Ángel di María - 22

Archívum
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Ángel di María - 22

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 3., hétfő 0:06

Orulok neki hogy hasznosabb ezen a poszton :)

Ahogy lattam,Jese golja elott o szerezte meg a labdat.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 2., vasárnap 23:30

kiki. írta:Szerintem egyáltalán nem olyan rossz, főleg hogy teljesen más poszton játszik már. Nem olyan látványos, de elég sok mezőnymunkát végez, és a védekezésből is szépen kiveszi a részét Marceloval. Nem nagyon jött át az ellenfél kettejük oldalán.
nem hát, szerintem jól játszott, volt 1-2 buta passza, de nem egyszer volt jó ritmusváltása a középpályán, amiből emberfölényt alakítottunk ki. + több labdát is szerzett, ráadásul megint végigsprintelt kb. 90 percet.

csak hát annyira utálják szerencsétlent - amit egyébként valahol meglehet érteni - hogy nem tudják nem elfogultan megítélni a teljesítményét.

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 23:08

Szerintem egyáltalán nem olyan rossz, főleg hogy teljesen más poszton játszik már. Nem olyan látványos, de elég sok mezőnymunkát végez, és a védekezésből is szépen kiveszi a részét Marceloval. Nem nagyon jött át az ellenfél kettejük oldalán.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 21:30

Jót tett neki ezt a "posztváltás",igaz azt az erényét,hogy kiszámithatatlan,kever mint a kemotoxos légy,azt ezzel elveszitette,de a labdajátéka jobb és kiszámithatóbb,nagy területet fed le,sokat mozog,bár nem annyira hatékony mint a legnagyobbak,a felhozatalai jók szerintem,keresi ronaldot,bár visszafelé nem nagyon játszik,pedig azt is kell néha.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 24., péntek 16:31

Kerlon írta:Én nem is a jelen helyzetről beszélek, mert azt elfogadom és én is őt tartom oda a legjobb megoldásnak a nyárig, de a nyáron viszont már sehol se számolnék vele az említett okok és az állítólagos magatartási problémák miatt sem. Amúgy se látom rajta, hogy lenne benne annyi alázat, hogy itt padozzon, mivel Bale és Jesé is hasznosabb a támadók közül, a jelenlegi posztjára meg hozni kell valakit. (Szerintem, akik jók lehetnek a számunkra: Gündogan, Vidal, Pogba, Rakitic, Dembelé, Montolivo, Ramsey, Guarín).
Csendben megjegyzem, hogy mostanság elég sűrűn egyezik a véleményünk :D :hmmm:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 24., péntek 16:13

Géci írta:Ez tény, hogy támadásokban nem mindig hoz jó döntést, de védekezésben meg óriási plusz, és ideiglenesen ő az aki azon a poszton a legjobb vagy, ha Alonso-Modric-lllarramendi kp áll fel... Isco sajnos kevés oda mert kicsi a munkabírása. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hamis kilences poszton mire lesz képes.
Én nem is a jelen helyzetről beszélek, mert azt elfogadom és én is őt tartom oda a legjobb megoldásnak a nyárig, de a nyáron viszont már sehol se számolnék vele az említett okok és az állítólagos magatartási problémák miatt sem. Amúgy se látom rajta, hogy lenne benne annyi alázat, hogy itt padozzon, mivel Bale és Jesé is hasznosabb a támadók közül, a jelenlegi posztjára meg hozni kell valakit. (Szerintem, akik jók lehetnek a számunkra: Gündogan, Vidal, Pogba, Rakitic, Dembelé, Montolivo, Ramsey, Guarín).
besteve7 írta:
Kerlon írta: illetve már annyira kiszámítható, hogy bal lábra cselez, mint a 2+2...
Robben is mindig bal lábra cselez, ezt már az egész világ tudja, mégis alig lehet elválasztani a labdától.
Ez nem teljesen igaz és amúgy is más a két játékos felfogása. DM inkább passzol, Robben inkább lő és a holland hatékonyabb is, mint az argentin. DM régebben sokkal kiszámíthatatlanabban és agilisebben játszott, mint az elmúlt 1-1,5 évben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 24., péntek 15:37

Kerlon írta: illetve már annyira kiszámítható, hogy bal lábra cselez, mint a 2+2...
Robben is mindig bal lábra cselez, ezt már az egész világ tudja, mégis alig lehet elválasztani a labdától.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 24., péntek 15:27

Ez tény, hogy támadásokban nem mindig hoz jó döntést, de védekezésben meg óriási plusz, és ideiglenesen ő az aki azon a poszton a legjobb vagy, ha Alonso-Modric-lllarramendi kp áll fel... Isco sajnos kevés oda mert kicsi a munkabírása. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hamis kilences poszton mire lesz képes.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 24., péntek 14:56

Szerintem meg nem. Bőven van olyan játékos, aki képes meghúzni a váratlant, megbontani a védelmet vagy gólt szerezzen, aki kisebb hibával és sokkal intelligensebben focizik, mint Di Maria. Egyszerűen nem megengedhető, hogy egy meccsen van két jó megmozdulása és arra jut 5-6 rossz,a miből gólt kaphatunk, mert a középpályán ez a helyzet vele. És szerintem abszolút nem olyan nagy fegyver. Az a nagy fegyver, aki képes olyan kiélezett szituációkban, mint egy 3v2, 5v3 illetve egy egyszerű támadásnál jól cselekedni, DM az elmúlt időszakban ezt nem tudta megtenni nem is egyszer, pedig létszám fölényes helyzeteket ilyen szinten illene befejezni (már a befejezésekig se jutottunk el) vagy ilyen amatőr hibákkal, mikor ketten érkeznek a hosszúra és mindegyik mögé megy... Ilyen a nagy fegyver? Szerintem nagyon nem... Az nem fegyver, hogy megver egy embert és belevezeti a következőbe, illetve már annyira kiszámítható, hogy bal lábra cselez, mint a 2+2... Senkinek se jelent komoly problémát. Nekem padra se kellene, mert nem megbízható a teljesítménye és továbbra is tartom, hogy egy Real Madridban nem ilyen ember kellenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 24., péntek 14:49

Géci írta:A lényeg, hogy baromi nagy fegyver a kp-n, mert nagyon hasznos a védekezésben, de a támadásokhoz is tud hozzá tenni. Az, hogy ezt Carló megtalálta, nagy bizakodásra adhat akot a szezon hátralévő részében, mert kevésbé vagyunk sebezhetőek.
Inkább azt mondanám, hogy amennyivel többet hoz védekezésben, mint mondjuk Isco, annyival kevesebbet támadásban. Hihetetlen mennyi veszélyes kontra megy el rajta.. Engem személy szerint nagyon irritál az ember, remélem nyáron csomagol.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 24., péntek 14:21

A lényeg, hogy baromi nagy fegyver a kp-n, mert nagyon hasznos a védekezésben, de a támadásokhoz is tud hozzá tenni. Az, hogy ezt Carló megtalálta, nagy bizakodásra adhat akot a szezon hátralévő részében, mert kevésbé vagyunk sebezhetőek.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. január 24., péntek 12:47

Egyetertek R.M.C.F. el. Korábban már írtam a topicjába erről, amit megfogalmazott. Nem részletezem nagyon....igaza van.

DM egy taktikai fegyver. A keretünk egyik legnagyobb plusszt, lökést adható eleme már évek óta. Természetesen rengeteg negatívumot is adott nekünk, és valamilyen szinten osztom azok véleményét, akik szerint ő fék, és nem ide való, mert engem is bosszantott már sok esetben, mégis én kedvelem őt, és továbbra is, ezek ellenére is tartom magam ahhoz, miszerint ő az a valaki, aki felforralja a vizet, a kavics, akit bedobsz az álló vízbe, és felkavarja azt, az ember, aki bármikor, bármilyen helyzetben, bármelyik falat, védelmet, taktikát, az ellenfél részéről képes megbontani, és ezért fontos láncszem. Kell.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 22:16

de még is szerzett pár gólt. Ilyen nálam nem elfogadható, hogy félóráig a béka segge alatt keresi önmagát, aztán utána csinál valamit. Egyszerűen túl rizikós, hogy itt Madridban ilyen játékostól várjuk el, hogyha ég a ház, akkor olcsón tüzet.
itt mondtad ki a kulcsmondatot vagy mondatokat,és magad fogalmaztad meg miért is fontos egy ilyen(nem fontos hogy ez ő legyen,más is jó) ember,mert meglepő dolgai vannak,mert ha rossz is és ha csinál valamit az már gólhelyzet.
Nem akarom védeni,én sem ilyen voltam mint focista(az egy dolog,én higgadt voltam,ő szeles),de rejlik benne egy bizonyos olyan plusz amit JÓL lehet kamatoztatni...és ha edző lennék,nekem KELLENE. Komolyan. Tudom, hogy a szavam nem mérvadó,főleg itt,mert olyan sokszor igazolódott be,hogy nem lett igazam,de most ez nem fontos,szóval,DM egy olyan alkatrész ami kell hogy a polcon legyen.......nézd meg a barcát,régebben a vak giuly....most a más stilusu tello.....KELL. Kell mert ezek taktikai elemek,egy okos edző,ezeket NAGYON jól és hatékonyan tudja alkalmazni.
Most is lásd meg.....khedira kiesett(hála isten) és senkit sem tudsz olyan hatékonyan odatenni(oké modric ment át) mint Dm....még az 1000x több eszű iscot is simán kiszoritja...CA szerint.

Nekem KELLENE...nem azért mert ő redondo.Hanem mert különleges adottságú,kevés az ilyen,és ebben a sok sok hibája is benne van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 22:04

Na RMCF!

Én DM-nél pont azt látom, hogy fejben gyenge. Elismerem a mezőnymunkáját, az agresszivitását, a mélységi passzait, de nem tudom tolerálni az alapvetően könnyű szituációkban a rossz megoldásait. Annyira rapszódikus a teljesítménye még egy meccsen is, hogy az hihetetlen. És pont ezért nem érzem még csere játékosnak se alkalmasnak, mert honnét tudjuk, hogy ma milyen napot fogott ki? Az elmúlt meccsek többségén is rengeteg hibával és rossz megoldással játszott, de még is szerzett pár gólt. Ilyen nálam nem elfogadható, hogy félóráig a béka segge alatt keresi önmagát, aztán utána csinál valamit. Egyszerűen túl rizikós, hogy itt Madridban ilyen játékostól várjuk el, hogyha ég a ház, akkor olcsón tüzet. Szerintem a padra fejben sokkal erősebb játékosok kellenek, ezt szerintem Coentrao is jól igazolja, aki alapvetően egy jó játékos, ha Marcelo nem lenne itt szerintem alapember is lenne simán, de nem bírja, hogy mellőzik és fejben szétesett. DM se ilyen szerintem... Itt nálunk ebben a rendszerben szerintem ő soha nem fog tökéletesen illeni. Jobb támadónak azért nem, mert nem elég univerzális, a mostani középpályás pozíciója meg egyszerűen sokkal fontosabb csapatrész lesz, minthogy ilyen hullámzóan teljesítő emberre bízzuk. Elég belegondolni mikor tavaly a Betis ellen befele szabadított fel, amivel talán gólpasszt adott az ellenfélnek, de abban biztos vagyok, hogy gólt kaptunk az ő megmozdulásából. Persze bárkivel előfordulhat, de DM-nél szerintem ez hatványozott. Én nagyon örülnék, ha a nyáron kapnánk érte egy jó ajánlatot és elmenne. Máshol még sokat érthet - mondjuk egy Manchesternek -, de itt remélem már nem számolnak vele hosszú távon.
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 17:33

Azon csodálkozom, hogy nem tört ki a dereka a gólnál :lol: :lol:
Embert így kifordulni ritkán látok focipályán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 16., csütörtök 17:31

borzasztóan leadta a szintet, fájó nézni, gyakorlatilag egy egyszerű bepasszra nem képes a kapu elé
ez előjött a tegnapi, meg az az előtti meccsen is

az a baj, hogy ő csak akkor akar jól játszani, mikor szüksége van valamire
ugye először a szerződés hosszabbítás volt a célja, most meg, hogy ne adják el, a többi meccsen meg csak elvan vakon
jesé már bőven előtte van a rangsorban
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 16., csütörtök 13:17

Balel nincs ilyen téren baj ő mer jobb lábra cselezni, használja is rendesen. DM-nél nincs ilyen, ő csak balra, de már az a bal lába azt hozza, mint régen. Arról nem is beszélve, hogy a jó meglátásai kihalóban vannak. Semmi pluszt nem tud már hozzáadni a játékhoz...
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 16., csütörtök 13:01

Bale is próbálkozott már jobb lábbal, tegnap egyből megpróbálta beadni a labdát, de sajna kicsavarodott...akkor is próbálkozott, ő pedig akkor is rakná a bal lábára, ha már üres kapu lenne, és rohanna menteni egy hátvéd. :roll:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 16., csütörtök 8:26

Vele az a bajom (Iscóval ellentétben), hogy akkora alapvető hiányosságai vannak, hogy az hihetetlen. Egy ilyen játékos nem lehet kezdő a Real Madridban. Olyan játékos, aki a jobb lábával a labdát megállítani se tudja. Elképesztő, és akkor még hozzáteszem, hogy nem csak, hogy kezdő, de még folyamatosan cserélgeti is a helyét, ami még a többieket is összezavarja, mert mindenkinek alkalmazkodni kell.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 15., szerda 23:59

Azt hittem, hogy valami extrán kirívó tettet hajtott végre, én ehhez már hozzászoktam.
K

Vissza: