Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Dehogy teszi őket helyre. A taktikához semmit nem ért, a csapat meg teljesen ellene van, megy a széthúzás. Jövőre kifut a két öreg szerződése, akkor talán javul a helyzet, de Vranjes attól még nem lesz jobb edző. Kicsit benéztem anno, mert nagyon vártam.
Szeged meg ígéretes lehet, legalább a két magyar fiatal fejlődik és sokat játszik. Mondjuk a sok spanyol légiós, meg Bombac-féle miatt nem túl szimpatikusak, plusz ugye Pastor, de tény hogy jók, és összetartóbbak, mint a Veszprém. Nálam ők a bajnokság esélyesei.
Szeged meg ígéretes lehet, legalább a két magyar fiatal fejlődik és sokat játszik. Mondjuk a sok spanyol légiós, meg Bombac-féle miatt nem túl szimpatikusak, plusz ugye Pastor, de tény hogy jók, és összetartóbbak, mint a Veszprém. Nálam ők a bajnokság esélyesei.
Nem illik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
igen, lehet idén a bl.-ben is előrébb jut a Szeged mint a Veszprémziro4vr írta: Semmilyen szinten nem vagyok elégedett Vranjes munkájával.
kevesebb gyenge játékos van most a Szegedben mint eddig
Bodó Ricsi és a 2 spanyol igazolás eddig egész jól játszanak
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Bodó Ricsi lett a legjobb balátlövő a 2. fordulóban, Sego-é pedig a legszebb védés Cindric visszatért a Kielcébe, egyből lőtt 8-at a Löwennek, szerencséje volt a Veszprémnek, hogy előző héten nem volt.
ziro: ne pánikolj 5 meccs után, össze fognak érni, Vranjes helyreteszi őket. Ha majd áprilisban is ilyen kilátástalan lesz a játékuk, akkor majd aggódhatunk
ziro: ne pánikolj 5 meccs után, össze fognak érni, Vranjes helyreteszi őket. Ha majd áprilisban is ilyen kilátástalan lesz a játékuk, akkor majd aggódhatunk
- ziro4vr
Mármint láttam a meccset, de elemezni már lusta vagyok, meg feleslegesnek is érzem.
Semmilyen szinten nem vagyok elégedett Vranjes munkájával.
Semmilyen szinten nem vagyok elégedett Vranjes munkájával.
Nem illik.
Szerintem nem.Volt, hogy hat góllal vezetett a Barcelona.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ziro4vr
Sok a zsoldos, ez nem egy csapat, szar a játék és nem érzem magaménak a csapatot.
Nem illik.
- Jim
miért?ziro4vr írta: Csak miatta néztem a meccset, egyébként nem izgat ez a csapat.
sok a zsoldos?
vagy nem tetszik a játék milyensége?
- ziro4vr
Csak miatta néztem a meccset, egyébként nem izgat ez a csapat.sebydani írta:Na Sterbik jött és hozta is a meccset.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na Sterbik jött és hozta is a meccset.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
HÁÁÁÁÁÁÁFRAAAAAAAA
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
nagy gratuláció csodás eredmény
reméljük pár év múlva felnőtteknél is visszatér a sikerszéria
reméljük pár év múlva felnőtteknél is visszatér a sikerszéria
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Abszolút.. Vereség nélkül, nagy fölénnyel hozták a meccseket. A görcsösség minimális jele sem látszódott.. A szövetségi edző pedig.. hosszú hosszú évek óta a legjobb, akit láttam! Le a kalappal előttük! A szurkolók pedig.. Hihetetlen élmény lehetett a játékosoknak ilyen közegben, szurkolás mellett megnyerni a döntőt, illetve a többi meccset!ferni írta:Nem tudom ki követte a női U20as Junior Világbajnokságot, de ez a magyat csapat félelmetes volt és meg is nyerték a VBt hazai pályán.
Nem csak megnyerték, ledomináltak mindenkit egytől-egyig, kérdés se maradt.
2. Félidőben folyamat örömjátékkal vertünk mindenkit, átemelgetve, olyan gólokat lőve, hogy besírsz.
Mentálisan ennyire egybe csapatot rég láttam, legyen szó bármilyen sportágról.
Nem tudom ki követte a női U20as Junior Világbajnokságot, de ez a magyat csapat félelmetes volt és meg is nyerték a VBt hazai pályán.
2. Félidőben folyamat örömjátékkal vertünk mindenkit, átemelgetve, olyan gólokat lőve, hogy besírsz.
- ziro4vr
Kis Marguc jöhetne helyette, vagy Djukic aki elmegy Kielcéből, bár úgy tudom már aláírt máshová.
Jövőre sem lesz változás, 19-ben megy ki a két öreg lövő szerződése, akkor majd lehet alakítani a csapatot. Csak még egy ilyen év nem fog beleférni.
Jövőre sem lesz változás, 19-ben megy ki a két öreg lövő szerződése, akkor majd lehet alakítani a csapatot. Csak még egy ilyen év nem fog beleférni.
Nem illik.
Gajicon nem lepődök meg, volt valami balhéja is az egyik meccsen és pletykálják, hogy Vranjes nem ragaszkodik hozzá.
Mehet is nyugodtan. Franciáknál bírtam, de itt csalódás amit produkál, középszer.
Mehet is nyugodtan. Franciáknál bírtam, de itt csalódás amit produkál, középszer.
- ziro4vr
Máshonnan hallottam, de egybe cseng az övével.
Ilicet is odatenném, de még Gajicról is hallottam.
Ilicet is odatenném, de még Gajicról is hallottam.
Nem illik.
Magyarády?
Tippre NagyLaci és Sulic biztos köztük van.
Tippre NagyLaci és Sulic biztos köztük van.
- ziro4vr
Jönnek azért infók, hogy nem csak az edző a ludas, hanem bizonyos játékosok és az ő hozzáállásuk illetve bomlasztó viselkedésük..
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
láttam volt róla szó, csak másik topikban.
de gratula a szegednek, megérdemelték idén.
nem törnék pálcát még Vranjes felett, de látva a jövő évi igazolásokat se hiszem, hogy akkora változást tudna eszközölni.
az ő játékához Nagy és Ilic már nagyon kevés.
Széleken megvannak, világklasszis színvonal adva van, de használni is kellene őket szépen.
Még jobblökőt meg lehet oldani Nagy és Tönnesen párossal, a norvégban van potenciál, szerintem, és illene is elvileg ebbe a rendszerbe, amit Vranjes akar.
Baloldalon viszont elképzelésem sincs mi lesz, ott nagyon vékony a csapat. Ha ki tudnák valahogy vásárolni Laugét, akkor azt mondom, bármi lehet, de így, hogy már egyik átlövőben sincs világklasszis szint (hiába volt az Ilic és Nagy az valamikor, ma már kevesek a top szinthez), akkor megint nehézkes a FF.
kapusoknál én Miklert már rég elzavartam volna, botrány a pali. Bízzunk benne, hogy Sterbik még elő tudja venni a klasszisát. Uténa meg sűrgős megerősítésre fog szorulni a kapus poszt (is).
Szegednek meg a kiöregedett Macheda-Canellas arcokkal a plafon a 8 lehet, bár nem tudom ezek mennyire hivatalosak.
de gratula a szegednek, megérdemelték idén.
nem törnék pálcát még Vranjes felett, de látva a jövő évi igazolásokat se hiszem, hogy akkora változást tudna eszközölni.
az ő játékához Nagy és Ilic már nagyon kevés.
Széleken megvannak, világklasszis színvonal adva van, de használni is kellene őket szépen.
Még jobblökőt meg lehet oldani Nagy és Tönnesen párossal, a norvégban van potenciál, szerintem, és illene is elvileg ebbe a rendszerbe, amit Vranjes akar.
Baloldalon viszont elképzelésem sincs mi lesz, ott nagyon vékony a csapat. Ha ki tudnák valahogy vásárolni Laugét, akkor azt mondom, bármi lehet, de így, hogy már egyik átlövőben sincs világklasszis szint (hiába volt az Ilic és Nagy az valamikor, ma már kevesek a top szinthez), akkor megint nehézkes a FF.
kapusoknál én Miklert már rég elzavartam volna, botrány a pali. Bízzunk benne, hogy Sterbik még elő tudja venni a klasszisát. Uténa meg sűrgős megerősítésre fog szorulni a kapus poszt (is).
Szegednek meg a kiöregedett Macheda-Canellas arcokkal a plafon a 8 lehet, bár nem tudom ezek mennyire hivatalosak.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."