Cristiano Ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
nekem meg pont az rémlik hogy meg van elégedve a jelenlegi szerződésével
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A tavalyi duplázás után megfotadtam, hogy Ramos mellett már őt sem fogom kritizálni, mert végre igazi vezér volt, túlzással hozott nekünk két fontos kupát is. Viszont ennek ellenére írom, hogy én már nem hosszabbítanék vele. Meddig érvényes a szerződése? 2021? Ha akar, addig maradjon, majd igazoljon el ingyen. Ha nem akar maradni, hozzon egy fasza ajánlatot valahonnan és mehet. Egyik fogatőkönyv sem zavarna, mint ahogy az sem, hogy innen vonul vissza, bár azt kétlem, hogy elfogadná a fokozatosan háttérbeszoruló legenda szerepét és nulla fizetésemelést.
Perez tuti azt akarja, hogy Zidane után újra innen vonuljon vissza egy legenda, ami szép is lenne, de azért meg kéne maradni a józan ész ahtárain belül. Jelenleg van annyira fontos Ronaldo számára a Real, mint fordítva. Sőt, nem tudom, hol lenne jobb helyen az ő szempontjából. Mourinho MU-jében? Ne vicceljünk.
Messiben még több van, valahol érthető, hogy a Barca ennyire ragaszkodik hozzá.
Perez tuti azt akarja, hogy Zidane után újra innen vonuljon vissza egy legenda, ami szép is lenne, de azért meg kéne maradni a józan ész ahtárain belül. Jelenleg van annyira fontos Ronaldo számára a Real, mint fordítva. Sőt, nem tudom, hol lenne jobb helyen az ő szempontjából. Mourinho MU-jében? Ne vicceljünk.
Messiben még több van, valahol érthető, hogy a Barca ennyire ragaszkodik hozzá.
Merci Zizou!
sok verziót eltudok képzelni.
lehet hogy a brandjét előtérbe helyezve dönt, akkor mehet keletre is és az usába is. mindkettő olyan piac amit érdemes becélozni.
lehet hogy a nyugalom és a család mellett dönt akkor egy madeirai szerződést is eltudok képzelni, hogy kb fizu nélkül játszogat
aztán lehet hogy itt befejezi nálunk 2 év múlva és a családdal valamint a branddel foglalkozik csak utána.
lehet hogy a brandjét előtérbe helyezve dönt, akkor mehet keletre is és az usába is. mindkettő olyan piac amit érdemes becélozni.
lehet hogy a nyugalom és a család mellett dönt akkor egy madeirai szerződést is eltudok képzelni, hogy kb fizu nélkül játszogat
aztán lehet hogy itt befejezi nálunk 2 év múlva és a családdal valamint a branddel foglalkozik csak utána.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyjából erről van szó. Hetekkel ezelőtt is elmondta, hogy új szerződést kért/várja, Messi közben aláírt, horror pénzt kapott érte, és a fizetése is megint nőtt.CS0ki írta:Pár év múlva abszolút, most még nem. Ha vannak most ajánlatok, az azokról szólnak, hogy a madrid lökje meg még a pénzét egy kicsit.Marad az mls es kina, utobbi emlitesre sem melto, elobbit siman eltudom kepzelni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pár év múlva abszolút, most még nem. Ha vannak most ajánlatok, az azokról szólnak, hogy a madrid lökje meg még a pénzét egy kicsit.Marad az mls es kina, utobbi emlitesre sem melto, elobbit siman eltudom kepzelni
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Minek vinne el a psg? Most komolyan...lassu mar, max fel evre nyujt igazan hasznalhato teljesitmenyt. Parizsban nincs hiany penzbol, van ott eleg arc akiket lehet mutogatni es Neymart is hamarabb tudjak ott tartani ha itt van nalunk CR.
En,erre az igazolasra semmi eselyt nem latok, ha annyira kell valaki a psg nek letesznek egy valag penzt hazardert pl. CR lehet masfel, ket even belul teljesen visszaesik, egy psg nek abszolut nem erne meg.
Angol csapatok sem vinnek, tobbet ne a fuvon mint futna mar ott, elkepzelem hogy CR visszater pl a vorosokhoz, minden angol vedo ot akarna.
Marad az mls es kina, utobbi emlitesre sem melto, elobbit siman eltudom kepzelni
En,erre az igazolasra semmi eselyt nem latok, ha annyira kell valaki a psg nek letesznek egy valag penzt hazardert pl. CR lehet masfel, ket even belul teljesen visszaesik, egy psg nek abszolut nem erne meg.
Angol csapatok sem vinnek, tobbet ne a fuvon mint futna mar ott, elkepzelem hogy CR visszater pl a vorosokhoz, minden angol vedo ot akarna.
Marad az mls es kina, utobbi emlitesre sem melto, elobbit siman eltudom kepzelni
- Mester77
Én boldog lennék, ha itt akasztaná szögre, de van egy érzésem, h Neymárral lesz egy helycsere..
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Nem vagyok benne biztos. Kinézem belőle, hogy egy trón bitorló miatt jön majd a szöveg, hogy őt nem becsülik meg stb stb stb. Mondjuk Párizsban még Neymarnál is nagyobb hatalmat kapna szerintem.lestat írta:Ez a pali innen fog visszavonulni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ez a pali innen fog visszavonulni.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Mester77
H.E.H.E. írta:csak akkor engedném el, ha már alá van írva a pótlása.
fasz se akar megint 7 sötét évet, calderon megint kimászna az odvából, és elnök akarna lenni bazmeg.
aztán mikor a yardok viszik vissza megint a szökésből, még ordít a kamerába, hogy de megvettem bappét 480 millióért, nekem köszönhet a madrid mindent.
Mindamellett, h igaz és jogos amit írsz, én sírok a ezen a gondolat meneten
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
lerendezhetné calderón bappét 1 nyár alatt is aztán ősszel vihetik vissza és jön az új választás
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
csak akkor engedném el, ha már alá van írva a pótlása.
fasz se akar megint 7 sötét évet, calderon megint kimászna az odvából, és elnök akarna lenni bazmeg.
aztán mikor a yardok viszik vissza megint a szökésből, még ordít a kamerába, hogy de megvettem bappét 480 millióért, nekem köszönhet a madrid mindent.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valószínűleg az egyik a PSG, ami majd szerintem össze is fog jönni előbb vagy utóbb.
Mondjuk, akkor egy Neymar - Bappe pakkot dobhatnának is érte.
Mondjuk, akkor egy Neymar - Bappe pakkot dobhatnának is érte.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mester77
Realista24 írta:Cének elvileg három ajánlata van, az egyik nagyon komoly és hamarosan a Real Madrid vezetőinek az asztalán lesz.
Azt lehet tudni, h kiktől?
Én elengedném, de akkor Mbappe vagy Neymar bomba legyen belőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cének elvileg három ajánlata van, az egyik nagyon komoly és hamarosan a Real Madrid vezetőinek az asztalán lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk tavaly pont a Celta ellen estunk ki, Barca ellen meg 4-bol 3x jol jottunk ki az utobbi evekbenKerlon írta:a celtával fogunk játszaniM1Ö írta:Kopogjuk le, hogy ne a Barca jöjjön a Numancia után, mert akkor nem lesz pihi se neki, se senkinek.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez a beszéd!Kerlon írta:a celtával fogunk játszani
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
a celtával fogunk játszaniM1Ö írta:Kopogjuk le, hogy ne a Barca jöjjön a Numancia után, mert akkor nem lesz pihi se neki, se senkinek.
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kopogjuk le, hogy ne a Barca jöjjön a Numancia után, mert akkor nem lesz pihi se neki, se senkinek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero