Luka Modrić - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Megtartanád Modricot vagy nem?

A szavazás 2024. május 29., szerda 17:33-kor befejeződött.

Igen, bármi áron.
27
26%
Igen, de csak kevesebb fizetéssel.
62
61%
Nem, kapjon méltó búcsút és zárjuk le.
13
13%

Szavazatok száma: 102

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Luka Modrić - 10

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 2., vasárnap 0:42

Florentino Pérez: "Luka Modrić will SURELY CONTINUE with us for another year. No doubt about that. Luka is one of the greatest legend of this club. We are delighted."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. június 1., szombat 23:36

A por la 7 :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 1., szombat 23:27

Ahogy nem tudta mutatni a hatot a kezében a trófeával :lol: :lol:

Ez az ember :sziv: :sziv: :sziv:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 28., kedd 16:37

lestat írta:
Realista24 írta: Luka Modrić: “The decision on my future is made but I can't tell you yet”.

“I have always said I want to retire at Real Madrid, this is what I really want”.

“This would be a dream, this is my home, the club of my life. I want a farewell like Toni Kroos”, told @partidazocope.
Szoval jovore. :'(
Mármint legkorábban jövőre. Ha bírja, simán kinezek belőle többet is. Válogatottat otthagyja, 20-30 percekre jó lehet tovább is, még kevesebb fizuert.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 28., kedd 15:41

Realista24 írta: Luka Modrić: “The decision on my future is made but I can't tell you yet”.

“I have always said I want to retire at Real Madrid, this is what I really want”.

“This would be a dream, this is my home, the club of my life. I want a farewell like Toni Kroos”, told @partidazocope.
Szoval jovore. :'(
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 7:32

Luka Modrić: “The decision on my future is made but I can't tell you yet”.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 27., hétfő 17:10

Rodrygo: "Ego in the locker room? For us, the young players, it is easy, because if I see Modric, 38 years old, with five Champions Leagues and a Ballon d'Or running from the corner to the box, how am I not going to run?

Hogy miert is olyan fontos az ilyen szemelyek a csapatnal...
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 22., szerda 13:40

Ez így a lehető legjobb amit Kroos visszavonulásával tenni lehetett. Külön jó látni, hogy nem megy az alkudozás, bármit aláírna, ennyi nekem bőven elég is. Nem is kérdés, hogy jobb nekünk ha egy Modric áll be a 70. percben mintha egy Ceba tenné. Aggódni sem kell pl Güler percei miatt, mert Modric fixen hátrébb lép már. Ez fixen még egy év és vissza is vonul valszeg. Az eb után a válogatottságot is leadja ha minden igaz, szóval full fókusz a klubra. Win-Win ahogy én látom és akkor talán Kroos után egy újabb legendánkat vonultathatjuk vissza innen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 13:00

Kerlon írta: nekem ez mar kicsit izzadsag szagu
Szeretne meg focizni, elfogad barmilyen szerepet, barmilyen fizetest, es minden vagya a Real Madridbol visszavonulni, es meg mindig tud hozzaadni a meccsekhez.

Mi ezzel a baj?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 22., szerda 12:57

nekem ez mar kicsit izzadsag szagu
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 12:32

Real Madrid offered Luka Modrić a renewal with an important salary reduction and Luka has accepted because he wants to retire at Real Madrid.

His ambition is to be the captain of Real Madrid and he wants to make history winning more titles and another Champions League. @Carpio_Marca

Ámen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 21., kedd 19:49

Biztos vagyok abban, hogy innentől mindent megteszünk Modric maradásáért. Sok lenne a kp-nak ha mind a kettő távozna, bármennyire és szép jelenetek lennének a búcsúztatáson. Modric is maradni akar, szerintem az idei szerepével sem volt baja.
Ebből simán lehet némi szerkezet váltás is. Több lehetőséget kap majd Cama és Güler, szóval nincs gond. A Kroos szintet senki nem tudná hozni, épp ezért a játékunk is átalakulhat majd.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 21., kedd 19:36

Nagyon hallgat, szal holnap bejelenti, hogy kez a kezben haladnak :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 21., kedd 19:35

fix kezdő nem lesz Modric szerintem

ha most nem lesz igazolás a kp-ra, Belli játszhat hátrébb
lesz helye Gülernek is így :hmmm:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 21., kedd 19:13

Én sem szeretném ha többet játszana vagy Kroost próbálnánk 1-1be pótolni vele. Csak azt mondom ha a mester alapvetően nem akar a játékunkon változtatni, akkor még Modricra lehet ezt a legjobban rányomni.

Camavinga még mindig szeleburdi, Csucsu tök más kaliberű játékos, Bellinghamet kár lenne ilyenre elpazarolni, neki azért illene sokat érkeznie a kapu elé.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 21., kedd 19:04

Donát írta:
kiserik írta:

Én ettől félek nagyon. Lukita fizikálisan már nem bírja el a kezdőt ha van Kroos ha nincs. Nagy visszalépés lenne, ha Kroos búcsújával Modrichoz nyúlnánk, mint megoldás. Egyértelműen jó az öreg a háznál, de maximum az idei szerepkörben. Ahhoz, hogy ki vehetné át Kroos szerepkörét lövésem sincs.
A szerepkörét senki nem fogja átvenni, nincs rá alkalmas játékos sem a keretben, sem a piacon, de talán egyáltán sincs. Nem fog Modric többet játszani, mint idén, darabra gondolom Bellingham megy majd a helyére, aztán hogy hogyan komponálja őket a Mester, azt meg majd meglátjuk. Idén Benzemát parádésan oldotta, reméljük jövőre is így lesz
Camavinga egyébként nagy tehetség, jól is járatja a labdát, nagyon kérdőjelesen én benne látnék fantáziát hosszútávon a kezdőben a kp-n, de ahhoz fejlődnie kell még, döntésekben, gyorsabban kéne reagálnia, le is kéne higgadnia. Egyszóval tisztulnia kell még a játékénak. Én csak a bl-t néztem kb a Realon kívül, azt se sokszor sajnos, de nem nagyon láttam olyan fiatal/abb középpályást, aki tudná pótolni Kroost. Abban a kb 50 percben amíg még erővel is bírta a teljes Bayern kp-t levette az öreg. De ti több meccset néztek, hátha láttok valaki nagyon tehetséges, és Kroos jellegű középpályást. De az is lehet, hogy Carlo máshogy oldja majd meg, és megy a három fiatal, gyors és energikus ember, fölöttük szabadabban Jude, és a két szuper szélső elől. Meglátjuk.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 21., kedd 18:58

kiserik írta:
Tjacks írta:

Még az sem kizárt így hogy többet fog játszani, a keretből szerintem ő tudja leginkább a Kroos szerepkört lehozni.

Viszont az EB miatt aggódom, igazán offolhatta volna már.
Én ettől félek nagyon. Lukita fizikálisan már nem bírja el a kezdőt ha van Kroos ha nincs. Nagy visszalépés lenne, ha Kroos búcsújával Modrichoz nyúlnánk, mint megoldás. Egyértelműen jó az öreg a háznál, de maximum az idei szerepkörben. Ahhoz, hogy ki vehetné át Kroos szerepkörét lövésem sincs.
A szerepkörét senki nem fogja átvenni, nincs rá alkalmas játékos sem a keretben, sem a piacon, de talán egyáltán sincs. Nem fog Modric többet játszani, mint idén, darabra gondolom Bellingham megy majd a helyére, aztán hogy hogyan komponálja őket a Mester, azt meg majd meglátjuk. Idén Benzemát parádésan oldotta, reméljük jövőre is így lesz

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 21., kedd 18:49

Tjacks írta:
ferni írta: Kell Modric, így főleg, pótolhatatlan amit nyújt, mikor beáll még mindig csereként
Még az sem kizárt így hogy többet fog játszani, a keretből szerintem ő tudja leginkább a Kroos szerepkört lehozni.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 21., kedd 18:45

Így egyértelmű, hogy maradnia kell még egy évet.
Ha jól számolom Ő és Carvajal az utolsók a Décima és Threepeat csapatból :'(

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 21., kedd 18:12

ferni írta: Kell Modric, így főleg, pótolhatatlan amit nyújt, mikor beáll még mindig csereként

Vissza: