Szerencsejátékok
- ___Samy___
Re: Szerencsejátékok
Bet365/VB 2018/Spanyol-Marokko/Jatekosok
Statisztikai oldalról nem tudok, de csak lesz talán két szerelése
Statisztikai oldalról nem tudok, de csak lesz talán két szerelése
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ez melyik oldalon van?___Samy___ írta:Ramostól legalább két szerelés - 1.90
Illetve van valahol valamilyen statisztika eddig mennyiket szerelt?
- ___Samy___
Ramostól legalább két szerelés - 1.90
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Marokko. Irán
10 k val
10 k val
- ___Samy___
Holnapra vmi jó tipp?
A spanyolokat raknam de tuti tomegtipp lesz, az meg általában nem jon.
A spanyolokat raknam de tuti tomegtipp lesz, az meg általában nem jon.
Meccs előtt megraktam, hogy a második félidőben több gól lesz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
A hendi 2.1 volt, én azt raktam.
- ___Samy___
1.80 - Belga meccsen a haziak 1,5 les fölött
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mostmár megértettem, nagyon gyengék ezek a portugálok, isteni szerencséjük, hogy van egy CR-jük, mert azonkívül nulla a csapat. De ez így bejött végülis, aztán a spanyolokon meg buktam 22k-t, mert 1-0-ás hendivel raktam, de le se szarták... 1-0 után csak lötyögtek meg passzolgattak, meg se próbálták forszírozni a 2. gólt ez a legbosszantóbb, mert ha próbálkoztak volna és a millió lehetőségből semmi nem jön össze, sok védés, kapufák stb. akkor azt mondom oké, nem volt szerencse, de még inkább hátul volt pár meleg helyzetük Irán 1-2 lehetőségével, ez is kiábrándító volt.
Ahogy összességében az egész mai nap 3db 1-0-ás meccs GG WP ... De ha holnap megrakom az összes meccset under 2,5-re az kurvaélet, hogy 2-1 meg 2-2 lesz az összes.
Ahogy összességében az egész mai nap 3db 1-0-ás meccs GG WP ... De ha holnap megrakom az összes meccset under 2,5-re az kurvaélet, hogy 2-1 meg 2-2 lesz az összes.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Brusztolos meccs volt, azert izzadni kellett azert az 1,60-os oddsert a tv elott is.Santi írta:Én azt értem, de a portugáloknak is legalább annyira fontos a meccs, miután nem jutottak dűlőre a spanyolokkal. Nem fognak 5-0-ra nyerni, de nemtudom elképzelni, hogy CR-ék ne húzzák ezt be akárhogy is, muszáj nekik. Egyszerűen jobbak, a marokkóiaknál nincs túl sok valamire való játékos, még hátul ott van nekik Benatia (és Hakimi ), a középpályán esetleg Ziyech az Ajaxból, de elöl nincs meg a minőség és még abból a kevésből is kidőlt közülük az egyik legjobb.
Iniesta golpasszra pakoltam es nem adjak meg.
- Santi
Én azt értem, de a portugáloknak is legalább annyira fontos a meccs, miután nem jutottak dűlőre a spanyolokkal. Nem fognak 5-0-ra nyerni, de nemtudom elképzelni, hogy CR-ék ne húzzák ezt be akárhogy is, muszáj nekik. Egyszerűen jobbak, a marokkóiaknál nincs túl sok valamire való játékos, még hátul ott van nekik Benatia (és Hakimi ), a középpályán esetleg Ziyech az Ajaxból, de elöl nincs meg a minőség és még abból a kevésből is kidőlt közülük az egyik legjobb.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem korrekt szorzo, tekintve, hogy Marokko elbacta az elso meccset es ha akarnak meg valamit a vb-n akkor ma pontot/pontokat kell szerezniuk. Kurva nehez meccs lesz ez CR-eknek, nagyon stabil meccset kell hozniuk.
- Santi
Szép. Grat.
A portugálokon amúgy miért van ilyen gyanúsan jó szorzó, valami 1,40 alattit vártam, erre 1,66-ért kínálták.
Tegnap ment is rá a ház, gondoltam ameddig még el nem kezd esni a szorzó, de nem értem, biztos van valami turpisság itt. Amrabat is megsérült az első meccsen, 1 hét pihenőt javasoltak neki, valószínűleg ma nem játszhat, nem értem az oddsot.
A portugálokon amúgy miért van ilyen gyanúsan jó szorzó, valami 1,40 alattit vártam, erre 1,66-ért kínálták.
Tegnap ment is rá a ház, gondoltam ameddig még el nem kezd esni a szorzó, de nem értem, biztos van valami turpisság itt. Amrabat is megsérült az első meccsen, 1 hét pihenőt javasoltak neki, valószínűleg ma nem játszhat, nem értem az oddsot.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kolumbia japan mind2 csapat gol
Lengyel szenegal mind2 csapat gol
Orosz win
5k-》47k
Lengyel szenegal mind2 csapat gol
Orosz win
5k-》47k
Nálunk is hasonló a stratégia, csak itt asszony mondja a pontos eredményeket. Angol Nekünk is jött.Realista24 írta:Tegnap kettő telitalálat, belga es angol pontos eredmény, ma meg Szenegál 15xert. Előbbi kettő 6/7 körül voltak.
Mar csak el kene tudni olvasni a gyerek írását rendesen
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegnap kettő telitalálat, belga es angol pontos eredmény, ma meg Szenegál 15xert. Előbbi kettő 6/7 körül voltak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szep napot zartal te isRealAsensio írta:Tegnap visszajott a brazil buko! 20. perc kornyeken elo fogadasban tettem meg hogy Belgium pontosan 3 golos kulnbseggel nyer. 10ezerbol 46ezer, ugyhogy visszaszalltam a buliba.
Ami a mait illeti: Orosz-Egyiptom X, James szerez golt, Kolumbia nyer, Lengyelo. nyer, Kolumbia 1-gyel nyer, Lengyelo. egyel nyer.