Luka Modrić - 10
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
Florentino Pérez: "Luka Modrić will SURELY CONTINUE with us for another year. No doubt about that. Luka is one of the greatest legend of this club. We are delighted."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
A por la 7
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ahogy nem tudta mutatni a hatot a kezében a trófeával
Ez az ember
Ez az ember
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mármint legkorábban jövőre. Ha bírja, simán kinezek belőle többet is. Válogatottat otthagyja, 20-30 percekre jó lehet tovább is, még kevesebb fizuert.lestat írta:Szoval jovore.Realista24 írta: Luka Modrić: “The decision on my future is made but I can't tell you yet”.
“I have always said I want to retire at Real Madrid, this is what I really want”.
“This would be a dream, this is my home, the club of my life. I want a farewell like Toni Kroos”, told @partidazocope.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Szoval jovore.Realista24 írta: Luka Modrić: “The decision on my future is made but I can't tell you yet”.
“I have always said I want to retire at Real Madrid, this is what I really want”.
“This would be a dream, this is my home, the club of my life. I want a farewell like Toni Kroos”, told @partidazocope.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Luka Modrić: “The decision on my future is made but I can't tell you yet”.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rodrygo: "Ego in the locker room? For us, the young players, it is easy, because if I see Modric, 38 years old, with five Champions Leagues and a Ballon d'Or running from the corner to the box, how am I not going to run?
Hogy miert is olyan fontos az ilyen szemelyek a csapatnal...
Hogy miert is olyan fontos az ilyen szemelyek a csapatnal...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez így a lehető legjobb amit Kroos visszavonulásával tenni lehetett. Külön jó látni, hogy nem megy az alkudozás, bármit aláírna, ennyi nekem bőven elég is. Nem is kérdés, hogy jobb nekünk ha egy Modric áll be a 70. percben mintha egy Ceba tenné. Aggódni sem kell pl Güler percei miatt, mert Modric fixen hátrébb lép már. Ez fixen még egy év és vissza is vonul valszeg. Az eb után a válogatottságot is leadja ha minden igaz, szóval full fókusz a klubra. Win-Win ahogy én látom és akkor talán Kroos után egy újabb legendánkat vonultathatjuk vissza innen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szeretne meg focizni, elfogad barmilyen szerepet, barmilyen fizetest, es minden vagya a Real Madridbol visszavonulni, es meg mindig tud hozzaadni a meccsekhez.Kerlon írta: nekem ez mar kicsit izzadsag szagu
Mi ezzel a baj?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nekem ez mar kicsit izzadsag szagu
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Real Madrid offered Luka Modrić a renewal with an important salary reduction and Luka has accepted because he wants to retire at Real Madrid.
His ambition is to be the captain of Real Madrid and he wants to make history winning more titles and another Champions League. @Carpio_Marca
Ámen.
His ambition is to be the captain of Real Madrid and he wants to make history winning more titles and another Champions League. @Carpio_Marca
Ámen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Biztos vagyok abban, hogy innentől mindent megteszünk Modric maradásáért. Sok lenne a kp-nak ha mind a kettő távozna, bármennyire és szép jelenetek lennének a búcsúztatáson. Modric is maradni akar, szerintem az idei szerepével sem volt baja.
Ebből simán lehet némi szerkezet váltás is. Több lehetőséget kap majd Cama és Güler, szóval nincs gond. A Kroos szintet senki nem tudná hozni, épp ezért a játékunk is átalakulhat majd.
Ebből simán lehet némi szerkezet váltás is. Több lehetőséget kap majd Cama és Güler, szóval nincs gond. A Kroos szintet senki nem tudná hozni, épp ezért a játékunk is átalakulhat majd.
Nagyon hallgat, szal holnap bejelenti, hogy kez a kezben haladnak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
fix kezdő nem lesz Modric szerintem
ha most nem lesz igazolás a kp-ra, Belli játszhat hátrébb
lesz helye Gülernek is így
ha most nem lesz igazolás a kp-ra, Belli játszhat hátrébb
lesz helye Gülernek is így
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én sem szeretném ha többet játszana vagy Kroost próbálnánk 1-1be pótolni vele. Csak azt mondom ha a mester alapvetően nem akar a játékunkon változtatni, akkor még Modricra lehet ezt a legjobban rányomni.
Camavinga még mindig szeleburdi, Csucsu tök más kaliberű játékos, Bellinghamet kár lenne ilyenre elpazarolni, neki azért illene sokat érkeznie a kapu elé.
Camavinga még mindig szeleburdi, Csucsu tök más kaliberű játékos, Bellinghamet kár lenne ilyenre elpazarolni, neki azért illene sokat érkeznie a kapu elé.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Camavinga egyébként nagy tehetség, jól is járatja a labdát, nagyon kérdőjelesen én benne látnék fantáziát hosszútávon a kezdőben a kp-n, de ahhoz fejlődnie kell még, döntésekben, gyorsabban kéne reagálnia, le is kéne higgadnia. Egyszóval tisztulnia kell még a játékénak. Én csak a bl-t néztem kb a Realon kívül, azt se sokszor sajnos, de nem nagyon láttam olyan fiatal/abb középpályást, aki tudná pótolni Kroost. Abban a kb 50 percben amíg még erővel is bírta a teljes Bayern kp-t levette az öreg. De ti több meccset néztek, hátha láttok valaki nagyon tehetséges, és Kroos jellegű középpályást. De az is lehet, hogy Carlo máshogy oldja majd meg, és megy a három fiatal, gyors és energikus ember, fölöttük szabadabban Jude, és a két szuper szélső elől. Meglátjuk.Donát írta:A szerepkörét senki nem fogja átvenni, nincs rá alkalmas játékos sem a keretben, sem a piacon, de talán egyáltán sincs. Nem fog Modric többet játszani, mint idén, darabra gondolom Bellingham megy majd a helyére, aztán hogy hogyan komponálja őket a Mester, azt meg majd meglátjuk. Idén Benzemát parádésan oldotta, reméljük jövőre is így leszkiserik írta:
Én ettől félek nagyon. Lukita fizikálisan már nem bírja el a kezdőt ha van Kroos ha nincs. Nagy visszalépés lenne, ha Kroos búcsújával Modrichoz nyúlnánk, mint megoldás. Egyértelműen jó az öreg a háznál, de maximum az idei szerepkörben. Ahhoz, hogy ki vehetné át Kroos szerepkörét lövésem sincs.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
A szerepkörét senki nem fogja átvenni, nincs rá alkalmas játékos sem a keretben, sem a piacon, de talán egyáltán sincs. Nem fog Modric többet játszani, mint idén, darabra gondolom Bellingham megy majd a helyére, aztán hogy hogyan komponálja őket a Mester, azt meg majd meglátjuk. Idén Benzemát parádésan oldotta, reméljük jövőre is így leszkiserik írta:Én ettől félek nagyon. Lukita fizikálisan már nem bírja el a kezdőt ha van Kroos ha nincs. Nagy visszalépés lenne, ha Kroos búcsújával Modrichoz nyúlnánk, mint megoldás. Egyértelműen jó az öreg a háznál, de maximum az idei szerepkörben. Ahhoz, hogy ki vehetné át Kroos szerepkörét lövésem sincs.Tjacks írta:
Még az sem kizárt így hogy többet fog játszani, a keretből szerintem ő tudja leginkább a Kroos szerepkört lehozni.
Viszont az EB miatt aggódom, igazán offolhatta volna már.
Én ettől félek nagyon. Lukita fizikálisan már nem bírja el a kezdőt ha van Kroos ha nincs. Nagy visszalépés lenne, ha Kroos búcsújával Modrichoz nyúlnánk, mint megoldás. Egyértelműen jó az öreg a háznál, de maximum az idei szerepkörben. Ahhoz, hogy ki vehetné át Kroos szerepkörét lövésem sincs.Tjacks írta:Még az sem kizárt így hogy többet fog játszani, a keretből szerintem ő tudja leginkább a Kroos szerepkört lehozni.ferni írta: Kell Modric, így főleg, pótolhatatlan amit nyújt, mikor beáll még mindig csereként
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Így egyértelmű, hogy maradnia kell még egy évet.
Ha jól számolom Ő és Carvajal az utolsók a Décima és Threepeat csapatból
Ha jól számolom Ő és Carvajal az utolsók a Décima és Threepeat csapatból
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Még az sem kizárt így hogy többet fog játszani, a keretből szerintem ő tudja leginkább a Kroos szerepkört lehozni.ferni írta: Kell Modric, így főleg, pótolhatatlan amit nyújt, mikor beáll még mindig csereként