FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. április 17., péntek 19:18

Halfkey írta: Meghoztátok a kedvem hogy megpróbáljak kitolni valami ikont. Vannak valami csapatösszeállítási tippek valahol hogy a japán, brazil meg UCL csapat milyen lehet költséghatékonyan? First ownedokból az angol az easy, a többi az necces, nemtudom van e egyáltalán arany emberem minden posztra :D
Már rég csináltam, de ha jól rémlik, akkor a brazilnál van valami átfedés, hogy portugálban játszó brazilokkal kell csinálni, és akkor majdnem egyszerre letudsz kettőt is..
Legendáson baromi könnyű még a leggyengébb csapatoddal is, ha 50es chemistris, gyenge ellenfelet választasz, ugye egy meccs után lehet frissítgetni, én így tettem, amint elfogytak a könnyű ellenfelek, meg is volt minden elsőre..

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 17., péntek 17:23

Meghoztátok a kedvem hogy megpróbáljak kitolni valami ikont. Vannak valami csapatösszeállítási tippek valahol hogy a japán, brazil meg UCL csapat milyen lehet költséghatékonyan? First ownedokból az angol az easy, a többi az necces, nemtudom van e egyáltalán arany emberem minden posztra :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. április 17., péntek 17:19

Marci77 írta:
Én Bergkampot csak és kizárólag azért mondtam,hogyha inkább CAMot keres,annak szerintem jobb a holland,akkor is,ha 4wf van neki nem 5 (cserében pl van outside foot shot ami lövésnél jól jön ellensúlyozni) :)

CAMba én se venném ki, de Gala csapatában akkora űr tátongott csatár poszton, hogy arra szavak nincsenek.

nekem a Neymar Messi CR trióhoz kellett volna egy szélső CAM, oda sajnos nekem nem lett volna jó.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. április 17., péntek 10:53

realbeckham írta: Csak beleszolva egy apro dolgot, mint FUT függő....Dalglisht vegyen ki mindenki. Weak foot miatt idén a legmetább lap. A base lapja is az volt a játék elején, ez is az. Pakkban ne gondolkodjon senki. A tutira menjetek. Aki nem cselez, annak még Overmars lehet a tuti, szinten weak foot miatt. Minden mást Marci leirt már...
Én Bergkampot csak és kizárólag azért mondtam,hogyha inkább CAMot keres,annak szerintem jobb a holland,akkor is,ha 4wf van neki nem 5 (cserében pl van outside foot shot ami lövésnél jól jön ellensúlyozni) :)
ferni írta: Hülyeség, Dalglish rossz, én is direkt hülyeséget írtam, vegyen ki mindenki egy Prime Packot, Shearer állítólag OP, nehogy egy endgame playert vegyetek ki.
Egyetértek :D Mármint a lényeggel.(Senki se mondta,hogy Dalglish rossz,én is ajánlottam pl előtted :D) Én a fun miatt veszem a packet,nem azért mert az lenne a legjobb megoldás.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

I am GC
Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: I am GC » 2020. április 17., péntek 9:40

Fifa 20, PS4 IamGCS az ID m.
Pro Club, CoD pörög àltalàban, vegyetek fel, aki csatlakozna

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 17., péntek 9:16

nmate írta: Ezzel a karantén kupa dologgal lesz bármi is btw? Mármint, engem az érdekel igazán vagyunk-e 2-nél többen is, akik 19-ben nyomnák :D
Na noobok, valamit csináljunk ezzel. Aki fifa19ezne (vagy nba 2k20) néha online xboxon, adjon hozzá. pulyka3161 a gamertag. Néha ráérek.
Fifában csak agyatlanul nyomom, semmi taktika meg fut.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. április 17., péntek 9:14

ferni írta: Hülyeség, Dalglish rossz, én is direkt hülyeséget írtam, vegyen ki mindenki egy Prime Packot, Shearer állítólag OP, nehogy egy endgame playert vegyetek ki.
Iiiigy van, ha valaki szereti ha egy csatart utoler barmelyik cb de cserebe meg cselezni sem tud annak shearer jo valasztas lehet. :lol:
Hat azt jol elb :cens: :cens: tam. :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2020. április 17., péntek 0:39

realbeckham írta: Csak beleszolva egy apro dolgot, mint FUT függő....Dalglisht vegyen ki mindenki. Weak foot miatt idén a legmetább lap. A base lapja is az volt a játék elején, ez is az. Pakkban ne gondolkodjon senki. A tutira menjetek. Aki nem cselez, annak még Overmars lehet a tuti, szinten weak foot miatt. Minden mást Marci leirt már...

PS4
Hülyeség, Dalglish rossz, én is direkt hülyeséget írtam, vegyen ki mindenki egy Prime Packot, Shearer állítólag OP, nehogy egy endgame playert vegyetek ki.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2020. április 16., csütörtök 21:56

Csak beleszolva egy apro dolgot, mint FUT függő....Dalglisht vegyen ki mindenki. Weak foot miatt idén a legmetább lap. A base lapja is az volt a játék elején, ez is az. Pakkban ne gondolkodjon senki. A tutira menjetek. Aki nem cselez, annak még Overmars lehet a tuti, szinten weak foot miatt. Minden mást Marci leirt már...

Karantén kupat illetően. Szavazás lezarult. Kellene csinalni listat felhasználó nevekkel/ konzol, aztan random osszesorsoljuk. Baratnak jelolunk, majd p.u. ben időpontot beszelunk. 2 meccs, X-nel 3. Meccs. Idegenbeli gól nincs. Nem UT csapat!
Bár a bajnokság füstje, nagyobb volt mint a lángja ahogy látom :mrgreen:

PS4
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. április 16., csütörtök 16:46

chronic írta: Fifa 13 óta nyomom a fut-ot, nem rég kinyitottam egy gold Messit, ez a legnagyobb nekem eddig, de persze untrade. B-)

Valakinek van icon moments Laudrup(92)?
Köliben volt nálam pár meccset, de nem volt ez elég idő.
Lampard vagy közte agyalok, nincs kedvem tovább farmolni, meg hát most nem is tudok több tokent összekaparni.
Lesz még egy kör 12es token,azokból kiszedhetsz eleget,amivel már lehet Dalglishod is lehetne csatárba,és mehet az előző csatár ára is CAMra :D Vagy Bergkamp is elég jó,ha inkább CAMot akarsz.(Primeját használtam,az is meggyőző,de ez egyértelműen top tier) (mindkettő 16 token)

Én is nagyon gondolkozok,hogy rámegyek,Petit a másik,mivel az egyik legjobb cdm ajátékban,de ott elég korrektül állok most,az öreg holland elférne.Csak mivel játéknak fogom fel szerintem nyitok egy packet... :DD

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. április 16., csütörtök 15:21

Ezzel a karantén kupa dologgal lesz bármi is btw? Mármint, engem az érdekel igazán vagyunk-e 2-nél többen is, akik 19-ben nyomnák :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. április 16., csütörtök 9:55

chronic írta: Valakinek van icon moments Laudrup(92)?
Lampard vagy közte agyalok, nincs kedvem tovább farmolni, meg hát most nem is tudok több tokent összekaparni.
Ha kölcsön játékosod van, akkor játssz vele Friendlyt, ott nem fogy a meccse és akkor annyi meccsen teszteled le amennyin akarod. Bár gondolom már elhasználtad teljesen. :-(

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2020. április 16., csütörtök 9:43

Fifa 13 óta nyomom a fut-ot, nem rég kinyitottam egy gold Messit, ez a legnagyobb nekem eddig, de persze untrade. B-)

Valakinek van icon moments Laudrup(92)?

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2020. április 16., csütörtök 9:32

Pakkból még igazán komolyat nem nyitottam.
Legkomolyabbak ilyen 40-50k coin-os játékosok voltak. :roll:
ZIDANE

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2020. április 16., csütörtök 9:20

Galacticos írta: Ti szoktatok packeket nyitogatni?
Nekem eddig total penzkidobas volt vagy ha rewardba azt valasztottam coin helyett.
Legjobbam egy isco volt 15k coinert. :lol:
Én mindig a pakkokat választom, abból is az untradelhetőseket, tehát a többet. :D
Vannak szerencsésebb napok, meg kevésbé.
Kante, Piqué (2x), Stegen, Busquets (bár szerintem ő is kétszer volt), Suarez, Eriksen (2x), Lloris, Chiellini. Csak hogy 88 vagy 88+ pluszosokat írjam, de biztos volt még valaki akit kihagytam. Emellett voltak ilyen Hummelsek, Bonuccik vagy Iscok nekem is. Van egy Varane is, de Lenglet vagy épp Neto is elég sokszor jön.

Messit nem írom, mert ő squad battles-ből jött és eladhatnám. :D Amúgy kicsit vicces, mert a legutolsó Fifa-ban (17) amivel játszottam, szintén volt egy first owner Messim. De a mostaniban azt érzem, hogy jobban potyognak a Barcások, mint a Realosok. :-( Iscon kivül mást nem igazán kaptam aki jobb játékos lenne.

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2020. április 15., szerda 23:24

reeed_ati írta: Most nyitottam egymás után vagy 30 pakkot, a legjobb játékos a 84-esPerisic volt.. :vivo: :vivo: :vivo:
Szerintem nagyjából egy millát elbontottam már és a két legjobb nyitásom a 88-as Silva és a 88 Neuer voltak..
Mindig naiv vagyok, hogy ennyi szar után hátha dob valamit ez a szemét, de inkább hagyjuk is.. :x
Mondjuk ha már nyitsz,lehetne akkor amikor promo van :D Most csak totw van,futbirthday már nem.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. április 15., szerda 22:53

Galacticos írta: Ti szoktatok packeket nyitogatni?
Nekem eddig total penzkidobas volt vagy ha rewardba azt valasztottam coin helyett.
Most nyitottam egymás után vagy 30 pakkot, a legjobb játékos a 84-esPerisic volt.. :vivo: :vivo: :vivo:
Szerintem nagyjából egy millát elbontottam már és a két legjobb nyitásom a 88-as Silva és a 88 Neuer voltak..
Mindig naiv vagyok, hogy ennyi szar után hátha dob valamit ez a szemét, de inkább hagyjuk is.. :x

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. április 15., szerda 22:44

Ti szoktatok packeket nyitogatni?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. április 15., szerda 19:44

kierkegaard írta: Mivel en is otthon ragadtam, leszedtem a fifa19et. Utoljara a 2007el jatszottam. Ott, es visszamenoleg az volt, hogyha megnyomsz egy gombot akkor az ellenfelet koveti es elveszi tole a labdat.

Itt is van ilyen? Mert ahogy lejott, nekem kell lekovetni az ellenfelet majd megnyomni a szereles gombot.
Offline meccseken be lehet állítani, hogy hagyományos legyen a védekezés.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2020. április 15., szerda 17:45

Szerintetek a birthday Rashford ára mennyire fog lemenni? 300km van most és nem vagyok benne biztos hogy valaha meg fogom tudni venni :|

Vissza: