Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 21., vasárnap 16:36

AS szerint Pérez megmondta Cének, hogy nincs miből fizuemelést adni :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 19., péntek 16:04

A marketinghez gólok kellenek. Minél több, annál jobb. A flikk-flakk csak a második.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 19., péntek 13:57

pheco írta:Szerintem sem tudasban, sem marketingben nincs tobb Iscoban, mint Iniben.
Tudásban nem. De Iniesta pl ha ma kezdené, tuti nagyobb média értéke lenne. Isconál el lett cseszve. Azért nála tényleg bőven megvoltak az alapok. Nem lett volna belőle egy CR vagy Messi féle "márka", de nagyon alul értékelt ilyen szempontból. Szinte abszolút nincs foglalkoztatva, talán csak a Mahou arcaként láttam. Az meg valljuk be, nem egy nagy eresztés. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 19., péntek 13:48

pheco írta:Szerintem sem tudasban, sem marketingben nincs tobb Iscoban, mint Iniben. Pogba korul sem feltetlenul a tudasa miatt volt a hype, hanem mert o sokkal eladhatobb figura, mint Isco. Messi peldaul pont a tudasa miatt van ennyire felkapva, ha ket szinttel gyengebb jatekos lenne, akkor kb annyit lenne emlegetve, mint Isco. Manapsag meg, aki nem kerul legalabb 100millaba, az nem is bir nagy hirertekkel,
Ezt adom. Iscot nehéz lenne jobban pörgetni, nem elég kézzel fogható és szemmel látható a tudása úgymond.

Asensio meg..nem nyújt hozzá eleget, nála ebben még lehetne potenciál.

Bale se akkora spíler meg művész, de az elfutós, bombagólos, megbacós vadló imidzsre rá lehetett menni, más kérdés, Madridban volt max 5 olyan gólja. :lol:
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 19., péntek 13:43

M1Ö írta:
Isco meg eléggé el lett cseszve. Márt volt téma többször is és szerintem őt akkor kellett volna megnyomni mikor golden boy lett. Pont akkor igazolt a nagy spanyol csodagyerek, a világ legnagyobb klubjához, jó képű, olyan focit nyom amit mindenki szeret. Rá is hatalmas piacot lehetett volna építeni, csak elmaradt. Mostmár játszhat bárhogy egy Iniesta kaliber lesz belőle.
Szerintem sem tudasban, sem marketingben nincs tobb Iscoban, mint Iniben. Pogba korul sem feltetlenul a tudasa miatt volt a hype, hanem mert o sokkal eladhatobb figura, mint Isco. Messi peldaul pont a tudasa miatt van ennyire felkapva, ha ket szinttel gyengebb jatekos lenne, akkor kb annyit lenne emlegetve, mint Isco. Manapsag meg, aki nem kerul legalabb 100millaba, az nem is bir nagy hirertekkel,

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 19., péntek 13:04

[/quote]Ha Messi egy hosszabbításért kapott 50-80 millió aláíráspénzt, akkor szerintem teljesen rendben van, hogy a focivilág legismertebb alakjába még úgy két évre befektessünk. Gazdaságilag szerintem megéri, persze nyilván nem látok a számok mögé, csak az őrületet látom és tapasztalom, ami körülveszi.

Péreznek inkább ezért kellene aggódnia, hogy ezt a hype-ot el fogja veszíteni a klub, ha sürgősen nem pótolja egy hatalmas kaliberrel, mert a mostani csapatból nincs még egy ennyire eladható figura. Elég csak egyszer meghallgatni a kezdő felsorolását meccs előtt.

És itt jegyzem meg, hogy ha Isco és Asensio okosak lennének, 200%-on készülnének fejben és teljesítményben a CR utáni korszakra.[/quote]

Csak a Barcának nincs más választása, mert úgy kell nekik, mint egy falat kenyér. Ráadásul az is beteg összeg, nem kéne kövessük őket. Csak ott ugye bekavart a lejáró szerződés, kis túlzással olyan, mintha ennyiből vették volna meg.

