Utazás Madridba

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Utazás Madridba

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 14., szombat 15:46

Kíváncsi lennék mi van a hülye haverjaiddal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2020. március 14., szombat 11:55

természetesen arra nincs :D még megvárom a holnap estét hátha lezárják spanyolt is akkor lesz :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 14., szombat 9:23

Seraf írta: na szóval... a Ryanair délután 3kor bejelentette h ingyenes az átfoglalás innentől... természetesen 7 körül láttam a hírt (a "gépünk" 16:20kor indult) szóval a vissza járatot még át tudom foglalni... a kérdésem, hogy az őszi válogatott szünet mindig kb ugyanakkor van, az fix időpont szokott lenni vagy ugyanaz plusz minusz 2 hét? mert érzem, hogy most átfoglalom valami random őszi időpontra és akkor meg fix valami elbaszott válogatott szünet lesz :mrgreen:
Kérj inkább visszatérítést ha lehet.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Seraf

HozzászólásSzerző: Seraf » 2020. március 14., szombat 1:12

na szóval... a Ryanair délután 3kor bejelentette h ingyenes az átfoglalás innentől... természetesen 7 körül láttam a hírt (a "gépünk" 16:20kor indult) szóval a vissza járatot még át tudom foglalni... a kérdésem, hogy az őszi válogatott szünet mindig kb ugyanakkor van, az fix időpont szokott lenni vagy ugyanaz plusz minusz 2 hét? mert érzem, hogy most átfoglalom valami random őszi időpontra és akkor meg fix valami elbaszott válogatott szünet lesz :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 13., péntek 22:42

Remy írta:
Realista24 írta: ...
Mondok jobbat, és eskü minden igaz belőle. :mrgreen:

Egyszer volt, hol nem volt...

Remy a fejébe vette, h egész jó áron lehet Mallorcara menni, kéne menni meccsre. Végül csak vázlatos terv jött össze. Kikapott a Real.
Remy komolyabban tervezte h barcelonaba megy aláírast szerezni, már utána is érdeklődött h mi merre. Katalánok tüntettek, a meccset elhalasztották.
Remy úgy döntott h a City - Realra viszont kimegy. repjegy, szállas, meccsjegy zsebben. VILÁGJÁRVÁNY, zártkapuk, minden is elmarad. (ja, amúgy Remy tavaly Kínában járt)

:|
Mondanám,hogy csak jol meg kene verni, de azert ver teged az elet :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 13., péntek 22:35

_Bushido_ írta: Bár még van 2-3 nap (hétfőn reggel jön vissza a gépük, déli landolással), de a jelenlegi helyzet szerint, akkor ez a 18 fő, akik kimentek, mi lesz velük? Hazajöhetnek és 14 napra mennek karanténba?
Egyrészt, erre ott az off topic. Másrészt, ha Bécsbe mennek, akkor beszopták valószínű, mert vasárnap éjjeltől nem fogad gépet Ausztria.

De legalább az idő jó kint. Az ilyen barmokat annyira meg tudnám cipőzni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 13., péntek 22:33

Bár még van 2-3 nap (hétfőn reggel jön vissza a gépük, déli landolással), de a jelenlegi helyzet szerint, akkor ez a 18 fő, akik kimentek, mi lesz velük? Hazajöhetnek és 14 napra mennek karanténba?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. március 12., csütörtök 22:14

Realista24 írta:
Remy írta:

Remy a fejébe vette, h egész jó áron lehet Mallorcara menni, kéne menni meccsre. Végül csak vázlatos terv jött össze. Kikapott a Real.
Remy komolyabban tervezte h barcelonaba megy aláírast szerezni, már utána is érdeklődött h mi merre. Katalánok tüntettek, a meccset elhalasztották.
Remy úgy döntott h a City - Realra viszont kimegy. repjegy, szállas, meccsjegy zsebben. VILÁGJÁRVÁNY, zártkapuk, minden is elmarad. (ja, amúgy Remy tavaly Kínában járt)

Ja és tedd hozzá, hogy az első meccseden ért véget az a sorozat, amikor már vagy 50 meccsen gólt lőttünk. Erre kimész és 0-0.
Na nekem ez tette be a kaput :lol:
Sztem ezt nem lehet überelni. Egy Guinness rekord lett oda. :mrgreen:

Mondjuk én nem panaszkodom, nekem az első meccsem egy 7-1-es győzelem volt a Celta ellen :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 12., csütörtök 21:56

Realista24 írta: 1. Nem utazunk szervező által.
2. Nem utazunk barmokkal.
Jól összehoztad
Igen, sajnos ebben teljesen igazad van.
2011 óta renteget európai országban, azok stadionjaiba eljutottam általuk. Nyilván egy idő után magam is megszervezhettem volna őket - az elején nem hiszem, hogy akartam / tudtam volna. Bennem volt már, hogy Róma meccsel nyitottam velük, akkor 2018-ban egy Róma-Real meccs pont jó is lenne lezárásnak. A meccsre elmentünk, nyert a Real 2-0-ra, nagyjából oké volt a helyzet, csak sajnos utána még elcsábultam két másik útra tavaly. Illetve 2009-ban voltam Madridban, és most ez egy (majdnem) 10 éves jubileumként pont jó lett volna, csakhát... nem úgy alakult. Már az előre beharangozott árat is sokalltam, de az csak nőtt.

De ha lecseng ez a sz*r, már nem megyek többet velük, ez volt az utolsó csepp a pohárban. Illetve ahogy láttam a FB oldalukon, eléggé pénzorielttá váltak, mivel alapítottak egy "egyéni szervező csapatot" is, hatalmas haszonkulccsal.

Csak egy példa: "Dortmund All Star - Weidenfeller friends" meccsen is voltunk. Odának átugrottunk Hollandiába, Rotterdamba (Feyenoord stadion szurkolói bolt), felmentünk valami krva magas kilátó tetejére, szétnéztünk, a kikötőben ott állt egy hadihajó (fentről láttuk), mondtuk páran, milyen jó lenne odamenni. Állt a sor, szóval voltak többen is ott. Nem feltétlen bemenni, de legalább egy fotó erejéig. Háát nem lehet, mert sietni kell vissza Dortmundba, átvenni a meccsjegyeket. Ez van... Siettünk vissza, irány a stadion, jegyek zsebben, kb 15 perc kezdésig, de nem hogy bementünk volna elfoglalni a helyünket, zabálni kellett még a stadion előtt egy bódénál. Kintről hallottam a csapatok kivonulását, bemutatásokat, kb sípszóra értünk be, de hely más semmi. Lépcsőn álltunk végig, egymás mögött...

Remy meg mindent eljinxel, amit csak lehet.. :( :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 12., csütörtök 21:44

Az asszem 70+ volt es kikaptunk egy utolsó perces góllal, de ja. :mrgreen: és a Betis 20+ éve nem nyert a Bernabeuban. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 12., csütörtök 20:53

Remy írta:

Ja és tedd hozzá, hogy az első meccseden ért véget az a sorozat, amikor már vagy 50 meccsen gólt lőttünk. Erre kimész és 0-0.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 12., csütörtök 20:02

Remy írta:

Tudnám hol laksz, rád küldeném a hatóságot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 12., csütörtök 19:50

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 12., csütörtök 19:29

Remy írta: Na, csak hivatalos lett. :'( :kivagyhe:

Igazából nem is az a szar az egészben, hogy elmarad, mármint nyilván idézőjelesen. Hanem, hogy egy rohadt nagy lehetőség lett volna ez most innen Hamburgból. 120 euróból megvolt a repjegy, szállás és meccsjegy. (Ember, 55 euró volt a jegy a meccsre... wtf)

Mindegy... reméljük a legjobbakat, és hamar lemegy ez az egész szarság.
Soha többet nem készülhetsz meccsre. Soha.
_Bushido_ írta: Mi eredetileg 26an mentünk volna.
Én már múlt hét szombaton lemondtam a szervező felé.
Állítása szerint nem volt visszamondható a dolog, szerencsére nem fizettem be mindent előre, így "csak" 50 ezret buktam. DE amúgy ahogy páran írtátok, kis trükkel akár visszamondható lett volna szerintem, ha pl kompletten lemondjuk.
Amúgy a 26-ból végül 18-an elmentek. Szervező ki is írta FB-ra, hogy "nincs semmi gond, szuper az idő". :vivo:
Aztán lehet, ha hétfőn reggel engedik őket hazarepülni, mennek a karanténba...
1. Nem utazunk szervező által.
2. Nem utazunk barmokkal.
Jól összehoztad :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 12., csütörtök 17:58

Mi eredetileg 26an mentünk volna.
Én már múlt hét szombaton lemondtam a szervező felé.
Állítása szerint nem volt visszamondható a dolog, szerencsére nem fizettem be mindent előre, így "csak" 50 ezret buktam. DE amúgy ahogy páran írtátok, kis trükkel akár visszamondható lett volna szerintem, ha pl kompletten lemondjuk.
Amúgy a 26-ból végül 18-an elmentek. Szervező ki is írta FB-ra, hogy "nincs semmi gond, szuper az idő". :vivo:
Aztán lehet, ha hétfőn reggel engedik őket hazarepülni, mennek a karanténba...

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2020. március 12., csütörtök 17:55

Na, csak hivatalos lett. :'( :kivagyhe:

Igazából nem is az a szar az egészben, hogy elmarad, mármint nyilván idézőjelesen. Hanem, hogy egy rohadt nagy lehetőség lett volna ez most innen Hamburgból. 120 euróból megvolt a repjegy, szállás és meccsjegy. (Ember, 55 euró volt a jegy a meccsre... wtf)

Mindegy... reméljük a legjobbakat, és hamar lemegy ez az egész szarság.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2020. március 12., csütörtök 8:46

Hülyék vagyunk amúgy, nem kellett volna megírni, hogy meccsre megyünk. Mi van ha a szállásadó Atletico szurkoló? :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 12., csütörtök 8:39

Amúgy akinek nem vonták le, az vegye le a limitet nullára vagy offolja a kártyát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Seraf

HozzászólásSzerző: Seraf » 2020. március 11., szerda 23:42

én némi "discount"-ot kértem a lemondási díjból tegnap ilyen tájt ne legyenek már gecik címszóval csak meccsre mentünk volna, félünk, hogy az lesz mint olaszba és kint ragadunk blabla eddig mindenre 2 órán belül válaszoltak furcsa mód erre még nem reagáltak :hmmm: :lol: booking elöször 48 órát írt majd 24et, az elöbbi még meglehet egy sorry but this is our money now. üzenettel

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 11., szerda 17:13

k!ll3rcsöcs írta:
wolves004 írta:

Mit írtál nekik? Én írtam, hogy a meccs miatt mennénk,de a koronavírus miatt zárt kapus meccs lesz,így értelme nincs kimenni már. MOndjuk nekem 3 éjszaka, de most írtam nekik,hogy mi lenne, ha későbbi, szeptemberi októberi időpontra átraknánk. Arra még nem jött válasz.
Én ma reggel kp koppra ugyanezzel érveltem nekik a levelemben, 10 perc múlva el is tűnt a számlámról a szállás díja :lol: Én már nem is reménykedek semmiben, de hátha meglepnek. Ezutána a booking-on keresztül is jeleztem, hogy szeretném kérni, ha visszatérítenék, de semmi válasz sincs azóta sem. Szóval eddig 1-0 R24 taktikájának :D
Addig ne mondjátok vissza (úgyis mindegy), ameddig nem jön válasz, hogy megkapod a pénzed. Addig lehet paráztatni őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: