HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 7., vasárnap 21:01
sonic írta:Torquemada írta:Titkon reménykedtem, hogy ZZ a bajnokság (már félidő előtti) elvesztése után kitalál valamit, ami más. De nem kellett csalódnom most sem. Krószmodicskászemíró, elől a BBCből aki él és mozog plusz Isco, formán kívül. Az üzenet egyértelmű: fasza minden, nem kell változtatni. Jó a negyedik hely. Kiszámítható, unalomig ismert kezdő. Aztán vagy döntenek az egyéni képességek vagy nem.
Ceballos még a keretben sincs. Pl. játszó középpályát nem akarunk kialakítani. Vagy Lucassal, Asensioval, szélsőkkel operáló játékot sem akarunk. Vagy bármi mást sem akarunk (vagy tudunk). Pedig most már változtatni kellene, mert ami eddig volt, az látványosan mattot kapott ebben a szezonban, minden vonalon.
Szerintem nyarig mar nem lesz valtozas. Megprobalja ebbol kihozni amit meg sikerul, aztan oszre talan valami valtozas remelheto.
ZZ a meccs előtt is elmondta, hogy a PSG meccsig 11 meccs van, addig lesz változtatás.
Faust írta:Kerlon írta:
Itt látszik, hogy ő mára már egy márka név is.
Na ne bassz.
Jó, akkor kiemelkedő márkanév. Más focistáról ilyet még nem láttam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K