Jesé Rodriguez - 20

Archívum
Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: Matyas » 2015. február 22., vasárnap 22:57

Nem hiszem, hogy tolongani fog majd a zuhanyzó előtt ...

Viccet félretéve eléggé ego romboló ha az embert felküldik arra a fél percre, hogy elvégezzenek egy bedobást meg egy kapuskirúgást.Nem értem hogy 0:2nél mért nem lehetett 2ős vagy 3-as cserével feldobni őt is.Ezekből a fél percekből nem igen fog építkezni.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. február 22., vasárnap 22:49

Igazi klasszis teljesítményt nyújtott ma este, egy rossz passza sem volt, csak így tovább! :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 9:43

TBone írta:
Emilio Butragueño fogadta a magyar szurkolókat – az első nap beszámolója Forrás: Madridom.hu
Jesénél sem nagy az arc :mrgreen: mi az a sapka, te atya isten :lol:
Ez már azóta evidens, mikor neki állt sírni Mourinhonak. Lesz vele még problémánk szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 10., kedd 9:39

TBone írta:
Emilio Butragueño fogadta a magyar szurkolókat – az első nap beszámolója Forrás: Madridom.hu
Jó, hát le sem akartam fotózni, de mondom ha már ott vagyok... :x
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2015. február 10., kedd 9:30

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. február 5., csütörtök 13:46

A rotáció problémája az események tükrében megoldottnak mondható. Ha így megy tovább, lassan a Real Cből is kell majd felhozni embereket. Jesé most megkapta az esélyt, szerintem a győztesnek bizonyult gólja és a kapufája igazolta, hogy megérte beállítani. Bale mostanában 3 meccsen sem mutat fel ennyit, mégis kirobbanthatatlan.
Iscoval nagyon jól megértették egymást, folyamatos játéklehetőség mellet ez még jobb lesz. Elég jól mozgott most a srác, bár tényleg félti magát egy kicsit. A támadó szekcióból szerintem tegnap a már megszokott módon minősíthetetlenül rossz formában játszó Balét és a most rendkívül rossz napot kifogó, számtalan kulcspasszt rontó Benzemát is felülmúlta.
Szombaton meglátjuk. Bale rovására kezdenie kellene, de erre annyi esélye van, mint Szálasinak a népbíróság előtt. Hiába na, mi már csak olyan csapat vagyunk, ahol az játszik, aki sokba került.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. február 5., csütörtök 11:49

Még kell neki rengeteg játékperc, de úgy láttam, hogy közelebb a kapuhoz jobban él, és kategóriákkal jobban játszott, mint eddig.. Gólja ide vagy oda. Nyomatni kell. Többnyire csereként, de néha kezdőként, de ugye a csapatunkban az időben cserélés és a rotáció.............
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. február 5., csütörtök 11:41

Úgy tűnik nekem, hogy lassan kezdi visszanyerni a sebességét, viszont a cselei harmatgyengék, régen jobban ment neki az 1vs1... lehet a kis, hirtelen irányváltásokat még nem meri bevállalni, még nem bízik a térdében... Remélem hamar visszaszerzi a magabiztosságot, remélem nem fog úgy visszaesni mint Canales a sérülése után...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 16., péntek 10:46

Esetleg Benzema helyett be lehetne tenni, de akkor C menjen csatárba, Jesé meg a helyére balra. 442-ben a jobb oldalon Jesé hasznavehetetlen lesz. Kroos meg úgy sem fog pihenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 16., péntek 10:44

Már nem kell pihentetni.
Jövő héten csak egy meccs lesz hétvégén.
Most pihenhetnek majd a Bl rajtig.
Bár szerinetm nem fáradtak a játékosok.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 16., péntek 10:33

Egyetértek veled, Remy, de sajnos ez nem lesz meg. Mondjuk legalább annyi, hogy kiscsapatok ellen működhet az Isco-Kroos-James-Bale-Benzema-CR hatosfogat, de egy valamire való együttessel szemben már sokadszorra bebizonyosodott, hogy hatástalan.
Hétvégén Ramost pihentetném, de így, hogy Pepe kiesett, nem hiszem, hogy ez bekövetkezne. Kroos helyére Khedira mehet, elől én igazából Benzemát és Bale-t/CR-t is padoztatnám. Jesét fel centerbe (esetleg Iscót) és lehet csapatni a népet. :roll:

nálam Casillas, Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo, James, Khedira, Isco és Jesé lenne biztos kezdő, felállástól függően, hogy utóbbi kettő hol játszana. Jesét semmiképp nem tenném vonalszélsőnek, ott szerintem továbbra se fog semmit sem érni. Borzalmasan rövid a keret, Kroos nem tud pihenni, James bénázását nézni kell, Isco még mindig nem játszhat a posztján (ha itt ilyen jó, milyen lenne ott?), Benzema hiába bénázik sokszor hónapokig, akkor is betonkezdő, Chicharito egy kumma percet nem fog kapni soha... nagy a káosz :( Nem hittem, hogy valaha Khedirát a kezdőbe kívánom, most meg meccsek óta ez van...

jó esetben is ez lesz hétvégén:
casillas, carvajal, ramos, varane, marcelo, isco, khedira, james, bale, benzema és ronaldo :roll:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 16., péntek 10:24

Látszik, hogy fáradt a csapat. Én hétvégén a kezdőbe raknám.

Kroos-t is pihentetném, mehetne Khedira. De valószínűleg Carlo megint feltolja a szuper kezdő 11-et, aztán megint nem lesz pihentetés...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. január 16., péntek 10:21

igazból mióta visszatért, elég gyenge teljesítményt nyújt, amit az alábbiaknak tudok be:
-1 éves kihagyás (nyilvánvalóan)
-a csapat hullámvölgye
-kevés játéklehetőség, nem tud formába lendülni
-nem ott játszik, ahol a sérülése előtt játszott. ha minden igaz, eddig a kapuhoz sokkal közelebb, majdnem csatárként volt alkalmazva, most meg a vonal mellett, a szélen csak azt az egy, eszetlen és soha nem működő cselét próbálja végrehajtani, így teljesen kiöljük belőle azt, amiben jó.

ne legyen igazam, de valahogy úgy érzem, hogy Jesének nem lesz nagy karrierje itt Madridban, mert nem lesz a posztján játszatva, és nem fog elég lehetőséghez jutni a bizonyításra. :roll:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 7., szerda 23:47

CS0ki írta:Pont pár napja írtam róla, hogy kicsit egysíkú a gyerek. Ezen a meccsen is gyakorlatilag ugyanazt próbálta 10szer megcsinálni. nem mondom, hogy sok más lehetőségünk volt, csak feltűnő, hogy nem túl széles a repertoár amit be tud mutatni. Azért még bőven látszik, hogy félti magát amúgy, nem is baj. Rázódjon csak vissza szépen lassan.

Mintha kicsit tavol lenne a kaputol a sok tamado miatt, de nem csak ezen a meccsen, hanem a Vale ellen is....a serulese elott sokkal jobban tamadta a kaput, nem volt ennyire kitolva a szelre...de lehet, h a serulese miatt is batrabb volt. Azert nem mondanam annyira egysikunak.

Mondjuk szerencsetlensegere akkor ter vissza amikor kisebb hullamvolgybe kerultunk.

szerk: kozben most latom, h Kerlon is hasonloan latja.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 7., szerda 23:39

nem érzed az igazi szépség erejét :(

ja egy síkú, de azt az egy síkot pont a kapuhoz közelebb kéne érvényesíteni, mert abban volt jó, hogy bemozgott és eltette a labdát a helyére
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 7., szerda 23:34

Kerlon írta:jól van csajok, de azt figyeljétek már, hogy a 442vel távolabb játszik a kaputól, onnét meg nehéz érvényesíteni a gólerősséget meg még a bal oldalon is érzi jobban magát... Neki nem ezeken a meccseken kell felküzdenie magát.
ad1, cserélj avatárt pls :mrgreen:
ad2, ami egysíkú, az felállástól függetlenül egysíkú
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 7., szerda 23:30

Kerlon írta:jól van csajok, de azt figyeljétek már, hogy a 442vel távolabb játszik a kaputól, onnét meg nehéz érvényesíteni a gólerősséget meg még a bal oldalon is érzi jobban magát... Neki nem ezeken a meccseken kell felküzdenie magát.
A végén már szerintem 4-3-3-at nyomtuk :hmmm:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 7., szerda 23:28

jól van csajok, de azt figyeljétek már, hogy a 442vel távolabb játszik a kaputól, onnét meg nehéz érvényesíteni a gólerősséget meg még a bal oldalon is érzi jobban magát... Neki nem ezeken a meccseken kell felküzdenie magát.
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 7., szerda 23:27

Sierra írta:Nekem az tetszik benne nagyon, ahogy fedezi a labdát, ahogy teszi-veszi. Rövid passzok is mennek neki, labdakezeléssel sincs gondja, vissza kell neki is rázódnia, tavaszra talán láthatjuk a tavalyi Jesét, szerintem nem lesz akadálya ennek, nem nagyon látni rajta, hogy megtört volna vagy ilyesmi.
Arról a méretes hátsóról nem nehéz lepattanni mondjuk. :mrgreen:
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 7., szerda 23:26

Nekem az tetszik benne nagyon, ahogy fedezi a labdát, ahogy teszi-veszi. Rövid passzok is mennek neki, labdakezeléssel sincs gondja, vissza kell neki is rázódnia, tavaszra talán láthatjuk a tavalyi Jesét, szerintem nem lesz akadálya ennek, nem nagyon látni rajta, hogy megtört volna vagy ilyesmi.

Vissza: