Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 10., hétfő 18:57

Az MKKP-től ritkán hozok valamit, de ez most megütötte a fülemet: https://www.youtube.com/watch?v=4adX7JUJdUk&t=1s

Magyarázat: https://ojim.hu/kiaradt-a-tisza-kiszara ... folyamban/
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kera
Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Kera » 2024. június 10., hétfő 18:54

Faust írta: Miert ne tehetnek meg?

Nem cinizmusbol kerdem, tenyleg erdekel. Szvsz barmit megtehetnek, a magszavazoikat nem fogja erdekelni, a tobbieket meg telibeszarjak mar evek hosszu evek ota.
Sajnos tényleg így megy már 14 éve, de most talán az a különbség, hogy MP mögött ott van az igazi tömeg amitől már a NER is fél(már a választás előtt is, emberfeletti tömegeket mozgatott meg, amit eddig soha nem gondoltam volna, hogy ilyen apátiában el lehet érni. Lehetne sorolni: Győr, Debrecen, Salgótarján és sok-sok település, számottevő nagy tömeggel.), ami a korábbi ellenzékiekről nem biztos, hogy elmondható volt, de legalábbis sokkal-sokkal elhívatottabbak és reménytelibbek, főleg ilyen erős eredmény után. MP is erősebb karakter aki addig megy, míg a nép akaratát nem tudja érvényesíteni.
Szerintem ez a lépcsőfok is sikerülni fog neki, mert addig fogja ütni a vasat. Kíváncsian és én is reménytelien várom. :salute:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 10., hétfő 17:02

Miert ne tehetnek meg?

Nem cinizmusbol kerdem, tenyleg erdekel. Szvsz barmit megtehetnek, a magszavazoikat nem fogja erdekelni, a tobbieket meg telibeszarjak mar evek hosszu evek ota.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 10., hétfő 16:40

Dupla D írta:
RealVazquez írta:

Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel? :smile: parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen. :D
Ez az arrogancia egy idő után visszaüthet. Erre muszáj lesz figyelnie. Nem belevágni a kérdező szavába.

Az lepett meg a beszédben, hogy utalt arra, hogy nincs megállás. A következő időszakban is nagyon-nagy elánnal fogják nyomni. Azért kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire lehet az embereket tűzben tartani. Nekem pl. kurvára kell a politika detox most egy időre. Másfél év múlva majd felveszem a ritmust, elkezdek reménykedni, majd pofára esek, ahogy szokott lenni. :)
Ide most egy ilyen Mourinho fele rombolas aztan rebuild kell ami a status quot illeti, es ehhez karakan/konfrontativ szemelyiseg kell. Elvegre 34 evnyi mocskot kell eltakaritani.

Aztan amikor sikerult lerakni a demokratikus alapokat, johet egy - az en izlesemnek is jobban megfelelo - diplomatikusabb jelolt.

Egyebkent a tegnapi beszedeben meg is nevezte a kovetkezo celt: lebontani a koztevet a jelenlegi formajaban. Nehez helyzetben lesz a Fidesz, nagyon nem tehetik meg hogy egy ennyire nepszeru kihivonak nem adnak lehetoseget megnyilatkozni rendszeresen.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. június 10., hétfő 16:21

a beígért Rogán interjú a 444-nek ma vagy holnap érkezik? :D
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 15:33

Hát figyelj, MP elutazott majdnem 200 településre másfél vagy két hónap alatt, napi 4-5 beszédet mondott minimum és egyszer se bakizott nagyon bele, mint pl MZP

Olyan embertömegek mentek ki ezekre, amire nehéz szavakat találni, pl Debrecen is elképesztő volt, de ami Győrben is volt az valami csoda volt.

És Győrt el is bukta a Fidesz Borkai "segítségével", hiába lesz patthelyzet a közgyűlés miatt, akkor is ez fájó pont nekik.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 10., hétfő 15:32

tcskhun írta:
Sierra írta:

Ne sírj, előbb-utóbb megbukik a pártod. :)
Ember! Nem pártom a Fidesz! Csak vannak ezek a dolgok….🤷‍♂️
Nekem az tetszik a legjobban a mondandóból, hogy "sok ember meg megette a szöveget" Abba ne menjünk bele, hogy a Fidesz, vagy a Tisza szövegét ették-e meg többen, illetve, hogy melyik szövege áll egyébként közelebb az igazsághoz. Szerintem. :agree:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 10., hétfő 15:30

Jim írta: amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik? :hmmm: :mrgreen:

most jöhet még 5 év helyben topogás, szinte semmi fejlesztés stb
Itt páran irogattuk éjszaka, abból kiderültek a preferenciák, olvass vissza.

Amúgy te Budapesten élsz?

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 15:20

Sierra írta:
tcskhun írta:Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …
Ember! Nem pártom a Fidesz! Csak vannak ezek a dolgok….🤷‍♂️

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 15:14

Hogy miért lett ennyi érvénytelen szavazat Budapesten:
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... %B3di_oka/

Érdekes.
Ha Szentkirályi időben visszalép és nélküle lett volna nyomtatva a lap, lehet nyer Vitézy :hmmm:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 10., hétfő 15:13

tcskhun írta:Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2024. június 10., hétfő 15:05

Sierra írta:
soadroli írta: közben Donáth Anna lemondott :'(
Fegyőr pedig bejelentkezett újból az elnöki posztért. :lol: :lol: :lol:
Hihetetlen, hogy ezek a csövesek is kiirthatatlanok. Fletoval kezen fogva elhuzhatnanak mar.

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 14:51

RealVazquez írta:
BlancoMark írta: Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.

Kemeny hogy MP mennyire tehetseges politikus es emelle meg az erzelmeket is meg tudja hozni. Nem feltem a kovetkezo ket evtol egy pillanatra sem. :agree:
Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …
Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel? :smile: parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen. :D

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 10., hétfő 14:43

RealVazquez írta:
BlancoMark írta: Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.

Kemeny hogy MP mennyire tehetseges politikus es emelle meg az erzelmeket is meg tudja hozni. Nem feltem a kovetkezo ket evtol egy pillanatra sem. :agree:
Ez az arrogancia egy idő után visszaüthet. Erre muszáj lesz figyelnie. Nem belevágni a kérdező szavába.

Az lepett meg a beszédben, hogy utalt arra, hogy nincs megállás. A következő időszakban is nagyon-nagy elánnal fogják nyomni. Azért kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire lehet az embereket tűzben tartani. Nekem pl. kurvára kell a politika detox most egy időre. Másfél év múlva majd felveszem a ritmust, elkezdek reménykedni, majd pofára esek, ahogy szokott lenni. :)
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. június 10., hétfő 14:40

:goat:

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 14:36

tcskhun írta: Azért az megvan,hogy az EU több országágában is a jobb oldal győzött? MP meg jobb oldali amúgy! Mert az embereknek teli a faszuk ezzel az ukrán(USA proxy) háborúval? Mert az életszínvonal nyugaton is csökken? 17 éve élek külföldön,szóval tudom mi a helyzer
Azt még hozzátenném,hogy lassan a cigányok védik a spanyol lakosságot a feketéktől? Vagy a rengeteg német,holland,belga,francia meg a többi késeléses támadás??? Mind migràns

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 14:30

Azért az megvan,hogy az EU több országágában is a jobb oldal győzött? MP meg jobb oldali amúgy! Mert az embereknek teli a faszuk ezzel az ukrán(USA proxy) háborúval? Mert az életszínvonal nyugaton is csökken? 17 éve élek külföldön,szóval tudom mi a helyzer

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 10., hétfő 14:09

soadroli írta: közben Donáth Anna lemondott :'(
Fegyőr pedig bejelentkezett újból az elnöki posztért. :lol: :lol: :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 10., hétfő 14:05

Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. június 10., hétfő 13:58

közben Donáth Anna lemondott :'(
Kép

Vissza: