztan 6-10 ev mulva lehet epiteni az ertelmes polgári gondolatokat, akkor lehet vg-nek keresnivalója. Ha még lesz ra akarat
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e 2034-ig normális baloldali párt, esetleg a Momentum uralja le a "balliberális kurzust". Mesterházyban amúgy van potenciál? Nekem ő már történelem, nem vágom a csávót.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
Nem szamit, mp hype teljesen eltorolte vg-t es a dolgait.
Aztan 6-10 ev mulva lehet epiteni az ertelmes polgári gondolatokat, akkor lehet vg-nek keresnivalója. Ha még lesz ra akarat
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
Ez nem egy rosszindulatú "na bmeg" volt, inkább egy sajnálkozó, hogy hogy fogják ezután szétszedni egyesek (nem a fórumon). Én is a társadalmi diskurzus mellett vagyok, bárki is legyen a két fél.hehetheoriginal írta:Miert ne ment volna el, ha hivjak?halamadrid írta: Na bmeg, Vona közben Hajdú Péter után a Hit Rádióba is elment.
Instára rakta ki.
Jojjunk mar ki a neandervolgyi szintbol...
- hehetheoriginal
Miert ne ment volna el, ha hivjak?halamadrid írta: Na bmeg, Vona közben Hajdú Péter után a Hit Rádióba is elment.
Instára rakta ki.
Jojjunk mar ki a neandervolgyi szintbol...
thereisonly1ronaldo