Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Aranylabda - 2014

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 7., vasárnap 19:21

Az aranylabda 3.helyezettje Neuer. Ez fix.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 7., vasárnap 16:35

De miért most hol van? Fejlődött ez nem kérdés,de még mindig nincs ott ahova sokan odarakják.Ilyeneket olvasok,hogy hátán viszi a Barcát...Lőtt néhány gólt ami pontokat ért, de a rangadókat mind elbukták,hiába rakott el a Classico-n is egy gólt, azon kívül nem sok mindent csinált és kikaptak.A hátán Suarez vitte a liverpoolt,vagy Robben a hollandokat.
Nem akartam de... :D Muszáj annyit hozzátennem,hogy ebben a szerencsétlen barcaba az egyetlen olyan ember,aki akar is futballozni,meg ráadásul tud is...Ha nem is viszi a hátán a csapatot,de próbálja,más kérdés hogy olyan koloncokat,mint egy sétálgató Messi,egy oldtimer Xavi,egy formán kívüli Iniesta,egy botlábú,szerencsétlen hádvédsor,valamint egy fogalmatlan Luis Enrique cipelése erőt meghaladó munkának tűnik... :)
De hogy aranylabda top hármas volna,az barokkos túlzás...ahhoz még 2-3 nagyon jó szezon európában,s aztán talán...esetleg...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 7., vasárnap 13:50

tucsoki írta:Az elmúlt években még sehol nem volt Neymar.
De miért most hol van? Fejlődött ez nem kérdés,de még mindig nincs ott ahova sokan odarakják.Ilyeneket olvasok,hogy hátán viszi a Barcát...Lőtt néhány gólt ami pontokat ért, de a rangadókat mind elbukták,hiába rakott el a Classico-n is egy gólt, azon kívül nem sok mindent csinált és kikaptak.A hátán Suarez vitte a liverpoolt,vagy Robben a hollandokat.

Neymar is ugyanolyan lesz mint Messi,tőle elég lesz sokkal kevesebb,hogy bestever legyen, mint mondjuk (most a hasamra ütök) Hazardnak, mert ráaggatták ezt a szupertehetség jelzőt,az új Pelé stb... Jó játékosnak tartom Neymart,de még csak a hírneve világklasszis, a játéka korántsem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 7., vasárnap 12:56

Az elmúlt években még sehol nem volt Neymar.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 7., vasárnap 12:38

tucsoki írta:Meggyőződésem, hogy ha nem lenne Messi és CR, akkor több középpályás/védő került volna top3-ba, de legalább a közelébe az elmúlt években.
Tök mindegy, mert mindenki leszarja, hogy ki a 2. és 3. Ha nem lenne Messi és CR, akkor Neymar lenne nyomatva.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 7., vasárnap 12:34

Meggyőződésem, hogy ha nem lenne Messi és CR, akkor több középpályás/védő került volna top3-ba, de legalább a közelébe az elmúlt években.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 7., vasárnap 12:25

tucsoki írta:
csabi* írta:érdekes egyébként, hogy mindenki csak támadókban gondolkozik
Nem véletlen, egy "védő" játékát nagyon nehéz eladni, mert nem eredményes, nem látványos. A középpályásoknak sincs könnyebb dolga (pl. CR, Robben, ebben a kontextusban nem kp-s).
tudom és valami szinten meg is értem de nálam pl. modric a tavalyi szezonjával olyan top3as lenne mint a ház
fasz ki van azzal, hogy marketing>szakmaiság az aranylabdánál :angry:
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 7., vasárnap 12:22

csabi* írta:érdekes egyébként, hogy mindenki csak támadókban gondolkozik
Nem véletlen, egy "védő" játékát nagyon nehéz eladni, mert nem eredményes, nem látványos. A középpályásoknak sincs könnyebb dolga (pl. CR, Robben, ebben a kontextusban nem kp-s).

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 7., vasárnap 12:18

MadridistaGabee írta:Egyértelműen Cristiano Ronaldo,amit idén leművel az fergeteges :sziv:
Messi megint a semmiért került be,mert ő Messi :cens: ,de lenne helyére sok mindenki.Példáúl: Sergio Agüero,Diego Costa,stb... Nauer is jó,de természetesen kapus,így nem sok esélye van így sem,meg úgy sem :D
HAJRÁ #CR7
messi nem de agüero igen? costa meg egy vicc, favágó paraszt, ha ő bekerül valaha is aranylabda top3ba akkor én fejbelövöm magam.
érdekes egyébként, hogy mindenki csak támadókban gondolkozik

amúgy légy szíves ne emeld már ki az egész szöveget minden egyes hsz-ban, köszi
Kép

teszler
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: teszler » 2014. december 7., vasárnap 12:00

Messi, mint a vb legjobbja! :D

Az se volt semmi na..
Hala Madrid!

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 7., vasárnap 11:53

a vb évében a vb a legfontosabb, tehát:

1. Messi (vb legjobbja)
2. Nauer (világbajnok)
3. CR (ide sokmindent lehetne írni de azok nem számítanak) :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. december 7., vasárnap 11:48

MadridistaGabee írta:Egyértelműen Cristiano Ronaldo,amit idén leművel az fergeteges :sziv:
Messi megint a semmiért került be,mert ő Messi :cens: ,de lenne helyére sok mindenki.Példáúl: Sergio Agüero,Diego Costa,stb... Nauer is jó,de természetesen kapus,így nem sok esélye van így sem,meg úgy sem :D
HAJRÁ #CR7
Szerintem az aranylabdát számokra adják,amely szerint Messinek sem volt rossz éve. Magához képest gyengébb volt,de a gólok,gólpasszok terén Ronaldon kívül senki nem tudta megelőzni,de még felnőni sem hozzá.

