Tenisz
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Tenisz
na egy 4 oras djoko - alcaraz jo felvezetes lesz az eb dontohoz.
tippek ?
tippek ?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Krejcikova. Na ez tenisz.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Vekic egyaltalan nem volt serult, addig nem is kezdett el sirni, amig Paolini nem forditott. Ahogy az anyukaja kiabalt neki, onnantol kezdett eltorni nala a mecses, mert tudta, hogy elete legfontosabb meccse a mai, hogy bejusson a dontobe, de az eronlete cserbenhagyta. Egyszeruen elfaradt, mar a masodik szettol lehetett latni, hogy kezd elkeszulni az erejevel. Elso szett utan 4 es oddsal ajandek volt az olasz.Casillas fan írta:ELSiete írta: Amúgy gyerekek ez a női tenisz tényleg totál halott. Régebben voltak nagyon jó jatekosaik, én párhuzamosan követtem a férfiakkal őket, de most ott tartunk, hogy nem látunk értelmes pontokat a pályán, mindenki arra vár, hogy a másik mikor b.ssza el a menetet. Hergelik meg stuffolják magukat, mint akik épp a csatatéren vannak a háborúban, utana a nagy színjáték után arra nem képesek, hogy egy igencsak gyengén megütött második szervát normalis returnnel a pályán tartsanak. Vilagranglista 6. Paolini konkrétan nem tud adogatni és fonakot ütni. Hogy a fenébe juthat el valaki ilyen magasba, ha élete legfontosabb meccsén több mint 2 óra játék után nem tud egy nyerő fonakot ütni, vagy izzasztó helyzetben nem tud legalább 1 ász értékűt adni?
Mondjuk tegnap fiúknál a Musetti Fritz is verte nálam a lécet, adogato Fritznek amint nem jöttek a szervai, máris zavarta a labda meg az ütő. De ott legalább látok tehetséget felfedezni Alcarazban, Sinnerben, még mindig ott van egy jó Novak, Medvedev, de a nőknél tényleg bezárt a bazár. Egyszerűen semmi koncepciót nem látok náluk, egymást muljak alul a sport ladyk a meccseken.
Női részre reagálva, már csak azért, mert Vekic az egyik kedvencem, mióta Sharapova nincs.....Donna kb az egész 3. szettet sérüléssel szenvedte végig. Szinte minden labdamenet végén sírt. De végig csinálta Abban igazat adok, hogy sokszor tényleg mindenki a másik hibájára vár, meg szomorú, hogy csak akkor nyerhet valaki, ha az ilyenek, mint Iga-Coco-Sabalenka rossz napot fognak ki.....Bár nekem a Williams-érában hányingerem volt, amikor nem lehetett megverni......
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
Donna is tud drámatagozatot indítani, ha kell.....nem vitás...De pont volt a tie-break alatt egy grafikon, hogy ki-mennyi időt volt pályán eddig a tornán, és Vekic több, mint 10órát, míg a kis olasz 8-at. Plusz Donna utolsó két meccsén egyaránt volt egy 1-1,5 órás esőszünet, ami hozzá tud járulni a mentális állapothoz. De ez meg edző és játékos kapcsolat kérdése is.
Én ilyen nagy tornákon, ha van egy-egy meglepetés, azért azt is nézem, ki-hogy jut oda. Ott van például az új tini-királylány, Mirra Andreeva.....Ha tudja kezelni a média-nyomást, és csak a játékra figyel, bármi lehet belőle....18éves, hova rohanjon, de kis túlzással már Grand Slam-győzelmet várnak tőle, most meg első meccsén köszönt.
Én ilyen nagy tornákon, ha van egy-egy meglepetés, azért azt is nézem, ki-hogy jut oda. Ott van például az új tini-királylány, Mirra Andreeva.....Ha tudja kezelni a média-nyomást, és csak a játékra figyel, bármi lehet belőle....18éves, hova rohanjon, de kis túlzással már Grand Slam-győzelmet várnak tőle, most meg első meccsén köszönt.
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
-
Vekic előtt le a kalappal, de amúgy szerintem Lulu Sun ellen is gyenge volt, legalábbis nem váltott ki belőlem ott sem semmit a játéka. Ettől még szép, hogy ma végigjátszotta, becsülendő, de attól még 2 meccsen nem láttam tőle sem jó teniszt. Az adogatasai jók. Nekem Coco is botrány volt ezen a wimbledoni tornán, rossz nap ide vagy oda, nekem erős volt, hogy vesztésre állásnál folyton kifele magyarázott.Casillas fan írta:ELSiete írta: Amúgy gyerekek ez a női tenisz tényleg totál halott. Régebben voltak nagyon jó jatekosaik, én párhuzamosan követtem a férfiakkal őket, de most ott tartunk, hogy nem látunk értelmes pontokat a pályán, mindenki arra vár, hogy a másik mikor b.ssza el a menetet. Hergelik meg stuffolják magukat, mint akik épp a csatatéren vannak a háborúban, utana a nagy színjáték után arra nem képesek, hogy egy igencsak gyengén megütött második szervát normalis returnnel a pályán tartsanak. Vilagranglista 6. Paolini konkrétan nem tud adogatni és fonakot ütni. Hogy a fenébe juthat el valaki ilyen magasba, ha élete legfontosabb meccsén több mint 2 óra játék után nem tud egy nyerő fonakot ütni, vagy izzasztó helyzetben nem tud legalább 1 ász értékűt adni?
Mondjuk tegnap fiúknál a Musetti Fritz is verte nálam a lécet, adogato Fritznek amint nem jöttek a szervai, máris zavarta a labda meg az ütő. De ott legalább látok tehetséget felfedezni Alcarazban, Sinnerben, még mindig ott van egy jó Novak, Medvedev, de a nőknél tényleg bezárt a bazár. Egyszerűen semmi koncepciót nem látok náluk, egymást muljak alul a sport ladyk a meccseken.
Női részre reagálva, már csak azért, mert Vekic az egyik kedvencem, mióta Sharapova nincs.....Donna kb az egész 3. szettet sérüléssel szenvedte végig. Szinte minden labdamenet végén sírt. De végig csinálta Abban igazat adok, hogy sokszor tényleg mindenki a másik hibájára vár, meg szomorú, hogy csak akkor nyerhet valaki, ha az ilyenek, mint Iga-Coco-Sabalenka rossz napot fognak ki.....Bár nekem a Williams-érában hányingerem volt, amikor nem lehetett megverni......
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
ELSiete írta: Amúgy gyerekek ez a női tenisz tényleg totál halott. Régebben voltak nagyon jó jatekosaik, én párhuzamosan követtem a férfiakkal őket, de most ott tartunk, hogy nem látunk értelmes pontokat a pályán, mindenki arra vár, hogy a másik mikor b.ssza el a menetet. Hergelik meg stuffolják magukat, mint akik épp a csatatéren vannak a háborúban, utana a nagy színjáték után arra nem képesek, hogy egy igencsak gyengén megütött második szervát normalis returnnel a pályán tartsanak. Vilagranglista 6. Paolini konkrétan nem tud adogatni és fonakot ütni. Hogy a fenébe juthat el valaki ilyen magasba, ha élete legfontosabb meccsén több mint 2 óra játék után nem tud egy nyerő fonakot ütni, vagy izzasztó helyzetben nem tud legalább 1 ász értékűt adni?
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
-
Amúgy gyerekek ez a női tenisz tényleg totál halott. Régebben voltak nagyon jó jatekosaik, én párhuzamosan követtem a férfiakkal őket, de most ott tartunk, hogy nem látunk értelmes pontokat a pályán, mindenki arra vár, hogy a másik mikor b.ssza el a menetet. Hergelik meg stuffolják magukat, mint akik épp a csatatéren vannak a háborúban, utana a nagy színjáték után arra nem képesek, hogy egy igencsak gyengén megütött második szervát normalis returnnel a pályán tartsanak. Vilagranglista 6. Paolini konkrétan nem tud adogatni és fonakot ütni. Hogy a fenébe juthat el valaki ilyen magasba, ha élete legfontosabb meccsén több mint 2 óra játék után nem tud egy nyerő fonakot ütni, vagy izzasztó helyzetben nem tud legalább 1 ász értékűt adni?
-
nzooli93 írta:Mai mutatja mire gondoltam. Itt az esély, hogy először elődöntős legyen, vezetett egy szettel, break előnybe volt, azóta duplanulla a csávórealmadrid95 írta:
Pedig abban igazan eros, ma nap is jol mutatja. Break elonyben is nagyon higgadt volt. Iden egyelore brutal fuvon.
Ha ugyan annyi meccset jatszottak volna, meg azt mondanam, hogy igazad lehet, de igy, hogy Fritz Eastbourneben is vegig ment, sot meg is nyerte, sokkal faradtabb mar nyilvanvaloan a tornan.
Raadasul Zverev ellen 5 szettben nyert, ugy, hogy 5 oraval kevesebb ideje volt pihenni is. Nem veletlenul esett ki Sinner is. Ennek semmi koze ahhoz, hogy gyenge fejben, csupan tul feszes a naptar ezen a szinten. Foleg, hogy Musetti a gyenge agon jutott eddig, mig Fritz nem kis skalpokat szerzett. Tabilo is fuves atp gyozelemmel jott a Wimbledonra.
Mar most masfelszer annyi lepesnel tartanak, mint a Zverev elleni meccsen.
- nzooli93
Mai mutatja mire gondoltam. Itt az esély, hogy először elődöntős legyen, vezetett egy szettel, break előnybe volt, azóta duplanulla a csávórealmadrid95 írta:Pedig abban igazan eros, ma nap is jol mutatja. Break elonyben is nagyon higgadt volt. Iden egyelore brutal fuvon.nzooli93 írta: Fritz től ezt nem láttam jönni 0-2rol. Szep volt, tőle ez nagy teljesítmény. Fejben nem tartottam túl erősnek sosem
Sztem nem erre gondolt, hanem hogy Justine Henin és Ivanova neve sincs jól leírvaELSiete írta:Persze, ők is etalonok, talán picit idősebbek mint akiket felsoroltam, de teniszben klasszisok.rikko írta:
Szeles Mónika, Steffi Graf , Navratilova, Hingis , Anke Huber
-
Persze, ők is etalonok, talán picit idősebbek mint akiket felsoroltam, de teniszben klasszisok.rikko írta:Szeles Mónika, Steffi Graf , Navratilova, Hingis , Anke HuberELSiete írta:
Még fociban ezt megértem, de azért anno a teniszben csak voltak egy Williamsek, egy Kim Clijsters, Justin Henine, egy eltiltas előtti Sharapova, esetleg egy Ivanonovic, akikért azért érdemes volt jopar meccsre leulni. A mostani mezőnyben sehol senki.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kb csak anna kournikéne , aki valamirevalo volt, sportertek szempontbol nem tudok nyilatkozni, nezhetetlen kb. az egész. Annan kivul mind kis csunya, es/vagy laposdeszka.
Még a teatralis cringe modoroskodo nyogesek, minden uteskor, mintha halalukon vagy legendaris kékeresen lennenek....
Még a teatralis cringe modoroskodo nyogesek, minden uteskor, mintha halalukon vagy legendaris kékeresen lennenek....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Szeles Mónika, Steffi Graf , Navratilova, Hingis , Anke HuberELSiete írta:Még fociban ezt megértem, de azért anno a teniszben csak voltak egy Williamsek, egy Kim Clijsters, Justin Henine, egy eltiltas előtti Sharapova, esetleg egy Ivanonovic, akikért azért érdemes volt jopar meccsre leulni. A mostani mezőnyben sehol senki.hehetheoriginal írta:
nem kell női sportot nézni - max a szilveszteri összeállítást -, aztán nincsenek semmiféle gondok
Bár a neveket tudnád, ha már akkora játékosok voltakELSiete írta:Még fociban ezt megértem, de azért anno a teniszben csak voltak egy Williamsek, egy Kim Clijsters, Justin Henine, egy eltiltas előtti Sharapova, esetleg egy Ivanonovic, akikért azért érdemes volt jopar meccsre leulni. A mostani mezőnyben sehol senki.hehetheoriginal írta:
nem kell női sportot nézni - max a szilveszteri összeállítást -, aztán nincsenek semmiféle gondok
-
ELSiete írta: Zverevet elbuktam, sajnos az első két szettet nem láttam, de utána feltűnt, hogy a mozgása nagyon lassú, komoly térd probléma van ott. Le kellett volna zárnia már 2-0 utan, de sajnos így alakult. Remélem Djokovic azért hozza a haza a becsületét. Fritz amúgy nem volt rossz, de többnyire az adogatasaibol élt.
Zverev egesz tornan ilyen volt, mar Norrie elleni serules elott is. Ugy gondolta, hogy fuves boritason ez lesz majd a nyero, ha keves mozgassal, irdalmatlan erovel iranyitja a merkozeseket, akkor siman menni fog. Na, hat sajnos ez eddig mukodott, kapott egy jol fogado jatekost, aki a returnoket ugy utotte ma, hogy azt tanitani lehetne.
Atlagban ez az 2.6 km, amit lerakott ez keves, top 15 ben sincs a Wimbledon mezonyeben. 2-0 ra elment, mert az adogatasi bivalyerosek. 210-220 km/h volt ma a szervai sebessege, ami 10%al erosebb, mint atlagban. De mar a masodik szett tie breaknel is hatalmas szerencseje volt ketszer is.
-
Zverevet elbuktam, sajnos az első két szettet nem láttam, de utána feltűnt, hogy a mozgása nagyon lassú, komoly térd probléma van ott. Le kellett volna zárnia már 2-0 utan, de sajnos így alakult. Remélem Djokovic azért hozza a haza a becsületét. Fritz amúgy nem volt rossz, de többnyire az adogatasaibol élt.
-
Pedig abban igazan eros, ma nap is jol mutatja. Break elonyben is nagyon higgadt volt. Iden egyelore brutal fuvon.nzooli93 írta: Fritz től ezt nem láttam jönni 0-2rol. Szep volt, tőle ez nagy teljesítmény. Fejben nem tartottam túl erősnek sosem
- nzooli93
Fritz től ezt nem láttam jönni 0-2rol. Szep volt, tőle ez nagy teljesítmény. Fejben nem tartottam túl erősnek sosem
-
Hat sajnos megtorte az a pont, onnantol szornyen jatszott. A testbeszede is arulkodo lett, begornyedve setalgatott, szervait elrontotta sorba, ami az erossege egyebkent.
220 km/h sebessegu szervai vegig kozepre ment, Musetti ezt konnyeden adta vissza.
220 km/h sebessegu szervai vegig kozepre ment, Musetti ezt konnyeden adta vissza.
-
Koszonom szepen Uram!ELSiete írta: Kimentettem, így is pluszom volt jóval, azért a kis pluszert most úgy döntöttem nem kockaztatok. Azt se banom, ha nem jön be, ez számomra amúgy is ismeretlen meccs volt. Drukkolok, hogy bejojjon a tipped!