Arra írtam hogy kimaradt a keretből. Amúgy volt egy kisebb sérülése, de most épültek fel Pepével egyszerre.rashidm írta:Azt ne mond, hogy ő is megsérült...Veidt írta:Arbeloa
Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem, mert általában ilyenkor tolunk valami brutál nehéz meccset és emiatt nem Őt fogják betenni majd a csapatba. Rossitól amúgy is "várok" egy gólt holnap.MesQueUnClub írta:Na Odegaard is szerepet kap a végén?Madridom.hu @MadridomHU
Megkongatták a vészharangot: Modric is kidőlt a sorból http://madridom.hu/?p=85031 #halamadrid #realmadrid
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azt ne mond, hogy ő is megsérült...Veidt írta:Arbeloa
-
Tudom, hogy mit jelent.PEEtör írta:Az 50 év nem azt jelenti, hogy utána le kell bontani, vagy átépíteni, csupán azt, hogy ennyi idő után már felülvizsgálat -és esetleges karbantartás- szükséges.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Na Odegaard is szerepet kap a végén?Madridom.hu @MadridomHU
Megkongatták a vészharangot: Modric is kidőlt a sorból http://madridom.hu/?p=85031 #halamadrid #realmadrid
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Na, érdekes meccs lesz a szerdai. Lehetnek érdekességek, legalább van értelme nézni. Bár nem hinném, hogy olyan sok időt kapnak a tinik, de hátha.
Az 50 év nem azt jelenti, hogy utána le kell bontani, vagy átépíteni, csupán azt, hogy ennyi idő után már felülvizsgálat -és esetleges karbantartás- szükséges.rashidm írta:Hát én most megnéztem, hogy mikor építették: 1947 decemberében adták át. Épületeket 50 évre, az ilyen hidak/gátak/stb. esetében 100 évre terveznek. Tudom, hogy nem egyszerű egy új stadiont felhúzni. Ha jól emlékszem, ilyen 3-400 millás lesz a felújítás. Nem akarok más stadiont felhozni, de a bayorok stadionja 350 milla volt kb. Nem lenne egyszerűbb hozzápakolni még egy 100 millát és egy zsír újat felhúzni, mint hogy felújítjuk ugyanannyi pénzből?Realista24 írta:Na. Ha sosem voltál a Berbabeuban akkor értem hogy miért beszélsz ilyen egyszerűen egy másik stadion felhuzasarol.
Nem nagyon örülnek egy Juve fele badog doboznak, vagy egy Bayern fele, rakjuk ki a pusztara a semmitmondó stadionunkat.
Ebből kell kihozni a maxot.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
NavasIsmert a Levante elleni keret
Kapusok: Keylor Navas, Kiko Casilla és Rubén Yáñez.
Védők: Danilo, Pepe, Varane, Nacho és Tejero.
Középpályások: Kroos, Casemiro, Kovacic, Isco, James és Llorente.
Támadók: Ronaldo, Vázquez, Jesé, Mayoral és Odegaard.
Danilo-Pepe-Varane-Nacho
Kovacic-Casemiro-Kroos
Vázquez-Mayoral-Ronaldo
25 percet kaphat majd Isco, Jese és Odegaard
Csak James ne!!
Szerintem meg simán elfogja engedni ha lehet majd igazolni a csapatnak.Iscot nem fogja ZZ olyan könnyen elengedni, James hamarabb mehet majd szerintem.
Ugyanis a spanyol folyamatosan mutatja neki keményen a fuckot a teljesítményével.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
Messi 9 meccset hagyott ki, Neymar 4-t (ebből nem tudom mennyi klub vb meccs volt asszem, szóval az nem mérvadó), a többi játékosról nem találtam semmit. Ezek meg nem annyira vészesek.MesQueUnClub írta:Na, azért idén volt sérült ott is, Messi is pl 2 hónapot hagyott ki, Neymar mumpszos volt, Suárez is hiányozott izomsérüléssel, Ini is volt sérült, Alba is, Szóva hagyuk ezt a bezzeg a Barcánál senki nem sérül le dolgot, sokkal inkább érdekes, hogy a játékosok hányszor esnek vissza a jó orvosi képességek miatt.Remy írta: Bocs, már nem tudok mit csinálni a sok sérülés miatt. Lassan megint oda jutunk, hogy Ödegaard kell a csapatba, Ő még nem dőlt ki.
FÚÚÚ, DE FELBASZ, HOGY ILYENEK MIATT MENNEK EL A SZEZONOK, MINDEKÖZBEN PERSZE A BARCÁNÁL SENKI NEM SÉRÜL LE.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez itt a lènyeg,èrted,le lehet sèrulni a sportban,na de az nem mindegy,hogy mig nálatok felèpulnek a gyerekek mikorra kell,nálunk meg olyan mint a fizetès az èpitoiparban a kilencvenes èvekben,majd szerdán...majd pènteken...majd szerdán...sokkal inkább érdekes, hogy a játékosok hányszor esnek vissza a jó orvosi képességek miatt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Na, azért idén volt sérült ott is, Messi is pl 2 hónapot hagyott ki, Neymar mumpszos volt, Suárez is hiányozott izomsérüléssel, Ini is volt sérült, Alba is, Szóva hagyuk ezt a bezzeg a Barcánál senki nem sérül le dolgot, sokkal inkább érdekes, hogy a játékosok hányszor esnek vissza a jó orvosi képességek miatt.Remy írta: Bocs, már nem tudok mit csinálni a sok sérülés miatt. Lassan megint oda jutunk, hogy Ödegaard kell a csapatba, Ő még nem dőlt ki.
FÚÚÚ, DE FELBASZ, HOGY ILYENEK MIATT MENNEK EL A SZEZONOK, MINDEKÖZBEN PERSZE A BARCÁNÁL SENKI NEM SÉRÜL LE.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Tavaly még esetleg lehetett a sérülésekre fogni, idén szerintem ugyan itt lennénk, ahol most.Remy írta: FÚÚÚ, DE FELBASZ, HOGY ILYENEK MIATT MENNEK EL A SZEZONOK, MINDEKÖZBEN PERSZE A BARCÁNÁL SENKI NEM SÉRÜL LE.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A védelem sem a sérülések miatt lesz gyenge. Egy Levanta ellen Kova és Casemiro is meg kell hogy oldja, előre meg Jesé vagy Mayoral mehet és meg is vagyunk. Pad az nem lesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bocs, már nem tudok mit csinálni a sok sérülés miatt. Lassan megint oda jutunk, hogy Ödegaard kell a csapatba, Ő még nem dőlt ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Iscot nem fogja ZZ olyan könnyen elengedni, James hamarabb mehet majd szerintem.
Beindultak a pletykák, hogy Isco és James távozhat a nyáron
Azt hiszem ez lenne a helyes. A lehetőséget megkapták, de csak fellángolásaik voltak. Pedig Jamesban még hittem is, hogy a gyengeségei ellenére megfelelő lesz, de tévedtem
Azt hiszem ez lenne a helyes. A lehetőséget megkapták, de csak fellángolásaik voltak. Pedig Jamesban még hittem is, hogy a gyengeségei ellenére megfelelő lesz, de tévedtem
Jártam már pár rosszabb helyen is sajnos.Realista24 írta:Konkretan kuka a szurkolás. Legyünk őszinték.eReMA írta:Megítélésem szerint, azért ebben vannak némi hiányosságok... Pláne mióta ignorálva lettek az Ultrák.
Mondjuk én csak BL meccsen voltam Madridban, "kis" csapat elleni bajnokin feltételezem gyengébb a dolog.
Jó, nem egy Dortmund
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Konkretan kuka a szurkolás. Legyünk őszinték.eReMA írta:Megítélésem szerint, azért ebben vannak némi hiányosságok... Pláne mióta ignorálva lettek az Ultrák.sámat írta:...szurkolás is rendben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema