Elképesztő a gyerek. Mint kés a vajban, annyira dinamikus lett a mozgása, a megindulásai, a testcselei, tegnap is csak kamilláztam.mocsok írta:Vini azért idén is bekezdett.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- mocsok
Ez a középpálya amúgy iszonyat mit tud amúgy.
Kroosnak nem volt rossz passza. Miután túléltük az első husz percet és sikerült berakni a labdát a Bermuda haromszogbe, egyértelmű volt hogy meg lesz a meccs.
Remelem benzema sérülése nem súlyos, ennél rosszabb formában úgy sem terhet vissza egy kis szünet után.
Hazard akar be is válhat azon a poszton, de így meg nagyobb teher lesz modric és vinicius vállán.
Vini azért idén is bekezdett.
Kroosnak nem volt rossz passza. Miután túléltük az első husz percet és sikerült berakni a labdát a Bermuda haromszogbe, egyértelmű volt hogy meg lesz a meccs.
Remelem benzema sérülése nem súlyos, ennél rosszabb formában úgy sem terhet vissza egy kis szünet után.
Hazard akar be is válhat azon a poszton, de így meg nagyobb teher lesz modric és vinicius vállán.
Vini azért idén is bekezdett.
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Carlot ismerve lesz egy jófajtaraul 4 ever írta: Akármilyen állapotban is van Benz, kezdjen a belga vasárnap.
____Vini_____Rodry_____
______Modric__________
támadó sorunk
Szerintem most már az öreg is meglépi, már látványosan visszaesett Militao is idén.Realista24 írta: Ideje lenne kicsit Rüdigert nyomatni Militao helyett a kezdőben.
Nekem tetszett a meccs, jól játszottunk, különösen a második félidőben. Elképesztő minőséget képviselünk, amilyen piszi-paszik, háromszögek, labdakihozatalok voltak tegnap is... ámultam bámultam, nagyon megvan a chemistry azt kell mondani.
nem csak kicsitRealista24 írta: Ideje lenne kicsit Rüdigert nyomatni Militao helyett a kezdőben.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Megint bebizonyosodott, hogy páran mennyire csak siránkozni tudnak. Meccs alatt már a szemem kifolyt attól amit leműveltetek. Igen, Karim kiesése nagy baj, de valaki már eltemette a szezont abban a pillanatban, hogy lesétált. Szezon első bl meccse, sima win, 3 gól. Egyet lehet érteni azokkal akik inkább Rodrygot küldték volna be, de CA erre most elég jól ráérzett, hogy most ha beküldi a belgát kaphat valami boostot és nem 10 percen kell megmutatnia magát. A cserék is ültek, az elején fintorogtam a kettő öreg kezdése miatt, de valszeg ez is azért van mert Fede a szélen kezdett és Tchoua is kezdő volt, aki egyébként baromira meggyőző. Remélem egyik sérülés sem vészes, de így, hogy Rüdiger itt van, Militao szépen kaphat időt felépülni. Nyilván a Karim nélküli támadásainkal majd vallatni lehet, de a meccseket neélküle is betudjuk húzni a kisebb csapatok ellen, márpedig ez a BL csoport nem tűnik problémásnak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ideje lenne kicsit Rüdigert nyomatni Militao helyett a kezdőben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nektek nem volt tiszta bl döntő feelingetek az első gólnál?
Fede szélen kapja, hosszú kereszt Vininek, védő páholyból nézi.. Vicces volt..
Kár, hogy Benzema sérülése kellett, hogy HaziÚr 5 percnél többet kapjon, mert látszik, hogy a szűk/gutenTag/mégdefiniálnikellmelyik elit az ember technikája, szeme a focihoz.. Úgy ad ütembe ahogy kell, úgy veszi át, ahogy kell, stb.. Szép volt tőle.. Akármilyen állapotban is van Benz, kezdjen a belga vasárnap. Militaot láttam a padon többször, Benzi hol volt a 2. félidőben, visszaült, vagy az öltözőben kellett maradnia?
Igazából rendben volt minden, bár az első félidőben akarattal/kaparással pariban voltak, a kapufájukra most csak 2 helyzetünk jutott? (Vini egyazegye, meg Fede oldalhálója)..
Nagyon tetszett Rüdiger, nagy fogás, imádom..
Jó meccs volt, 2 szép góllal (főleg GrandeLuka) és egy biztató? Hazarddal (ott meg a guriga volt szép)..
Fede szélen kapja, hosszú kereszt Vininek, védő páholyból nézi.. Vicces volt..
Kár, hogy Benzema sérülése kellett, hogy HaziÚr 5 percnél többet kapjon, mert látszik, hogy a szűk/gutenTag/mégdefiniálnikellmelyik elit az ember technikája, szeme a focihoz.. Úgy ad ütembe ahogy kell, úgy veszi át, ahogy kell, stb.. Szép volt tőle.. Akármilyen állapotban is van Benz, kezdjen a belga vasárnap. Militaot láttam a padon többször, Benzi hol volt a 2. félidőben, visszaült, vagy az öltözőben kellett maradnia?
Igazából rendben volt minden, bár az első félidőben akarattal/kaparással pariban voltak, a kapufájukra most csak 2 helyzetünk jutott? (Vini egyazegye, meg Fede oldalhálója)..
Nagyon tetszett Rüdiger, nagy fogás, imádom..
Jó meccs volt, 2 szép góllal (főleg GrandeLuka) és egy biztató? Hazarddal (ott meg a guriga volt szép)..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Köszönöm a véleményed, teljesen rendben vagyok vele.Tjacks írta:Fantáziát mindenki lát benne. Csak szkeptikusak vagyunk a megvalósítást illetően.ELSiete írta: Aki szerint Hazardban ezek után is csak a hagyma van meg a gyros... Továbbra is látom benne a fantáziát.
Valverdenel sztem is igazad van, de kb mindenki tudja hogy kényszerből játszik ott, el kell fogadnunk.
Modricot meg túltoltad , egy ilyen rohanó csapat ellen mint a Celtic pont ez kell, nagyot játszott a horvát is tegnap.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Fantáziát mindenki lát benne. Csak szkeptikusak vagyunk a megvalósítást illetően.ELSiete írta: Aki szerint Hazardban ezek után is csak a hagyma van meg a gyros... Továbbra is látom benne a fantáziát.
Valverdenel sztem is igazad van, de kb mindenki tudja hogy kényszerből játszik ott, el kell fogadnunk.
Modricot meg túltoltad , egy ilyen rohanó csapat ellen mint a Celtic pont ez kell, nagyot játszott a horvát is tegnap.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Kösz szépen !
kbsztt stream lehalt párszor...sokpasszlabdatartás, Vini a jobboson teszimagát meg úgy az egész....pont Hazi külijét kaptam el a befejezésnél. Zseniális
Ez most is nagyon el van találva, mármint a középpálya. A "verőemberekkel", akik mellesleg nem fogyatékosok...finoman szólva, aztán ott van ilyen Krros meg Modric féle őstehetség...és én Ceballosnak is örülök, hogy itt maradt kiegészítőnek. Embertelen az összetétel !
Hazardnak meg igencsak örülök, megyameccsben írtam is, hogy nem bánom a gyors bejövetelét, nem Benzema kárára....de legalább már ott volt a perc az emberben, ráadásul most nagyon jól sült el, ahhoz képest, amit eddig Madridban nem csinált.
kbsztt stream lehalt párszor...sokpasszlabdatartás, Vini a jobboson teszimagát meg úgy az egész....pont Hazi külijét kaptam el a befejezésnél. Zseniális
Ez most is nagyon el van találva, mármint a középpálya. A "verőemberekkel", akik mellesleg nem fogyatékosok...finoman szólva, aztán ott van ilyen Krros meg Modric féle őstehetség...és én Ceballosnak is örülök, hogy itt maradt kiegészítőnek. Embertelen az összetétel !
Hazardnak meg igencsak örülök, megyameccsben írtam is, hogy nem bánom a gyors bejövetelét, nem Benzema kárára....de legalább már ott volt a perc az emberben, ráadásul most nagyon jól sült el, ahhoz képest, amit eddig Madridban nem csinált.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Oktató videóanyag 1:
3. gól 33 passzos másfél perces támadása, Vini szóló, Sniper Toni, Modric külső és egyéb finomságok. Tömörgyönyör: 3rd goal
2:
Külsős Gandalfunk legújabb produkciója. Benitezen megint egész éjjel rajta lesz a lábrázás. Élete kudarca, hogy ez az elmebeteg horvát isten még 37 évesen is notóriusan külsővel oktat a BL-ben. A skótok is állva tapsolták meg: Modric
Ps. Megy a meccsben mekkora állatságok voltak gyerekek. Páraknak lekéne állni a kábszival
3. gól 33 passzos másfél perces támadása, Vini szóló, Sniper Toni, Modric külső és egyéb finomságok. Tömörgyönyör: 3rd goal
2:
Külsős Gandalfunk legújabb produkciója. Benitezen megint egész éjjel rajta lesz a lábrázás. Élete kudarca, hogy ez az elmebeteg horvát isten még 37 évesen is notóriusan külsővel oktat a BL-ben. A skótok is állva tapsolták meg: Modric
Ps. Megy a meccsben mekkora állatságok voltak gyerekek. Páraknak lekéne állni a kábszival
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ha neked örömet okoz ez a stílus, akkor én nem akarlak zavarni.ELSiete írta:Látom sokáig tartott visszaolvasni.Steve írta:
Nincs kedvem erre reagálni. Modric meg válaszolt neked miután ”nem takarították el”..
Megmondtad Modricsnak, megmondtad nekem.
Aludj jól. Puszillak!
-
Látom sokáig tartott visszaolvasni.Steve írta:Nincs kedvem erre reagálni. Modric meg válaszolt neked miután ”nem takarították el”..ELSiete írta:
Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.
- Steve
Nincs kedvem erre reagálni. Modric meg válaszolt neked miután ”nem takarították el”..ELSiete írta:Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.Steve írta: Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
Olvastam a megy a meccs topicban mindenfélét és most teljesen meg vagyok zavarodva.
Köszönöm!
Sziasztok!
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Nézd a jó meccset. Meg mindig. 🤌ELSiete írta:Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.Steve írta: Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
Olvastam a megy a meccs topicban mindenfélét és most teljesen meg vagyok zavarodva.
Köszönöm!
Sziasztok!
halálomig madridista leszek
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ezt a másodikat megint behúztuk, ahogy a többi meccsünket is kb...
ViniModricHazi
ViniModricHazi
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
Szerintem tanulj meg szöveget ertelmezni.Steve írta: Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
Köszönöm!
Sziasztok!
-
Aki szerint Hazardban ezek után is csak a hagyma van meg a gyros... Továbbra is látom benne a fantáziát.
- Steve
Sziasztok, új vagyok a fórumon és csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor a Modricot most el kell zavarni vagy nem?
Köszönöm!
Sziasztok!
Köszönöm!
Sziasztok!