Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
14' - Benzema goal
41' - Modrić goal
FT: 1-4
Case
41' - Modrić goal
FT: 1-4
Case
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jo meccset hoztunk, a kp nagyon beton lesz. Sajnos Valverde mint szelso abszolut vakvaganynak tunik, foleg mivel a szelso vedoink kritikan aluliak. Vini tenyleg focista lett, az elozo ideny nem egy kiemelkedo dolog volt, stabilan ezt ha hozza akkor remek lesz. Rudiger futasa minden penzt meger
https://twitter.com/WolfRMFC/status/156 ... hz3TUw8u8g
besírok ahogy ez a csávó magastéremeléssel fut
besírok ahogy ez a csávó magastéremeléssel fut
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
pedig mennyire adná magát egy ingyen cavani,tubatibi írta: Jó volt ez, de ha Vini-Karim kettős közül valamelyik ki dől akkor totál megvagyunk lőve, vérszegény támadóink vannak, muszáj lenne hozni valakit előre, de kb. kósza hírmorzsa sincs, hogy egyáltalán akarunk valakit.
de még egy aubára is akár befizetnék 15 misit ha nem cavani, ő szélen is tudna játszani
valamelyik univerzumban:
Jó volt ez, de ha Vini-Karim kettős közül valamelyik ki dől akkor totál megvagyunk lőve, vérszegény támadóink vannak, muszáj lenne hozni valakit előre, de kb. kósza hírmorzsa sincs, hogy egyáltalán akarunk valakit.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Gondoltam, hogy beírom a kis értékelő kisregényem, de csak pár dolog inkább:
-ha van Kroos, Cama nélkül (néha Cama Tchouaméni helyén) de ővele, ez a gálakezdőnk. Pont. Kb. Benz lépett hátra sokszor Kroosnak és elöl meg senki nem volt akkor
-a jobbszélen a sorrend: Fede/Rodry, LV. Ase 0. Pont.
-Hazi teljesen szét van. Testben tán már nem, de egyébként.. Hamarabb kell már 3 gólokkal vezetni, hogy ne csak 10 perceket kapjon.. Ez Ancelottinak nagy kihívás lesz, de valamit kell kezdeni vele.. Elvinni senki sem fogja szerintem, de nekünk meg kell, hogy hasznos legyen.
-Benzre is ki kell valamit találni, ok, most hetente vannak a meccsek, ki van számolva, hogy bírja őket, de amikor heti 2 meccs lesz, az veszélyes lesz
És a jó dolgok: amúgy a játék nekem nagyon tetszett, ez az én szememnek kedves foci, amit Cama+Csumi letoltak. Ez a no mercy stílus, mint ZZ alatt a Case+Fede+Kroos hármas volt néha. Totál stabilitás, irányítás alatt minden. Tegnap a celtának makkja volt, mert a széleken Mendy és Carva végig, Fede csak az első félidőben inkább, de telj. máshol voltak.. szerintem középen nagyon jó volt a csapat, a 2 francia ott volt mindenhol, csíptek-vágtak, megindultak, visszazártak.
És végül Ceba: akarat, hozzáállás, meló: pipa, pipa, pipa. De 0 dinamika. Olyan darabos a mozgása, uhhh.. De csípem az ilyeneket. Inkább melózzon ő szemre lassan, mint Ase-t nézni.. Jézus..
És végül 2: LV-t telj. el kell felejteni jh-ben. Rüdi tök jó oda, LV meg mehet egy sorral feljebb és nem Ase-t kell nézni.
Jövő héten ugyanezt kérem, max Kroos-szal, meg Mendy ne úgy focizzon, mint én az ifiben (ps.: egyszer én is csináltam egy olyan "bedobást", mint ő tegnap, de abból gólt is kaptunk , ahogy kell) és Carva is figyeljen jobban.. Aztán előre a végtelenbe! Jó ez, hajrá!
-ha van Kroos, Cama nélkül (néha Cama Tchouaméni helyén) de ővele, ez a gálakezdőnk. Pont. Kb. Benz lépett hátra sokszor Kroosnak és elöl meg senki nem volt akkor
-a jobbszélen a sorrend: Fede/Rodry, LV. Ase 0. Pont.
-Hazi teljesen szét van. Testben tán már nem, de egyébként.. Hamarabb kell már 3 gólokkal vezetni, hogy ne csak 10 perceket kapjon.. Ez Ancelottinak nagy kihívás lesz, de valamit kell kezdeni vele.. Elvinni senki sem fogja szerintem, de nekünk meg kell, hogy hasznos legyen.
-Benzre is ki kell valamit találni, ok, most hetente vannak a meccsek, ki van számolva, hogy bírja őket, de amikor heti 2 meccs lesz, az veszélyes lesz
És a jó dolgok: amúgy a játék nekem nagyon tetszett, ez az én szememnek kedves foci, amit Cama+Csumi letoltak. Ez a no mercy stílus, mint ZZ alatt a Case+Fede+Kroos hármas volt néha. Totál stabilitás, irányítás alatt minden. Tegnap a celtának makkja volt, mert a széleken Mendy és Carva végig, Fede csak az első félidőben inkább, de telj. máshol voltak.. szerintem középen nagyon jó volt a csapat, a 2 francia ott volt mindenhol, csíptek-vágtak, megindultak, visszazártak.
Több játékperc, jobban összeszoknak, brutál lesz az majd, csak idő kell.hehetheoriginal írta: *Tucsitol tobbet varok, full dominancia kell a kp-n
És végül Ceba: akarat, hozzáállás, meló: pipa, pipa, pipa. De 0 dinamika. Olyan darabos a mozgása, uhhh.. De csípem az ilyeneket. Inkább melózzon ő szemre lassan, mint Ase-t nézni.. Jézus..
És végül 2: LV-t telj. el kell felejteni jh-ben. Rüdi tök jó oda, LV meg mehet egy sorral feljebb és nem Ase-t kell nézni.
Jövő héten ugyanezt kérem, max Kroos-szal, meg Mendy ne úgy focizzon, mint én az ifiben (ps.: egyszer én is csináltam egy olyan "bedobást", mint ő tegnap, de abból gólt is kaptunk , ahogy kell) és Carva is figyeljen jobban.. Aztán előre a végtelenbe! Jó ez, hajrá!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ket eszrevetel: tamadasban 2 kreativ ember van (lukival 2,5), nagyon vérszegény. Nem most lesz ez keves, hanem tavasszal.
Vedelembe mendi ocsem bazzeg nagyon keves vagy, valahogy migranskurvakat kell ajanlani alabanak, hogy vallalja a le-fel robotolast a szelen, raadasul rudi is jobb, mint mili nalam, szoval minden puzzle a helyere kerulne
Tucsitol tobbet varok, full dominancia kell a kp-n
Vedelembe mendi ocsem bazzeg nagyon keves vagy, valahogy migranskurvakat kell ajanlani alabanak, hogy vallalja a le-fel robotolast a szelen, raadasul rudi is jobb, mint mili nalam, szoval minden puzzle a helyere kerulne
Tucsitol tobbet varok, full dominancia kell a kp-n
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Luka Modrić, Vini Jr, Fede Valverde, Thibaut Courtois
Jó kis meccs volt, megérte fennmaradni, főleg a második félidőért.
Tchouaméni játéka feljavult, nagyon tetszett. Sok labdát szerzett, amelyekből kontrákat indíthattunk. Ami meglepett, hogy nagyon jól játsza meg a labdákat és pontosak a passzai is, van szeme nemcsak rombolni tud. Valverde gólja előtt is többször is felnézett és maga mögé is nézett és aztán rakta ki a szélre Vininek.
Vini is nagyot ment, szerintem tartani fogja a tavalyi formáját. Hihetetlen sebesség, dinamika van benne, és nagyon higgadtan használja ki a helyzeteit is, le a kalappal. Modrićra nincsenek szavak lassan már 37 évesen... Beteg a pali, imádom, zseni, örök kedvenc.
Camavinga is jót ment, neki is van szeme a fodballhoz , a verőnéger kinézete ellenére. Fizikálisan is top, elképesztően dinamikus, ahogyan Valverde is.
Rátérve Fedére, úgy kellett már neki ez a gól, mint egy falat kenyér. Elmúlt meccseken, meg tavalyi szezon végén is sokszor próbálkozott távoli lövésekkel, de mindig a kapufán csattant, vagy pár centi hiányzott neki a gólhoz. Nagyon örültem neki. Nem kezdett acélosan, de korrekt 2. félidőt hozott. Jelenleg nincs jobb opció a jobbszélre, igaz középen hasznosabb tudna lenni. Esetleg Rodrygo, de talán egyenlőre még nincs azon a szinten, hogy konstans kiemelkedő teljesítményt hozzon, szóval szerintem maradni fog supersubnak. Aztán ki tudja, lehet idén ő is szintet lép, és beverekedi magát a kezdőbe, csak a kérdés ki helyett? Hazard, Asensio nem opció a jobbszélre.
Benzi egyébként mintha picit fáradt lenne, szerintem jót tett volna neki egy kis pihenő. Eddig mind a 3 tétmeccsünket végigjátszotta az idén, kicsit féltem, mert hosszú lesz ez az idei szezon. Arany szíve van a palinak, imádom, hogy bárkinek bármilyen helyzetben odaadná a büntetőt nem úgy mint önzetlen és végtelenül szimpatikus P$G-s honfitársa. Kéne nagyon egy használható cserecsatár 20-25 percekre, vagy éppen kiscsapatok ellen K9-et pihentetni.
Rüdiger amúgy jól szállt be, van benne kakaó, még jobbvédőbe is meglenne a sebessége, és elég jól is építkezett előrefele. Nyilván középen lenne a leghasználhatóbb, de ki tudja Carvajal (vagy éppen Mendy) milyen formában lesz az idény során. Elképzelhető, hogy nem az utolsó meccse volt ezen a poszton. Carlo is jól meccselt, jó kezdővel, bátor focival. Letámadásokon és rögzített szituációkon van még mit csiszolni, de le a kalappal, jó volt nézni a csapatot. Annyi tippet azért adnék még, hogy jöhettek volna előbb is a cserék ilyen állásnál.
Tchouaméni játéka feljavult, nagyon tetszett. Sok labdát szerzett, amelyekből kontrákat indíthattunk. Ami meglepett, hogy nagyon jól játsza meg a labdákat és pontosak a passzai is, van szeme nemcsak rombolni tud. Valverde gólja előtt is többször is felnézett és maga mögé is nézett és aztán rakta ki a szélre Vininek.
Vini is nagyot ment, szerintem tartani fogja a tavalyi formáját. Hihetetlen sebesség, dinamika van benne, és nagyon higgadtan használja ki a helyzeteit is, le a kalappal. Modrićra nincsenek szavak lassan már 37 évesen... Beteg a pali, imádom, zseni, örök kedvenc.
Camavinga is jót ment, neki is van szeme a fodballhoz , a verőnéger kinézete ellenére. Fizikálisan is top, elképesztően dinamikus, ahogyan Valverde is.
Rátérve Fedére, úgy kellett már neki ez a gól, mint egy falat kenyér. Elmúlt meccseken, meg tavalyi szezon végén is sokszor próbálkozott távoli lövésekkel, de mindig a kapufán csattant, vagy pár centi hiányzott neki a gólhoz. Nagyon örültem neki. Nem kezdett acélosan, de korrekt 2. félidőt hozott. Jelenleg nincs jobb opció a jobbszélre, igaz középen hasznosabb tudna lenni. Esetleg Rodrygo, de talán egyenlőre még nincs azon a szinten, hogy konstans kiemelkedő teljesítményt hozzon, szóval szerintem maradni fog supersubnak. Aztán ki tudja, lehet idén ő is szintet lép, és beverekedi magát a kezdőbe, csak a kérdés ki helyett? Hazard, Asensio nem opció a jobbszélre.
Benzi egyébként mintha picit fáradt lenne, szerintem jót tett volna neki egy kis pihenő. Eddig mind a 3 tétmeccsünket végigjátszotta az idén, kicsit féltem, mert hosszú lesz ez az idei szezon. Arany szíve van a palinak, imádom, hogy bárkinek bármilyen helyzetben odaadná a büntetőt nem úgy mint önzetlen és végtelenül szimpatikus P$G-s honfitársa. Kéne nagyon egy használható cserecsatár 20-25 percekre, vagy éppen kiscsapatok ellen K9-et pihentetni.
Rüdiger amúgy jól szállt be, van benne kakaó, még jobbvédőbe is meglenne a sebessége, és elég jól is építkezett előrefele. Nyilván középen lenne a leghasználhatóbb, de ki tudja Carvajal (vagy éppen Mendy) milyen formában lesz az idény során. Elképzelhető, hogy nem az utolsó meccse volt ezen a poszton. Carlo is jól meccselt, jó kezdővel, bátor focival. Letámadásokon és rögzített szituációkon van még mit csiszolni, de le a kalappal, jó volt nézni a csapatot. Annyi tippet azért adnék még, hogy jöhettek volna előbb is a cserék ilyen állásnál.
,,The Real Madrid shirt is white. It can stain of mud, sweat and even of blood, but never of shame.” - Santiago Bernabéu
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Torquemada írta: Legalább Casemiro mezszáma lett a végeredmény búcsúzóul.
Tényleg
Toni
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Legalább Casemiro mezszáma lett a végeredmény búcsúzóul. Hazard csak ezt nem akarta elrontani.
Amúgy ezt a két szerencsétlent, a 11est meg a 7est, PÁRBAN beküldeni a pályára tényleg csak az utolsó percekben szabad, akkor is max. annyi elvárással, hogy a lehozott játékosok pihennek egy kicsit...
Casemiro eladásánál amúgy a bonus helyett inkább azt kellett volna kérni, hogy valahogy az alacsonyabb belgánkat is csapják már a csomaghoz
Jó volt most ez a sok rohamnéger, volt izom is rendesen, ész is, dinamika is. Vinin már hangosan röhögtem, amikor futás közben 180 fok oda, majd vissza, aztán vitte tovább, ezek tényleg élvezik most a játék minden percét. De a legnagyobb király, nagyon jó döntéssel, megint a kis horvát volt. Ő az, akit nem lehet majd pótolni senkivel.
Amúgy ezt a két szerencsétlent, a 11est meg a 7est, PÁRBAN beküldeni a pályára tényleg csak az utolsó percekben szabad, akkor is max. annyi elvárással, hogy a lehozott játékosok pihennek egy kicsit...
Casemiro eladásánál amúgy a bonus helyett inkább azt kellett volna kérni, hogy valahogy az alacsonyabb belgánkat is csapják már a csomaghoz
Jó volt most ez a sok rohamnéger, volt izom is rendesen, ész is, dinamika is. Vinin már hangosan röhögtem, amikor futás közben 180 fok oda, majd vissza, aztán vitte tovább, ezek tényleg élvezik most a játék minden percét. De a legnagyobb király, nagyon jó döntéssel, megint a kis horvát volt. Ő az, akit nem lehet majd pótolni senkivel.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Modric az MVP:
Hiányzik Case tortenelmet irtunk egyutt, de ez a foci része hogy elment. Hiányzik, sajnálom. Nehezebb lesz nélküle. Mindenkinek ki kell vennie a jobban a részét hogy lefedjük a pályát helyette.
- Csóri már majdnem sírt (kis túlzással)
(Na Case ezt hallja lehet bemutat MUnak. )
Mindkettőnek:
Sőt mind3nak:
Hiányzik Case tortenelmet irtunk egyutt, de ez a foci része hogy elment. Hiányzik, sajnálom. Nehezebb lesz nélküle. Mindenkinek ki kell vennie a jobban a részét hogy lefedjük a pályát helyette.
- Csóri már majdnem sírt (kis túlzással)
(Na Case ezt hallja lehet bemutat MUnak. )
Mindkettőnek:
Sőt mind3nak:
Toni
- Galacticos
Nem rokonom, csak podcastben mondta elore miert lesz kalap. Bar tenyleg elegge dzsigolos, de meg igyis inkabb o uljon ott, mint barmelyik masik szaki. Iscoban meg igazam lett, sikeresebb lett mint a torok kebabosod.ziro4vr írta:Rokonod Gala? Együtt vettétek az isco részvényeket még 2014ben?Galacticos írta: Hiaba rohogtok rajta attol mert barcas egyaltalan nem mondd hulyesegeket, sot. A kalap meg ahogy a masik topikban is irtam, hajbeultetese van folyamatban ezert visel kalapot.
A meccs meg zseni volt, de aggodok nagyon a tamadok miatt. Egy eldolt meccsen is kevesek a tamadocsereink, ez a hazard asensio paros alulmult most mindent. Es van meg egy mariano meg egy serult rodrygo.. necces. Ez egy erosebb csapat ellen kb nulla variacios lehetoseg lesz elol.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ugye? Zavarba ejtő, ahogy néz. Vigyorogva. Mintha a lelkedbe látna. Creepy.sebydani írta: Gec ez a Léderer annyira szürreális így lassan 2023-ban. A másikat hagyjuk is.
A kalaposhoz Gala írta, hogy hajbeultetés. Rendben. Vagy ne menjen tv be addig, vagy akkor oldja meg normálisan. Ez a havannai kurvapecér stilus ezzel a zakoval, meg orral ez egyszerűen röhejes egy sport tvbe. Rohadt barcas baseball sapka is ideillőbb ettől.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Unibetes pundit, Lord Peet haverja.halamadrid írta:
Valahonnan kurvára ismerős
Ja és hálás köszönet
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Rokonod Gala? Együtt vettétek az isco részvényeket még 2014ben?Galacticos írta: Hiaba rohogtok rajta attol mert barcas egyaltalan nem mondd hulyesegeket, sot. A kalap meg ahogy a masik topikban is irtam, hajbeultetese van folyamatban ezert visel kalapot.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
lordgabi írta:Tessék.halamadrid írta:
Valaki küldjön már egy képet/linket
Vége a nyaralásnak, nincs spíler.
https://ibb.co/Y8y7337
Valahonnan kurvára ismerős
Ja és hálás köszönet
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Galacticos
Hiaba rohogtok rajta attol mert barcas egyaltalan nem mondd hulyesegeket, sot. A kalap meg ahogy a masik topikban is irtam, hajbeultetese van folyamatban ezert visel kalapot.
A meccsrol, kak vini zseni. Meg luka. Rudi is nagyon jol szallt be, csua is nagyon biztato volt. Jo meccs volt, ezert megerte fent maradni.
A meccsrol, kak vini zseni. Meg luka. Rudi is nagyon jol szallt be, csua is nagyon biztato volt. Jo meccs volt, ezert megerte fent maradni.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tessék.halamadrid írta:Valaki küldjön már egy képet/linketKi ez a kalapos macskajancsi baz+? Csak most latom.
Vége a nyaralásnak, nincs spíler.
https://ibb.co/Y8y7337
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Gec ez a Léderer annyira szürreális így lassan 2023-ban. A másikat hagyjuk is.
A meccs jó volt, címet védünk idén.
A meccs jó volt, címet védünk idén.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa