Én használtam már többször, szerintem jó cucc. Én ajánlom, jó opciótubatibi írta: Valaki próbálta már a Hortobágyi Angus húspogácsáit? Most rendeltem belőle legénybúcsúra, ránézésre elég faszának tűnik és eddig mindenki istenítette.
Konyhafőnök
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Konyhafőnök
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Rozsavolgyi a Budafoki auchanban.Blowfish írta: Madridom népe! Jó hentest keresek bp-n (xi. kerület lenne az ideális), ahol minden is van.
Néhány tipp jól jönne
Köszi, megnézem őketrashidm írta:XI. kerületben a Budafoki úton, valamint a Móriczon lévőt tudom meleg szívvel ajánlani. Nem tudom, hogy pontosan mi kéne, de nagyon jó helyek sztem.Blowfish írta: Madridom népe! Jó hentest keresek bp-n (xi. kerület lenne az ideális), ahol minden is van.
Néhány tipp jól jönne
Én még nem, de számolj majd be!
Valaki próbálta már a Hortobágyi Angus húspogácsáit? Most rendeltem belőle legénybúcsúra, ránézésre elég faszának tűnik és eddig mindenki istenítette.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
XI. kerületben a Budafoki úton, valamint a Móriczon lévőt tudom meleg szívvel ajánlani. Nem tudom, hogy pontosan mi kéne, de nagyon jó helyek sztem.Blowfish írta: Madridom népe! Jó hentest keresek bp-n (xi. kerület lenne az ideális), ahol minden is van.
Néhány tipp jól jönne
Madridom népe! Jó hentest keresek bp-n (xi. kerület lenne az ideális), ahol minden is van.
Néhány tipp jól jönne
Néhány tipp jól jönne
Lidlben jó árban a steak, én imádom.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk beszarsz, de faszán befűszerezve, sütőbe bebaszva, vöröshagymával, esetleg almával, isteni tud lenni.poronty írta: Csinálj valamit farhátból az most olcsó
Mellé meg sült krumpli.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Csinálj valamit farhátból az most olcsó
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kacsamell, kínai ihletéssel mellé kis édesburi tócsni vagy gnocchi..vagy ha keménylegények és van cserépedényed akkor egy jó sólet marhával és sertéssel. Na az után nem maradnak éhesek.
Nem illik.
Tolts egy jo pulykat, ez halal egyszeru es nagyon jo:
https://youtu.be/MMpKrh16xxY
En karacsonykor ezt csinaltam, rohadt jo volt. Ha korbeteketed baconnel, meg jobb talan. A narancszselet hagyd, az nem tul jo (illetve nem rossz, csak nem lehet belole keveset csinalni, aztan garantalom hogy a haromnegyede kuka)
Melle egy jo vajas edesburgonya pure, meghintve piritott baconnel es annak a zsirjaval, zseni.
https://youtu.be/MMpKrh16xxY
En karacsonykor ezt csinaltam, rohadt jo volt. Ha korbeteketed baconnel, meg jobb talan. A narancszselet hagyd, az nem tul jo (illetve nem rossz, csak nem lehet belole keveset csinalni, aztan garantalom hogy a haromnegyede kuka)
Melle egy jo vajas edesburgonya pure, meghintve piritott baconnel es annak a zsirjaval, zseni.
- h3x0r
Egyik barátom a szülinapján 8-10 főnek készítette, mindenkinek nagyon bejött: https://streetkitchen.hu/szendvicsek-es ... szendvics/tubatibi írta: Sziasztok!
Családi vacsorára ki mit ajánl? Kb 7-8 főnek. Villantani akarok valamivel, de nem tudom, desszert már megvan, előétel is. De akarok egy jó főételt is összedobni. Szóval várom a tanácsokat, ötleteket.
Ha bucival szeretnéd, én ezt szoktam: https://streetkitchen.hu/szendvicsek-es ... ert_sutni/
(Egy kicsit édes, úgyhogy én csak 30-40 g cukrot rakok hozzá)
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
mi lesz a desszert+előétel? azért az meghatározza, hogy mennyire legyen a főétel kiadós, vagy inkább csak vmi lájtitubatibi írta: Sziasztok!
Családi vacsorára ki mit ajánl? Kb 7-8 főnek. Villantani akarok valamivel, de nem tudom, desszert már megvan, előétel is. De akarok egy jó főételt is összedobni. Szóval várom a tanácsokat, ötleteket.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én tegnap voltam ebben a helyzetben, igaz csak 4 éhes szájat kellett jóllakatnom. Vállaltam egy merészet és új vizekre eveztem.
Brassóit készítettem, de marhahátszínből. Picit kevesebb fokhagymával, de több kakukkfűvel. A siker osztatlan volt.
Brassóit készítettem, de marhahátszínből. Picit kevesebb fokhagymával, de több kakukkfűvel. A siker osztatlan volt.
Sziasztok!
- h3x0r
Nem egy hatalmas nagy recept, de az utobbi idoben nagyon rakaptam.
- 1 kg fagyasztott zoldseget (repa, borso, zold paszuly, stb.) 1 leveskockaval megfozunk
- negyed kilo makaronit sos vizben megfozunk
- fel kg csirkemellet felkockazzuk, befuszerezzuk, egy kis kokuszzsirban megsutjuk
- fel kg gorog joghurtba keverunk 1 kk sot, 1/2 kk borsot, 1 ek felapritott petrezselymet (nekem van lefagyasztva egy nagy dobozzal), 1 ek citromlevet, 1 ek olivaolajat, (de meg mas zold fuszerekkel is fel lehet dobni)
- leszűrjük a zoldseget es a makaronit, majd amikor minden kihult, az egeszet egy nagy talban osszekeverjuk
- 1 kg fagyasztott zoldseget (repa, borso, zold paszuly, stb.) 1 leveskockaval megfozunk
- negyed kilo makaronit sos vizben megfozunk
- fel kg csirkemellet felkockazzuk, befuszerezzuk, egy kis kokuszzsirban megsutjuk
- fel kg gorog joghurtba keverunk 1 kk sot, 1/2 kk borsot, 1 ek felapritott petrezselymet (nekem van lefagyasztva egy nagy dobozzal), 1 ek citromlevet, 1 ek olivaolajat, (de meg mas zold fuszerekkel is fel lehet dobni)
- leszűrjük a zoldseget es a makaronit, majd amikor minden kihult, az egeszet egy nagy talban osszekeverjuk
- h3x0r
Heti egyszer fixen hal a menu, 70%-ban lazac. Tulzas lenne azt mondani, hogy mar unom, de egy kis ujitas mindig kell. A so, bors, citrom, vaj/olivaolaj alap. A kakukkfuvet kiprobalom. Olivaolajba szoktam meg rakni par gerezd fokhagymat (nem pucolom meg, igy nem eg oda); a hus szepen atveszi a fokhagyma izet. csirkemellel is nagyon jo. Koret szempontjabol a legegyszerubb meg a leggyorsabb ez szokot lenni.
Bőrös lazac, egy kis olivaolajat hevitesz, majd odarakod a lazacot só, bors, amikor megpirult a bőre és kezd ropogós lenni akkor fordítasz szintén só-bors, Én ilyenkor szoktam beledobni egy kis 82%-os teavajat, kakukkfű, citrom/lime, locsolgatod, mint ahogy a steak-et szokták, pár perc alatt megvan és brutál finom.
Köretnek Nálam a rukkola, gránátalma, narancsgerezd, pici olivaolaj-balzsamecet, só-bors...összekever egy tálban, kész is.
Elég könnyed, üdítő egy étek.
Köretnek Nálam a rukkola, gránátalma, narancsgerezd, pici olivaolaj-balzsamecet, só-bors...összekever egy tálban, kész is.
Elég könnyed, üdítő egy étek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
só, bors, citrom. Ennél több nem kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots