Egy rehab kellős közepén? Ezt én furcsállnám ha engedné a klub. Ezerrel kellene dolgozni a felépülésen hiszen a klub alkalmazásában áll. Láttuk a példákat Militao és Courtois esetében, hogy azért egy profi rehabbal egész jó formában vissza lehet térni, mindenféle segítség és a tudomány megvan hozzá. De ha elengedte a focit és inkább segédedzőnek megy ez idő alatt az aktív pályafutását pedig elengedte akkor le kell vele ülni beszélni a folytatásról és ha szükséges akkor elválni tőle úgy ahogy Hazardtól.Halfkey írta:Ha én lennék a klub, én örülnék neki, olyan tapasztalatot szerez ami hasznos lehet nekünk is utána.ferni írta:
Mondjuk ez komoly lenne, kíváncsi vagyok mit szólna hozzá a klub.
David Alaba - 4
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: David Alaba - 4
Ha én lennék a klub, én örülnék neki, olyan tapasztalatot szerez ami hasznos lehet nekünk is utána.ferni írta:Mondjuk ez komoly lenne, kíváncsi vagyok mit szólna hozzá a klub.gutihaz14 írta: David Alaba could become Rangnick's assistance coach for the EURO 2024
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mar megvolt amugy a mutet.Pad'em írta:Pár héttel hosszabbodik a felépülés, szeptember eleje volt becélozva, így gondolom október/november lesz legkorábban.gutihaz14 írta: [Relevo] David Alaba undergoes an arthroscopy (minor joint surgery) on his left knee, delays his ACL recovery for a few weeks
Relevo azt irja, hogy nyilvan EB kuka, visszaterese augusztus-szeptember.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Es ezt miert nem elobb csinaltak?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pad'em
Pár héttel hosszabbodik a felépülés, szeptember eleje volt becélozva, így gondolom október/november lesz legkorábban.gutihaz14 írta: [Relevo] David Alaba undergoes an arthroscopy (minor joint surgery) on his left knee, delays his ACL recovery for a few weeks
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Mondjuk ez komoly lenne, kíváncsi vagyok mit szólna hozzá a klub.gutihaz14 írta: David Alaba could become Rangnick's assistance coach for the EURO 2024
[Relevo] David Alaba undergoes an arthroscopy (minor joint surgery) on his left knee, delays his ACL recovery for a few weeks
David Alaba could become Rangnick's assistance coach for the EURO 2024
David Alaba could become Rangnick's assistance coach for the EURO 2024
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
Alaba's entourage says that David travels to Innsbruck regularly, as part of his recovery, in periods of more or less once every 15 days. In the last MRI of his knee, the tests indicated that everything is going well, within the severity of his injury.ELSiete írta: David Alaba has flown to Austria due to PROBLEMS in his knee recovery.
The process is going slower than expected. @miguelitocope
— @Rodra10_97
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A mi szemszogunkbol Varane a legjobbkor tovozott.realistahuni írta:Ha esetleg lemaradunk az újról akkor az "eredetinek" lejár a szerződése a nyáron és a kokler tenhag nem hosszabbít vele elvileg.realbeckham írta: Faszak a mai hirek
Zeniten tul van már ő is. kell egy uj varane. Talán ez a leny yoro gyerek.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Így is elegen vannak az orvosiban.realistahuni írta:Ha esetleg lemaradunk az újról akkor az "eredetinek" lejár a szerződése a nyáron és a kokler tenhag nem hosszabbít vele elvileg.realbeckham írta: Faszak a mai hirek
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha esetleg lemaradunk az újról akkor az "eredetinek" lejár a szerződése a nyáron és a kokler tenhag nem hosszabbít vele elvileg.realbeckham írta: Faszak a mai hirek
-
Lehet, hogy ki kellene lépni, de 1 szezont még biztosan marad, mert sérült játékost nem szoktunk elküldeni és amúgy sem venné meg senki.wZoLee7 írta: Alaba már elfogyott, testileg legalábbis teljesen. Szerintem nála nincs az az orvos aki még helyre tudná tenni ennyi sérülés után. Belőle inkább már kikellene lépni.
Hala Madrid y nada más
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Alaba már elfogyott, testileg legalábbis teljesen. Szerintem nála nincs az az orvos aki még helyre tudná tenni ennyi sérülés után. Belőle inkább már kikellene lépni.
- RealMadridFanatic
Nala azt erzem, hogy a labadozas utemetol fuggetlenul elfogyott top szinten.
Militao es Rudiger meg megoldja par evig. Mindketto top kepessegekre, szerintem a brazil most fog igazan beerni fejben is, utobbi meg ilyen fizikummal es mentalitassal meg hozza a szintet huzamosabb ideig.
Most jo valasztasnak tunik egy nagy igeret, ez felolem lehet Yoro is, bar fogalmam nincs rola. Bizok a vezetosegben, jo aranyban nyulnak bele azert a tehetsegekbe.
Militao es Rudiger meg megoldja par evig. Mindketto top kepessegekre, szerintem a brazil most fog igazan beerni fejben is, utobbi meg ilyen fizikummal es mentalitassal meg hozza a szintet huzamosabb ideig.
Most jo valasztasnak tunik egy nagy igeret, ez felolem lehet Yoro is, bar fogalmam nincs rola. Bizok a vezetosegben, jo aranyban nyulnak bele azert a tehetsegekbe.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Most mindegy mar hogy az orvosok vagy szimplan a genetikaja szar, nem lesz belole se epkezlab focista. Ennyi volt.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Faszak a mai hirek
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tipik magyarok
Semmi detailed info, de mar fuera meg megy a kurvaanyazas, mintha tuti az orvosok basztak volna el
Semmi detailed info, de mar fuera meg megy a kurvaanyazas, mintha tuti az orvosok basztak volna el
thereisonly1ronaldo
meg jo hogy nem vettunk vedot/hoztunk vissza es hogy carlo sem epitett be castillast. ki latta volna elore
valamelyik univerzumban:
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
TB-t fizetik? Szerintem menjenek inkább államiba, ott lehet előbb helyrejönnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
fuera Sanitas
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor