Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Csak ebbe a topicba irj Rej
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Én peremkerületiként kicsit sajnálom Vitézy-t, őszintének tűnt nekem, volt programja és hangsúlyt helyezett rá, hogy nem csak a belvárosból áll Budapest. Ezzel együtt ha valóban báránybőrbe bújt farkas, akkor nem bánom, hogy így alakult, de örülnék, ha a gondolatok amiket megfogalmazott nem merülnének a feledés homályába
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szulovaroskam 5k emberrel ugyanigy groteszk.ikelemen5 írta: Hogy létezik az, hogy Pécset, Győrt elviszi az ellenzéki polgármester, erre közgyűlést a fidesz? Hogy lehet az, hogy valaki behúzza a nem fideszre a polgármestert, és képviselőnek a fideszt?
nepszeru, kozkedvelt tanarno fideszeskent indult, 2 fuggetlen ellen, akik rendesen meg is osztottak a szavazatokat, megsem a papirforma fideszes nyert.
a 23 kepviselojeloltbol 8 volt fideszes, 1 bejutott a 8., meg epp bejuto helyen, a tobbi fasorban sem, pedig tobb kozuluk full lokalpatriota es evtizedek ota onkormanyzatnal dolgozik.
tehat siman azt gondolna az ember, hogy a fidesz logo zavarta az embereket.
aztan latom a megyei listan es ep listan is kb 55 fidesz, annak ellenere, hogy utobbin ugye mar ugye tisza is volt.
3 gondolat, 3 hasonló nagy emberről:
Macron: lehet az a baj hehe, hogy nem foglalkozott eleget Papival, a franciák megbüntették érte hogy elment
Gyurcsány: pár éve megkérdezték tőle miért nem takázik. Azt mondta csinálja valaki jobban az ellenzékben a pártépítést meg az országjárást az ellenzékben, aztán majd vissza fog. Tessék baszod, megcsinálták, húzzál már a faszba.
Raisen: te amúgy milyen nyelveken beszélsz?
Macron: lehet az a baj hehe, hogy nem foglalkozott eleget Papival, a franciák megbüntették érte hogy elment
Gyurcsány: pár éve megkérdezték tőle miért nem takázik. Azt mondta csinálja valaki jobban az ellenzékben a pártépítést meg az országjárást az ellenzékben, aztán majd vissza fog. Tessék baszod, megcsinálták, húzzál már a faszba.
Raisen: te amúgy milyen nyelveken beszélsz?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hogy létezik az, hogy Pécset, Győrt elviszi az ellenzéki polgármester, erre közgyűlést a fidesz? Hogy lehet az, hogy valaki behúzza a nem fideszre a polgármestert, és képviselőnek a fideszt?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pont hogy karigeri az orban (gyurcsany), megmarad a fidesz hatalma, megmarad az ellensegkep, amivel lehet hozni a tovabbi valasztasokat ugyanigy.csak "mer ne a Zorbán!!!".
ha vitezy az o emberuk, azert jo nekik, karigeri meg ezert.
ez a baj, hogy itt tartunk.Ezek az emberek nincsenek tisztában vele, hogy Vitézy jobban “autó ellenes”, mint Karácsony.
nem az hogy jövő mellett mi szól, hanem hogy mindenki a 3 tonnás szarjával át tudjon csorogni másfél óra alatt a balatonhoz, az a lényeg ma is...
thereisonly1ronaldo
A Mi Hazank eleg gyengen szerepelt, Toroczkai 10-15% szazalekra tippelt valasztas elott, kozben meg a DK-t se sikerult megkozeliteniuk.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Azt úgy tudod, hogy Vitézy sokkal drasztikusan "autósüldöző" intézkedéseket hozna? Pl sokkal tob kerékpársávot_Bushido_ írta:Karigeri semmihez sem ért, csak a nyomorult biciklisávjaihoz, amik hatalmas dugokat okoznak ahol megjelennek...hehetheoriginal írta: En nem tudom mi lenne a jobb.
De fovaros es szakma szempontbol inkabb mondom vitezyt, akar mogotte van a fidesz, akar nem.
Karigeri a tobbivel egyutt kisopresre kell keruljon a teljes politikabol.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Angol nyelvtudas? Ugyan már. Minek is az. Helyette legalább zöld minden, igaz az is kutya sz.rral teli._Bushido_ írta:Azt sem értem, hogy lehet egy ilyen inkompetensre bízni egy ország fővárosát?! Rengeteg diplomata, elnök, miniszter, stb jön ide tárgyalni, ez a nímand meg nem tud megszólalni semmilyen nyelven, magyarul kuruttyol nekik, azok meg csak néznek, hogy "Ez most komoly?"hehetheoriginal írta: En nem tudom mi lenne a jobb.
De fovaros es szakma szempontbol inkabb mondom vitezyt, akar mogotte van a fidesz, akar nem.
Ha jól tudom Karigeri csak bekamuzta anno, hogy tud angolul. De aztán többször is felsült.
Jaa, meg vitezyt azért ért a közlekedéshez, azt legalább rendbe tudná tenni. Karigeri semmihez sem ért, csak a nyomorult biciklisávjaihoz, amik hatalmas dugokat okoznak ahol megjelennek...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Támadni akar a mocskos háború párti, fogjátok le!!!gutihaz14 írta: remelem azert az 1. keruleti eredmenyeket valahogy meg lehet tamadni...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én meg azt mondom fasz mindegy melyik nyer(t). Van pro és kontra kb. azonos arányban.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Azt sem értem, hogy lehet egy ilyen inkompetensre bízni egy ország fővárosát?! Rengeteg diplomata, elnök, miniszter, stb jön ide tárgyalni, ez a nímand meg nem tud megszólalni semmilyen nyelven, magyarul kuruttyol nekik, azok meg csak néznek, hogy "Ez most komoly?"hehetheoriginal írta: En nem tudom mi lenne a jobb.
Ha jól tudom Karigeri csak bekamuzta anno, hogy tud angolul. De aztán többször is felsült.
Jaa, meg vitezyt azért ért a közlekedéshez, azt legalább rendbe tudná tenni. Karigeri semmihez sem ért, csak a nyomorult biciklisávjaihoz, amik hatalmas dugokat okoznak ahol megjelennek...
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Azt ugye tudod, hogy nem csak arról szól a dolog ki lop kevesebbet? Talán a Fidesznek nem kéne elvenni a város pénzét, amit megtermel. Ne üljünk már fordítottan a lovon.db97 írta: Budapestieknek szeretnék gratulálni. Nemet mondtak a valódi városfejlesztésre, csak "mer ne a Zorbán!!!".
Halkan jegyzeném meg, hogy az egyszerű lakóknak tökmindegy, hogy NER-es vagy balos kifizetőhely a város, csak előbbi esetben legalább valami tényleges beruházás is megvalósul néha-néha.
Nem baj, lehet élvezni most megint egy ideig.
Mondom ezt úgy, hogy Vitézyre húztam végül, de mindkettő azt az irányvonalat követi, amiben én is hiszek. Programjuk/tetteik 80%-a megegyezik.
Bírom a facebookos kommenteket, hogy a budapestiek nemet mondtak a fizetős parkolás felszámolásának. Ezek az emberek nincsenek tisztában vele, hogy Vitézy jobban “autó ellenes”, mint Karácsony.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Budapestieknek szeretnék gratulálni. Nemet mondtak a valódi városfejlesztésre, csak "mer ne a Zorbán!!!".
Halkan jegyzeném meg, hogy az egyszerű lakóknak tökmindegy, hogy NER-es vagy balos kifizetőhely a város, csak előbbi esetben legalább valami tényleges beruházás is megvalósul néha-néha.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
inkabb a tegnapi nap utan a karigerinek kene elhagyni a faszba a dk-t es vonzaskorzetet. o is latta hogy total rossz irany.hehetheoriginal írta: En nem tudom mi lenne a jobb.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En nem tudom mi lenne a jobb.
thereisonly1ronaldo
remelem azert az 1. keruleti eredmenyeket valahogy meg lehet tamadni...
valamelyik univerzumban:
324 db szavazat a vege katigeri javara
meg ma ujraszamoljak vagy mennyi ido kell nekik?
addig mrg dorbrogiek megkennek par szamlalot?
meg ma ujraszamoljak vagy mennyi ido kell nekik?
addig mrg dorbrogiek megkennek par szamlalot?
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal