Kézilabda
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: Kézilabda
Wolff is okés lehet, nekem még Gerard az akiben látom az extrát.
De ő sanszos hogy PSG, Omeyer visszavonulása után.
De ő sanszos hogy PSG, Omeyer visszavonulása után.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mikler biztos.
Én mondjuk Borbélyt hoznám Sterbik mögé vissza, tanulhatna még tőle egy évet, tehetséges. Vagy a másik igen, a vardar fiatal kapusa.
Sterbik után pedig Wolffal tennék próbát, hátha a Kielce bedől addigra, mire odamegy.
Appelgren szerintem közepes kapus, Palicka jobb onnan.
Ligetvárinak jót tehet majd ez, de azért aggasztó, mennyire kevés magyar maradt ott.
Én mondjuk Borbélyt hoznám Sterbik mögé vissza, tanulhatna még tőle egy évet, tehetséges. Vagy a másik igen, a vardar fiatal kapusa.
Sterbik után pedig Wolffal tennék próbát, hátha a Kielce bedől addigra, mire odamegy.
Appelgren szerintem közepes kapus, Palicka jobb onnan.
Ligetvárinak jót tehet majd ez, de azért aggasztó, mennyire kevés magyar maradt ott.
Nem illik.
- csababarca
drukkolok neki, meglátjuk mit tesz hozzá.
de nem lesz könnyű dolga.
Hírek szerint Mikler-> Szeged a kövi szezontól, újra Aliloviccal párban a kapuban.
Veszprém meg Appelgren. Hát nem tudom, nem látom benne az X-et, ami a veszprémi kapuhoz kellene. (bár ezek még nem hivatalosak, Mikler kb99%)
Bár nálam kapus poszton most kevés a top, akik elérhetőek abból meg nem is tudok mondani. Talán a Milosavljev, aki ugyan ott pallérozódott mint Sterbik, szóval talán.
Ligetvári meg ment a Leonba szezon végéig kölcsönben, ez jó döntés.
de nem lesz könnyű dolga.
Hírek szerint Mikler-> Szeged a kövi szezontól, újra Aliloviccal párban a kapuban.
Veszprém meg Appelgren. Hát nem tudom, nem látom benne az X-et, ami a veszprémi kapuhoz kellene. (bár ezek még nem hivatalosak, Mikler kb99%)
Bár nálam kapus poszton most kevés a top, akik elérhetőek abból meg nem is tudok mondani. Talán a Milosavljev, aki ugyan ott pallérozódott mint Sterbik, szóval talán.
Ligetvári meg ment a Leonba szezon végéig kölcsönben, ez jó döntés.
- ziro4vr
Davist úgy tudom már korábban megkeresték, konkrétan fű alatt, Sterbik Árpi barátja. Olyan szempontból tuti, hogy spanyol iskola, a védelemhez ért, a Vardarnál is ő volt azért a felelős, Raul Gonzalez a támadásért. Lesz hatos fal, taktika az ellenfélre szabva, beállós játék, ez jó. Illetve kicsit csökken az a szláv fölény az öltözőben, ami eléggé mérgezte a csapatot.
Cserébe meg megint megy majd az urambátyámozás pl grandéval.
Cserébe meg megint megy majd az urambátyámozás pl grandéval.
Nem illik.
- csababarca
David Davis. az új edzője a veszprémnek, Lacika jó barátja. ki gondolta volna.
Vranjesnek meg a szövetségi megbeszélésen szemére vetették, hogy a New York kávéházból, meg a vizslájáról posztol az instán, nem a csapatról, és milyen dolog ez....
Vranjesnek meg a szövetségi megbeszélésen szemére vetették, hogy a New York kávéházból, meg a vizslájáról posztol az instán, nem a csapatról, és milyen dolog ez....
- ziro4vr
A szeged jelenleg előrébb tart a veszprémnél, innen ezt behozni, nem lesz könnyű.Jim írta:óh így a Szegednek kevesebb az esélye
ezzel jobb lesz a Veszprém, a szegedieknek kellene még kb 2 top igazolás
hogy komolyan final4 esélyesek legyenek
így a fő erősségük a csapat a szervezettség, nem a klasszis játékosok
Pastornál nehezen találnának most jobb edzőt, esetleg Rivera lenne jó.
