Gondolom ez a céges autó manchesterben, lévén a Chevrolet a főszponzor.dannen írta: szerk: dm kapott egy corvettet is ajándékba
Ángel di María - 22
Re: Ángel di María - 22
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2014. augusztus 26., kedd 21:07-kor.
Összességében nem bánom, hogy elment. Többször fájt nézni amikor játszott, mint amikor nem. Ráadásul ha ennyire pénzéhes, akkor jobban is tette, hogy elment. Évente sírt szerződéshosszabbításért + fizetésemelésért, mindig volt valami baja. Ennyi pénzért ráadásul, 75 millió az rengeteg!
Durva belegondolni, hogy Özilért, Higuaínért meg Di Maríáért 165 milliót kaptunk!!!
Durva belegondolni, hogy Özilért, Higuaínért meg Di Maríáért 165 milliót kaptunk!!!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Marcán, aztán majd lassan itt is.revolver írta:hol olvasható?
A lényeg annyi, hogy ő csak annyit kért, amennyi neki jogosan járt volna, és nem minden a fizetésről szólt volna. Reméli, hogy megtalálja ezeket a dolgokat a MUnál. A klub vezetőségében csalódott, sokmindenről beszéltek az emberek, sok hazugság volt. Mindig mindent megtett, blablabla, szokásos maszlag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
hol olvasható?
tetszett a búcsúnyilatkozata. valaki sáros és én hiszek dimarianak. több nem érdekel. vamos maria.
-
- Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
- Kedvenc csapatod: real
sok sikert.
Habar sokszor felkurt...azert hianyozni fog a Crnek adott CdR golpasssza mindig meg fog maradni.
viszlat
Habar sokszor felkurt...azert hianyozni fog a Crnek adott CdR golpasssza mindig meg fog maradni.
viszlat
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Edzés után az öltözőbe amúgy attól zengett az öltöző, hogy mekkora barmok, hogy megvették DM-et, pláne ennyiért. Persze tuti van aki ezt nem igy gondolja, de engem ez speciel meglepett. Bár most, hogy olvastam, hogy mennyit fog keresni, szerintem rosszul is lesznek szegények
-
Marca 84-et ir az AS 75... Amennyiben jól veszem ki ez azért van mert a marca már azt a bónuszt is hozzálükte amit szinte fix, hogy megkapunk, de lehet, hogy rosszul értelmeztem... Olvastam olyat, hogy a maradék 5 millát akkor kapnánk meg, ha aranylabdát kapna meg, ha a MU megnyeri a BL-t...
- BlancoMark
ezt töröljétek.
- BlancoMark
A hatszorosát fogja megkeresni ott egy szezon alatt az első szezonjában (14 milla plusz kompenzáció), mint itt , azt hiszem meg lehet érteni a döntését. Taktikailag sokszor komoly fegyver volt, azonban legalább annyiszor fogtuk a fejünket miatta. Sok sikert!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2014. augusztus 26., kedd 20:33-kor.
én mindig is szerettem, bár sokszor őrületbe kergetett a hülyeségével...
nekem hiányozni fog, de 75 millió euró rengeteg érte...
nekem hiányozni fog, de 75 millió euró rengeteg érte...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kép
hát barcás szemmel örülök, hogy távozik, nem kevés gondot okozott nekünk.
most így kapásból mikor valdes elcselezte az egyik szuperkupa meccs végén és beverte, vagy éppen a két kupadöntő, ahol cr-nek ő adta be a fejére 2 éve, tavaly pedig ő szerzett vezetést.
bár szertelen és szeszélyes játékos, középen használva tényleg igazi game changer.
ennyiért (hivatalosan akkor mennyi is amúgy?) viszont szerintem jó áron adtátok el, mert elég hullámzó a formája, és szerintem még egy ilyen jó éve nem lesz.
pár mu meccset biztosan megnézek, kíváncsi leszek, mire jut abban a közegben és azokkal a társakkal.
hát barcás szemmel örülök, hogy távozik, nem kevés gondot okozott nekünk.
most így kapásból mikor valdes elcselezte az egyik szuperkupa meccs végén és beverte, vagy éppen a két kupadöntő, ahol cr-nek ő adta be a fejére 2 éve, tavaly pedig ő szerzett vezetést.
bár szertelen és szeszélyes játékos, középen használva tényleg igazi game changer.
ennyiért (hivatalosan akkor mennyi is amúgy?) viszont szerintem jó áron adtátok el, mert elég hullámzó a formája, és szerintem még egy ilyen jó éve nem lesz.
pár mu meccset biztosan megnézek, kíváncsi leszek, mire jut abban a közegben és azokkal a társakkal.
MU-nál is fent van.
-
Jogos... Közben már itt is megtaláltam...dannen írta:http://www.realmadrid.com/noticias/2014 ... l-di-mariaGéci írta:A Marca meg egy más időintervallumban lévő oldal ( ) tolja az ofisölt. A Real hivatalos honlapján viszont még semmit nem találok ezzel kapcsolatban... Állitólag végül nem szaroznak a bónusz egy részén és azt már megkapjuk. Ismétlem állitólag :Đ
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... ign=ManUtd
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ég veled ángel, voltak azért szép pillanatai is, a 10. bl címből bőven kivette a részét és történelmet írt. remélem sikerülnek a számításai manchesterben.
hala ángel!!
hala ángel!!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
El se hiszem, hogy 75+-ért sikerült eladni. Általában mi veszünk áron felül játékosokat, egész furcsa érzés. Kíváncsi leszek december környékén is ekkora játékosnak tartják-e az emberek. Nem kockáztatok nagyot, ha azt mondom, hogy nem.
De azért voltak szép pillanatai, amik elsőként eszembe jutnak: 2011-es Barca elleni döntőben gólpassza CR-nek, 2014-es döntőben a gólja a Barca ellen és a BL döntőben, ahogy átkúrta a védőket. Kár azért a sok hullámvölgyért. Minden jót, Angel!
De azért voltak szép pillanatai, amik elsőként eszembe jutnak: 2011-es Barca elleni döntőben gólpassza CR-nek, 2014-es döntőben a gólja a Barca ellen és a BL döntőben, ahogy átkúrta a védőket. Kár azért a sok hullámvölgyért. Minden jót, Angel!
-
A Marca meg egy más időintervallumban lévő oldal ( ) tolja az ofisölt. A Real hivatalos honlapján viszont még semmit nem találok ezzel kapcsolatban... Állitólag végül nem szaroznak a bónusz egy részén és azt már megkapjuk. Ismétlem állitólag :Đ
Hirtelen tényleg mekkora játékos lett DM (más szurkolók szemében) és minden ostoba f z azt hiszi hogy DM azért ment mert Hámesz jött. Ráadásul Hámesz hirtelen tucatjátékos lett, persze VB-n még milyen jó játékos volt.
Egy-két embernek leb_sznék egy hatalmasat, mert az irigységük, utálatuk elvakítja őket.
Az Arsenalos haverom is összetenné a két kezét ha egy Hámesz focizna a csapatában.....
Egy-két embernek leb_sznék egy hatalmasat, mert az irigységük, utálatuk elvakítja őket.
Az Arsenalos haverom is összetenné a két kezét ha egy Hámesz focizna a csapatában.....
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tibi09 írta:meg hogy jövőre se fog...Csabi írta:Ja és az kimaradt, hogy elvileg kap majd 6.4 milliót csak azért, mert aláír. Gondolom ez valami kompenzáció, hogy a MU nem játszhat BL-ben.
Csunya Perez, hogy nem adott neki ekkora fizetést.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudom mit várnak DM-től, de óriási koppanás lesz. Ha hozza azt amit nálunk tavasszal, akkor nem szóltam, de ki van zárva, hogy hosszútávon azt hozza, főleg ilyen gyenge csapatban.