Gareth Bale - 18
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Gareth Bale - 11
a videót nézve egy dolog jutott eszembe. sose jön rá, hogy piciket kéne tologatni a labdát és nem rúgdésfuss módszerrel cselezni? hiába veszett gyors a tag, ha fejben nem éri el a fizikumának való sebességet.
amúgy leszarom mit csinál, tavasszal döntse el a szoros meccseket és felőlem leülhet teázgatni is a pályán, ha mindent nyerünk mert amúgy a szoros meccseken rendre húzóembernek bizonyul.
amúgy leszarom mit csinál, tavasszal döntse el a szoros meccseket és felőlem leülhet teázgatni is a pályán, ha mindent nyerünk mert amúgy a szoros meccseken rendre húzóembernek bizonyul.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az a baj, hogy még a videóból is látszik, hogy a skillek 95 %-a után az ellenfél jöhetett Remélem az MU nem ezt nézi
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én eddig azt hittem, hogy 3 perces videót tényleg bárkiről össze lehet vágni úgy, hogy az illető jó futballistának tűnjön.
Tévedtem.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
miro írta:Rohadék..peti_madrid írta:nem lehet, hogy miro volt a kapus?
bocs, nem bírtam kihagyni
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hajbeültetés és soha senki nem jön rá.wxyz írta:és tényleg kopaszodik
Akkor ezért van ez a hülye haj
https://www.youtube.com/watch?v=dKfTezEn5H0
gól után fog látszani
de már mindegy
és tényleg kopaszodik
gól után fog látszani
gól után fog látszani
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha jobbszélső lenne akkor nem lenne a meccs nagy százalékában mostanság a baloson vagy éppen középen. Nincs kimondott posztja. Ő a BBC tagja, és egy támadó.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ha azt vesszük, hogy ő egy jobbszélsőm akkor igen jobb lett. Viszont sokan olyat várnak tőle, ami nem az ő feladata.Géci írta:Mostanság néztél is meccset vagy ezt csak igy hasraütve állitod?gólvonal írta:Mezőnyben idén sokkal jobb,
-
Mostanság néztél is meccset vagy ezt csak igy hasraütve állitod?gólvonal írta:Mezőnyben idén sokkal jobb,
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Mezőnyben idén sokkal jobb, és ha hozza az egy meccs/egy gól statot tökéletesen elégedett leszek vele.Géci írta:Tavaly is volt, de akkor legalább hasznosabb volt. Több assist meg gól volt a neve mellett, mint most.
-
Tavaly is volt, de akkor legalább hasznosabb volt. Több assist volt a neve mellett mint most, és játékban is hasznosabb volt szerintem.
-
Néha keverem Khedirával a haja miatt.Géci írta:Nem az árával van a bajom... Engem az érdekel amit a pályán mutat! Az pedig elmarad a tavalyi Bale-től. Meg az a kibaszott haj öcsém!!!
Amúgy valszeg kopaszosik, azért van neki úgy, hogy ne lehessen látni.
Szerintem sokkal többet vállal az idei Bél, mint a tavalyi. Csak tavaly még nem volt ennyire fikázva.
-
Nem az árával van a bajom... Engem az érdekel amit a pályán mutat! Az pedig elmarad a tavalyi Bale-től. Meg az a kibaszott haj öcsém!!!
-
Én úgy veszem, hogy Modric került 91-be, ő meg 30-ba.Géci írta:Senki se mondta, hogy baj... Én kimondottan örültem amikor őt hoztuk. Jobban is preferáltam mint a brazilt, de idén eddig játékban elég kuka. Tőle több kell! Legalább mostanában védekezik! Ez már haladás. :Đ Hiányolom a gyors beindulásokat, a kényszeritőzéseket, és amit a legjobban hiányolok az az, hogy keveset lő! Tavaly csikóként többet vállalt mint most...
A sérülése előtt tényleg nagyon szar volt, de a sérülés után újra belelendült, és szerintem sokszor fölöslegesen szidjátok. A védőit szinte mindig gond nélkül megveri, többet van játékban, mint a sérülése előtt (annál mondjuk nem nehezebb). A kapu előtt még lehetne hatékonyabb. Ha jobban koncentrálna akár kétszer ennyi gólnál/gólpassznál járhatna.
tegnap azért meg verte rendre az emberét a jobb oldalon, azzal most nem volt gond. A lövések, viszont tényleg hiányoznak tőle. Meg kicsit lassú fejben szerintem.Géci írta:Senki se mondta, hogy baj... Én kimondottan örültem amikor őt hoztuk. Jobban is preferáltam mint a brazilt, de idén eddig játékban elég kuka. Tőle több kell! Legalább mostanában védekezik! Ez már haladás. :Đ Hiányolom a gyors beindulásokat, a kényszeritőzéseket, és amit a legjobban hiányolok az az, hogy keveset lő! Tavaly csikóként többet vállalt mint most...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Senki se mondta, hogy baj... Én kimondottan örültem amikor őt hoztuk. Jobban is preferáltam mint a brazilt, de idén eddig játékban elég kuka. Tőle több kell! Legalább mostanában védekezik! Ez már haladás. :Đ Hiányolom a gyors beindulásokat, a kényszeritőzéseket, és amit a legjobban hiányolok az az, hogy keveset lő! Tavaly csikóként többet vállalt mint most...
kurva nagy mákja volt, hogy belepkézte a kapus, mert kibaszott ideges lett volna rá mindenki, ha már egy ziccert sem tud beverni...
de én amúgy is... Hihetetlen, átvehette, megnézhette, erre hogy ment be...
de én amúgy is... Hihetetlen, átvehette, megnézhette, erre hogy ment be...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Rohadék..peti_madrid írta:nem lehet, hogy miro volt a kapus?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
Lassan már az ő hibája lesz, hogy gólt lőtt.peti_madrid írta:De ez a tegnapi is mi volt...Géci írta:Az a vicc, hogy szarul játszik, de minden meccsen eltesz egy gólt...
nem lehet, hogy miro volt a kapus?