Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Majdnem 20 pont, ki lehet kapcsolni
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
7 perce van a Charlotte-nak hogy összerakja magát...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Simán.Hungarokatalán írta:Kemba a 2. félidőben megőrül, és továbbmegy a Hornets.
Második negyedben javultak már, Lee hot hand, és akkor még ott van Batum, ő is elő tud lépni.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Kemba a 2. félidőben megőrül, és továbbmegy a Hornets.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- nmate
Ja, amúgy ez természetesen még első negyedes stat volt, csak érdekességként írtam oda.
Whiteside védekezése meg tényleg komoly, most nem a statpadder üzemmódban tolja.
Whiteside védekezése meg tényleg komoly, most nem a statpadder üzemmódban tolja.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szorítok azért a Darazsaknak,, hogy legyen kicsit szorosabb . Mondjuk Kemba meg Lin csak jobb lehet, szóval nem lesz gond
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Van ott önbizalom, mindenki bevan fosva, must win meccsnmate írta:Ja persze, első szezonnak nem rossz ez tőle egyáltalán.
Courtney Lee viszont jól nyomja. Kemba és Lin tényleg rákapcsolhatna, de majd a 4. negyedben előlép
Frank Kaminsky has 7 FGA in this game. No other player on either side has more than 4.
- nmate
Ja persze, első szezonnak nem rossz ez tőle egyáltalán.
Courtney Lee viszont jól nyomja. Kemba és Lin tényleg rákapcsolhatna, de majd a 4. negyedben előlép
Amúgy mennyi in and out van már Charlottenak...
Frank Kaminsky has 7 FGA in this game. No other player on either side has more than 4.
Amúgy mennyi in and out van már Charlottenak...
- Anthony
Én is azt nézem ez a Kaminsky támadásban mekkora fail. Állítólag sokat hozzátesz a védekezésükhöz, de még sokat kell fejlődnie, még csak rookie.
- nmate
Kaminskyt látom féknek, azon kívül hogy bedobja a triplát ha üresen van, sok mindent nem tud.Tjacks írta:Kembától több kell.nmate írta:Teljesen ötlettelen a Hornets támadásban.
-
Kembától több kell.nmate írta:Teljesen ötlettelen a Hornets támadásban.
- nmate
Teljesen ötlettelen a Hornets támadásban.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Hornets - Heat stream Érdemes bekapcsolódni
- Anthony
Nézi valaki a Miami meccset? Whiteside azt csinál, amit akar eddig
- nmate
Talán elgondolkodtató lenne, ha Griffint cserélnék még Bostonba. Egyébként az egy még fejlődő, nagyon fiatal csapat, nem hinném hogy KD-nek oda kéne mennie.Anthony írta:Én a helyében talán a Bostonhoz mennék, ott van egy jó edző, és óriási potenciál, egyből Keleti döntő lenne a minimum nekik.
De mondom, én Washingtont nem látom rossznak, az valamivel készebb csapat lenne vele. Hazatérés, viszonylag gyenge kelet, Lebront kell "csak" lenyomni. Gortat jó még, Beal fejlődik, Wall kiválóan passzol, irányít, illetve pontokban is erős. Nenét mondjuk el kell felejteni, max rábírni hogy valami minimális pénzért írjon alá. Egyébként biztos akad még jól lepattanózó négyes a piacon. Scott Brookst pedig nem is említettük. Első blikkre, szerintem nincsenek messze egy versenyképes csapattól.
- Anthony
Nem feltétlen lesz söprés, de San Antonioban nem igen fog nyerni az OKC máskor sem, szóval összességében nem látom hogy juthatnának tovább.
Ezt a Spurst talán csak szétdobni lehet, az meg max. a GSW-nek megy, LeBronéknak sincs esélyük 7 meccsen megverni őket, max. 1-2 hazain.
Kíváncsi vagyok hova fog igazolni Durant, lesz pár csapatnak sapka alatti helye, de nem tudom ki lenne az, aki annyira jól áll, hogy már csak egy Durant hiányzik nekik. Én a helyében talán a Bostonhoz mennék, ott van egy jó edző, és óriási potenciál, egyből Keleti döntő lenne a minimum nekik.
Ezt a Spurst talán csak szétdobni lehet, az meg max. a GSW-nek megy, LeBronéknak sincs esélyük 7 meccsen megverni őket, max. 1-2 hazain.
Kíváncsi vagyok hova fog igazolni Durant, lesz pár csapatnak sapka alatti helye, de nem tudom ki lenne az, aki annyira jól áll, hogy már csak egy Durant hiányzik nekik. Én a helyében talán a Bostonhoz mennék, ott van egy jó edző, és óriási potenciál, egyből Keleti döntő lenne a minimum nekik.
- nmate
Szerintem Waltonnak (már ha a jövőben is ő marad) nem fog kelleni RW.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
okc-ben a többiek is leverik a lécet, a vénember duncan és west azt csináltak, amit akartak ibaka, kanter és adams ellen, aldrigde meg egészen más szint, és újra és újra és újra megcsinálta ugyanazt a pick&rollt a spurs, ezek az ostoba szerencsétlenek meg nem tudták levédekezni jobban, csak áll és nézi, hát ezek után bazmeg meg is érdemlik a 40 pontos difit, ki kell söpörni őket a gecibe, aztán durant a nagy pofájával a semmire mehet ahova akar, vagy maradjon, pont leszarom, a lakersbe kell hazavinni westbrookot.
barnes amugy sztem megy walton után, ilyen hírek vannak. legalább egy játékosa lesz a csapatnak.
mindenesetre elhánytam magam most az okc-től, hatalmas csalódás, tudtam, hogy vannak gyenge pontok, pont az iq és a csapatjáték hiánya az egyik, amiben a spurs a legjobb évtized óta, de gondoltam, hátha atletikussággal meg kemény, szívós kaparós védekezéssel lehet szoros a párharc.
hát akkor ez kuka.
spurs-szel semmit bajom, asszem a nyugati nagydöntő nyilvánvaló innentől.
és az is nyilvánvaló, hogy lebron idén is ki fog kapni.
barnes amugy sztem megy walton után, ilyen hírek vannak. legalább egy játékosa lesz a csapatnak.
mindenesetre elhánytam magam most az okc-től, hatalmas csalódás, tudtam, hogy vannak gyenge pontok, pont az iq és a csapatjáték hiánya az egyik, amiben a spurs a legjobb évtized óta, de gondoltam, hátha atletikussággal meg kemény, szívós kaparós védekezéssel lehet szoros a párharc.
hát akkor ez kuka.
spurs-szel semmit bajom, asszem a nyugati nagydöntő nyilvánvaló innentől.
és az is nyilvánvaló, hogy lebron idén is ki fog kapni.
- nmate
Ebben a PO-ban semmivel. De tisztán látszik, hogy ezek mint csapat semennyire nincsenek együtt, most ez a nyilatkozat amit beírtam is micsoda már? Ilyet nem mondunk egy nyílt párharc alatt semmikor. Le fog lépni innen, ezt már ő is tudja fejben.hehe írta:btw kérdezném, hogy durant mivel több, mint egy carmelo?
semmivel. úgy néz ki, egyik se lesz bajnok soha.
Nagyon nem robbantanám szét OKC-t, egyszerűen csak a két szupersztár nem illik össze. RW mellé kellene meg kéne győzniük egy Barnest meg valami jó kezű kettest, aztán KD mehet Washingtonba, ott azért Wall és Beal mellett újra hozhatja a legmagasabb szintet.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
akkor itt a következő sweep, ahogy elnézem.
okc-nél buta emberek garmadája ehhez a kosárlabdához, ezen a szinten..
btw kérdezném, hogy durant mivel több, mint egy carmelo?
okc-nél buta emberek garmadája ehhez a kosárlabdához, ezen a szinten..
btw kérdezném, hogy durant mivel több, mint egy carmelo?