Nem illik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
óh így a Szegednek kevesebb az esélye
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem hibás döntés.. Főleg annak fényében, hogy belement abba a Veszprém, hogy valamilyen szinten figyelembe vette, hogy az edző kiket kért.. A nem szint játékosok egy részét sikerült már eltüntetni, az érkezőket - főleg az ideieket - még nem sikerült beépíteni. Szerintem korai, és hiba, hogy engednek a játékosoknak, meg a szurkolók óbégatásának. Már nem tudjuk meg mi lett volna, ha hagyják még az évben dolgozni, de ennek nem sok értelmét látom..
- ziro4vr
Érdekes, amit Kroos mondott az idei vb csapat kapcsán. Azt mondta, 14-ben megvolt a hierarchia, az a 12-13 ember akik az alapot jelentették, mindenki tudta mi a dolga, hol a helye, kik a vezérek. Idén pedig annyi jó játékos volt, akkora volt a verseny, hogy nem volt meg az a fix csomag alapember, nem volt hierarchia, ami rosszat tett a csapatnak.
A Veszprémnél azt érzem, annyira a csapaton maradt a hierarchia, az a pár hangadó, akiknek az érdeke ellenkezik az újakkal, ezzel kapcsolatban az edzővel, hogy egyszerűen nincs csapategység, a morál a béka segge alatt, komoly klikkek vannak, nincs identitása a csapatnak.
Erre jön még, hogy Vranjes a taktikához nem sokat ért, kicsit olyan mint ZZ, csak amíg ő a pszichológia mestere, a svédnek csak az arca nagy, a 170 centis testére.
Jön egy spanyol báb edző, legalább lesz taktika, játszik majd Mahé meg Nilsson, aztán meglátjuk. Talán Ilic meg Grande visszavonul, bár ezért mondom, utóbbi nem hiszem így.
A Veszprémnél azt érzem, annyira a csapaton maradt a hierarchia, az a pár hangadó, akiknek az érdeke ellenkezik az újakkal, ezzel kapcsolatban az edzővel, hogy egyszerűen nincs csapategység, a morál a béka segge alatt, komoly klikkek vannak, nincs identitása a csapatnak.
Erre jön még, hogy Vranjes a taktikához nem sokat ért, kicsit olyan mint ZZ, csak amíg ő a pszichológia mestere, a svédnek csak az arca nagy, a 170 centis testére.
Jön egy spanyol báb edző, legalább lesz taktika, játszik majd Mahé meg Nilsson, aztán meglátjuk. Talán Ilic meg Grande visszavonul, bár ezért mondom, utóbbi nem hiszem így.
Nem illik.
- csababarca
nyilván jobb lehet, csak amit te is írsz, én úgy érzem, ez sikeres is lehetett volna, ha az öregek nincsenek.ziro4vr írta:
Én örülök, hogy elment a törpe, mert kb mindent rosszul csinált, ennél csak jobb lehet a totyogós spanyol stílus is, mert voltaképp a mostani is az volt, cska a taktika nélkül.
Tempo handball..pedig lett volna rá ember idén már.
Azért nem hiszem el, hogy egy Manaskov, Strlek, Lékai, Mackovsek, Mahé, Tönnesen, Marguc, Gajic, Nilsson maggal nem lehetett volna értelmesen játszani, mögöttük Sterbikkel, aki akkora támasz tud lenni mint senki más.
Szóval itt vannak kérdéses dolgok.
- ziro4vr
Ő pénzt keresni jött haza, itt nem kell annyit edzeni, mehet külön busszal..Sabate ideje alatt, gondolom ez Davissel visszatér..
Eklemovics duplán útban volt, egyrészt saját zsebét tömte az általa szervezett emberekből, másrészt szerzett arcokat a nagy öregek mellé, ami szúrta a szemüket.
Én örülök, hogy elment a törpe, mert kb mindent rosszul csinált, ennél csak jobb lehet a totyogós spanyol stílus is, mert voltaképp a mostani is az volt, cska a taktika nélkül.
Eklemovics duplán útban volt, egyrészt saját zsebét tömte az általa szervezett emberekből, másrészt szerzett arcokat a nagy öregek mellé, ami szúrta a szemüket.
Nem illik.
- csababarca
Én megértem a Vranjes elleni haragot, de NAgy amellett hogy sokat adott Veszprémnek, a válogatottnak stb, nagyon nehéz ember. Nem véletlen, hogy innen így távoznak vezetőedzők, mióta itt van.ziro4vr írta:Ha Davis jön tényleg, akkor Grande megint 40 perceket fog játszani és hosszabbítani fog... A tag NL kézi táborának állandó vendége, cska mondom..vicces lesz azért ez.
Amúgy a törpét a rendőrök kísérték ki az arénából szombaton, több szurkesz hazavitte volna a kertbe, úgy hallottam.
És a pletykák sem véletlenek. (Palma...akinek természetesen megvan a saját felelőssége is ebben)
Szóval, most ide hoznak egy havert, óriási.
Azt nem értem, miért nme nevezi ki magát edzőnek? Jah, mert fél, hogy akkor rajta csattan az ostor...okos. politikusnak kéne mennie.
Mondom ezeket úgy róla, hogy szeretem mint játékos, és nagyra tartom mint kézilabdázó.
- ziro4vr
Ha Davis jön tényleg, akkor Grande megint 40 perceket fog játszani és hosszabbítani fog... A tag NL kézi táborának állandó vendége, cska mondom..vicces lesz azért ez.
Amúgy a törpét a rendőrök kísérték ki az arénából szombaton, több szurkesz hazavitte volna a kertbe, úgy hallottam.
Nem illik.
- csababarca
Annyira vicces, hogy azért ilyenek szinte csak nálunk vannak.
Többi élcsapat viszonylag stabilan működik, Veszprémben meg áll a bál sokszor. vicc.
Nagyot meg Ilicet kellene elzavarni, meg a játékos hierarchiát felszámolni, mert káros. Jöhet ide akaráki, innen egyértelmű.
Többi élcsapat viszonylag stabilan működik, Veszprémben meg áll a bál sokszor. vicc.
Nagyot meg Ilicet kellene elzavarni, meg a játékos hierarchiát felszámolni, mert káros. Jöhet ide akaráki, innen egyértelmű.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Repült lapértesülések szerint Vranjes.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
A Szeged sokkal szervezettebb, tudatosabb jelenleg. Szerintem jó esélyük lesz nyerni Veszprémben nekik is, őket mondanám a bajnokság esélyesének. Vranjes eléggé túl lett fújva az az igazság, noha nem csak ő a gond.
Hanem a vizslája is.
Hanem a vizslája is.
Nem illik.
- csababarca
Vardar ellen újabb zakó.
Most jön a Brest és a Montpellier idegenben, meglepne, ha itt két győzelem összejönne.
márpedig ha nem jön meginoghat a pad Vranjes alatt.
nagy gondok vannak ott a háttérben.
Most jön a Brest és a Montpellier idegenben, meglepne, ha itt két győzelem összejönne.
márpedig ha nem jön meginoghat a pad Vranjes alatt.
nagy gondok vannak ott a háttérben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most akkor szólok először, hogy szépen lassan vegyél vissza, mielőtt visszatérsz a régi önmagadhoz._Bushido_ írta:Ahogy nézegettem a Barca ellen is, a Veszprémben Nagy Laci és Ilic már hatalmas fékek. Amikor ők fent vannak, akkor tud az aktuális ellenfél dominálni jobban. 36-37 évesek már, lassan - mondjuk legkésőbb jövő nyáron el kéne őket is felejteni, végleg. A Veszprém kerete kb kifújt, olyan ez talán, mint az egykori Milanban, egyszerre öregszik ki mindenki és nem voltak megfelelően / időben pótolva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ahogy nézegettem a Barca ellen is, a Veszprémben Nagy Laci és Ilic már hatalmas fékek. Amikor ők fent vannak, akkor tud az aktuális ellenfél dominálni jobban. 36-37 évesek már, lassan - mondjuk legkésőbb jövő nyáron el kéne őket is felejteni, végleg. A Veszprém kerete kb kifújt, olyan ez talán, mint az egykori Milanban, egyszerre öregszik ki mindenki és nem voltak megfelelően / időben pótolva.