Tavaly milyen KP-val nyomatta a Barca az idény nagy részében? Én úgy melékszem, hogy Rakitic, Ini, Busquets.Zsombor írta: Xavi aztán szépen elfogadta a padot.
Xavi szépen a padról nézte végig a fontos meccseket, aztán időben szólt, és eligazolt, ahogy kell, triplázással, stb. Nem a nyáron sértődött be, amikor a felkészüléskor közölték vele a döntést.
A szánalmas inkább az, hogy egyeseknek nehezükre esik olvasni és értelmezni:
Nem Arbeloáról írtam, nagytudásúak. Iker nyilatkozatát még nem is olvastam, csak arra reagáltam, hogy megint a Realt ekézik páran, amiért Raúl és Iker, szegény elnyomottak nem kapták meg a nekük járó tiszteletet. Annyit írtam, hogy Real helyében én sem búcsúztatnék el olyan legendát, aki még nem vonult vissza (maximum ha az arabokhoz megy levezetni). Annyira nehéz ezt felfogni?Ez gondolom egy nso-mundodeportivo féle szándékos félrefordítás eredménye, Arbeloát mutatta be, akinek el kellett igazolnia egy másik bajnokságba, hogy megmutathassa képességeit, majd visszatért, ezután jött az hogy mindenkinek kijár ez, aztán meg hogy sok sikert az élete következő szakaszához.
Inkább rakjatok be még vagy 20 nevető és vigyorgó szmájlit, hátha sikerül egy két újonccal elhitetnetek, hogy mekkora nagy megmondóemberek vagytok. Akkor mások hozzászólását már el sem kell lassan olvasni.