Konzolok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konzolok
Amúgy aki konzolon tol fps-t, nektek anno mennyi idő volt emgszokni az irányítást? Vagy billel meg egérrel mentek? Csak beleszagoltam anno battlefieldbe, de úgy éreztem ez kurvára nem megy.
Pedig anno véresre toltam pc-n a codokat.
Pedig anno véresre toltam pc-n a codokat.
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nekem a 2016 os DOOM HUD meg kinézet tekintetében, jobban adta.P. Krisz írta:Én megvettem.sebydani írta: Na az új Doomra beruházott valaki? Este próbálok majd rá, nagyon kiváncsi vagyok. Oda meg vissza vannak érte eddig az emberek.
Igaza van az embereknek. Röviden, tömören megbasz a játék. Mick Gordon meg egy zseni.
Mármint az art, színek használata.
De ez a rész is nagyon rendbe nvan az embereknél.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- P. Krisz
Én megvettem.sebydani írta: Na az új Doomra beruházott valaki? Este próbálok majd rá, nagyon kiváncsi vagyok. Oda meg vissza vannak érte eddig az emberek.
Igaza van az embereknek. Röviden, tömören megbasz a játék. Mick Gordon meg egy zseni.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Tolja valaki a COD mobil verziót?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na az új Doomra beruházott valaki? Este próbálok majd rá, nagyon kiváncsi vagyok. Oda meg vissza vannak érte eddig az emberek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sebydani
Figyu, irányítás meglepően könnyen szokható. Maga a játék továbbra is zseni, szép lett a grafika és One-on elég gyorsan is tölt majdnem full térképnél a játék vége felé közeledve is. Egyszóval, ugyanolyan addiktív mint anno PC-n mikor toltam. Dobj majd egy üzenetet majd ha konkrétan érdekel valami a játékkal kapcsolatban, szerintem egyébként nagyon jó vétel.Süti írta:Írj már pár sort róla ha megboltoltad, ugyanez a dilemmám. Cimbi esküszik rá, de én sose stratégiáztam még boxon, és félek tőle.sebydani írta: Srácok, Civilization VI valakinek megvolt Xboxon? Ha igen vélemény? PC-n imádtam, elképesztő mennyi időt toltam bele anno, most gondolkodok hogy megveszem konzolra is, gépen sajnos nem tudom már tolni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ha esetleg még valaki vadászna ps4 pro-ra fifa20-val.
emagon 100ért dobálják.
emagon 100ért dobálják.
- Süti
Írj már pár sort róla ha megboltoltad, ugyanez a dilemmám. Cimbi esküszik rá, de én sose stratégiáztam még boxon, és félek tőle.sebydani írta: Srácok, Civilization VI valakinek megvolt Xboxon? Ha igen vélemény? PC-n imádtam, elképesztő mennyi időt toltam bele anno, most gondolkodok hogy megveszem konzolra is, gépen sajnos nem tudom már tolni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
konzolvilág és konzolkirályYazid írta: honnan érdemes xbox one ra jatekot rendelni ami megbízható? tudom google de van millió
én előbbit preferálom.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
PS-en jatszom vele, szerintem konnyen kezelheto amitol a legjobban feltem. Nezz meg par youtube videot, mert hallottam, hogy konzolon kicsit masabb a grafika, mint pc-n.sebydani írta: Srácok, Civilization VI valakinek megvolt Xboxon? Ha igen vélemény? PC-n imádtam, elképesztő mennyi időt toltam bele anno, most gondolkodok hogy megveszem konzolra is, gépen sajnos nem tudom már tolni.
- sebydani
Srácok, Civilization VI valakinek megvolt Xboxon? Ha igen vélemény? PC-n imádtam, elképesztő mennyi időt toltam bele anno, most gondolkodok hogy megveszem konzolra is, gépen sajnos nem tudom már tolni.
honnan érdemes xbox one ra jatekot rendelni ami megbízható? tudom google de van millió
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Oriasi elmeny a Fifa 20-szal jatszani az uj xboxomon, elkepeszto mennyire elethu. A Reallal tolom termeszetesen, es kurvajo Vinicius nagyon tul van hypolva a jatekban, Benzema meg szimplan csak KAK, az elso golt vele rugtam Hazard inditasa utan. A Liverpoolt vertem 2-0-ra, a masikat Vinivel lottem, szinten Hazard passza utan. Van meg kerdes, mennyire hianyzik a belga ?!
Viccet felreteve, kurvajo a jatek, nagyon elvezem. Megerte kiadni ennyi penzt ezert.
Ui: a telepites es az update sok ido, az nem tetszett.
Viccet felreteve, kurvajo a jatek, nagyon elvezem. Megerte kiadni ennyi penzt ezert.
Ui: a telepites es az update sok ido, az nem tetszett.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
kozben a spidermant megkaptam ajandekba, annal olcsobb megoldas nincsPipita írta:Ps játékokra a hardveraprot ajánlom, 3-4 körül lehet találni játékokat használtan, én nagyon adom, most megyek a két south park játékért majd mindjárthala real írta: Sracok, spiderman-t ha latja valaki 10k alatt valahol, legyszi szoljon. (store-on kivul)
koszonom a tippet, nekem ezzel az a baj, hogy angliaban elek
persze, ki lehetne postazni, ahogy a spidermant is akartam, de azert jobban szeretek rogton jatszani, mint varni napokat.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
PSen elméletben ugyanannyi az csak, gyakorlatban szinte mindig jobbak az akciók ps storeban. Persze hátrány hogy eladni nem tudod.
Ugyanannyi szerintem, de itt is vannak akciók gondolom időnként, ennyiért még én is megvenném, pedig PSes vagyok, de ha főprofil a Fifa nem érdemes ezt kihagyni.BarçaNorbi írta:Köszi az infót, a játékok megvétele ugyanannyiba kerül mint lemezes játékok, vagy mivel nem tudom tovább adni ezért olcsóbban meg tudom venni?ferni írta:
50ezerért árulják itthon, az itt a toptoptopakció, szóval jónak hangzik.
Ha nem veszel nagyon játékokat és szinte csak Fifára kell megéri.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Köszi az infót, a játékok megvétele ugyanannyiba kerül mint lemezes játékok, vagy mivel nem tudom tovább adni ezért olcsóbban meg tudom venni?ferni írta:
50ezerért árulják itthon, az itt a toptoptopakció, szóval jónak hangzik.
50ezerért árulják itthon, az itt a toptoptopakció, szóval jónak hangzik.BarçaNorbi írta: Srácok Xbox One S All digital 100€-ert jó deal? Nem értek hozzájuk, annyit tudok hogy nincsen lemezmeghajto, én csak fifahoz használnám, úgyhogy az 1TB bőven elég lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Srácok Xbox One S All digital 100€-ert jó deal? Nem értek hozzájuk, annyit tudok hogy nincsen lemezmeghajto, én csak fifahoz használnám, úgyhogy az 1TB bőven elég lesz.