De igen, az amúgy aggasztó, hogy nem lesz eladható név a csapatban. Mert Hazard, Kane és társai nem fognak akkorát szólni. Mondjuk érdekes, mert van egyáltalán ilyen a piacon? CR, Messi, Neymar és talán M'Bappe. Meg Pogba, csak rá nics szükség. Ilyen szempontból így se úgy se lehet pótolni CR-t. Ha csak tényleg el nem kattan Perez és el nem hozza Neymar-t, csak az meg úgy cakum pakk kerülne vagy 1,5 stadionba. :lol:

Isco meg eléggé el lett cseszve. Márt volt téma többször is és szerintem őt akkor kellett volna megnyomni mikor golden boy lett. Pont akkor igazolt a nagy spanyol csodagyerek, a világ legnagyobb klubjához, jó képű, olyan focit nyom amit mindenki szeret. Rá is hatalmas piacot lehetett volna építeni, csak elmaradt. Mostmár játszhat bárhogy egy Iniesta kaliber lesz belőle.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 11:36

pheco írta:
Kerlon írta:Mindenhol már leírják mennyire nulla, mindenki várja, hogy majd formába lendül. Fél éve. Közben 3 méterről nem rúgja már be a helyzeteit.
Jo az avad :)

Egyebkent, ha nem kap fizuemelest Ce es nem marad itt a mostani fizetessel, akkor kivancsi leszek az uj igazolasok, hogy valosulnak majd meg. Mert akkor nem fog Mbappe, Neymar, Hazard stb sem kapni netto 20 folott...
Karim a profi. :mrgreen: kössz

Neymar tuti többet kapna, nála a marketing érték is stimmel.
A többieket 10-15-re lövöm be és itt lehet szó Icardiról, Lewaról, Kaneről, Hazardról... Akinek van neve top csapatban és hozzuk az tudja, hogy sokat kérhet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 19., péntek 11:32

Kerlon írta:Mindenhol már leírják mennyire nulla, mindenki várja, hogy majd formába lendül. Fél éve. Közben 3 méterről nem rúgja már be a helyzeteit.
Jo az avad :)

Egyebkent, ha nem kap fizuemelest Ce es nem marad itt a mostani fizetessel, akkor kivancsi leszek az uj igazolasok, hogy valosulnak majd meg. Mert akkor nem fog Mbappe, Neymar, Hazard stb sem kapni netto 20 folott...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 10:37

Úgy látszik az se megy. Bár ez továbbra sem mentesíti szerintem CR-t az alól, hogy mennyire semmi a játéka hónapok óta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 19., péntek 10:32

Oké, hogy nem játszottak még együtt, de ez nem mentség arra, hogy nem tudnak passzolni egymásnak hármat egymás után. Edzésen azért csak találkoztak már.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 10:30

donor írta:
Kerlon írta:Most nem azért, oké, hogy megéri gazdaságilag, de az megéri, hogy egy játékost el kell tartani a kezdőben és ne adj isten tényleg csak fék lesz és szarra sem lesz jó és bukjuk a kupákat? Sikertelenség gazdasági hátterét is beleszámoljuk?
Igazad van Kerlon, jelenleg is ő a legnagyobb fékünk, lásd tegnap...
Hagyjuk már ezt a tegnapit, nem elég, hogy szarok vagyunk, de egy full b csapatról beszélünk, akik játszottak együtt eddig 5 meccset 6 hónap alatt. Mutogatunk itt másra, hogy de ő is de ő is. Mi ez óvoda? Mindenhol már leírják mennyire nulla, mindenki várja, hogy majd formába lendül. Fél éve. Közben 3 méterről nem rúgja már be a helyzeteit.
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 19., péntek 10:09

Mintha Ő is nyilatkozta volna, hogy szívesen lenne a világ legjobban fizetett játékosa.

(ki nem? :lol: )
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 19., péntek 10:07

donor írta:
Kerlon írta:Most nem azért, oké, hogy megéri gazdaságilag, de az megéri, hogy egy játékost el kell tartani a kezdőben és ne adj isten tényleg csak fék lesz és szarra sem lesz jó és bukjuk a kupákat? Sikertelenség gazdasági hátterét is beleszámoljuk?

Más: valaki linkelje már legyen szíves azt a megbízható hírt, miszerint CR 50 millió-t plusz átigazolási díjat követel Pereztől, mert nekem ez valahogy kimaradt. Én a madridom.hu-ról tájékozódom és most hirtelen nem találom a hírek között. Köszike!

Mundodeportivo kitalálta, Marca átvette, madridom ignorálja :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 19., péntek 10:04

Más: valaki linkelje már legyen szíves azt a megbízható hírt, miszerint CR 50 millió-t plusz átigazolási díjat követel Pereztől, mert nekem ez valahogy kimaradt. Én a madridom.hu-ról tájékozódom és most hirtelen nem találom a hírek között. Köszike!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 9:46

Most nem azért, oké, hogy megéri gazdaságilag, de az megéri, hogy egy játékost el kell tartani a kezdőben és ne adj isten tényleg csak fék lesz és szarra sem lesz jó és bukjuk a kupákat? Sikertelenség gazdasági hátterét is beleszámoljuk?
K

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 19., péntek 9:39

Sportszakmai szempontok alapján egyértelmű, hogy nem szabad vele hosszabbítani és fizetést sem emelni jelenleg.
Perez meg gondolom még a győzelemtől felfűtve említhette meg ezt neki szóban, aztán jött a mostani félév.

Gazdasági részét nem látom át, de vajon Ronaldo tényleg hoz annyit a klub számlájára, mint brand, hogy megérje neki kifizetni 33 évesen évi 50millió eurot+bónuszokat+aláírási pénzt (mert gondolom lesz itt is)?
Én csodálkoznék, ha igen.

Azt se látom, hogy annyival megugrana a bevételünk, ha elmondhatnánk, hogy Ő a világ legjobban fizetett (ezáltal legjobb) játékosa. Mint amennyit ez az emelés pluszba kivenne a kasszából.
Lehozná minden újság, pár napig-hétig róla szólna a média, de aztán le se szarná mindenki.
ZIDANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 8:06

Realista24 írta:
Kerlon írta:Iscoval szerintem nincs baj, őt rendre élteti is a közönség. Mellé kell előre még 2 ember.
Nem azt mondtam, hogy a teljesítményén kell javítani, hanem úgy kompletten. Tökéletesen fel lehetne építeni őt és Asensiót is.
Asensiot egyelőre hagyjuk, mert eléggé cinkes, amit csinál, de tavaly is ez volt nála. Év elején bekezd, leül, évvégén meg ismét lehet rá számítani. Mondjuk ebben ZZ is hibás, mert nem így kéne menedzselnie a dolgokat, főleg, ha szar minden.

Iscoval nem lehet baj, válogatott, ott is húzó embernek mondható, de nagyon kellene, hogy a csapat is szárnyaljon, hogy tovább nőjjön a hype körülötte. Mindenki ismeri és tudja a kvalitásait, de sok tényező kell ahhoz, hogy valaki kiemelt szerepet kapjon. Ő ott a tűz közelében, ahogy te is írod.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 19., péntek 8:02

Kerlon írta:Iscoval szerintem nincs baj, őt rendre élteti is a közönség. Mellé kell előre még 2 ember.
Nem azt mondtam, hogy a teljesítményén kell javítani, hanem úgy kompletten. Tökéletesen fel lehetne építeni őt és Asensiót is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 7:51

Iscoval szerintem nincs baj, őt rendre élteti is a közönség. Mellé kell előre még 2 ember.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 19., péntek 7:47

http://www.origo.hu/sport/futball/20180 ... adrid.html
Kompany firkantása.
M1Ö írta:
Várom a híreket, hogy amik arról szólnak, hogy Cé nem írt alá 30-35 millióért.

Dehogy csillant. Messi és Neymar mindig is többet kerestek Cénél, jóval többet, Messi régóta kétszer annyit keresett már mint Ronaldo. Neymar meg ugyan minimálbérre volt bejelentve, azt tudjuk, de hogy többet keresett Cénél az is fix, most meg pláne.
Öcsém, de amatőr vagyok, hogy telefonról nem tudok idézni... :lol: Akkor vegyük kompenzálásnak. Megéri a klubnak ilyen nagyvonalúnak lennie? Mert ha már csak a piacot nézem, az sem kecsegtet sok jóval, annyira hiányzik ez a pénzügyeknek, mint púp a hátamra.
Ha Messi egy hosszabbításért kapott 50-80 millió aláíráspénzt, akkor szerintem teljesen rendben van, hogy a focivilág legismertebb alakjába még úgy két évre befektessünk. Gazdaságilag szerintem megéri, persze nyilván nem látok a számok mögé, csak az őrületet látom és tapasztalom, ami körülveszi.

Péreznek inkább ezért kellene aggódnia, hogy ezt a hype-ot el fogja veszíteni a klub, ha sürgősen nem pótolja egy hatalmas kaliberrel, mert a mostani csapatból nincs még egy ennyire eladható figura. Elég csak egyszer meghallgatni a kezdő felsorolását meccs előtt.

És itt jegyzem meg, hogy ha Isco és Asensio okosak lennének, 200%-on készülnének fejben és teljesítményben a CR utáni korszakra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: