Politika
Re: Politika
Az MKKP-től ritkán hozok valamit, de ez most megütötte a fülemet: https://www.youtube.com/watch?v=4adX7JUJdUk&t=1s
Magyarázat: https://ojim.hu/kiaradt-a-tisza-kiszara ... folyamban/
Magyarázat: https://ojim.hu/kiaradt-a-tisza-kiszara ... folyamban/
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajnos tényleg így megy már 14 éve, de most talán az a különbség, hogy MP mögött ott van az igazi tömeg amitől már a NER is fél(már a választás előtt is, emberfeletti tömegeket mozgatott meg, amit eddig soha nem gondoltam volna, hogy ilyen apátiában el lehet érni. Lehetne sorolni: Győr, Debrecen, Salgótarján és sok-sok település, számottevő nagy tömeggel.), ami a korábbi ellenzékiekről nem biztos, hogy elmondható volt, de legalábbis sokkal-sokkal elhívatottabbak és reménytelibbek, főleg ilyen erős eredmény után. MP is erősebb karakter aki addig megy, míg a nép akaratát nem tudja érvényesíteni.Faust írta: Miert ne tehetnek meg?
Nem cinizmusbol kerdem, tenyleg erdekel. Szvsz barmit megtehetnek, a magszavazoikat nem fogja erdekelni, a tobbieket meg telibeszarjak mar evek hosszu evek ota.
Szerintem ez a lépcsőfok is sikerülni fog neki, mert addig fogja ütni a vasat. Kíváncsian és én is reménytelien várom.
Miert ne tehetnek meg?
Nem cinizmusbol kerdem, tenyleg erdekel. Szvsz barmit megtehetnek, a magszavazoikat nem fogja erdekelni, a tobbieket meg telibeszarjak mar evek hosszu evek ota.
- BlancoMark
Ide most egy ilyen Mourinho fele rombolas aztan rebuild kell ami a status quot illeti, es ehhez karakan/konfrontativ szemelyiseg kell. Elvegre 34 evnyi mocskot kell eltakaritani.Dupla D írta:Ez az arrogancia egy idő után visszaüthet. Erre muszáj lesz figyelnie. Nem belevágni a kérdező szavába.RealVazquez írta:
Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel? parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen.
Az lepett meg a beszédben, hogy utalt arra, hogy nincs megállás. A következő időszakban is nagyon-nagy elánnal fogják nyomni. Azért kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire lehet az embereket tűzben tartani. Nekem pl. kurvára kell a politika detox most egy időre. Másfél év múlva majd felveszem a ritmust, elkezdek reménykedni, majd pofára esek, ahogy szokott lenni.
Aztan amikor sikerult lerakni a demokratikus alapokat, johet egy - az en izlesemnek is jobban megfelelo - diplomatikusabb jelolt.
Egyebkent a tegnapi beszedeben meg is nevezte a kovetkezo celt: lebontani a koztevet a jelenlegi formajaban. Nehez helyzetben lesz a Fidesz, nagyon nem tehetik meg hogy egy ennyire nepszeru kihivonak nem adnak lehetoseget megnyilatkozni rendszeresen.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
a beígért Rogán interjú a 444-nek ma vagy holnap érkezik?
Hát figyelj, MP elutazott majdnem 200 településre másfél vagy két hónap alatt, napi 4-5 beszédet mondott minimum és egyszer se bakizott nagyon bele, mint pl MZP
Olyan embertömegek mentek ki ezekre, amire nehéz szavakat találni, pl Debrecen is elképesztő volt, de ami Győrben is volt az valami csoda volt.
És Győrt el is bukta a Fidesz Borkai "segítségével", hiába lesz patthelyzet a közgyűlés miatt, akkor is ez fájó pont nekik.
Olyan embertömegek mentek ki ezekre, amire nehéz szavakat találni, pl Debrecen is elképesztő volt, de ami Győrben is volt az valami csoda volt.
És Győrt el is bukta a Fidesz Borkai "segítségével", hiába lesz patthelyzet a közgyűlés miatt, akkor is ez fájó pont nekik.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem az tetszik a legjobban a mondandóból, hogy "sok ember meg megette a szöveget" Abba ne menjünk bele, hogy a Fidesz, vagy a Tisza szövegét ették-e meg többen, illetve, hogy melyik szövege áll egyébként közelebb az igazsághoz. Szerintem.tcskhun írta:Ember! Nem pártom a Fidesz! Csak vannak ezek a dolgok….Sierra írta:
Ne sírj, előbb-utóbb megbukik a pártod.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Itt páran irogattuk éjszaka, abból kiderültek a preferenciák, olvass vissza.Jim írta: amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik?
most jöhet még 5 év helyben topogás, szinte semmi fejlesztés stb
Amúgy te Budapesten élsz?
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Ember! Nem pártom a Fidesz! Csak vannak ezek a dolgok….Sierra írta:Ne sírj, előbb-utóbb megbukik a pártod.tcskhun írta:Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …
Hogy miért lett ennyi érvénytelen szavazat Budapesten:
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... %B3di_oka/
Érdekes.
Ha Szentkirályi időben visszalép és nélküle lett volna nyomtatva a lap, lehet nyer Vitézy
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... %B3di_oka/
Érdekes.
Ha Szentkirályi időben visszalép és nélküle lett volna nyomtatva a lap, lehet nyer Vitézy
Ne sírj, előbb-utóbb megbukik a pártod.tcskhun írta:Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Hihetetlen, hogy ezek a csövesek is kiirthatatlanok. Fletoval kezen fogva elhuzhatnanak mar.Sierra írta:Fegyőr pedig bejelentkezett újból az elnöki posztért.soadroli írta: közben Donáth Anna lemondott
-
RealVazquez írta:Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …BlancoMark írta: Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.
Kemeny hogy MP mennyire tehetseges politikus es emelle meg az erzelmeket is meg tudja hozni. Nem feltem a kovetkezo ket evtol egy pillanatra sem.
Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel? parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez az arrogancia egy idő után visszaüthet. Erre muszáj lesz figyelnie. Nem belevágni a kérdező szavába.RealVazquez írta:Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel? parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen.BlancoMark írta: Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.
Kemeny hogy MP mennyire tehetseges politikus es emelle meg az erzelmeket is meg tudja hozni. Nem feltem a kovetkezo ket evtol egy pillanatra sem.
Az lepett meg a beszédben, hogy utalt arra, hogy nincs megállás. A következő időszakban is nagyon-nagy elánnal fogják nyomni. Azért kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire lehet az embereket tűzben tartani. Nekem pl. kurvára kell a politika detox most egy időre. Másfél év múlva majd felveszem a ritmust, elkezdek reménykedni, majd pofára esek, ahogy szokott lenni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel? parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen.BlancoMark írta: Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.
-
Azt még hozzátenném,hogy lassan a cigányok védik a spanyol lakosságot a feketéktől? Vagy a rengeteg német,holland,belga,francia meg a többi késeléses támadás??? Mind migrànstcskhun írta: Azért az megvan,hogy az EU több országágában is a jobb oldal győzött? MP meg jobb oldali amúgy! Mert az embereknek teli a faszuk ezzel az ukrán(USA proxy) háborúval? Mert az életszínvonal nyugaton is csökken? 17 éve élek külföldön,szóval tudom mi a helyzer
-
Azért az megvan,hogy az EU több országágában is a jobb oldal győzött? MP meg jobb oldali amúgy! Mert az embereknek teli a faszuk ezzel az ukrán(USA proxy) háborúval? Mert az életszínvonal nyugaton is csökken? 17 éve élek külföldön,szóval tudom mi a helyzer
Fegyőr pedig bejelentkezett újból az elnöki posztért.soadroli írta: közben Donáth Anna lemondott
- BlancoMark
Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
közben Donáth Anna lemondott