Gareth Bale - 18
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
Persze.. passzolnia kellett volna. De a fórum kis kedvence Jesé még annyit sem csinált. Orbánt egyszer sem sikerült megvernie, pedig nyolcszor biztos próbálkozhatott.. Senkinek nem ment ma a támadó szekcióból.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ___Samy___
mielőtt őt ragadnám ki, meg kell említenem, hogy ma marcelon és pepen kívül mindenki egy raklap kaksi volt
ebből is lefelé lógott ki nálam bale és james is
a kolumbiai egyszerűen mintha ott sem lett volna, pontatlan landák sokasága, totál alibi az egész, jobb lába már kajak csak támaszkodásra van
ezek megvoltak bélánál is, de már az agyamra meg a kihagyott helyzeteivel
nem igaz már basszameg, hogy egy jobb lábas szögből a bal lábat erőlteti, így nem is fedezi a labdát, ergo könnyű szerelni
nem ez volt az első eset és meccs sem, ilyen szinten nem tudja használni a jobb lábát, egyszerűen hihetetlen...
ebből is lefelé lógott ki nálam bale és james is
a kolumbiai egyszerűen mintha ott sem lett volna, pontatlan landák sokasága, totál alibi az egész, jobb lába már kajak csak támaszkodásra van
ezek megvoltak bélánál is, de már az agyamra meg a kihagyott helyzeteivel
nem igaz már basszameg, hogy egy jobb lábas szögből a bal lábat erőlteti, így nem is fedezi a labdát, ergo könnyű szerelni
nem ez volt az első eset és meccs sem, ilyen szinten nem tudja használni a jobb lábát, egyszerűen hihetetlen...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
majd figyeld Carlo nyilatkozatát, valszeg "nem volt 100as"Mike írta:remélem az a csere egy jelzés volt h Carlo is kezdi elveszteni a türelmét vele kapcsolatban
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az a helyzet h Bale egész évbe szar, ne csodálkozz h amíg nem teljesít, minden meccsen elő lesz véveVanillaSky írta:Nem értem miért csak Ő van elővéve, 11 szar formában lévő játékos bohóckodott ma a pályán. A többi 30-50-90 milliós sem ért semmit. Persze ez nem menti fel őt sem, de inkább idomult a többihez semmint kilógott volna lefelé.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
azért van elővéve, mert meghülyült.VanillaSky írta:Nem értem miért csak Ő van elővéve, 11 szar formában lévő játékos bohóckodott ma a pályán. A többi 30-50-90 milliós sem ért semmit. Persze ez nem menti fel őt sem, de inkább idomult a többihez semmint kilógott volna lefelé.
Most is én már elkönyveltem a gólt, olyan egyértelmű volt a szitu, a bepassz és gól, Karim full üresen volt, erre bazzeg eltoszta...
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Azért ő van elővéve mert ő kb szeptember óta tartja ezt a formát. Elhiszi magáról, hogy ő az isten miközben 1vs1-be nem tud elrakni egy labdát vagy egyszerűen csak bepasszolni középre. És elhiszi magáról, hogy ő az isten. Lassan idegesítőbb, mint Di maria. Ha eddig pl jól játszott volna meg a hozzáállása is jó lenne, akkor szerintem nem szólná meg senki, mert mindenkinek vannak rosszabb meccsei.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez igaz, bár a többiek legalább eddig jók voltak, míg drága barátunk idén nem sok hasznos dolgot csinált, ráadásul a meccs legnagyobb ziccerét is ő cseszte el, 0-1-nél... szerintem érthető hogy őt szidják a leghangosabban.Nem értem miért csak Ő van elővéve, 11 szar formában lévő játékos bohóckodott ma a pályán. A többi 30-50-90 milliós sem ért semmit. Persze ez nem menti fel őt sem, de inkább idomult a többihez semmint kilógott volna lefelé.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
szerintem arról a helyzetről beszél mindenki, amit nagyanyám is le tudott volna passzolni..VanillaSky írta:Nem értem miért csak Ő van elővéve, 11 szar formában lévő játékos bohóckodott ma a pályán. A többi 30-50-90 milliós sem ért semmit. Persze ez nem menti fel őt sem, de inkább idomult a többihez semmint kilógott volna lefelé.
a legjobb a csere volt, amikor 1-2nél LEKOCOGOTT!!!
- ateeemadrid
na, akkor hadd gratuláljak te ostoba, csak 3 pontunkba került a hülyeséged. 5méterre van a kaputól, benzema üresen várja középen a labdát. mit csináljunk ilyenkor? fussunk bele a kapusba!!!444
ezigen. mind1 jesé visszatért, 1x már kiszorította ezt a buta futógépet, itt az ideje másodjára is megtenni.
reusot meg várom.
ezigen. mind1 jesé visszatért, 1x már kiszorította ezt a buta futógépet, itt az ideje másodjára is megtenni.
reusot meg várom.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Leborulok a walesi kiraly elott. Sok mindenki hibas ma, de amit ez megengedett maganak ISMET,vaz mar a nagykepu pofatlansagon is tulmutat. Takarodjon vissza ahova valo.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Mert a másik 80 millás is ugyanolyan gyenge (james), de ő legalább odateszi magát és fut, ha már a játék nem megyVanillaSky írta:Nem értem miért csak Ő van elővéve, 11 szar formában lévő játékos bohóckodott ma a pályán. A többi 30-50-90 milliós sem ért semmit. Persze ez nem menti fel őt sem, de inkább idomult a többihez semmint kilógott volna lefelé.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Hat ez fasza. Ügyes voltál. Remélem oda szólnak most nár neki hogy ezekben a szitukban passzoljon.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
Nem értem miért csak Ő van elővéve, 11 szar formában lévő játékos bohóckodott ma a pályán. A többi 30-50-90 milliós sem ért semmit. Persze ez nem menti fel őt sem, de inkább idomult a többihez semmint kilógott volna lefelé.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Lesz..rom, hogy kihagy egy két ziccert, de ez a tutyimutyi, én vagyok az istencsászár hozzáállás, nem futok semmit.. erre nincs mentség.. takarodj angliába... te akartál aranylabdát
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
remélem az a csere egy jelzés volt h Carlo is kezdi elveszteni a türelmét vele kapcsolatban
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na jól van barátom húzhatsz angliába
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak finoman.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ha lepasszolja a fura szabadrúgás szituáció után... ha..
Takarodjál te szerencsétlen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
A legjobban a tavalyi alázat hiányzik belőle. Mindent egyedül akar megoldani, mert ugye két kupát is ő döntött el...