Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Jövőre így állunk fel:
--------------------DDG
----------Varane--------El Rojo Tarjetas
Carvajal---------------------------------Marcelo
-----------Modric-------Kroos
--------------------------------CR-Hazard-Bale
------------------Benzema
Willian töketlen ide, bár az idei Hazard is, viszont egy ilyen csere üzletet lehet meghúznék. Zouma meg soha nem volt a számomra meggyőző, neki nem hiszem, hogy a PL ritmus feküdne. Pato... lehet már el is költözött Londonból.
--------------------DDG
----------Varane--------El Rojo Tarjetas
Carvajal---------------------------------Marcelo
-----------Modric-------Kroos
--------------------------------CR-Hazard-Bale
------------------Benzema
Willian töketlen ide, bár az idei Hazard is, viszont egy ilyen csere üzletet lehet meghúznék. Zouma meg soha nem volt a számomra meggyőző, neki nem hiszem, hogy a PL ritmus feküdne. Pato... lehet már el is költözött Londonból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor már inkább egy Willian-Pato pakkot adjanak, esetleg még Zouma jöhet.
Nem illik.
Felröppent a hír egy esetleges James-Hazard cseréről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem meg pont nincs arra szükségünk, hogy egy neve nincs fiatalra tegyünk ekkora terhet. Kanté sem idős, van egy komoly szezon mögötte, meg lehetne próbálni. Mondjuk én amolyan fiatal Yaya Tourét néznék ki a csapatba, de jelenleg nem látom már annyira át a ligákat, hogy mondjak akár egy nevet is. Viszont Kanté jó lehet.wxyz írta:Azért Kante támadásépítésben sem kevés. Passzokat érzi, hosszú labdái jók, labdakihozatalok is mennek neki
de én sem hoznám. Én is inkább hoznék egy még kisebb nevű fiatalt. Például Bazoert, akit hehe említett már pár nappal ezelőtt
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pérezék elkezdték a nyomásgyakorlást a városra kicsit...ha nem történik érdemi változás a stadion ügyét illetően, akkor elvileg komolyan fontolóra veszik, hogy új stadiont húzzanak fel, helyszín Valdebebas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Olyan taktikat hasznal Zizou, amiben nagyon is kell ilyen jatekos.___Samy___ írta:Én akkor sem azt mondtam, hogy nem kell ilyen ember a csapatba. Hanem hogy nem ezekre az erényekre kell építkeznünk. Elsősorban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Azért Kante támadásépítésben sem kevés. Passzokat érzi, hosszú labdái jók, labdakihozatalok is mennek neki
de én sem hoznám. Én is inkább hoznék egy még kisebb nevű fiatalt. Például Bazoert, akit hehe említett már pár nappal ezelőtt
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kétlem hogy jövőre váltanánk formációt, amíg Kroos-Modric van, hülyeség is lenne.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Idén eddig:palesz77 írta:Asensio nem a kozeppalyan jatszik tudtommal, hanem inkabb CR es Bale helyen a szeleken.Veidt írta:Az a 6 ember lehetne Modric, Kroos, Kovacic (kicsit más szerepkört rászabdni akár), Kanté, Asensio és Isco/James. Plusz Casemiro, ha vállalja.
Attacking Midfield 15
Right Wing 7
Left Wing 4
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Asensio nem a kozeppalyan jatszik tudtommal, hanem inkabb CR es Bale helyen a szeleken.Veidt írta:Az a 6 ember lehetne Modric, Kroos, Kovacic (kicsit más szerepkört rászabdni akár), Kanté, Asensio és Isco/James. Plusz Casemiro, ha vállalja.
- Veidt
Az a 6 ember lehetne Modric, Kroos, Kovacic (kicsit más szerepkört rászabdni akár), Kanté, Asensio és Isco/James. Plusz Casemiro, ha vállalja.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ___Samy___
Én akkor sem azt mondtam, hogy nem kell ilyen ember a csapatba. Hanem hogy nem ezekre az erényekre kell építkeznünk. Elsősorban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Annyi felesleges vitank volt, azert meg is csak kell ilyen ember a csapatba.___Samy___ írta:Vagy ő, igen. Hasonló mentalitásúak, ez a lényeg. De amúgy igazad van, ezért lenne nálam is csak kiegészítő ember, mert a mi játékunknak továbbra sem az ő erősségeire kell épülnie. Viszont nem árt ha van egy ilyen arc a keretben.Makelele.
Az, h milyen szerepkorre hasznalnak...lathatjuk Casemironal is, hiaba mondjuk, h kiegeszito lesz annyi meccs a lababan, mint masik kozeppalyasoknak...ezek utan mar nehez kiegeszitonek hivni.
Kell 6 ember a kp-ra, abbol a 6. csak veszmegoldas, a masik otot rotalni kell.
Azt meg regota mondogatom, h francia ligaban kell korul nezni jo fizikumu kp-ert, de meg hatvedekert is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bale szerintem is maradhatna egyébként, ha azt hozza amit a Las Palmast leszámítva hozott az elmúlt pár meccsen.
Kante meg nemtudom... nekem előrefelé annyira gyenge, hogy inkább nem kéne. Ha Casemiron kattogunk, hogy mennyi támadást megakaszt akkor rajta még inkább kilenne a forum
Kante meg nemtudom... nekem előrefelé annyira gyenge, hogy inkább nem kéne. Ha Casemiron kattogunk, hogy mennyi támadást megakaszt akkor rajta még inkább kilenne a forum
ZIDANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ehhez el kell küldeni egyes embereket, akik leverik a lécet, illetve hosszú távon hátrányt jelentenek.Veidt írta:Én egy olyan csapatot szeretnék látni ahol a mag sok évig együtt játszik, és sok évig dominálhatjuk az európai futballt.
- Veidt
Én csak egy dolgot nem értek. Miért kell megint a fél keret lecseréléséről beszélni? 1-2 jó igazolás (Kanté, Auba) benne van persze, de mi indokolja például Bale elküldését, Mahrez leigazolását? Be kéne látni végre hogy nem csak 1 éves távlatokban kell gondolkodni, és nem abból kell álljon az építkezés hogy leigazoljuk az aktuális szezon legjobbjait bárhonnan. Én egy olyan csapatot szeretnék látni ahol a mag sok évig együtt játszik, és sok évig dominálhatjuk az európai futballt.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az uj Fellaini :Đ
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ___Samy___
Ja jogos. Nem 17, hanem 19.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem mintha az idos lenne, de azert gondoltam szolok, hogy nem 17 eves, majusban lesz 19. Mast sajna nem tudok rola en se, csak youtubeon lattam, meg 1 felidot par hete - akkor mondjuk nem Kroos posztjan tolta -, de nekem nem egy melos melysegi jetekosnak tunt..___Samy___ írta:De amúgy ez a Tielemans sokkal jobb boltnak tűnik a számomra. Kroos posztján játszik, jól osztogat, keverget, és még csak 17 éves. Ami egy kicsit szemet szúrt nála az az, hogy egy kicsit lassú, meg, hogy csak a jobb lábát használja előszeretettel. Az ő erősségei akkor jönnek ki, mikor náluk a labda, őt mindenképp meg kellene próbálni.
-
- Kedvenc játékosaid: Pepe
sziasztok ,
feleslegessé vált 2 jegy a jún. 17.-ei nizzai spanyol-török EB csop. meccsre!
Ha valakit esetleg érdekel ide írjon:[email protected]
köszi
feleslegessé vált 2 jegy a jún. 17.-ei nizzai spanyol-török EB csop. meccsre!
Ha valakit esetleg érdekel ide írjon:[email protected]
köszi