Tegnap a megy a meccs topikban az összes hozzászólásodban őt fikáztad, kb két percenként. Most meg sérülést kívánsz neki. Van különbség jogos kritika és pocskondiázás között. Leírhatod még 40x hogy nincs helye de annyit szerintem nem ér ez a sztori, hogy agyérgörcsöt kapjál.mathers írta:Ideje lesz átszerkeszteni a kedvenc játékosokat. Beírtam, mert angliába csíptem meg itt az első szezonja sem volt annyira rossz. De idén egy tök más bale van. Alapvető dolgokat nem tud megcsinálni és ehhez hozzátársul az egója. Szerintem azt hiszi magáról a csávó, hogy ő Cristiano Ronaldo. Felidegesített már túlzottan is. Sérülést soha senkinek nem kívánnék, de hibáztam. Megbántam, de ez van. Kritizálni is lehet normálisan és túlléptem egy határt. Na mindegy. Ettől függetlenül még mindig azt vallom, hogy a nyáron a MU vagy valaki más vigye el akár 45 millióért, mert ő nem való ide. Neki az angol bajnokság fekszik. Itt nincs helye.
Nem akartalak kiemelni, elnézést, de én meg ezen húztam fel magam tegnap. 4-1, csúcsok, első hely mindenhol és megy a fröcsögés. A kritika mehet, az jogos .