Jesé!wZoLee7 írta:Akkor ki helyettesíti a nyáron távozó CR-t?schranzer írta:Real: Zidane az asztalra csapott, ez a játékos kell neki?
Remélem igaz + meg Perez hozza De Gea-t, es rendben is vagyunk. Már ha nem leszunk eltiltva
Kommentáld a híreket
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Kommentáld a híreket
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Akkor ki helyettesíti a nyáron távozó CR-t?schranzer írta:Real: Zidane az asztalra csapott, ez a játékos kell neki?
Remélem igaz + meg Perez hozza De Gea-t, es rendben is vagyunk. Már ha nem leszunk eltiltva
Nincs abban semmi, hogy a Barca a Bernabeuban akar döntőzni, ők is tudják melyik a világ legszebb stadionja
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wZoLee7 2016. február 6., szombat 10:14-kor.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Real: Zidane az asztalra csapott, ez a játékos kell neki?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
"ő a spanyol Wilshere": sérülékenységre gondolok. Felépül, játszik pár meccset és megy is vissza pihengetni pár hónapot.wxyz írta:Martinez jobb, mint Vidal és ő a spanyol Wilshere
Ezek hogy?
Nem mondtam hogy jobb Vidalnal, igaz azt se állítottam hogy rosszabb. Szimplán csak az szúrta a szemem hogy Martinez a kanyarban sincs Vidalhoz képest.
Martinez jobb, mint Vidal és ő a spanyol Wilshere
Ezek hogy?
Ezek hogy?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
wtf. valamiért biztos voltam benne hogy atl madridban tolta. Amúgy ilyen sérülés hullámokkal lehet nem a játékosokkal van gond a bayernben, hanem az edzésekkel. Eléggé emlékeztetnek a régi milanra, ahol szintén tetemes sérülések sújtották a csapatot.
Alcantarara gondoltam, Martinez kiforrott, nem értem mi lett vele, amúgy Atlethic BilbaoNorbii írta:sajnos ebben egyetértünk. Pár napja is lesérült egy hónapra. 27 évesen pedig folyamatos sérülések mellett nem túl örömteli dolog. Nem is emlékszem rá hogy az atleticoban ennyire cukorból lett volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
sajnos ebben egyetértünk. Pár napja is lesérült egy hónapra. 27 évesen pedig folyamatos sérülések mellett nem túl örömteli dolog. Nem is emlékszem rá hogy az atleticoban ennyire cukorból lett volna.
3 meccset egy huzamban lejatszani, na az nehézseget okoz neki, tőle nem várnék már semmit. Ennyi sérüléssel s játéka soha nem fog kiforrni.Norbii írta:Hát ez max nézőpont függvényében lehet igaz. Javi martinez nem is egy feladatkör ahhoz hogy modriccal v iniestaval összehasonlítsuk. Vidallal már igen..de hogy ő top lenne és Javi nem azt személyes sértésnek is veszem. Javi semennyivel se rosszabb, sőt én előbb igazolnám le a multifunkcionalitása miatt mint vidalt. Igazi romboló aki ha megszerzi a labdát képes megindulni, nem pedig el alibi passzozza valakinek, v tötymörög. + belső védőnek is megállja a helyét teljesen vállalható szinten. Az ő ellensége sajnos a sérülékenysége. Ő a spanyol Jack Wilshere. Thiago eladását pedig a barca is megbánta a bayerben mutatott játéka miatt (javítson ki egy barcás ha tévedek). Ráadásul még bosszantóan fiatal, még van ideje míg teljesen kiforr a játéka. Modric 23 évesen még a Zagrebban tolta, míg Alcantarat 22 évesen a bayern vitte. Gyors ütempasszai vannak, nem okoz nehézséget neki se kiugratni a csapattársait és akkor se mond csődöt ha be kell szállni a passzolgatós játékban.M1Ö írta: Thiago meg Javi Martinez folyamatosan sérültek, alapból kanyarban sincsenek egy Modric, Iniesta szinthez. Vidal egyedül, aki top. De Ő sem szűk elit. Főleg így, hogy "alkesz" a csávó.
Modric ebben a pillanatban még jobb. Még.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ha jól rémlik.még CSK is voltmorientes írta:Mert nem is a helyèn játszott,tekintve hogy akkor nem is abban a rendszerben játszott a real amiben a barca.. Anno mikor ide jott Figo fele ennyire sem volt sikeres.
De mèg igy is,a barcában 172 meccsen volt 30 golja,itt 165 meccsen volt neki 36.
Ettol fuggetlen a barcában kulcs szerepe volt,itt már nem annyira.
Én leírtam hogy nagy az arc néhánynál de azt sose hogy Pogba jöjjön wZoLee7
Szó sem volt itt róla...mindneki látja hogy nem a kerettel volt eddig a gond hanem a beleszarok hozzáállással...meglátjuk Zizou ezen tud-e változtatni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Norbii
Hát ez max nézőpont függvényében lehet igaz. Javi martinez nem is egy feladatkör ahhoz hogy modriccal v iniestaval összehasonlítsuk. Vidallal már igen..de hogy ő top lenne és Javi nem azt személyes sértésnek is veszem. Javi semennyivel se rosszabb, sőt én előbb igazolnám le a multifunkcionalitása miatt mint vidalt. Igazi romboló aki ha megszerzi a labdát képes megindulni, nem pedig el alibi passzozza valakinek, v tötymörög. + belső védőnek is megállja a helyét teljesen vállalható szinten. Az ő ellensége sajnos a sérülékenysége. Ő a spanyol Jack Wilshere. Thiago eladását pedig a barca is megbánta a bayerben mutatott játéka miatt (javítson ki egy barcás ha tévedek). Ráadásul még bosszantóan fiatal. Még van ideje míg teljesen kiforr a játéka. Modric 23 évesen még a Zagrebban tolta, míg Alcantarat 22 évesen a bayern vitte. Gyors ütempasszai vannak, nem okoz nehézséget neki se kiugratni a csapattársait és akkor se mond csődöt ha be kell szállni a passzolgatós játékban.M1Ö írta: Thiago meg Javi Martinez folyamatosan sérültek, alapból kanyarban sincsenek egy Modric, Iniesta szinthez. Vidal egyedül, aki top. De Ő sem szűk elit. Főleg így, hogy "alkesz" a csávó.
Persze Modric ebben a pillanatban még jobb. Még.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Norbii 2016. február 6., szombat 8:01-kor.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mert nem is a helyèn játszott,tekintve hogy akkor nem is abban a rendszerben játszott a real amiben a barca.. Anno mikor ide jott Figo fele ennyire sem volt sikeres.
De mèg igy is,a barcában 172 meccsen volt 30 golja,itt 165 meccsen volt neki 36.
Ettol fuggetlen a barcában kulcs szerepe volt,itt már nem annyira.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért nagyon vicces, hogy leírjátok páran a nagyképűséget, mint legfőbb gyengeségünket. Vegyenek vissza a játékosok az arcukból...De egy Pogbát meg hoznátok. SAF se véletlenül mondott le róla. Az öregnek is voltak hibái, de azt biztos látta, mennyire tehetséges a francia, viszont látott mást is...
Ha lehet hozni Neymart, el kell hozni, de ha nem, akkor is megtudjuk verni őket. A védőink megeszik reggelire, nálunk inkább akkor van baj, ha a kp nem működik rendesen védekezésben. Egy barca ellen Pepe meg Danilo felejtős, egy BArca ellen a legjobb csapatunk kell és messze nem legyőzhetetlenek.
Ha lehet hozni Neymart, el kell hozni, de ha nem, akkor is megtudjuk verni őket. A védőink megeszik reggelire, nálunk inkább akkor van baj, ha a kp nem működik rendesen védekezésben. Egy barca ellen Pepe meg Danilo felejtős, egy BArca ellen a legjobb csapatunk kell és messze nem legyőzhetetlenek.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez igaz volt pár éve, mára már abszolút nem. Miért annyira kemény az a Bayern k.pálya? Xabi már nálunk is kevés volt. Thiago meg Javi Martinez folyamatosan sérültek, alapból kanyarban sincsenek egy Modric, Iniesta szinthez. Vidal egyedül, aki top. De Ő sem szűk elit. Főleg így, hogy "alkesz" a csávó.Talán az egyik legerősebb középályájuk van a mezőnyben, és még se tudnak se minket se a Barcát megverni.
Kikkel? Ramos-szal, Marceloval, Kroos-szal, Modric-csal, Isco-val meg Benzema-val. Meg természetesen a többiekkel. Nincs akkora különbség az MSN meg a BBC közt, hogy lehetetlen legyen megverni őket. Papíron hátul és középen meg mi vagyunk az erősebbek. Csak kell egy edző, akinek ezt sikerül a pályán is kihoznia. Tudom, hogy nincs ha, de ha lehetne egy olyat csinálni, hogy mindkét csapat kezdő 11-je legyen csúcsformába, nyomjanak le egy meccset, akkor nyugodt szívvel tennék a mieinkre. Sikerült Ancelottival is lenyomni őket, úgy, hogy játékban is szívtak. És ne jöjjön senki azzal, hogy csak azért, mert Xavi, meg a 0 kilóméteres Suarez volt a kezdő.Igen. Jó lenne megverni őket Neymarostúl, Messistűl. De kikkel? Ott játszik a világ három legjobb támadó játékosa, ez azt hiszem nem túlzás. Sose voltunk egy Juve, akik brusztolnak, játszós csapat vagyunk, csak a bökkenő,hogy van minimum egy csapat aki jobb ebben, az pedig az ősi rivális. Mourinho megcsinálta, vele megvertük őket, csak közben lerombolta azt amiért Real Madrid a Real Madrid. Anti focit kell ellenük tolni, másképp erőből nem igazán lehet őket megverni. 90 perc alatt úgyis elmegy 2-3-szor Neymar vagy Messi úgy,hogy abból gól van. Legutóbb Suarez is elment kétszer. Az meg,hogy lassan halmozzák a triplákat mi meg a nulla kupás szezonokat marha nevetséges.
Elnézést a "hangnemért", de reagálnom kellett, mert kirívóan pesszimista hsz volt, meg kicsit túl toltad az MSN-t.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Jelenleg jobb a Barca de csak a felfogás miatt. A keretetek nagyon erős csak tényleg csapatként kellene funkcionálni. A Realnak sose a kerettel voltak a gondok, de még nem is mindig az edzőkkel. (Benitezt nem is értettem mondjuk). Kicsit olyan mintha nem az döntene ki kell a csapatba, hanem hogy Perez hogy tud a legjobban az újságok címlapjára kerülni...amíg ő dönt addig szerintem nem lesz könnyű egyik edzőnek sem. Én örülök ha jó a Real mert az minket inspirál meg úgy jobb ha elverjük őket, ahogy ti is büszkébbek vagytok ha hengerel a Barca aztán idegenbe vagy otthon elvertek minketlestat írta:Pontosan ezért íram hogy végre küzdeniük kellene egymásért meghalni nem.pedig a masikra mutogatni.
Megvan az edzőnk akire.felneznek és kihozhatja belőlük a legtöbbet. Nem.jobb nálunk a barca nekem ne mondja senki...csak jobban összálltak a dolgok.
Vissza kell hogy vegyen pár ember az arcából a csapatbam ès alazatosabnak lenni. Ennyi.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Pontosan ezért íram hogy végre küzdeniük kellene egymásért meghalni nem.pedig a masikra mutogatni.
Megvan az edzőnk akire.felneznek és kihozhatja belőlük a legtöbbet. Nem.jobb nálunk a barca nekem ne mondja senki...csak jobban összálltak a dolgok.
Vissza kell hogy vegyen pár ember az arcából a csapatbam ès alazatosabnak lenni. Ennyi.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Vagy talán Cr érdekeit...Zsoze írta:Ha a játékosokat nézed szerintem semmivel nem vagyunk jobbak mint ti. Elől az előny nállunk van, viszont nektek szerintem jobb a védelmetek, a középpálya szerintem talán egál. Nállatok inkább a csapattal van/volt inkább a baj. Több az olyan játékos aki inkább magát nézi sem mint a csapat érdekeit.lestat írta:Nem úgy van hogy ha megadjuk a kivásárlási árát akkor szabadon lehet tárgyalni a jáékossal? Nekem valami ilyesmi rémlik. Szóval innen nezve nem lenne sok beleszolása a Barcának.
De szerintem ez csak hírverés..menjen az újság Neymar papa intezi hogy kicsi fia tobb zsetont kapja...zsarolja ugymond a vezetoket. Csak felvagyunk használva ehez a szarsághoz. Anno mikor ide jott Figo fele ennyire sem volt sikeres.Volt ugymond szakmai ok. Neki nem lenne főleg hogy a nagy kedvenc Messi meg jó baratja ott van.
Tuti nemfog ide jönni Soha. Sajnos mert nagyszerű játékos.Bár nekem sosem volt szimpatikus.
Így kell öket elverni ezzel a kerettel mert nekem ne mondja senki bazdmeg hogy Rakitic jobb mint Modric vagy hogy isconal jobb Arda KP-n. Nagy lófaszt a vèdelemről nem is beszèlve.
Nem verhetetlenek. Senki sem az.Csak vègre elkene kezdeni focizni,futni,ütközni,letámadni ès nem letolt gatyával kimenni.
Ha a játékosokat nézed szerintem semmivel nem vagyunk jobbak mint ti. Elől az előny nállunk van, viszont nektek szerintem jobb a védelmetek, a középpálya szerintem talán egál. Nállatok inkább a csapattal van/volt inkább a baj. Több az olyan játékos aki inkább magát nézi sem mint a csapat érdekeit.lestat írta:Nem úgy van hogy ha megadjuk a kivásárlási árát akkor szabadon lehet tárgyalni a jáékossal? Nekem valami ilyesmi rémlik. Szóval innen nezve nem lenne sok beleszolása a Barcának.
De szerintem ez csak hírverés..menjen az újság Neymar papa intezi hogy kicsi fia tobb zsetont kapja...zsarolja ugymond a vezetoket. Csak felvagyunk használva ehez a szarsághoz. Anno mikor ide jott Figo fele ennyire sem volt sikeres.Volt ugymond szakmai ok. Neki nem lenne főleg hogy a nagy kedvenc Messi meg jó baratja ott van.
Tuti nemfog ide jönni Soha. Sajnos mert nagyszerű játékos.Bár nekem sosem volt szimpatikus.
Így kell öket elverni ezzel a kerettel mert nekem ne mondja senki bazdmeg hogy Rakitic jobb mint Modric vagy hogy isconal jobb Arda KP-n. Nagy lófaszt a vèdelemről nem is beszèlve.
Nem verhetetlenek. Senki sem az.Csak vègre elkene kezdeni focizni,futni,ütközni,letámadni ès nem letolt gatyával kimenni.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Vagy csak hagyni kéne már egy edzőt, hogy végigvigyen egy filozófiát, tavaly Lucho ultimátumot kapott, ott is rezgett a léc. Ha Zizou megkapja az idejét és a türelmet, lesz annak még gyümölcse. De Isco-t ne Ardával vesd össze amúgy se, ha már nagyon akarod akkor Iniestával, azt viszont elismerem, hogy modric a világ jelenlegi legjobb középpályása.lestat írta: Így kell öket elverni ezzel a kerettel mert nekem ne mondja senki bazdmeg hogy Rakitic jobb mint Modric vagy hogy isconal jobb Arda KP-n. Nagy lófaszt a vèdelemről nem is beszèlve.
Egyébként a kivásárlási ár múltkor már tisztázva lett elvileg, hogy a játékos vásárolhatja ki magát, és nem egy másik klub.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