MadridistaGabee
Kedvenc játékosaid: CR7,GB11,JR10,IC1,SA16,TC17,DG19
Kedvenc csapatod: RM,ManCity,NYRB,Juve,Roma,Chelsea

HozzászólásSzerző: MadridistaGabee » 2014. december 7., vasárnap 11:34

Egyértelműen Cristiano Ronaldo,amit idén leművel az fergeteges :sziv:
HAJRÁ #CR7
• Cristiano Ronaldo • Sergio Ramos • Iker Casillas • Gareth Bale • James Rodríguez
Kép
OTHER: • Francesco Totti • Sergio Agüero • Andrea Pirlo • Thierry Henry • Tim Cahill • Diego Costa

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 6., szombat 14:48

karesz46 írta:Mikor van az Aranylabda átadó gála ? Január közepe rémlik nekem :Đ
januar 12

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2014. december 6., szombat 14:40

Mikor van az Aranylabda átadó gála ? Január közepe rémlik nekem :Đ

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. december 6., szombat 13:16

A Messi témához: amíg él és játszik, addig ott lesz az elejében, és ezt még a 10 éves keresztfiam is tudja: ki az aranylabdás? Az adott év legjobbja. Ki Messi? A legjobb játékos. Ki az adott év legjobbja? A legjobb játékos. Kinek kell kapnia az aranylabdát? Az legjobb játékos = az adott év legjobbja = Messi. Ez ilyen egyszerű. (És akkor még a mindenkori, mindenidők jelzőket meg sem említettem)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 4., csütörtök 20:21

Nekem azért nem lenne bátorságom hozzáértőbbnek titulálni magam, mint a világ bármelyik szövetségi kapitányát,
Nem kell messze menni,elég idehaza körbenézni,veszett tanulatlan,alulképzett edzők,és még szöv kapitányok is vannak elegen....arról már nem is vitázok,hogy az edzői szakmához is kell komoly tehetség,amit tanulni nem lehet......sokan oda vannak "rakva", vagy "belenőttek" a foci világába,vagy szimplán kiöregedett régi focisták,akik lehettek anno remek játékosok mint pl zombori,de mint szakmai elem egyszerűen bántóan kevesek....és ott tudnak lenni.

:'( :'(
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 4., csütörtök 20:03

Enrique írta:
morientes írta:Enrique:Az oke,hogy futballal foglalkozó emberek döntenek,de koránt sem biztos hogy szakemberek...Ugyan is az istenhátamögötti fotelkapitányok,és megy II szintű csapatkapitányaik,nem biztos hogy értenek annyit,az meg biztos szinte,hogy nem figyelik annyira a sportágat,mint itt sokan...
Nekem azért nem lenne bátorságom hozzáértőbbnek titulálni magam, mint a világ bármelyik szövetségi kapitányát, ilyen poszton a kisebb nemzeteknél sem a helyi asztalos, vagy postás ül, vagy ha van is rá példa, elenyésző szerintem az egészhez képest.
De igen, semmi sem tökéletes, ahogy ez sem, ez nem újdonság, a kérdésem viszont az volt, hogy lehetne-e relevánsabb csoport ennél? Ebben pedig a többiek is egyetértettek, hogy nem igazán.
Nem tudom mire fel ez a nagy védés, de látva, hogy milyen szavazatok és indokok vannak erre, nincs semmi ok
de nyilván jobban tudja ezt mondjuk egy Egervári aki azért szavaz Messire és Guardiolara, mert szimpatikusabb számára a viselkedésük, mint CRnek és Mourinhonak
Vagy említhetném azt a fogalmatlant aki 2011ben Forlánt tette első helyre
és még sorolni lehetne ezeket...

Lehetne-e jobb csoportot összeállítani erre? Hát hogyne. Ott van például a régi Aranylabda. A kiválasztott újságírók egész korrektek voltak

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 4., csütörtök 19:30

Enrique írta:
morientes írta:Enrique:Az oke,hogy futballal foglalkozó emberek döntenek,de koránt sem biztos hogy szakemberek...Ugyan is az istenhátamögötti fotelkapitányok,és megy II szintű csapatkapitányaik,nem biztos hogy értenek annyit,az meg biztos szinte,hogy nem figyelik annyira a sportágat,mint itt sokan...
Nekem azért nem lenne bátorságom hozzáértőbbnek titulálni magam, mint a világ bármelyik szövetségi kapitányát, ilyen poszton a kisebb nemzeteknél sem a helyi asztalos, vagy postás ül, vagy ha van is rá példa, elenyésző szerintem az egészhez képest.
De igen, semmi sem tökéletes, ahogy ez sem, ez nem újdonság, a kérdésem viszont az volt, hogy lehetne-e relevánsabb csoport ennél? Ebben pedig a többiek is egyetértettek, hogy nem igazán.
Én sem azt írtam hogy én,haem azt hogy vannak itt olyanok,akik többet foglalkoznak,sőt uram bocsá jobban értenek a focihoz,mint pl egy nepáli,vagy bangladesi és még sorolhatnám kapitány vagy futballista. (cs.k.)
Valamikor,mikor a France Football létrehozta a díjjat,valóban,a futballhoz értő,széleslátókörű ujságírók itélték oda a díjjat.Az tán jobb volt,de ott sem mindig a legjobb kapta,beleszólt sokszor a politika.(Jasin pl).De ami most van,az vicc.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 4., csütörtök 19:23

'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Vissza: